giotti
|
Good day in en velik vsem hvala za linke za blazino, zdaj pa nimam pojma, katere so najbolj praktične. Bom morala to še v živoo videt. Bom pa naročila, da mi to kupijo za rojstni dan. Rožica, na trebuhu spim, ker mi to blazno paše, pa nujno je ena noga pokrčena skoraj do brade. Zdaj še ne čutim nobenega pritiska, ker sem še kar precej ravna, ko se vležem. Sicer pa je narava naredila tako, da če kak položaj ni vredu za otročka, da je tebi še toliko bolj neugoden (na primer, ležanje na hrbtu v višji nosečnosti je menda kar boleče in res ni priporočljivo). Zato zaenkrat tudi o nosečniških oblekah še nič ne razmišljam. Ko sedim, je gumb odpet, sicer pa nosim v glavnem obleke, ki imajo še veliko prostora, da se raztegnejo. Si bom pa gotovo kaj zašila kasneje, bom kar sama probala narisati kroj. Za nosečnške obleke mi je pa res totalno škoda denarja. Bom šla pa gotovo še malo žicat k prijateljicam, ki imajo dojenčke, če imajo v omari še kaj zame. Košara za bejbika - sploh ne razmišljam, da bi bilo bejbiku mrzlo brez nje, ker ga seveda lahko totalno oblečeš in zaviješ, ampak čisto o drugi stvari. Namreč, bejbik v voziču zelo rad zaspi in potem ko prideš domov, ga sploh ne dviguješ ven iz vozička, ampak samo vzameš košaro in jo neseš v stanovanje na tla in lepo naprej spi, ne da bi ga kaj motil. Torej, jaz sem definitvno ZA, je čist preveč praktično, da tega ne bi imel. Toliko dežuje, da bo sadje spet vse gnilo kot lani in potem bodo špricali proti gnilobi, fuj Nam so jabolka lani tako gnila, da smo jih več kot pol stran vrgli. Pa še paradižnik, moj najboljši sadež na svetu, ki ga čakam že od septembra, ne more zoret, ker je tako mrzlo. Jaz sedim v flisu, dolgih hlačah in nogavicah . Naj pride že poletje, PROSIM, PROSIM. Že od lanske 2. polovice septembra je zima razen dveh tednov v maju ... Punce, imejte čudovit vikend. Jaz bom sept veliko hodila po ravnem in v hrib, globoko dihala in se pogovarjala s pikecom
|