|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 3.del
5.6.2009 9:32:52   
fragola
Dober dan drage moje, vidim, da smo mele pretežno vse slabo spanje in jaz sem se zbudila sitna in noge mam že zdaj tako otečene!!! Danes sem prav vremenska!!!!

Upanje zadnje umre!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 201
5.6.2009 9:43:42   
July08
IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

July08 tukaj sem user posted image user posted image user posted image , nisem še pobegnila.

Je včer tamala lubčkala majčko na kateri sta fantek in punčka - polubčkala je punčko in rekla da hoče punčko, da če bo fantek bo ves čas zunaj pri hiši  user posted image ,
pa zjutraj je rekla da je sanjala kako je oči nesel na sprehod mamico z nosečim trebuščkom  user posted image - zdaj že dojema da bo kmalu...
Malo se bojim da se bo potem po otročje obnašala - govorica, afnanje - skratka da bo tudi ona želela biti kao dojenček  user posted image

No, jaz sem pa mislila, da si vsaj ti šla 

Kakšno dojenčkasto navado bo sigurno pobrala. ko se je rodil mlajši sin, je bil starejši star 2 leti in je šel nazaj na plenice user posted image , ki se jih potem še lep čas nismo znebili.
Hecno je bilo pa to, da je hotel, da še njemu podiramo kupček.... in smo ga - je blo to ene vrste crtanje user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 202
5.6.2009 9:49:10   
22zlatolaska19
Lep pozdrav še iz moje strani.

Najpreje iskrene čestitke vsem novopečenim mamicam in očkom.
user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

Vidim da se je že kar začelo dogajati. Jaz sem danes spale zelo dobro kar se zadnje čase zelo redko zgodi. Sem pa bila včeraj pri G in na CTG pa pravi da se še nič ne dogaja tako da imam v sredo zopet kontrolo. Ker mi je celo nosečnost govorila da bom sigurno rodila prej mi je včeraj rekla da do sedaj smo ga notr tlačil zdej ga bomo mogl pa ven vlečtuser posted image . No vglavnem jest upam da še vsaj do ponedeljka počaka da dam taveliko pupo na morje z vrtcem potem pa lahko zarad mene tud gremo rodit. LP

Pa še ena dopoldanskauser posted image  za vse.

(odgovor članu fragola)
Neposredna povezava do sporočila: 203
5.6.2009 9:57:16   
July08

IZVIRNO SPOROČILO: Hanuši

July, glede na to, da imaš šele v torek pregled, pa, da si 3cm bila odprta, a te nič ne skrbi, da se odpiraš naprej, ker jest sem se pri Hani čez noč odprla za 2 cm. Iz 4 na 6cm. Mene prov zanima, če bom danes kaj več kot 3.

Majana danes držimo pesti, da bi bil čim hitrejši in lažji porod.

Ampak July ne morem verjet da je že toliko dni minilo in da si na 3 cm obstala user posted image , tvoji pupi se pa res še ne mudi, najbrž sonček čaka. user posted image Ja, se vidi da narava dela svoje in ti dam prav da nisi v P ostala, če je pupi čist luštn v trebuščku, pa se vidi da vsako telo drugače reagira na porod. Sem nekako za naraven porod, brez protibolečinskih sredstev,.....

V glavnem srečno vsem -

danes smo 05. 06. user posted image lep datum.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, saj, kot sem napisala, sem zelo skeptična do teh centimetrov...
Danes zjutraj sva si privoščila user posted image - mogoče je zdaj kak cm več user posted image user posted image user posted image

Tudi jaz sem čisto za naraven porod, če se le da, zato bi tudi rada dočakala svoje popadke!

Neposredna povezava do sporočila: 204
5.6.2009 10:07:02   
July08
Tecka jaz pa imam strah pred medvedi. Sicer sem ga srečala samo 1x, zelo na blizu in sploh ni bežal... dobesedno buljil je vame, dokler jaz nisem začela bežati kot nora. Očizno je bil mlad in firbčen?
In sedaj me je bolj strah, ker ne vem, kaj bi naredila - bežati že ne bi mogla s tem trebuhom user posted image user posted image
A v Kiku v PO si že bila? Jaz še ne, bi pa rabla nekaj cunjic za naša fanta, pa tud za user posted image Greš večkrat v šoping v PO? Jaz do sedaj nisem imela navade, samo zdaj je pa že precej ponudbe tam - torej zakaj hoditi v LJ.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 205
5.6.2009 11:10:39   
Goldy
Ctg - ok, glavica fuuul nizko, tako da smo v nizkem štartu, ker me baje tudi zaradi tega že tako boli križ...kontrola drugo sredo v P, ker gre moja G na dopust. G pravi, da ne bomo dočakali srede v 2v1. Priporoča sex, masažo, hojo, telovadbo....user posted image  Mojemu se varianta sex najbolj dopade.....

Pa smo 4!!!

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 206
5.6.2009 11:20:01   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy
G pravi, da ne bomo dočakali srede v 2v1. Priporoča sex, masažo, hojo, telovadbo....user posted image  Mojemu se varianta sex najbolj dopade.....

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Dajmo Goldy!

No, veselo na delo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 207
5.6.2009 11:22:15   
loveforever
dobro jutro
mala princeska Malo se bojim da se bo potem po otročje obnašala - govorica, afnanje - skratka da bo tudi ona želela biti kao dojenček  user posted image   - pri nas že sedaj naša tamala govori mamica js sem dojenčke pa zaćne stokati in ji rečem ne dojenček je v trebuščeku ti si pa moj velik srček pa reče ne js bom vedno tvoj najmanjši dojenček in se ful dojenčka igra,... tako da ....čist možn da bo tudi tvoj takouser posted image

goldy- user posted image user posted image maš pa res čudnega partnerja da se mu sex naj bolj dopadeuser posted image user posted image  a nedi bilo bolje malo hoje??user posted image user posted image  haha malo za šlo, face ste, ste vid da vse skup malo razganja, kak šele bo pol po porodu ene 6 tednov ko nobena ne bo mogla ojojojuser posted image

naš mali pa takop dela v trebuhu da groza imam takle čudne oblike trebuha da me vsi ful čudno gledajo kakega robota js s sabo nosimuser posted image

grem počasi v trgovino in po ta malo v vrteca user posted image user posted image  to pa za vse ki ste na pregledih ali pa še boste danes to opravile!¨

pridem kasej pogledat katera je dopolnila seznam za rodile so...

Neposredna povezava do sporočila: 208
5.6.2009 11:25:07   
Goldy
mala princeska - sex bo ziher.user posted image  Če ne druzga, bo moj težil. ha, ha...user posted image  Pa na masažo tud grem, ker so mi kupil tisto za nosečnice - če ne mi še propade.... Pa zdaj nisem upala, bolnica in to...

Pa smo 4!!!

Neposredna povezava do sporočila: 209
5.6.2009 12:19:02   
Mala_princeska
user posted image

Evo sončka za boljšo voljo!

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 210
5.6.2009 12:45:21   
Anonimen
evo me, sem spet domauser posted image . sicer bi lahko ostala ampak ne hvala, ker se nič ne dogaja. ctg je bil slab, sem imela pregled-končno-vse še zelo visoko odprta 1cm. sem pa mogla še enkrat na ctg, ker je našuser posted image zgleda pri prvem spal. no drugi ctg je bil ok, naredil mi je še uz, plodovnice primerno, pretok ok. mi pravi če želim ostati in sem rekla, da če ni sile da nebi in pravi, da res ni sile ampak vseeno..... ne vem zakaj bi sedaj tam dva ali tri dni ležala pa bi se potem komaj odločili, da mi sprožijouser posted image no v glavnem ju3 zjutraj imam spet ctg, pa bomo videli kako naprej. sem pa slišala, da je ena kolegica, ki je imela 21.05. rok rodila komaj sedaj 03.06. tako, da.... še lahko čakamouser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 211
5.6.2009 13:16:56   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777
ne vem zakaj bi sedaj tam dva ali tri dni ležala pa bi se potem komaj odločili, da mi sprožijouser posted image no v glavnem ju3 zjutraj imam spet ctg, pa bomo videli kako naprej. sem pa slišala, da je ena kolegica, ki je imela 21.05. rok rodila komaj sedaj 03.06. tako, da.... še lahko čakamouser posted image  

Deja777 user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ,
uf kar 13 dni je čakala,

po mojih izračunih boš rodila 14.06. na moj PDPuser posted image user posted image user posted image , no boh ne daj da tok dolgo čakaš na 2.sončka. user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image Držimo pesti, da se ju3 začne kaj dogajati.

Imam pa občutek, da naše Lenike ne bo nazaj iz P. user posted image user posted image user posted image Da bo ona naslednja, ki bo cartala. user posted image user posted image user posted image
Za Leniko bo šla July, za July boš ti Deja, potem bomo pa počasi že ostale na vrsti, kot so hiše v Trsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 212
5.6.2009 13:36:59   
July08
Hey!
Sem prišla od frizerja. na hitro sem se odločila, da se grem ostrič, da ne bom sama sebi tolk tečna. In evo, je že bolje.
Zdej grem pa lahko rodit, ko imam novo fizuro, a ne?user posted image
Sicer pa se naša tolk obrača zdej v trebuhu, da mi je pri frizerju kar pregrinjalo sem in tja premikala. Prav hecno je izgledalo.
Goldy
pol pa AKCIJA!!! user posted image user posted image user posted image Čeprav pri nas tudi to ne pomaga user posted image
Mala Princeska hvala za sončka, mal pa tud tak pomaga!user posted image user posted image user posted image
Deja prava odločitev, da si šla domov! Brez veze tam viset, če ni nič konkretnega. Pa še Anej bi te pogrešal.

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 213
5.6.2009 13:39:10   
July08

Imam pa občutek, da naše Lenike ne bo nazaj iz P. user posted image user posted image user posted image Da bo ona naslednja, ki bo cartala. user posted image user posted image user posted image
Za Leniko bo šla July, za July boš ti Deja, potem bomo pa počasi že ostale na vrsti, kot so hiše v Trsti user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem ZAAAAAAAAAAAAAAAA, no tebe Deja pa naprej spustim, sej si že čez rok, jaz ga imam pa čez 8 dni, a prav user posted image user posted image
Pol pa lahko že ti Mala Princeska, a prav?

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

Neposredna povezava do sporočila: 214
5.6.2009 13:53:39   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: July08

Sem ZAAAAAAAAAAAAAAAA, no tebe Deja pa naprej spustim, sej si že čez rok, jaz ga imam pa čez 8 dni, a prav user posted image user posted image
Pol pa lahko že ti Mala Princeska, a prav?

jaz se strinjamuser posted image
sem pa mela jaz že tudi občutek, da ko bom prišla na rr, da bo že novička od lenike. tako, da po moje je kar ostala.
ja mi bomo pa jutri videli, če se kaj odpiram, če ne pa bomo pač mogli še malo počakati. saj dlje kot do 14. me sigurno ne bodo pustiliuser posted image

(odgovor članu July08)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
5.6.2009 14:14:32   
bačko
Dan!
Najprej iskrene čestitke Bibi!user posted image user posted image user posted image
No jaz sem odprta 2 cm.MV omehčan in mislim da bo počasi čas.Imam pa vodo bolj slabo.Veliko bakterij tako da če med vikendom ne rodim moram v ponedeljek ponovno v lab.dati vodo.Mi je G rekla da grem lahko že danes roditi samo da mi oni sprožijo porod pa sem rekla da bom kar počakala da gre naravno.ČE pa do naslednjega petka ne bo nič pa bomo v petek sprožili porod.
A name sta pa pozabile?user posted image user posted image user posted image user posted image
Punce držite se in se javim kasneje.
Sem pri tašči in tastu in grem eno kitico odspat.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 216
5.6.2009 14:19:18   
manna
Dober dan čveke,
pri nas tudi nič dogajanja. Še celo trebuh mi je nehal otrdevat. Me pa danes boli leva stegenska mišica -  krč me je prijel že parkrat... Še 3 dni do roka !!!!!!!! Joj kako mora bit šele tistim ki ste že čez rok! A vas kaj gnjavijo domači in prijatelji "A ste že? A še ne? A se kaj dogaja? Kdaj pa bo?" Jaz to slišim desetkrat na dan...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 217
5.6.2009 14:20:57   
Mala_princeska
Bačko nismo pozabile.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image zate, da bi se začelo
- sicer slaba tolažba, a jaz sem bila prvič tudi 2 cm 10 dni odprta (sem zdaj videla v stari materinski), tko da July maš kar prav glede te skeptičnosti o cm.

No, kar naspančkaj se. Pa veliko pij. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 218
5.6.2009 14:22:41   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: manna
Joj kako mora bit šele tistim ki ste že čez rok! A vas kaj gnjavijo domači in prijatelji "A ste že? A še ne? A se kaj dogaja? Kdaj pa bo?" Jaz to slišim desetkrat na dan...

Itak, da gnjavijo pa še do roka nismo prišli - jim pravim pač ko bo pa bo - ni kaj.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 219
5.6.2009 14:23:37   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

IZVIRNO SPOROČILO: July08

jaz se strinjamuser posted image
sem pa mela jaz že tudi občutek, da ko bom prišla na rr, da bo že novička od lenike. tako, da po moje je kar ostala.
ja mi bomo pa jutri videli, če se kaj odpiram, če ne pa bomo pač mogli še malo počakati. saj dlje kot do 14. me sigurno ne bodo pustiliuser posted image

Ma saj ti pravim da boš pred mano - no! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 220
5.6.2009 14:29:10   
Naja*
Najprej čestitke vsem frišnim mamicam Lino, Bibi, Mojjaka....
... pa moji sosedi Janci F za Toma user posted image user posted image user posted image user posted image  in Tiri za Marcela user posted image user posted image user posted image user posted image

Smo ble v sredo na kavi Janci, Tira in jst, pa sta mi obe včeri pobegnile rodit user posted image
Vidim pa da za Tiro še ni nihče javil da se ji je včeraj ob 19:10 rodil sinček Marcel, velik 53cm in težek 3850g

Kje ste punčke????? A bojo sami fantje ta mesec? Bojo mele naše babe pol veliko izbiro user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 221
5.6.2009 14:52:09   
bamoocham

user posted image    user posted image    user posted image

=============================================
PDP      NOSEČKA           SPOL     OTROCI      PORODNIŠNICA
=============================================
1.6.     Deja777 (24)        user posted image      Anej Ian (2)    PTUJ        
1.6.     Annadriel           
---------------------------------------------------------------------------------
2.6.     kakteja
2.6.     Mucica                   user posted image    
2.6.     Nina16                  user posted image   
2.6.     Nemka (21)          user posted image
2.6.     Malagala (30)      user posted image                              
2.6.     Španka                  user posted image                                             
----------------------------------------------------------------------------------
3.6.     Lenika (30)            user posted image       Matic (3)        NOVO MESTO        
3.6.     Meridaub    
3.6.    
Cipollina                                                    POSTOJNA     
3.6.     Pokec3609   user posted image                                                   
---------------------------------------------------------------------
4.6.    
tina111 (31)       user posted image         
4.6.     Lajan                          
4.6.     frutela                              
4.6.     Lauferka               user posted image                                                                       
4.6.     Dany82                 user posted image                                 PTUJ   
5.6.     jabolka (27)        user posted image                                 
IZOLA
5.6.    
Mony25 (25)      user posted image                                   LJUBLJANA
6.6.

kim09                        

6.6.     bačko (30)       user posted image              Žana (2)         LJUBLJANA              
6.6.     emelly               user posted image         
----------------------------------------------------------------------                                             
7.6.     Ribička (28)                                              MARIBOR
7.6.    *blu*(29)             user posted image                                 TRBOVLJE
7.6.     MIŠEL09              user posted image            
----------------------------------------------------------------------
8.6.
     cesarica13 (31)    user posted image                               MARIBOR
8.6.     manna                  
8.6.     tadejluka (27)              Tadej (5) Luka (4)                                                          
8.6.     Nastyaa     
------------------------------
----------------------------------------              
9.6.     Metimenka (21)                                       LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------------------
10.6.    Hanuši                user posted image        Hana (9)           LJUBLJANA
10.6.    Tecka                  user posted image                                  LJUBLJANA
10.6.    Kalanteja (25)    user posted image                               SLOVENJ GRADEC
10.6.    Meggy (24)         user posted image         Žiga (3)        SLOVENJ GRADEC
-----------------------------------------------------------------------
11.6.
    Lia2006 (29)       user posted image                              NOVO MESTO
11.6.    Tanjadenis (25)   user posted image                             TRBOVLJE
11.6.    Mandreja              user posted image  
--------------------------------------------------------------------------------------
12.6.    Meti21 (29)       user posted image              Rubi (2)      LJUBLJANA
12.6.    Tincaminca          user posted image       
12.6.    MK8                     user posted image      
--------------------------------------------------------------------------------------
13.6.    Julyo8 (30)         user posted image     Jurij 04, Jošt 06  POSTOJNA                                         
13.6.    princ_princeska   user posted image                                           
13.6.    Ajdish (24)          user posted image                                 LJUBLJANA
------------------------------------------------------------------------    
14.6.    miškamaška08   

14.6.    miškolinka 82           
14.6.    Mala_princeska(26) user posted image    Nina (5)         NOVO MESTO
14.6.    Ovnica78 (31)          user posted image    Tin (3)           SLOVENJ GRADEC
14.6.    ksenjica78            user posted image         fant (2)          LJUBLJANA
16.6.    pika1977     
16.6.    Tanja Grosuplje                                   
17.6.    Goldy                   user posted image                                    CELJE                                              
17.6.    amaya (31)                        Etienne (1)     IZOLA
17.6.    ronja1a
18.6.    fejči                                                                
18.6.    Harley                user posted image                                      ŠEMPETER
19.6.    Biba14 (27)             user posted image                               MARIBOR                 
19.6.    Skuštrana                       Liza (05), Arsen (07)
19.6.    Mitmor                                                    

19.6.    Tej_a (31)              user posted image                                       
20.6.    loveforever (23)             Tjaša (2)
            CELJE
20.6.    Dodi (34)                           
20.6.    nenah83             
20.6.    *pikica (23)                                                
CELJE
20.6.    Kaminek (27 let)            user posted image                            
20.6.    Mery15031981 (27)      user posted image                         LJUBLJANA
---------------------------------------------------------------------------------------

21.6.    ulsi25                               
21.6.    Bamoocham (25)  user posted image    
                              SLOVENJ GRADEC                        
21.6.    Pomaranči

21.6.    Anikabanika
--------------------------------------------------------------------------
22.6.    Ninta
-----------------------------------------------------------------------------------------
23.6.    fragola (27)                                                  POSTOJNA
23.6.    maycha (32)            
 user posted image                               TRBOVLJE
-----------------------------------------------------------------------------------------
24.6.    22zlatolaska11 (27)                                         
24.6.    Kittycat                                                          CELJE
24.6.    S@nta                     user posted image       1. fantek (3)                  
25.6.    m2ip                                   
25.6.    emmi          
25.6.    M2I       

25.6.    Majana79               user posted image                                          
26.6.    Banči06 (31)        user posted image  
26.6.    Donna22  (22)       user posted image                                      PTUJ
26.6.    22zlatolaska19      user posted image    Taja 03, Neja 05
27.6.    Bjondi (33)            user posted image     Karin (8)                
LJUBLJANA
27.6.    Naty-Taja (31)      user posted image   Marcel (05), Maruša (06) CELJE
28.6.    Naja* (32)           user posted image       Lan (2)                      KRANJ  
28.6.    Banananjam         user posted image      
28.6.    Inca                       user posted image                                          LJUBLJANA
29.6.   
Lsica                       user posted image  
                                     LJUBLJANA
29.6.

Zoga08   (27)        user posted image
29.6.    Snoopyka (18)     user posted image                                          M. SOBOTA
---------------------------------------------------------------------------
30.6.    Farmacevtka81           
30.6.   
10ka (31)              user posted image   hčerka (1,5)              
  POSTOJNA
30.6.    Luši (20)                user posted image   
                                    KRANJ                     
30.6.    ditta                               hčerka (2)
===================================================
===================================================

user posted image = še 94

user posted image =94                      user posted image   23 user posted image 23   user posted image 11   user posted image   37

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 222
5.6.2009 14:55:44   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: Naja*
Smo ble v sredo na kavi Janci, Tira in jst, pa sta mi obe včeri pobegnile rodit user posted image
Vidim pa da za Tiro še ni nihče javil da se ji je včeraj ob 19:10 rodil sinček Marcel, velik 53cm in težek 3850g

Kje ste punčke????? A bojo sami fantje ta mesec? Bojo mele naše babe pol veliko izbiro user posted image  user posted image  user posted image

Super, da sta ti kar skupaj "ušle" v P. user posted image

user posted image user posted image user posted image Tira za res še enega korenjaka.

user posted image

Res so zdaj punce na vrsti, drugače se bodo junijčki še tepli za naše user posted image user posted image user posted image user posted image .

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 5.6.2009 14:56:43 >

(odgovor članu Naja*)
Neposredna povezava do sporočila: 223
5.6.2009 14:59:55   
bamoocham
user posted image

JUNIJKE IN user posted image , KI  SO MALO POHITELI

=======================================================
 NOSEČKA               DATUM ROJ.     PDP      OTROK            MERE
=======================================================
1.  *alina*                 16.04.           02.06     LARA     2040 g  43 cm   user posted image
2.  Mateja.Luka.Nik   09.05.           05.06     NIK       2200 g  51'5cm user posted image
3.  mojsonček            13.05.           12.06     ZOJA     2630 g  49 cm    user posted image
4.  Knutek                  18.05.           27.06     NIK        2690 g  47 cm   user posted image
5.  tinca84                 21.05.           02.06     NIK        3550 g  50 cm   user posted image  
6.   BIBI                     25.05.           10.06     ANDRAŽ 4330 g  55 cm   user posted image
7.  sončki                   26.05.           05.06     MARKO  3380 g   51 cm   user posted image
8.  dreamhorse          26.05.           03.06     ŽANA     3970 g   53 cm   user posted image  
9.  smrketa24            26.05.           01.06     MATEJ    3285 g  51 cm   user posted image
10.  sabsa                  27.05.           24.06     SARA     2750 g   49 cm   user posted image
11. Hindi                    27.05.           08.06 IAN PATRIK 2840 g 50 cm  user posted image
12. Minča
                  30.05.           03.06     NEJA      3200 g   51 cm   user posted image
13. mojjaka               01.06.           14.06     JAKA      3950 g   50 cm   user posted image
14. pinkiponki            01.06.           01.06     TIN        4330 g   56 cm   user posted image
15. Cally                     02.06.           12.06                    3950 g  55 cm  user posted image
16. Lino                      03.06.           21.06     MAKS     2660 g   47 cm  user posted image  
17. Tira                       04.06.           11.06     MARCEL 3850 g   53 cm  user posted image

11 user posted image : 6 user posted image

< Sporočilo je popravil bamoocham -- 5.6.2009 15:04:25 >

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 224
5.6.2009 15:00:30   
Mala_princeska

Sem dopolnila seznam user posted image , pa si me Bamoocham prehitela user posted image user posted image user posted image ,

bom kar tebi prepustila to delo v bodoče.

No, katera bo pa na današnji dan rodila, ko je vsak dan kak nov JUNIJČEK? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Mala_princeska -- 5.6.2009 15:02:31 >

(odgovor članu bibi)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?