|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
5.6.2009 10:09:19   
tassika
I.am.happy res ni ugodno, samo so pa vse cene enake, vse se vrti okoli istih cifer, jaz sem v C&A kupla ene 3/4 hlače take športne so bile 38 eur, če sem gledala kavbojke so bile 50 ali več, prišparamo edino lahko na majčkah, ker nam je moda noaklonjena, pa še to ni potrebno tunik, moja svakinja je imela kar navadne majce eno št. večje bobmžane in so raste z njo. Ona je imela samo hlače nosečniške in nič drugega, pa potem najbrž modrce, sam meni so še kar moji prav, malo bolj stisnejo in nardijo dekolte ampak kr gre, meni gr eveč v trebuh k v joške zgledauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2826
5.6.2009 10:10:25   
murkica
Lupinca fulllllllll je lep voziček, samo mene pri njem moti, ker ima spredaj dve kolesi... Ma ne vem no, sej zato pa ga jaz še ne grem kupit, ker si bom po mojem še 10x premislila :)))

Moj dragi pravi: "Ni važno kaj bo, važno je, da je fant zdrav".

Že sedaj mi pomeniš največ na svetu :)

Neposredna povezava do sporočila: 2827
5.6.2009 10:10:56   
ikar
Res je, BNT je tudi meniuser posted image , kot tudi NEXT in GAP.
Sicer je tudi ESPRITova ponudba za nosečke kar zanimiva, a se mi zdi tudi cenovno najdražja user posted image .
Zaenkrat nosim še vsa svoja oblačila, ki pa me že kar malo tiščijo user posted image  in bo kmalu treba v nabavo user posted image .

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

Neposredna povezava do sporočila: 2828
5.6.2009 10:11:33   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

I.am.happy jaz imam tudi od nekdaj probleme z dolžino hlač. vse so prekratke, ampak v H&M se jih pa res da dobit, meni so fajn no

košara absolutno za!!! sej bojo ja zimski otročički, pa še menda so dosti bolj trde od ležečega športnega dela. sicer pa eni pravijo tako, drugi tako...zdej pa bodi pameten user posted image

ja, vreme mamo pa res danes...no comment

juhu še ena več za košaro;) tak veselje pa zato, ker se sprašujem kaj je z mano narobe? a sem taka zapravljivka al kaj, ko me vsi prepričujejo, tega pa ne rabiiiš!!! sam si res želim, da je bebici udobno pa toplo. sej vem, da pri 1. otroku najbrž čisto drugače razmišljaš kot potem enkrat pri drugem...

hm H&M praviš, da jih dobiš? moja izkušnja je taka, da so mi tiste črte oz. všitki pri kolenih, pri 3/4 hlačah, nad koleni;) pri navadnih pa ponavadi sfali 2-3 cm, če pa česa ne maram so pa to prekratke hlače, ker zgleda kot da bi jih nekomu ukradlauser posted image bom šla pogledat, mogoče so se popravl kej zadnje čase.

lp

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2829
5.6.2009 10:17:09   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: summer410

dober dan  punce.....user posted image

ker sem jaz tud med večjimi....sem si dvoje hlač naročila.....tujaj...    http://www.nextdirectory.eu/

sem zelo zadovoljna....sploh  ne rabim več v trgovino it:)))

u tkole na hit na prvi pogled so lepe stvarce. se bom mal poglobila v ponudbo. čeprov si nikol ne upam naročat stvari, ki se jih ne da probat. skratka summer410 dej nam povej kako dolgo si čakala na robo?

zdej bi blo pa fajn it kej narest, se obnašak, k da nisem v službiuser posted image

pa pa

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2830
5.6.2009 10:19:44   
tassika
I.am.happy moja svakinja ima tri in vse tri je imela v košarah, pa pravim, da so vsi poletni otroci, tako da se ne sekiraj. Koliko jih je tukaj gor, ki so že 100% odločene za samo 1 otročka, ker vse ostale potem lahko svoje nakupe upravičimo s tem, da bo itak še za naslednje, jaz grem danes domo pogledat, ker je mami od moje najmlajše sestrce, razlike imava 11,5 let spravila vse lepe pajacke, ki jih je takrat uvozila iz švice, in ne boste verjele so kot novi in na enih je celo hello kittyuser posted image , bom poslikala zvečer pa vam pokažem. So zadeve ki niso za enkratno uporabo, res ne bi otroku kupila neke hude oblekce, ki bi jo imela samo enkrat, košara je pa zadeva, ki se uporablja.

Ne me narobe zastopit, nimam nič proti tistim, ki je ne boste imele, tako je samo moje mnenje.

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2831
5.6.2009 10:24:11   
Bojana82
Dobro jutro, punce!

Vidim, da teče debata tudi o kašarah, bom še jaz povedala svojo izkušnjouser posted image .....že moj prvi otroček je bil rojen novembra, imela sem voziček brez košare in ni mi žal, tako da tudi naš novi voziček je absolutno nebo imel!

Jaz sem imela ovčjo kožo, ki sem jo položila na ležišče povrh sem dala eno luštno dekico, ki oddaja toploto, user posted image sem fajn oblekla ( samo spet ne pretiravat ), ga pokrila z odejico in to je bilo to! In povem vam, bila je mrzla zima, toda mojega user posted image  ni nikoli zeblo in je prav užival v naših sprehodihuser posted image .....

Vendar pa vsaka po svoje in svojih občutkih, kot se njej zdi pravuser posted image ........

Neposredna povezava do sporočila: 2832
5.6.2009 10:28:20   
*I.am.happy*
ej summer410 zdej sem pa čist not padla v tisto stran. moram rečt, da so mi noro fine stvariuser posted image se bo treba brzdat in kartice pospravt;)

tassika ja sem istega mnenja kot ti, pa vidiš evo npr. Bojana82 ma svoje. in potem sem jest, ki bom 1. mamica totalno zmedena, sej zato pa en mal sprašujem;)

tolk o moji storilnosti danes, vseskup nčuser posted image

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2833
5.6.2009 10:33:05   
pikica 28
No jaz sem zadnič potem imela kar srečo v H & M ...sem dobila dvoje hlače, ki so mi kot ulite....pa tunike in navadne majčke...
res pa je, da ne mislim kupivat na zalogo...ker khm..jap kmalu bo vse premajhno...

Je pa shit, ker sem v službi in se morem nekako spedenat...sicer imam šprtno elegantni stil..pa vendar...je treba kaj nakombinirat...
jap doma pa trenirkice....he he....

Glede krilc je pa pri meni tako; full so mi všeč, pa jih na žalost ne morem nosit...imam probleme s krčnimi žilami (sem bila že operirana in sem imela v tem letu planirano še eno operacijo)....user posted image sem namreč to zadevo podedovala.....tako, da bom zeloooooooo boga zaradi nogic in mojih žil...se mi že full širijo in zaradi tega me tako zelooooo bolijo in mi že zelo otekajo....user posted image user posted image

skratka nič ne bo z oblekicami...razen v kombinaciji z tajicami...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2834
5.6.2009 10:44:33   
tassika
Pikica to pa ni dobro z žilami, lahko ostaneš doma zaradi tega, moji kolegici so se pa pojavila po porodu in bo šla tudi na operacijo, pa ona ima tako delo, da je cel dan na nogah. Kaj pa kakšne pajkice pa tuniko čez tako čez rit ali pa oblekco, meni je tudi to lepa kombinacija za službo. No jaz če bom mogla nazaj imam to srečo, da sem lahko v kavbojkah in navadnih majicah pa japonkah, nimamo nekih hudih pravil, vsaj do zadji jih ni bilo, je pa res, da ni trenirk in pa ne moreš pridt ravno z ful kratko majčko ali pa strganuser posted image

Ne vem, jaz bom košaro imela in potem videla kako bo, mogoče je pa pri naslednjem ne bo več, treba je probat, mi pa ni panike, sva lani kupila dovolj velik avto in gre vse notriuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2835
5.6.2009 10:55:02   
pi82ka
Pika 28 tole pa res ni fletno moja mami ma tud probleme z žilam ampak jaz moram pa zaenkrat potrkat, ker nimam problemov.

Joj tok bi si rada kere hlače popravla, pa sploh v+ne vem kak se naj lotim, no ja sej bi probala pr kerih k i že tk niso všeč ha,ha,ha pa nič ne najdem. Če bo katera kaj našla pa se priporočam.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2836
5.6.2009 11:39:03   
giotti
Good day in en velik user posted image vsem

hvala za linke za blazino
, zdaj pa nimam pojma, katere so najbolj praktične. Bom morala to še v živoo videt. Bom pa naročila, da mi to kupijo za rojstni dan.

Rožica
, na trebuhu spim, ker mi to blazno paše, pa nujno je ena noga pokrčena skoraj do brade. Zdaj še ne čutim nobenega pritiska, ker sem še kar precej ravna, ko se vležem. Sicer pa je narava naredila tako, da če kak položaj ni vredu za otročka, da je tebi še toliko bolj neugoden (na primer, ležanje na hrbtu v višji nosečnosti je menda kar boleče in res ni priporočljivo).
Zato zaenkrat tudi o nosečniških oblekah še nič ne razmišljam. Ko sedim, je gumb odpet, sicer pa nosim v glavnem obleke, ki imajo še veliko prostora, da se raztegnejo. Si bom pa gotovo kaj zašila kasneje, bom kar sama probala narisati kroj. Za nosečnške obleke mi je pa res totalno škoda denarja. Bom šla pa gotovo še malo žicat k prijateljicam, ki imajo dojenčke, če imajo v omari še kaj zame.

Košara za bejbika - sploh ne razmišljam, da bi bilo bejbiku mrzlo brez nje, ker ga seveda lahko totalno oblečeš in zaviješ, ampak čisto o drugi stvari. Namreč, bejbik v voziču zelo rad zaspi in potem ko prideš domov, ga sploh ne dviguješ ven iz vozička, ampak samo vzameš košaro in jo neseš v stanovanje na tla in lepo naprej spi, ne da bi ga kaj motil. Torej, jaz sem definitvno ZA, je čist preveč praktično, da tega ne bi imel.

Toliko dežuje, da bo sadje spet vse gnilo kot lani user posted image   in potem bodo špricali proti gnilobi, fuj user posted image Nam so jabolka lani tako gnila, da smo jih več kot pol stran vrgli. Pa še paradižnik, moj najboljši sadež na svetu, ki ga čakam že od septembra, ne more zoret, ker je tako mrzlo. Jaz sedim v flisu, dolgih hlačah in nogavicah user posted image . Naj pride že poletje, PROSIM, PROSIM. Že od lanske 2. polovice septembra je zima razen dveh tednov v maju ...user posted image

Punce, imejte čudovit vikend. Jaz bom sept veliko hodila po ravnem in v hrib, globoko dihala in se pogovarjala s pikecom user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2837
5.6.2009 11:39:52   
mayamaya
Pikica28 jaz mam tudi podedovane krčne žile user posted image , ampak je še vse bolj tako v začetni fazi. sem bla na pregledu decembra (ko še nisem niti sanjala, da bom user posted image čez dva meseca), pa mi je dal recept za tiste žabe št.1, zdej pa ne vem točno kaj naredit, ali vzet te ali bi mogla najbrž vzet tiste za nosečnice? Ene bom verjetno kar mogla, ne?
a mi lahko ti kaj svetuješ? mi pa noge še ne zatekajo, razen enkrat, ampak takrat sem pa res cel dan hodila okoli, pa je bilo verjetno tudi od tega user posted image

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2838
5.6.2009 11:44:28   
mayamaya
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Košara za bejbika - sploh ne razmišljam, da bi bilo bejbiku mrzlo brez nje, ker ga seveda lahko totalno oblečeš in zaviješ, ampak čisto o drugi stvari. Namreč, bejbik v voziču zelo rad zaspi in potem ko prideš domov, ga sploh ne dviguješ ven iz vozička, ampak samo vzameš košaro in jo neseš v stanovanje na tla in lepo naprej spi, ne da bi ga kaj motil. Torej, jaz sem definitvno ZA, je čist preveč praktično, da tega ne bi imel.

točno tako tudi jaz razmišljam

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2839
5.6.2009 11:53:05   
pikica 28

IZVIRNO SPOROČILO: mayamaya

Pikica28 jaz mam tudi podedovane krčne žile user posted image , ampak je še vse bolj tako v začetni fazi. sem bla na pregledu decembra (ko še nisem niti sanjala, da bom user posted image čez dva meseca), pa mi je dal recept za tiste žabe št.1, zdej pa ne vem točno kaj naredit, ali vzet te ali bi mogla najbrž vzet tiste za nosečnice? Ene bom verjetno kar mogla, ne?
a mi lahko ti kaj svetuješ? mi pa noge še ne zatekajo, razen enkrat, ampak takrat sem pa res cel dan hodila okoli, pa je bilo verjetno tudi od tega user posted image

OJLA,

no pri meni je zgodba takšna: v srednji šoli so me že poslali na inekcije in potem sem mogla imeti 2 meseca non stop povite noge....samo ko sem spala ne....Niso me opizorili, da se lahko pojavijo še v večji količini, kar se je meni prav to naredilo....Ko sem bila stara 21 let so me napotili na operacijo (sem bila zdravniku najmlajša pacijentka v njegovi karieri)...in bilo je vse OK...Potem so se pazopet začele pojavljati...res pa je da na eni nogi je grozno, druga noga je pa čisto OK....Lansko leto pa sem bila tudi jaz zopet na pregledu, in sem bila za letošnje leto naročena na čakalni listi za še eno operacijo....vendar jo bo seveda prestavila za drugo leto...

Glede žil ti lahko svetujem: jaz osebno si trenutno ne povijam nog in ne nosi nogavic...ker ni dobro za krvni obtok.... blje je, da čim več hodiš in ko ležiš, si pod noge naštimaš pouštre, da lahko lepo počivaš....čim manj savn in solarijev in pa kopanje v hladni vodi...vsake tolio časa delaj kombinacijo (pod tušem) topla - hladna voda...zelo pomaga....
Seveda pa pozabi na masaže no...razen seveda stopal...ker z masažo samo širiš zadevo naprej....

Skratka...celo življenje nas čaka ta neugodnost....user posted image

Upam, da sem ti kaj pomagala....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2840
5.6.2009 11:55:02   
pikica 28
pa še nekaj....naredi si solno kopel v hladni vodi in namakaj nogice noter....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

Neposredna povezava do sporočila: 2841
5.6.2009 12:05:42   
mayamaya
pikica 28, najlepša hvala! bom probala to s solno kopeljo prakticirat

da sem ''obsojena'' na to pa že vem user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2842
5.6.2009 12:27:33   
krivonoska
Tudi jaz se počutim zelo, zelo napeto, tako, da so mi že vse hlače pretesne. Se mi zdi, da ko me vse tišči, da me tudi naše dete pridno brca, ker je pretesno. Tudi jaz bom morala po kakšne nove hlače.

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2843
5.6.2009 12:35:53   
mayamaya
ja punce, bo treba kar po nove hlače. meni so te hlače za nosečnice tako super, bi jih noslila še pol ko bom rodila user posted image
preden sem šla v šoping (sem pa kar hitro odločila za to ,ker me res ne rabi tiščat v trebuh, če ni potrebe) sem si milslila, pa kaj bom jaz s temi hlačami že zdaj ko sem pozna glih za vzorec.
pa mi ni žal. te hlače so tako komot, nič ne tišči, in kar je meni najbolj pomembno hrbet imam vedno pokrit user posted image

pa še zdaj se dobijo taki lepi kroji, elegantne, športne, ma ni da ni

pa zakaj bi nas moglo vse tiščat user posted image

(odgovor članu krivonoska)
Neposredna povezava do sporočila: 2844
5.6.2009 12:48:12   
Lupinca
ojli user posted image

*I.am.happy* ja, košaro bova imela ja...tudi če je nebi dobila, bi jo kupila. Sem že slišala ja, da gre tudi brez košare...pa sej verjamem da gre. Sam vseeno...za kdaj pa so potem košare delane, če ne za čez zimo. Ma nevem. Js sem tudi razmišljala da nebi vzela. Ampak sej, jo kupiš, potem jo pa lahko kmalu prodaš naprej...pomoje je fajn da jo imaš no. Ma če sem se jaz v košari vozila, se bo pa tudi najina pikicauser posted image

murkica ti je res všeč? tud za fantka? hihihi Aja drugače imajo tud 3-kolesnike. Pa nauš verjela...še v rdeči barvi...lih zateuser posted image  Drugač mi je pa prodajalka ful velik povedala o teh vozičkih in o qunnijih. Baje so te mura vozički izpeljanka qunnijiev, ampak so maxi cosi ime samo za slovenski trg, je pa to qunny drugač. V tujini na namesto maxi cosi recimo piše qunny. V italiji pa bebe confort al kako...nema veze.. Baje so delal raziskavo in bi to muro vozila mamica, ki je nežna in bi pila same naravne sokove in bi plavala z delfini, qunija bi pa vozila mamica, ki je naporotnje temu in bi totej plavala z morskimi psi in je bol športnauser posted image  ja, js sem se fajn nasmejala, sam pri meni že drži, da sem bolj nežno bitje in da mi je mura bolj všeč, kot so Q, res bolj športniuser posted image  ;)

aja drugače pa res fajn, da sva kupila tole blazino za spanje, sem se po dolgem času naspala!user posted image  priporočam tudi jaz sedaj, ko sem testiralauser posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2845
5.6.2009 13:03:56   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: *I.am.happy*

ej summer410 zdej sem pa čist not padla v tisto stran. moram rečt, da so mi noro fine stvariuser posted image se bo treba brzdat in kartice pospravt;)

hehe...jooj joj...sem šla še jaz gledat. Sploh stvari za male čmrljčke so mi lepeeeee!user posted image  res kjut stvari! Ša pikica je začela brcatuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2846
5.6.2009 13:10:53   
rožica13
Kakšna debata o košarah user posted image . Tudi jaz se bolj nagibam k košari, ker se mi tist športni del ki se položi ne zdi tako fini, v košari ima več prostora pa že bolj je zaprta.

Sem pa slišala eno fino idejo kako opraviti s hlačami v nosečnosti. Kupiš si širok, raztegljiv pas iz blaga in si ga daš čez od pete hlače, popolnoma enostavno pa ga je narediti tudi doma, pa čeprav ga zašiješ na roke.

Jaz nosečniških hlač ne dam iz rok oz. nog user posted image , ker so res tako udobne, nič ne tišči, tudi če je majčka malo krajša ti ne gleda ven cel trebuh.

Krčne žile ima tudi moja mami in me je strah da se mi ne pojavijo med nosečnostjo, do sedaj sem imela le enkrat zatečene noge in sicer po celem dnevu v čevljah in na nogah.

Delam pa danes torto za atikov roj. dan in me mal heca. Že včeraj  zvečer sem naredila biskvit čeprav nevem zakaj ampak sem slutila da ne bo vredu in res je bil čisto zbit. Tako da sem danes še enega naredila po takem receptu kot ponavadi. Torto bom oblekla v marcipan in bila sem v treh trgovinah da sem končno dobila barvo za živila, ker marcipar je čudne rjave barve. Zdaj grem pa naprej delat, upam da ne bo več problemov!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2847
5.6.2009 13:12:51   
giotti
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

punce kako se vam zdi ime za fantka: Ožbe, Gal ali Adam.....

za punčko pa : Sofia, Eva, Zoja....

Gal mi je še kar všeč, recimo ocena 4 od 5.
Adam mi ni všeč, Ožbe pa mi ful ni všeč, sploh ne bom dala ocene user posted image

Sofia mi je nekaj srednjega (3), Eva mi je lepo (4), Zoja nekaj srednjega (3).

Neposredna povezava do sporočila: 2848
5.6.2009 13:22:17   
Nezy85
košara definitvno, pride v poštev(vsaj pri meni) ker je babyi dosti bol zaščiten pred mrazom!Ker ko sem bla v babyi centru sem prodajalko vprašala zakaj košaro? In mi je vse lepo razložla, in mi je tudi razložla da se da tudi brez košare za čez zimo, samo sem kr ostala pol na košari, ker sem tudi jaz prvič noseča in sem bla hudo v dvomih!

hlače jaz sem si ene kupla že lansko leto ko sem bila noseča(ampak ssuser posted image ) tak da imam še tiste iz C&A samo mi pa kroj sploh ni všeč kr neki žžžžnjuser posted image ampak so pa fulll udobne, no pred par mesci sem si še kupla tako fajno raztegljivo kiklico tudi iz C&A sam v Avstriji v Saierzbergu tam majo malo večjo ponudbo!Potem imam tudi na zalogi kr nekaj pajkic, v torek pa sem šla tak za brezveze pogledat v TERANOVA in sem našla ene hlače ki so zdaj fulll in, pa so podobne nosečniškim, ker imajo isto narjeno gumo, pa še lanene so, bi pa pouser posted image ker so mi vse hlaše predolge, ampak te so mi pa ornkuser posted image , pa še fulll poceni so ble samo 15€, saj so še meli take kiklice pa sem reklaa da še bom malo počakala!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2849
5.6.2009 13:27:00   
pikica 28
HE HE...opa smo ocenjevali...hi hi...meni je itak najbolj všeč GAL.....

20.10.2010 .. 3170g/51cm

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  112 113 [114] 115 116   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?