|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
5.6.2009 15:01:53   
Naja*
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

IZVIRNO SPOROČILO: Naja*
Smo ble v sredo na kavi Janci, Tira in jst, pa sta mi obe včeri pobegnile rodit user posted image
Vidim pa da za Tiro še ni nihče javil da se ji je včeraj ob 19:10 rodil sinček Marcel, velik 53cm in težek 3850g

Kje ste punčke????? A bojo sami fantje ta mesec? Bojo mele naše babe pol veliko izbiro user posted image  user posted image  user posted image

Super, da sta ti kar skupaj "ušle" v P. user posted image

Ni pa super da sta mene doma pozable!!! user posted image

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 226
5.6.2009 15:05:46   
Mala_princeska

Hej, tvoj user posted image ima pa še čas tko da ga ne priganjaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se boš pa pri njiju privajala na štručko, ko jih boš zagotovo obiskala.
Lepo obe pozdravi. user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 227
5.6.2009 15:05:56   
lenika

Imam pa občutek, da naše Lenike ne bo nazaj iz P. user posted image user posted image user posted image Da bo ona naslednja, ki bo cartala. user posted image user posted image user posted image

Napaka! user posted image  Jaz sem tukaj. Dogaja se ne nič in naslednji pregled imam zopet v ponedeljek.

Neposredna povezava do sporočila: 228
5.6.2009 15:06:19   
bamoocham
Sej bi lahko ti tudi spreminjaš seznam, če hočešuser posted image

Midva pa sma se pice najedla, sma šla v Pomarančo..mmmmm kaj je bila dobra!

Neposredna povezava do sporočila: 229
5.6.2009 15:07:18   
lenika
Tira user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 230
5.6.2009 15:09:07   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Imam pa občutek, da naše Lenike ne bo nazaj iz P. user posted image user posted image user posted image Da bo ona naslednja, ki bo cartala. user posted image user posted image user posted image

Napaka! user posted image  Jaz sem tukaj. Dogaja se ne nič in naslednji pregled imam zopet v ponedeljek.

Eh moj šesti čut zatajil user posted image user posted image .
Jah nič več sreče v ponedeljek. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 231
5.6.2009 15:11:38   
Naja*

Hej, tvoj user posted image ima pa še čas tko da ga ne priganjaj user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se boš pa pri njiju privajala na štručko, ko jih boš zagotovo obiskala.
Lepo obe pozdravi. user posted image user posted image user posted image

To je sicer res, samo mam take probleme da si res želim it prej user posted image  Zarad bolečin ne morem hodit večkot par metrov user posted image  user posted image  user posted image ... da ne povem  kolk časa se ponoči pobiram iz postle... pa vse mi poka not... poleg sebe moram pa še 2 letnega sinčka rihtat

Neposredna povezava do sporočila: 232
5.6.2009 15:23:25   
Mala_princeska
Naja* user posted image user posted image user posted image saj bo......

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ko boš videla tvojega drugega user posted image , boš na bolečine v user posted image kmalu pozabila,

pa upam da imaš pomoč za rihtanje 2.letnika.

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 233
5.6.2009 15:24:00   
kalanteja
Tudi jaz še nisem šla, čeprav me pošteno štiha dol, pač se pripravlja, je rekel včeraj g.

Vse tiste ki boste šle v SG rodot, jst moram rečt, da so bili včeraj maksimalno prijazno do mene in sem se prav fajn počutila in verjetn imam eno skrb manj, ker vem, da me čakajo prijazne babice

sem pa zelo slabe volje, fant je zbolel in če grem danes rodit ga verjetn v porodni blok niti blizu ne spustijo, je na antibiotkih, upam, da zdržim vsaj do nedelje, da se malo pozdravi

Julija, 9.6.2009

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 234
5.6.2009 15:32:24   
Naja*
Mala_princeska žal nimam, ker ma moj firmo in hodi šele zvečer okol 19-20h domov, mam ga po dopoldne do 12h v varstvu, tko da edin takrat lahk počivam. Pa hvala za podporo  user posted image  Pa vem da bojo vse bolečine takoj pozabljene user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 235
5.6.2009 15:34:50   
Naja*
IZVIRNO SPOROČILO: kalanteja

sem pa zelo slabe volje, fant je zbolel in če grem danes rodit ga verjetn v porodni blok niti blizu ne spustijo, je na antibiotkih, upam, da zdržim vsaj do nedelje, da se malo pozdravi

Upam da se tvoj hitro pocajta, pa da user posted image  počaka atija user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 236
5.6.2009 15:41:24   
dany82
Deja kako so bili kaj v P? Včeraj ko sem bila jaz sploh ni bilo gužve na CTG-ju, v porodnih pa itak ni bilo dela, so imele babice včeraj "prosto". Zjutraj samo en CR in to je bilo vse. So bile za akcijo, da če sem čez rok naj kar ostanem in rodim. user posted image user posted image So pa v pričakovanju vikenda, ko bo polna luna in pričakujejo polno dela.

Me pa presenečajo, s tem ko bi kar vse noter obdržali. Sem imela včeraj mal povečan pritisk (140/90) in sem morala v porodnišnici ostat, pa sva na srečo z mojih zvečer sedela v čakalnici (je prišel na obisk pred spanjem) in je prišel Djukanovič (predstojnik porodnišnice) mimo, in sem se mu zasmilila ker so vsi izvidi krvi in urina bili v redu, pa me je kar domov spustil. user posted image user posted image Sem za enkrat ful navdušena nad njim.

Če se prej nič ne dogaja, moram v pon ko bom 4 dni čez rok ponovno na pregled. Baje da ti po 5 dneh oni sprožijo če ni nič, bi pa bila bolj vesela če bi imela vsaj nekaj svojih popadkov, da ni vse na silo.user posted image

user posted image user posted image vsem novim mamicam in očkom veliko uživanja s svojimi user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 237
5.6.2009 16:56:36   
manna
KALANTEJA:držim pesti za tvojga. Moj je bil tud prejšnji teden na antibiotikih pa je zdej HB v redu.Sem tud jaz razmišljala kako bom šla rodit če bo on  tak slab.no, na srečo ni blo nič. 

Bomo videli kako bo tale luna vplivala na naše sezname !

(odgovor članu dany82)
Neposredna povezava do sporočila: 238
5.6.2009 17:06:19   
Snoopyka
Tiro čestitamuser posted image

user posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 239
5.6.2009 17:24:43   
July08
Ojla, na hitrco sm prišla prečekirat, če je Lenika ostala v P...pa nič. Ma, bo že, Lenika, samo upam, da kmalu, res.user posted image user posted image user posted image

Bačko seveda nismo pozabile nate! No,  kam naj te damo? Boš tud ti pred mano? No, kr bodi, a prou? user posted image user posted image user posted image

TIRA ISKRENE ČESTITKE! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 240
5.6.2009 17:47:54   
loveforever
js sem se p'a dans odločla da grem 25,6.2009 rodi, mam dva roka prfi je 15.6. drugi je 20.6 js sem si pa foro vzela in grem 25.6- bom vsaj malo manj živčna, vsaj upamuser posted image user posted image  no vesela bom če bom junijka

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 241
5.6.2009 18:00:56   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: dany82

Deja kako so bili kaj v P? Včeraj ko sem bila jaz sploh ni bilo gužve na CTG-ju, v porodnih pa itak ni bilo dela, so imele babice včeraj "prosto". Zjutraj samo en CR in to je bilo vse. So bile za akcijo, da če sem čez rok naj kar ostanem in rodim. user posted image user posted image So pa v pričakovanju vikenda, ko bo polna luna in pričakujejo polno dela.

Me pa presenečajo, s tem ko bi kar vse noter obdržali. Sem imela včeraj mal povečan pritisk (140/90) in sem morala v porodnišnici ostat, pa sva na srečo z mojih zvečer sedela v čakalnici (je prišel na obisk pred spanjem) in je prišel Djukanovič (predstojnik porodnišnice) mimo, in sem se mu zasmilila ker so vsi izvidi krvi in urina bili v redu, pa me je kar domov spustil. user posted image user posted image Sem za enkrat ful navdušena nad njim.

Če se prej nič ne dogaja, moram v pon ko bom 4 dni čez rok ponovno na pregled. Baje da ti po 5 dneh oni sprožijo če ni nič, bi pa bila bolj vesela če bi imela vsaj nekaj svojih popadkov, da ni vse na silo.user posted image

danes se mi zdi je bila kar gužva, pa zelo dolgo smo čakale zdravnika. je pa ena punca not ostala, ker je bila že 5prstov odprta, ostale smo pa šle domov. je pa bil danes dr.Mileta, se mi zdi, da je zelo previden in pozoren res vse pogleda in skoraj vedno vpraša če ostaneš.
to pa, da po 5 dneh sprožijo pa ne vem. meni so prvič zato ker sem bila že dva dni v bolnici in so rekli, da je brezveze čakat. bomo videli kaj bodo rekli ju3-sem namreč ju3 5dni po roku.
ja pa tudi jaz nebi mela umetnih, samo ko pa pomislim, da lahko še več kot en teden čakam pa me kar mine in bi kar takoj rekla, da naj kar sprožijouser posted image

(odgovor članu dany82)
  Neposredna povezava do sporočila: 242
5.6.2009 18:13:05   
katja_p
Lino je že rodila???? user posted image  SM ja še par dni nazaj se z no menila, da greva na kavico, ko pridem v SG ... Madonca, je pohitela!
Čestitkeuser posted image

Kalanteja user posted image user posted image user posted image
Js sm bla tud zadovoljna s SG P, pa sm dala 3 izmene babič skoz user posted image  poznam zdaj vse user posted image  Sm bla pa zlo zadovoljna z dvema sestrama na oddelku. Carici!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 243
5.6.2009 18:15:32   
bačko
Tira iskrenen čestitke za sinčka Marcela.user posted image user posted image user posted image
Naja vem kako se počutiš.Imam tudi sama doma skoraj 2 leti staro punčko.Saj bova zmogli.user posted image user posted image user posted image user posted image
Lenika mogoče pa se bo v ponedeljek začelo dogajati ali pa že jutri.
No zdajle smo prišli domov in sem šla na wc in sem imela krvavo sluz tako da mislimda je čep šel.No zdaj pa čakajmo kdaj se bo kaj začelo.
Vse smo pomoje že site in bi rade šle čim prej roditi.Mene moti to ko mi vsi sprašujejo kaj čakam in kdaj mislim iti roditi.
Pa jim pravim da takrat ko bo moja Lora pripravljena.user posted image

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 244
5.6.2009 18:59:33   
biba14
Tira-čestitamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Jaz sem imela danes ctg-še vedno ravna črta, nič se ne dogaja. Celo tako len je naš poba, da sem morala 2x na ctg, ker se v prvo nikakor ni hotel zbudit ( pa sem skala, delala počepe, hodila po stopnicah, ga žokala, jedla čokoladouser posted image )...
Lep večer vam želim

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 245
5.6.2009 19:39:21   
minča
user posted image

< Sporočilo je popravil minča -- 5.6.2009 19:44:10 >

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 246
5.6.2009 19:44:14   
lenika
Samo preverjam, če je kaj novega.

(odgovor članu biba14)
Neposredna povezava do sporočila: 247
5.6.2009 19:44:34   
S@nta
Minča in Goldy, hvala za info, jaz mislim it kar tu v Mariboru na akupunkturo, je sicer dražje, ampak tisto bi tak dala za bencin v Dobrno.
Upam, da bo koristilo tudi meni, škodit mi ne more,si pravim.

Minča, Pupika pa je fuuuuuul lubana!

(odgovor članu minča)
Neposredna povezava do sporočila: 248
5.6.2009 19:45:32   
lenika
Joj Minča kak srček, bi šla tudi jaz kar takoj rodit.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 249
5.6.2009 20:05:14   
tadejluka
Hej!
No jest se javljam iz P...
Včeraj ob15.11.se je Tadeju in Luku pridružil še mali Blaž težek 3600g in dolg 54 cm....
Vsi se odlično počutimo... in se že veselo stiskamo...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  8 9 [10] 11 12   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?