|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo junija 2009
5.6.2009 18:15:43   
Nalina
IZVIRNO SPOROČILO: dini

Punce kakšni prstani so pa najbolj vzdržljivi?

Dini, jaz ti predlagam, da gresta h kakšnemu zlatarju "stare šole". Ti naredi kar želiš, zelo hitro, zelo zelo dobro in velikoooo ceneje, kot kakšne velike zlatarne. TI lahko posredujem od "najinega" zlatarja. Upam, da še dela.

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 476
5.6.2009 19:19:46   
sarar
ojla punce! kako ste? jaz sem malo zmedena- predvčerajšnjem sem delala Otest,nič od nič... včeraj sem spet delala O test, je bila rahla črtica, danes, ko bi morala biti bolj vidna, pa je spet sploh ni bilo... kaj to pomeni, da ne bom imela ovulacije? user posted image

dini, moj lubi je zlatar, in to še vedno vse dela na roke(zlatar stare šole, kot se je izrazila nalina), pa ti lahk kako informacijo posredujem user posted image  pa čestitke za poroko(ko bo). je pa res, da ročno delani prstani so zihr bol kakovostni

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 477
5.6.2009 19:24:44   
S*
miklarom čestitke za user posted image , sedaj pa naj pikica lepo raste.

Dini čestitke za poroko in službo!

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 478
5.6.2009 19:31:38   
sarar
mikalrom, tudi od mene čestitke za uspešen preged!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 479
5.6.2009 19:41:01   
S*

user posted image user posted image user posted image   user posted image   user posted image

user posted image

user posted image

user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO JUNIJA 2009   

XX.06. - S* (10. krog) 
XX.06. - soncek_25 (2. krog po SS)
XX.06. - tecnobica
XX.06. - Nalina
XX.06. - aqua77
XX.06. - lambada user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
XX.06. -veolia
01.06. - CJ user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
02.06. - amii (14. krog)
03.06. - domišljava
03.06. - pilotina (9. krog po SS) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - Anonimnauser posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
03.06. - mokca ( 4.krog ) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
04.06. - Nattasha
05.06. - SIS4
06.06. - Chi_Pita (6. krog)
07.06. - Arual (20. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - ursap (6. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
10.06. - milabe (2. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
11.06. - bellissima
11.06. - neodkrita
11.06. - Lily86 ( 2.krog )
12.06. - BEBIII
12.06. - Buska
13.06. - misk2
15.06. - cofk
16.06. - Jada82 (7. krog)
16.06. - barvar (13. krog)
16.06. - anonimna V (1. krog po ss)
17.06. - ziva1 ( 4. krog po lap. in hist. )
19.06. - gapii27 (10 krog in 1. IUI (prehod na IVF))
20.06. - MiniMiska
20.06. - sarar (4.krog ) 
21.06. - Kliki (8. krog po lap. )
21.06. - Tejchy25
23.06. - tropcal (15. krog (7. krog po ss))
22.06. - Tiki55
24.06. - D0aisy ( 9.krog )
24.06. - Tinkarčica (7.krog )
26.06. - ljupka
26.06. - zebra (17.krog)
27.06. - isabeaux (15. krog)
28.06. - pižmovka

JUNIjK 2009 nas je: 43

Modrih : 8 
Roza   :  0 
Skupaj : 8

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*** toba ***
*** giotti ***
*** tinncyka ***
*** larilu ***
*** Tiki55 ***
*** Tanja_Jes ***
***Maisha***
***miklarom***
***Nončika***
***pikica36***
***Majalina***
***ursa30***
***pilotina***
***Hana76***
***sonček85***

user posted image  

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................22.73% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................26,00% SREČK NOSEČKuser posted image
JUNIJ........................................................................SREČK NOSEČK
  user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 480
5.6.2009 21:51:50   
isabeaux
user posted image Živjo punce...

Mikralom - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  reči če ni to čudež, ko bi se kar razjokal, ko vidiš pa slišiš ...pa ne glede katerič je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sarar - delaj še o teste naprej....ker se rado zgodi, da je kdaj urin bolj skoncentriran, pa pokaže bolj, kot pa kasneje....kateri dan ciklusa si in na koliko dni imaš cikluse?

Tanja_Jes...ja velikokrat sem si že rekla da sem rojena pod srečno zvezdouser posted image user posted image , kaj pa je tebe prepričalo? user posted image

Dini - čestitke...vidiš...kako se vse na lepo obrača...superca...sedaj pa še sam user posted image  kar ta mesec in pol bo sreča neprecenljiva a neuser posted image user posted image user posted image user posted image

Milabe - user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  nič obupat...vse bo še ok...in tudi ti boš kaj kmalu uvidelauser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 5.6.2009 21:53:20 >

Pa imamo tri lepe in zdrave sončke :-)

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 481
5.6.2009 21:57:34   
zband
včerajsem te nekaj vprašal,pa sem sedaj dobil tvoj odgovor oz.sem ga razbral iz spodnjega citata.
midva sva šla lani tak čes na mrzle kraje cca -1 st.celzija pa nama je uspelo v tretje sedaj imam triuser posted image user posted image user posted image ,bravo mami.

saj bo tudi vam samo ne se sekirat in bo šlo

nas pet vam privoščimo

pa čim prej da daš za pijačo

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 482
5.6.2009 22:12:40   
isabeaux
zband - joj...sory...ja nam še kr ne rata...pa saj bo...a mrzle kraje praviš...hmmm...pa saj pr nas ni problem s stiskanjem...user posted image user posted image

Pojma nimam kaj je problem...pa bo že...vem ne smem se sekirat...pa saj ...tako kot sem ta mesec neobremenjena...čist tko sem si rekla...enkrat pa bo žeuser posted image

Pa z veseljem dam za pijačo..user posted image user posted image ...kaj piješuser posted image user posted image

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 483
5.6.2009 22:23:26   
isabeaux

Zband...kolk maš ti stare ? Anže je predvidevam najstarejši...pa pol Neža in Zala?
Zala je pol še čist mičkena a ne...če je ratala lani ob takem času? user posted image

no midva bova pa sedaj šla počasi v akcijo...ker se bližajo o dnevi...počasi a vztrajno...user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil isabeaux -- 5.6.2009 22:24:34 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 484
5.6.2009 22:32:07   
zband
meni je žena samo omenila da bi imeli še tretjega malegauser posted image pa nama je uspelo,mi dva sva imela pač srečo,mislim,....to je moje osebno mnenje,NE SE OBREMENJEVAT,saj vama bo uspelo-želimouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..

upam,da lahko dam ta komentar?

ne delajta na otroku ampak,delajta na sebi...se..user posted image ....sajta.kot vama je po volji in potem bo vama bo ratalo..ne razmišlajta po koncu al se je prijelo al

ne,razmišlajta kako vama je bilo lepo......
pol pa kupi clir blue pa nam sporoči...

zdej pa dol iz rr pa se posveti dragemuuser posted image user posted image user posted image user posted image
zala ima 3 mesece neža 2 leti anže pa 5 let,,,kaj bi jaz brez njih,,in moje drage ženkice

moje mnenje,,,z enim očesom spremljajta dogajanje na rr z drugim pa ..........

< Sporočilo je popravil zband -- 5.6.2009 22:34:18 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 485
5.6.2009 22:46:58   
zband
in potem je izklopila računalnik in se posvetila možu.

to mi delaj.lepo se cartajta pa srečno upam,da daš čim hitreje  dasta za pijačo

habči dabči od zdand-auser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil zband -- 5.6.2009 22:47:53 >

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 486
5.6.2009 23:04:20   
Tanja_Jes
Ja še vedno ni nobene rozike, res ne vem kaj je s tem junijem...čist zaklet...grrrrrrr

nooooo....se bo pa DINI poročila....iiiiiiiiiii.....user posted image
Dini a ti jest povem....poroči se tako kot sem se jaz....Okoli 15. avgusta sva se odločila....7.9 pa sva se že poročila...pa čist lepa poroka je bila...samo v teh 14 dneh sem shujšala za 4 kg, obleka mi je bila prevelika (pa smo nekako uredili)...je bilo pa vsega....od tega da sva se pozabila poljubiti, da sem zgubila šopek (to se pa samo Tanji lahko zgodi), pa pozabila sva se sama slikat...polila sem se z bailijem...
Sej to je to....te komedije...vsak svat si je zapomnil mojo porokouser posted image user posted image user posted image

ISABEAUX....ja kaj naj rečem imam super, super moža, službo, ki me veseli, privoščim si lahko tisto malo kar me osrečuje, imam najboljšo mamico na svetu...imam neizmerno moč, da se borim in dobro voljo...sej sem že enkrat napisala...če bi še bebico imela, bi imela popolno življenje...Najpomembnejše pa je to, da česarkoli se lotim oz. si vbijem v glavo - to tudi izpeljem...Tut za bebico...sem si zadala da do konca drugega leta rodim...in tako tudi bo!!!!!

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 487
5.6.2009 23:15:58   
Kliki
Evo se še tukaj javim.
Punce kaj je zdaj to nobene nove user posted image še ta mesec.

Upam da bo kmalu bolje in bo vse roza na spodnjem delu seznama.

Dini bravo za službo in poroko.

(odgovor članu Tanja_Jes)
Neposredna povezava do sporočila: 488
6.6.2009 1:04:41   
sarar
IZVIRNO SPOROČILO: isabeaux

Sarar - delaj še o teste naprej....ker se rado zgodi, da je kdaj urin bolj skoncentriran, pa pokaže bolj, kot pa kasneje....kateri dan ciklusa si in na koliko dni imaš cikluse?

sori, pred tv-jem sem zaspala, zdaj pa se bom premaknila v posteljouser posted image
4.6. je bil 14.dan ciklusa, imam pa user posted image  na 28 dni. ja, sej bom še enkrat O test delala jutri, pa bom videla kaj bo pokazalo. lepo spite punčke moje!!!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu isabeaux)
Neposredna povezava do sporočila: 489
6.6.2009 7:10:06   
S*
user posted image

Jutrčka!

Želim vam lep vikend. Jaz šibam na hrvaški del obale. Ima moja kolegica rojstni dan in ker ženekkaj let živi dol ni druge kot da grem malo na obisk.
Ja punce, zdej je pa že res čas za prvo nosečko, tako da user posted image    user posted image   user posted image   user posted image

(odgovor članu sarar)
Neposredna povezava do sporočila: 490
6.6.2009 7:24:34   
dini
Jutro punce, hvala vsem za čestitke, user posted image user posted image jst navijam za use, da zagledate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 491
6.6.2009 8:12:58   
MiniMiska
dini, user posted image user posted image user posted image , to je začetek, zdej pa še plusek, pa bo sreča popolna!

S*, hvala za mnjami kavico, je teknila...

kliki, imaš ZS.

vsem lep dan in čimveč pluskov...

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 492
6.6.2009 8:21:11   
dini
Hvala ti fuluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 493
6.6.2009 8:26:23   
dini
Kaj še kej poveš? Ti si že poročena?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 494
6.6.2009 8:41:02   
Jada82
Punce, živjo! Tale mesec pa izgleda bolj klavrno, ja .. sam se mi zdi, da ste kar dobre volje .... Dini, čestitam, seveda ..... uf, tudi jaz si želim poroke .. pravzaprav se mi je ravno danes sanjalo, da me je zasnubil in kupil prstan ... a to kaj pomeni, a je le želja tako močna user posted image
Tanja_Jes, ti pa si tako pozitivna, prav fajn! Taki ljudje ste tako super, fajna družba. Jest sicer tud poskušam v vsem najti dobre in pozitivne stvari, a me prevečkrat kaj iz tira spravi .... Tanja, kje pa delaš ti?
Sej jest sem na splošno tudi zadovoljna, službo imam .. čeprav je živčna in stresna ... imam super fanta .. zanj same pohvale ... preurejava stanovanje ... ki bo prav kmalu super in krasno in se tako veselim vselitve! Pa še enga dojenčka, pa bo tudi moja sreča na višku user posted image user posted image user posted image  Mislim pa, da bo tudi to kmalu user posted image
No, zdej čakamo, ali se je ta mesec kaj prijelo ali ne .... znakov ni nobenih, skratka, počakala bom do 17.6. in naredila test, pa bomo videli. Držite pesti tudi zame! user posted image user posted image  Tudi jaz jih močno stiskam za vsako od vas!!!!! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 495
6.6.2009 8:44:39   
dini
Hvala ti Jada82, upam da se tudi ti poročišuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Jada82)
Neposredna povezava do sporočila: 496
6.6.2009 8:49:03   
MiniMiska
dini, jaz sem koruznica :)
jada82: držim pestke, da se sanje uresničijo - oboje, o zaroki/poroki in user posted image
jaz sem včeraj mojemu rekla, da 6.čut pravi, da se nekaj v telesu dogaja ... se je samo nasmehnil in sva naprej slončkala user posted image user posted image bomo videli, al je tako močna želja al pa res dela 6.čut - do zdaj me še ni pustil na cedilu ;) no ampak, če ne  bo junija,  bo pa julija user posted image
vmes me sicer čaka še ena stresna situacija, za katero pa pride tudi dopust - če bo pa vmes še user posted image , bo pa sploh user posted image user posted image user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 497
6.6.2009 8:54:17   
dini
Koruznicauser posted image  a pol boš ostala koruznica?user posted image

(odgovor članu MiniMiska)
Neposredna povezava do sporočila: 498
6.6.2009 8:57:43   
dini
Punce mene samo nekaj zanima-tiste ki ste imele samo priče, koliko ste pa plačale?

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 499
6.6.2009 9:00:02   
MiniMiska
Heh, ne vem user posted image nekoč sm razmišljala o poroki nekje v toplih krajih, samo MI2 ... potem sem bila na dveh porokah, sva spet razmišljala, da mogoče tudi naju to čaka... ne vem, pustmo se presenetit user posted image  

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  18 19 [20] 21 22   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 mitov o zanositvi
Vsi pari, ki si želijo imeti otroke, še posebej pa tisti, ki se soočajo z neplodnostjo, so pripravljeni upoštevati in st...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......