|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
5.6.2009 14:52:18   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Pa tudi posedat je ne bi smela, bi mogla počakat, da se zna sama vsesti.... ma če čem to čakat, bo do novega leta ležala samo na hrbtu.... user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2326
5.6.2009 14:53:24   
Lara Croft
in na vprašanje zakaj sem rekla, zato ker sem se jaz tako odločila in ker je tako prav.

Bolše bi bilo, če bi ji dala pravo razlago..... a boš tudi Lani tko odgovorila? user posted image

didnnn.. kudnnn.... go... duju...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2327
5.6.2009 14:53:31   
Čarli08
A ostale še na drugih forumih sodelujete???? Jaz sem sam na temu.

Ne. Jih pa včasih gledam in skoraj povsod kreg ...

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2328
5.6.2009 14:56:01   
pf
Midve imava 9.6. še en pregled v razvojni, ker je takrat rekla zdravnica, da bi jo rada videla pri devetih še enkrat. Me prav zanima kako bo komentirala razvoj Lane, ker P je rekla, da je ok, ampak kaj pa vem mogoče preveč pričakujem, ko mislim, da vsi puzajo že in mora tudi ona. Pa ji pokažem malo, pa odmikam igrače in ji ni. Vrti in suče se ful okrog in okrog, sedi lepo, kaj druga pa ne. No pa zdaj par dni se parkrat na dan sama vsede, ko ji ponudim prst in ga odmikam, ampak ne stalno. A vaši so kar naenkrat začeli puzati, mislim od danes na jutri, ali pa se je to nakazovalo že en čas?

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2329
5.6.2009 14:56:18   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: pf

Na Lošinjjjjjjjjj..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Ma komaj čez 10 dni...

Super. Sicer pa boljše, da čez deset dni, ker ni še nekega dobrega vremena.

mi pa čez 15 user posted image

A tudi na Lošinj?

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2330
5.6.2009 14:59:07   
pf

in na vprašanje zakaj sem rekla, zato ker sem se jaz tako odločila in ker je tako prav.

Bolše bi bilo, če bi ji dala pravo razlago..... a boš tudi Lani tko odgovorila? user posted image

O Lara pravo razlago sem ji dala že najmanj dvajsetkrat, ampak ženska gleda skozi mene in me tudi ne posluša. Zanjo sem zrak, če me razumeš. Samo ona je nekaj in samo ona je pomembna. In ker sem že tolikokrat povedala zakaj je ne postavljat, zakaj ne hoditi namišljeno in zakaj ne še cicibank mi takrat ni bilo več vredno. 20x razlagaš, 20x se trudiš, 21-ič ti pa ni več vredno in meni ni bilo. Lani pa verjemi, da ne bom tako odgovorila, vedno ima vsak zakaj svoj zato.

Neposredna povezava do sporočila: 2331
5.6.2009 14:59:28   
Lara Croft
pa mi je tako zoperna vožnja s trajektom, mi je slabo
startali bomo zvečer ko bo marija zaspala

Joj, meni je pa blo takrat, ful dobro, ko smo šli.... Iz Reke do Korčule.... spali smo kar na palubi na blazinah... pol nekje, ko so se eni skrcali pa smo hitro drapnili ležalnike.....
Zjutraj kofi ob sončnem vzhodu.... meni je blo prekrasno....

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2332
5.6.2009 15:01:58   
pf
Lara a gresta v kamp?

Čarli ja res kak se kregajo punce ponekod. Če bi se tu tak fajtale, jaz ne bi več sodelovala pri debati, ker ene so tak primitivne punce oz. ženske, da dol padeš.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2333
5.6.2009 15:02:44   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

..... moram malo pogruntat kak naj predale zaščitim..... kaka ideja.......

Z izolir trakom user posted image user posted image

Z grabljicami za v peskovnik... no, če so to kuhinjski predali in jih je več skupaj...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2334
5.6.2009 15:02:50   
Jazzy1

Mašinca je bedno vreme, a ni? Mrzlo je.

MA tle v Lj. je SAMO 15 stopinj. Tudi meni niso všeč te temperaturni skoki user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2335
5.6.2009 15:03:38   
pf

pa mi je tako zoperna vožnja s trajektom, mi je slabo
startali bomo zvečer ko bo marija zaspala

Joj, meni je pa blo takrat, ful dobro, ko smo šli.... Iz Reke do Korčule.... spali smo kar na palubi na blazinah... pol nekje, ko so se eni skrcali pa smo hitro drapnili ležalnike.....
Zjutraj kofi ob sončnem vzhodu.... meni je blo prekrasno....

Tudi jaz, če bomo še kdaj šli na Korčulo definitivno z trajketom iz Splita, ker mi je too much vožnje.

Neposredna povezava do sporočila: 2336
5.6.2009 15:04:41   
Jazzy1
IZVIRNO SPOROČILO: Čarli08

A ostale še na drugih forumih sodelujete???? Jaz sem sam na temu.

Ne. Jih pa včasih gledam in skoraj povsod kreg ...

A res al kaj????

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2337
5.6.2009 15:05:00   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

MA tle v Lj. je SAMO 15 stopinj. Tudi meni niso všeč te temperaturni skoki user posted image

Saj pri nas tudi ni kaj več, pa še dežuje malo ja, malo ne. Sem prej babiki kar termoflis oblekla, ko sva šle ven, ker itak na sprehodu zaspi in bi jo zeblo drugače.

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2338
5.6.2009 15:06:39   
Jazzy1

Midve imava 9.6. še en pregled v razvojni, ker je takrat rekla zdravnica, da bi jo rada videla pri devetih še enkrat. Me prav zanima kako bo komentirala razvoj Lane, ker P je rekla, da je ok, ampak kaj pa vem mogoče preveč pričakujem, ko mislim, da vsi puzajo že in mora tudi ona. Pa ji pokažem malo, pa odmikam igrače in ji ni. Vrti in suče se ful okrog in okrog, sedi lepo, kaj druga pa ne. No pa zdaj par dni se parkrat na dan sama vsede, ko ji ponudim prst in ga odmikam, ampak ne stalno. A vaši so kar naenkrat začeli puzati, mislim od danes na jutri, ali pa se je to nakazovalo že en čas?

Ne spomnim se kako smo potem zadnjič definirale puzanje??? Po bušiju al po kolenčkih? Mislim, da po bušiju. No, L je drgač kar iz dons na jutri na kolenčke prišla. Drugače pa kadar mora nujno, extra hitro do kakšne stvari priti, bo še zmeraj specialc, če se ji pa ne mudi preveč, pol bo pa šla lepo po kolenčkih.

Itak naj bi pa na kolenčke prišli (ok, nekateri že prej) med 9-10m, tako da je še čas user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2339
5.6.2009 15:07:31   
Jazzy1

O Lara pravo razlago sem ji dala že najmanj dvajsetkrat, ampak ženska gleda skozi mene in me tudi ne posluša. Zanjo sem zrak, če me razumeš. Samo ona je nekaj in samo ona je pomembna. In ker sem že tolikokrat povedala zakaj je ne postavljat, zakaj ne hoditi namišljeno in zakaj ne še cicibank mi takrat ni bilo več vredno. 20x razlagaš, 20x se trudiš, 21-ič ti pa ni več vredno in meni ni bilo. Lani pa verjemi, da ne bom tako odgovorila, vedno ima vsak zakaj svoj zato.

Tale gospa je pa res malo smotana!!!!

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2340
5.6.2009 15:27:41   
pf
Lana se mi je zbudila in jokala, sem jo dala v zakonsko posteljo in se vlegla zraven in je zaspala nazaj. Verjetno se ji je kaj sanjalo, me je z rokicama prijela za obraz in zaspala. Pri nas lije kot iz škafa. Nič ne bo z laufanjem danes. Saj ne vem, če se naj smejim od veselja, ali jočem od žalosti. Se bom raje  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2341
5.6.2009 15:28:57   
Lara Croft

Meni je fajn... pri nas je okoli 20 stopinj...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2342
5.6.2009 15:29:27   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

Itak naj bi pa na kolenčke prišli (ok, nekateri že prej) med 9-10m, tako da je še čas user posted image

Ima još nade za nas. user posted image

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2343
5.6.2009 15:30:52   
pf

Meni je fajn... pri nas je okoli 20 stopinj...

Srečnica. Pa dežuje kaj? Lara kaj si mislila delat z jagodami? Jaz sem mislila vložiti par litrov kompota, ampak še ne vem, če bom.

Neposredna povezava do sporočila: 2344
5.6.2009 15:33:18   
Lara Croft
saj vas berem ali pišem pa ne ker mi ne znese ali pa nekako se mi ne da,pa tudi če se oglasim me nekako spregledate, pa vem da ne namenoma.

To pa ravno zato, ker premalo pišeš.... Evo, ampak s tem, ko si to omenila, si itak dobila veliko pozornosti...
Kaj si pa ti mislila..... enkrat toliko se oglasiš, pol pa nej mi skačemo okoli tebe? user posted image user posted image

(odgovor članu tia)
Neposredna povezava do sporočila: 2345
5.6.2009 15:34:20   
Lara Croft
IZVIRNO SPOROČILO: RAČKAPK

kje pa je naš najnovejši seznamček
jst bi dodala naše nowe podatke gor

HVALA

Najdi ga.... listaj lepo nazaj, ga boš sigurno kje našla,.. user posted image

(odgovor članu RAČKAPK)
Neposredna povezava do sporočila: 2346
5.6.2009 15:45:43   
Lara Croft
O Lara pravo razlago sem ji dala že najmanj dvajsetkrat, ampak ženska gleda skozi mene in me tudi ne posluša. Zanjo sem zrak

Pol je pa ne spuščaj v stanovanje.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2347
5.6.2009 15:45:52   
pf
Lara veš kaj mi je všeč pri tebi? Da si tak direktna. Jaz sem direktna, ampak bolj v mejah, ti pa kar pune rore. Faca. user posted image  user posted image  user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2348
5.6.2009 15:47:37   
Lara Croft

Lara a gresta v kamp?

Čarli ja res kak se kregajo punce ponekod. Če bi se tu tak fajtale, jaz ne bi več sodelovala pri debati, ker ene so tak primitivne punce oz. ženske, da dol padeš.

Ja v kamp..... ma ne bova čisto sami...... na eni od sosednjih parcel bo ena krasna ženska & family.... tko da, če bom kej rabla ne bo problema. user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2349
5.6.2009 15:51:02   
pf

O Lara pravo razlago sem ji dala že najmanj dvajsetkrat, ampak ženska gleda skozi mene in me tudi ne posluša. Zanjo sem zrak

Pol je pa ne spuščaj v stanovanje.

Ta ženska nima rada nikogar, mogoče svojega moža in Lano, ampak kot pravim ona je prva in edina. Otroka bi celo rada privezala na sebe imam občutek. Če ima recimo moja mami v rokah Lano in jo carta, se tašča postavi za mamin hrbet in Lani potiho pravi pridi, pridi in ji z rokami kaže, da naj gre k njej. A je to normalno? Pa profesorica je. Čokjena. Saj stare profesorice so vse čokjene, mlade punce in ženske so super, zato jih pa stare prfokse ne marajo. Zadnjič ko je bila ta situacija sem imela močan glavobol, zato nisem nič rekla, ampak je imela srečo, da ni mama opazila, ker bi ji take povedala, da ne bi spala 14 dni. Hoče jo kupiti z darili malo tudi, ampak jaz kar mečem v omaro cotke in igrače, pa sem že rekla, da ne toliko kupovat, ker ne rabi, pa tudi tu sva že imele vojno, ne razume, ker ne posluša spet. Ko bo pa Lana vedela zakaj se gre, bova pa pošteno zaratili, ker bo romalo v keson, če bo preveč vsega. Jaz sem skromna in tega navajena in bom tudi njo vzgojila v skromno deklico.

Neposredna povezava do sporočila: 2350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  92 93 [94] 95 96   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?