|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
4.6.2009 21:07:12   
Lsica
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

hindi, janci, lino in bibi - čestitke vam, očkom in vašim sončkom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se pridružujem čestitkam, bravo mamiceuser posted image user posted image user posted image .

Majana, a ti pa že jutri v akcijo? Držim pesti, močno močno...

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 176
4.6.2009 21:16:54   
loveforever
user posted image user posted image jancif- iskrene čestitke. ja nimaš kaj punce začelo se je zdj bomo lahko hitro dve strani načvekale ko bomo takole čestitale mamicam....

ja pri nas nič novega spet imam obdobje kuhanja in pospravljanja, sem prej tak okusen pasulj skuhala pa vse pospravila posesala,... ta makla je že skopana in v pižami,.... zdj mi še rata kak bo pa z dvemauser posted image  po moje mal pretežko user posted image

nočko

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 177
4.6.2009 23:01:04   
bjondi
JanciF user posted image  za malega korenjaka Toma...

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 178
5.6.2009 4:10:47   
*alina*
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

hindi, janci, lino in bibi - čestitke vam, očkom in vašim sončkom!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 179
5.6.2009 6:06:20   
July08
Dobro jutro souser posted image !

Ne morem več spati, pa sem prišla pogledat, če imamo kakšnega novega user posted image .
No, očitno sem še prezodnja.
Pri nas nič novega... sedaj ciljam na torek 9.6. - všeč mi je datum, pa pregled imam takrat.

Evo še kavice za vas: user posted image user posted image user posted image

Lep dan vsem!

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu *alina*)
Neposredna povezava do sporočila: 180
5.6.2009 6:47:41   
meti21
user posted image user posted image user posted image   Iskrene čestitke JanciF!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 181
5.6.2009 6:47:51   
Anonimen
Dobro jutro!

pri nas še vedno ničuser posted image , grem sedaj aneja zrihtam za v vrtec potem pa počasi na ctg v P. in spet imam občutek, da bom šla nazaj domov. pa saj ne morem verjeti.
se vam javim popoldan

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 182
5.6.2009 6:48:09   
Hanuši
Dobro jutro,

July hvala za kavico, tut jest sem danes bolj zgodna. Sem se zbudila ob 5.30 pa nisem mogla več nazaj zaspat.

July, glede na to, da imaš šele v torek pregled, pa, da si 3cm bila odprta, a te nič ne skrbi, da se odpiraš naprej, ker jest sem se pri Hani čez noč odprla za 2 cm. Iz 4 na 6cm. Mene prov zanima, če bom danes kaj več kot 3.

Majana danes držimo pesti, da bi bil čim hitrejši in lažji porod.

Čestitke tut vsem novopečenim mamicam user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , ker mam filing, da sem ene dve ven spustila. Tko zgleda kot, da je cel teden polna luna, sploh ne dohajam več.

Če gre danes katera držim pesti.

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 183
5.6.2009 6:49:45   
meti21
user posted image user posted image user posted image   Iskrene čestitke tudi hindi in bibi!  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 184
5.6.2009 6:57:53   
meti21
Pa še dobro jutro vam želim, user posted image user posted image user posted image

Jes grem tut dons spet na ctg in upam da me bo tud vaginalno pregledu, ker me res zanima če se kej dogaja. Trebuh mi že kar nekaj časa otrdeva pa samo 1 teden imam še do roka, ker pri tamali me je sam ponoč zagrabu močn popadek in ni blo nič lažnih popadkov tko kot zdej, pa mi je blo bolj fajn, ah sej bo tut to bomo preživeli, samo je pa zanimivo kako telo različno odreagira.

lepo se mejte pa kar tako naprej z akcijo, vikend bo pester mam občutekuser posted image

(odgovor članu meti21)
Neposredna povezava do sporočila: 185
5.6.2009 7:14:08   
amaya
težka noč za mano...ta kislina me bo fentala...sredi noči sem se zbudila in šla školjko objemat user posted image potem pa še tamali auf ob 5.40...pa halo...kakšne ure so to?????

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 186
5.6.2009 7:22:19   
Hanuši
IZVIRNO SPOROČILO: amaya

težka noč za mano...ta kislina me bo fentala...sredi noči sem se zbudila in šla školjko objemat user posted image potem pa še tamali auf ob 5.40...pa halo...kakšne ure so to?????

amaya te čist razumem, ker do pred enega tedna je mene tut kislina tok matrala, da je blo za znoret.

Kar se pa zgodnjih ur tiče, se je pa nama tut zdela 2x ponoč naša user posted image zbudila in težila za ven, pa je moj reku, da naja trenira za nočni ritem, katerega bomo moral vsak čas vzpostavituser posted image  

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 187
5.6.2009 7:22:26   
Naty*Taja

Dobro jutro punce!
Čestitke vsem, ki ste že rodile...mi bomo še kr neki časa čakal po moje. Pa nič zato, se mi nikamor ne mudi. Ko bo, pa bo. Grem zdej tamalimdvema sobico zrihtat - me že kak mesec preganjata, kdaj bo pobarvana....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: loveforever

kak bo pa z dvema...

Lažje in več nardiš! Resno. Mogoče v začetku ne, potem pa se storilnost poveča.

MONTIGNAC

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 188
5.6.2009 8:09:49   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

kak bo pa z dvema...

Zanimivo. Bomo videli.
Drugače pa dobro jutro, sem še vedno tukaj. Tudi jaz imam danes zopet ctg v porodnišnici in tudi jaz mislim, da me bodo poslali domov, ker se nič ne dogaja. Drugače sem pa katastrofalno spala, pekla me je zgaga, pritisk sem čudila na želodec, rebra, križ in ne vem še kaj, pa še Matic je sredi noči padel iz postelje.
Ma ja, saj bo že bolje.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 189
5.6.2009 8:27:44   
*blu*
IZVIRNO SPOROČILO: Naty-Taja

kak bo pa z dvema...

No, upam da res user posted image .

Pa dobro jutro vsem.
Jaz imam tudi popoldan ctg in se že veselim izrisanih močnih popadkov user posted image . Sem pa spala kot ubita, edino ne vem ali me spet alergija hvata ali sem se prehladila. Kiham pa oči imam take težke.
Drugače sem pa jaz ugotovila, da spim res dobro, če imava v spalnici okno do konca odprto. Očitno rabim veliko kisika.

Sprememba je kot vdih kisika, ki te poživi.

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 190
5.6.2009 8:39:18   
lenika
Jaz pa spim dobro vsako drugo noč.
Drugače pa na pregledu vedno, ko me vprašajo kako se počutim rečem dobro, ker mislim, da so težave ki jih imam pač normalne za konec nosečnosti.

(odgovor članu *blu*)
Neposredna povezava do sporočila: 191
5.6.2009 8:48:16   
July08
Deja, Lenika fajn opravita! Nimata kej, če bosta šli s5 domov. Boste imeli pa še en skupni vikend, ko si ti še 2 v 1.user posted image

Hanuši nič me ni strah, ker se očitno zelo počasi odpiram (al pa sploh ne???), enako je bilo pri obeh prejšnjih porodih. Evo, jutri bo en teden kar sem bila v P, ko mi je G rekla, da lahko ostanem tam - še dobro, da nisemuser posted image user posted image

Amaya mene tud ubija kislina. Se mi prav dviguje ponoči in spim skoraj sede, pol me pa vse boli zjutraj.Mah, sej bo kmal minilo...
A ti si prav bruhala???

Po moje nas že malo luna daje, ko imamo vse take težave s spancem, tiščanjem, razpoloženjem,...

Blu tudi mi2 imava ponoči ves čas na stežaj odprto okno v spalnici, da je frišen zrak. Proti jutru ga moram pa zapreti, ker pride en ptiček vsako jutro na polico in se tolk dere, da se ne da spati....prav posrečen jeuser posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 192
5.6.2009 8:50:31   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Drugače pa na pregledu vedno, ko me vprašajo kako se počutim rečem dobro, ker mislim, da so težave ki jih imam pač normalne za konec nosečnosti.

Tudi jaz tako rečem G. Samo povem, da me dajejo tipične user posted image težave, značilne za konec user posted image in se ona simpatično nasmeji...

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 193
5.6.2009 9:00:02   
July08
Hmmm, kje pa je Mala Princeska???

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 194
5.6.2009 9:19:07   
Mala_princeska

July08 tukaj sem user posted image user posted image user posted image , nisem še pobegnila.

Je včer tamala lubčkala majčko na kateri sta fantek in punčka - polubčkala je punčko in rekla da hoče punčko, da če bo fantek bo ves čas zunaj pri hiši  user posted image ,
pa zjutraj je rekla da je sanjala kako je oči nesel na sprehod mamico z nosečim trebuščkom  user posted image - zdaj že dojema da bo kmalu...
Malo se bojim da se bo potem po otročje obnašala - govorica, afnanje - skratka da bo tudi ona želela biti kao dojenček  user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 195
5.6.2009 9:26:50   
Mala_princeska
Lenika, Deja ja fajn opravita user posted image user posted image user posted image

Ma ta noč je bila res user posted image , vse me je neki tiščalo, roka mi je zaspala, mačka je trgalo da je po kljukah skakal, cvilil user posted image , pa večkrat je bil na sporedu wc, celo ob 2h zjutraj sem na RR pogledala če je kakšna nova mamica. user posted image

Moja storilnost spet na 0, še dobro da imam kosilo na pol skuhano user posted image ,
ma moram še zgornji del kuhinje pomit (notranjost omaric, napa je ko user posted image ),

pa okna že cel mesec pomivam in tla ribam user posted image , pa mi še kar ni uspelo - bom prej rodila - pa mi bosta potem tašča in očka to uštimala user posted image user posted image user posted image .

No, pridne bodite....

Šibam Nino oblečt, pa malo risanko pogledat user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 196
5.6.2009 9:29:21   
bamoocham
Jutro.

Kavicauser posted image user posted image user posted image

Js sem spala kr ok proti jutru, samo zvečer ni blo mira v trebuhu in nikakor nisem našla položaja za spat. Ji nič ni odgovarjalo in je kr protestirala.user posted image

In ve, kako ste? Pr nas nič novega, sma pa včeraj bila na sprehodu in mi je 2x trebuh otrdel, ostalo je pa vse nespremenjeno. Tak da res mislim, da še ne bo kmalu. Itak mam čez 5 dni pregled, pa bo gin povedala, pri čem sem.

user posted image user posted image user posted image za vse, ki imate preglede in ctgje. Fajn zrihtajte.
A se je majana javila kaj?

Neposredna povezava do sporočila: 197
5.6.2009 9:30:30   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

July, glede na to, da imaš šele v torek pregled, pa, da si 3cm bila odprta, a te nič ne skrbi, da se odpiraš naprej, ker jest sem se pri Hani čez noč odprla za 2 cm. Iz 4 na 6cm. Mene prov zanima, če bom danes kaj več kot 3.

Majana danes držimo pesti, da bi bil čim hitrejši in lažji porod.

Ampak July ne morem verjet da je že toliko dni minilo in da si na 3 cm obstala user posted image , tvoji pupi se pa res še ne mudi, najbrž sonček čaka. user posted image Ja, se vidi da narava dela svoje in ti dam prav da nisi v P ostala, če je pupi čist luštn v trebuščku, pa se vidi da vsako telo drugače reagira na porod. Sem nekako za naraven porod, brez protibolečinskih sredstev,.....

V glavnem srečno vsem -

danes smo 05. 06. user posted image lep datum.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 198
5.6.2009 9:31:02   
tecka
Evo, se še jaz pofočkam, potem pa odfrčim v trgovino po hrano. Mater se mi dogaja...

July, meni še najbližje je velemesto Logatec, imam pa blizu do Cerknice (Slivnice) in Postojne (baby center, pikapolonica, Nanos).
Medvedov se ne bojim, čeprav moj sprehod vodi mimo table področje medveda. Sem se odločila, da človek ne sme živeti v strahu. Itak pa verjamem, da medved prvi zavoha človeka in se potuhne. Nerodno je samo, če presekaš pot materi z mladički. Je pa od moža brat lovec in bi me že obvestil, če bi se tam okrog potikala kakšna medvedka. Sicer pa: pravijo, da so bolj krvoločni divji prašiči, jaz pa se moram zaradi alergije v bistvu paziti...ČEBEL. Ironično.
Sem šla pa enkrat malo pohajat po Notranjski in sem že srečala medveda (bom spustila kraj, da se ne bo katera ustrašila). Od strahu sem se tresla kot šiba na vodi, on je pa šel v svojo smer. In to tako hitro, da mu niti slučajno ne bi mogla uiti. Pa bodi dovolj.

Včeraj popoldne sem si privoščila res en tak dolg in krepčilen spanec (2 uri) in temu primerno sem slabše spala to noč. Bo treba ostati na 10 - 15 minutnih popoldanskih kinkanjih, drugače bodo noči predolge..

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 199
5.6.2009 9:31:18   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: bamoocham

A se je majana javila kaj?

Danes še ne, pa vsekakor navijamo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  6 7 [8] 9 10   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?