|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
4.6.2009 22:57:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Jazzy1

IZVIRNO SPOROČILO: AinB

Predlagam: Miss Santorini

Zakaj pa to?

Ampak res...bo JakoLuLana rekla, da sem ji še rezerven nick spelala

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2226
4.6.2009 22:59:52   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: zband

lara croft

spet vas bere zband

lep pozdrav vsem sep.son.

pozdravljen!

(odgovor članu zband)
Neposredna povezava do sporočila: 2227
4.6.2009 23:23:17   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
Se grem kar pod drug nick prijavit...

kaj boš pa zdaj? kokica? user posted image

Kako pa veš, da nisem bla že do zdaj?user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2228
5.6.2009 7:24:58   
Virtualna
Dobro jutro,

sploh ne morem vrjeti, da sem pa danes zjutraj prva na RR...user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nasa se je ze ob 6-ih zbudila, jo je ocka s svojo budilko zbudil...je spila svojo dozo AM...in evo...zdaj ze drugo rundo jutranjega spanja opravlja....
Ma se grem se jaz malo poleg nje stiskat user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 2229
5.6.2009 7:33:59   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

Signal za mlečne zobe - Tarik, midva - Aquafresh za nemlečne zobe user posted image

kako pa zgleda umivanje zob s pasto, dokler še ne znajo izpljunit? user posted image
jaz sem mislila, da z vodo dokler se naučijo pljuvat...

No, sej moj to že zna user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 2230
5.6.2009 7:36:34   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Lara Croft

Jaz imam nekaj viška, samo so smotane, ne pašejo na tiste klasične od Unike. Mislim, da jih je 16.

Ups... na to pa nisem pomislila, da nimajo vse istih robov.....

Za par mm je zamaknjeno. Brez veze ...

(odgovor članu Lara Croft)
Neposredna povezava do sporočila: 2231
5.6.2009 7:40:19   
Čarli08
Zdej pa grem. Po moje še vse spite ...

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 2232
5.6.2009 8:08:11   
pf

Tk, sem vse naredila, kar sem hotela....kuhnja pospravljena, spalka oprana, blitva kuhana, cunje zlikane, blazina sprobana..... grem samo pod tuš še, se namažem z enimi petimi kremami in pol se fliknem na kavč.... če bo še kjera tle fino, če ne bom pa čitala... 

Pridna, pridna. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2233
5.6.2009 8:09:11   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

Ja, vedno najprej primem malo škatlo (6 jajc) in ugotovim, da so 2x dražja kot normalno pakiranje user posted image

Obstajajo "bio" jajca, kar pomeni, da se kokošu zunaj pasejo in da niso zaprte v kletkah 1x1 mm. Pa mislim da je tudi krma boljša. Jaz jajca sicer kupujem pri enmu kmetu, ki jih ima samo zase, če pa glih nima dovolj jajc, potem pa te bio kupim.

..jaz tud grem do sosede in jih kupim tam ..

(odgovor članu Jazzy1)
Neposredna povezava do sporočila: 2234
5.6.2009 8:10:00   
pf

Na Lošinjjjjjjjjj..... yihaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... Ma komaj čez 10 dni...

Super. Sicer pa boljše, da čez deset dni, ker ni še nekega dobrega vremena.

Neposredna povezava do sporočila: 2235
5.6.2009 8:10:13   
gold fish

user posted image

user posted image user posted image user posted image

O, cukr  user posted image

user posted image

(odgovor članu AinB)
Neposredna povezava do sporočila: 2236
5.6.2009 8:10:33   
gold fish

Aja, še to sem pozabila - bubika je sprejeta v vrtec, v želeno enoto user posted image user posted image user posted image

SAj sem pričakovala, ampak sem si vseeno oddahnila včeraj user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 2237
5.6.2009 8:13:36   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: pf

Saj v sredo me ne bo več!!! user posted image user posted image

Kako ste kaj spali? user posted image , ki me zdaj zaradi slabega počutja prijazno nadomešča, je enkrat za dudo in enkrat za jest. Vstala je pa že bo 7h.

Cela štorija je bla. Ugotovila sem, da je lačen!!! Pol se pa zbrihta in noče več spati. Tako, da sem mu ob 19 uri dala mlečni riž (150 ml), po kopanje okoli 20:30 pa če klasiko AM 240 ml in je zaspal. Pa se mi čez eno uro zbudi. Nč jasn. Ker se že 100 let ni tako zbudil. Mu probam dat dudo, vodo, mu pet,  ... NIČ. Pa mu dam še 150 ml AM, pa je zaspal kot DOJENČEK!!! Spal je do 7 ure. Zakon!

Ne morem verjeti koliko je pojedel.

jaz tud ne..... naš poje zvečer 150 ml grisa ali čokolinota - okrog 19...., potem mogoče spije še 30-40 ml.....pred spanjem..okrog  21.... pa je mir do jutra..... danes recimo do 8.

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2238
5.6.2009 8:14:38   
pf

Pa kaj ti bo airex, ko enkrat začnejo s plazenjem nima več nobene funkcijeuser posted image . Pri nas puzle služijo samo za demoliranje. Ja, pa meni za sestavljanje nazaj user posted image .

Ma glih zato bi jih rabla, da se navadi malo plazit....

Lara mi imamo puzzle že par mesecev in ni haska. Sedi gor in se igra.

Neposredna povezava do sporočila: 2239
5.6.2009 8:17:05   
gold fish

KAj pa D3 oz. AD3 kapljice še dajete?

ja, še......čeprav zadnjih 14 dni pozabljamouser posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2240
5.6.2009 8:19:26   
gold fish

Končnooo uredila vlogo za skrajšan delovni čas, tak da jo nesem na pošto potem. Bi rada to uredila preden gremo na morje, da še nesem lahko na CSD, ker grem danes dva meseca že delat. Uh, to bo hitro.

pf - daj prosim malo več mi na mail napiši kako in kaj....user posted image

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2241
5.6.2009 8:20:08   
pf
IZVIRNO SPOROČILO: gold fish

jaz tud ne..... naš poje zvečer 150 ml grisa ali čokolinota - okrog 19...., potem mogoče spije še 30-40 ml.....pred spanjem..okrog  21.... pa je mir do jutra..... danes recimo do 8.

Gold fish koliko pa Jaka zjutraj spije mleka oz. poje grisa? Jaz sem ravno prejle klicala P, ker Lana zjutraj noče jest. Je zvečer pred 19.00, potem pa zjutraj okrog pol osme in spije 50 ml AM (sem ga vmes že zamenjala, ker sem mislila, da ji okus ne štima), pol pa ker se mi to zdi premalo ji da še par žlic rižolina, keksolina ipd., ampak tudi tega noče več kot 10 žličk in že to jedva. Ker je bolj med suhimi sem raje poklicala in jo nesem drug teden vagat, ker tudi en tak obrok lahko pripomore k temu, da otrok ne pridobiva dovolj na teži, da me ne bo kap pri enem letu, ko jo bodo vagali. Probala sem ji dat vse možne stvari za jest, ampak noče nič kaj.

(odgovor članu gold fish)
Neposredna povezava do sporočila: 2242
5.6.2009 8:21:48   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aha, še to sem hotela vprašat. Že parkrat sem zasledila, da otrokom dajete kuskus. Jaz tega ne poznam user posted image , sem ga pa danes kupila in prosim za kak recept, kako naj to pripravim.

Tudi jaz sem ga kupila in ga še nisem pripravila. Se tudi priporočam za kak recept. Čeprav mi deluje kot polenta. user posted image

jaz naredim po receptu na vrečkici...

.... pol litra vode zavreš, malo posoliš...., ko zavre odstaviš daš kuskus not, malo olivnega olja ali masla....pustiš 3 min. , premešaš.... in je gotovo....  Jaz ponavadi dam noter še korenček, pa kako drugo zelenjavo, da je malo bolj barvitouser posted image .......   

....je pa kar nekaj receptov še na netu.....  

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2243
5.6.2009 8:23:51   
gold fish

Gold fish koliko pa Jaka zjutraj spije mleka oz. poje grisa? Jaz sem ravno prejle klicala P, ker Lana zjutraj noče jest. Je zvečer pred 19.00, potem pa zjutraj okrog pol osme in spije 50 ml AM (sem ga vmes že zamenjala, ker sem mislila, da ji okus ne štima), pol pa ker se mi to zdi premalo ji da še par žlic rižolina, keksolina ipd., ampak tudi tega noče več kot 10 žličk in že to jedva. Ker je bolj med suhimi sem raje poklicala in jo nesem drug teden vagat, ker tudi en tak obrok lahko pripomore k temu, da otrok ne pridobiva dovolj na teži, da me ne bo kap pri enem letu, ko jo bodo vagali. Probala sem ji dat vse možne stvari za jest, ampak noče nič kaj.

...malo prej je spil 150 ml AM.....pred tem pa nazadnje včeraj zvečer  150ml čokolino, pa pol ob 21 še 40ml AM pred spanjem...

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2244
5.6.2009 8:24:48   
gold fish

Pa kaj ti bo airex, ko enkrat začnejo s plazenjem nima več nobene funkcijeuser posted image . Pri nas puzle služijo samo za demoliranje. Ja, pa meni za sestavljanje nazaj user posted image .

Ma glih zato bi jih rabla, da se navadi malo plazit....

Lara mi imamo puzzle že par mesecev in ni haska. Sedi gor in se igra.

je hasek je.....  če ne verjameš pridi gledat...zdaj glih je na poti med dnevno in kuhinjo...user posted image   ...ni več nič varno

(odgovor članu pf)
Neposredna povezava do sporočila: 2245
5.6.2009 8:26:57   
gold fish

IZVIRNO SPOROČILO: petra1978

Aha, še to sem hotela vprašat. Že parkrat sem zasledila, da otrokom dajete kuskus. Jaz tega ne poznam user posted image , sem ga pa danes kupila in prosim za kak recept, kako naj to pripravim.

Tudi jaz sem ga kupila in ga še nisem pripravila. Se tudi priporočam za kak recept. Čeprav mi deluje kot polenta. user posted image

Ja saj jaz ga uporabljam tako kot polento. Tako da nima kot prilogo skoz polente, al pa krompirja, ji dajem še kus kus. Mi je pa ravno danes patronažna rekla, da naj ji dam malo leče pa čičerike za probat. Ste ostale že dale to??

naš je že probal čičeriko, pa nekaj druga na kurkum al nekaj takega......

...aja, pa sedaj 2x sem mu dala šparglje user posted image

(odgovor članu Alenka_)
Neposredna povezava do sporočila: 2246
5.6.2009 8:29:48   
pf

je hasek je.....  če ne verjameš pridi gledat...zdaj glih je na poti med dnevno in kuhinjo...user posted image   ...ni več nič varno

A Jaka že puza? Ja superca. user posted image user posted image user posted image Naša res ne kaže nobenih znakov, da bo kmalu.

Neposredna povezava do sporočila: 2247
5.6.2009 8:29:51   
gold fish
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša M  se še vedno ne plazi....je čist živčna na trebuhu,samo leži,pa ne mrdne...lepo pa že hodi,sicer z mojo pomočjo,nogice čist sama prestavlja naprej....me je pdiatrinja vprašala,če že kaj čist sama stoji.....jaz mislim da še vsaj dva meseca nekje bo rabla oporo...

......ni prav to........ sama mora prit do tega...brez tvoje opore.....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 2248
5.6.2009 8:31:12   
gold fish

Lara tudi ne, čeprav je nekaj začela rikvercat in je takoj na parketu... Da bi hodila pa niti ne probavam... nič jo na nogice ne postavljam...

tako je tudi prav....

Neposredna povezava do sporočila: 2249
5.6.2009 8:31:37   
pf

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

naša M  se še vedno ne plazi....je čist živčna na trebuhu,samo leži,pa ne mrdne...lepo pa že hodi,sicer z mojo pomočjo,nogice čist sama prestavlja naprej....me je pdiatrinja vprašala,če že kaj čist sama stoji.....jaz mislim da še vsaj dva meseca nekje bo rabla oporo...

......ni prav to........ sama mora prit do tega...brez tvoje opore.....

Jaz sem to dva dni nazaj tašči rekla, ker sem opazila, da Lano postavlja na noge, čeprav se ne vstane sama. Sedaj imamo tihe dneve, je kar zaloputnila z vrati. Sem rekla ne dovolim in na vprašanje zakaj sem rekla, zato ker sem se jaz tako odločila in ker je tako prav. Pašejo tihi dnevi. user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  88 89 [90] 91 92   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Smešne pustne dudice
Pred vrati je pust, tudi vaši najmlajši, ki ga bodo najverjetneje prespali v vozičku, imajo lahko izvirno malo masko. Na...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?