Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:03:52
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 vidim tvoj ticker za kilce...si pa zelo pridna , samo 3 kilce še kam pa greste na morje? ja, 3 kilce še, sam se mi kr mal ustavlo. bo treba spet mal bolj poprijet za dieto na morje gremo na rab, naselje lopar - tako imenovana rajska plaža. bomo vidli, če je res! drugače pa sem že od zdravnika. pravi, da mam mišico ob hrbtenici ful napeto in priporoča masaže, kopanje v termah. ko sem povedla, se je sam smejal in mi skor ni verjel! me je pa drugače poslal tudi na rentgen in fizioterapije
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:05:20
|
|
|
|
tilči
|
Pa dober dan! Upam,da mi bo sedaj objavilo.Prej sem že cel roman napisala Se malo javim.Spimo bolj tako,ker mu štirice lezejo ven. V službi je tako,kot da sploh ne bi manjkala.Sem že čisto noter padla,tako da gredo punce lahko na dopust,da bom potem še jaz na vrsti se tudi znajde z otrokoma.Saj s Tilnom nima veliko dela,saj je priden .Le Nejca nekaj meče zadnje cajte.V vrtcu je kot angelček,doma pa kot . Sedaj je navalil na spidermana,pa ga nikoli ni gledal.Včeraj sem mu kupila majico,je še spal v njej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:06:35
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 vidim tvoj ticker za kilce...si pa zelo pridna , samo 3 kilce še kam pa greste na morje? ja, 3 kilce še, sam se mi kr mal ustavlo. bo treba spet mal bolj poprijet za dieto na morje gremo na rab, naselje lopar - tako imenovana rajska plaža. bomo vidli, če je res! drugače pa sem že od zdravnika. pravi, da mam mišico ob hrbtenici ful napeto in priporoča masaže, kopanje v termah. ko sem povedla, se je sam smejal in mi skor ni verjel! me je pa drugače poslal tudi na rentgen in fizioterapije
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:07:26
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:08:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro tudi tebi eno lepo dobro jutro jana81, a ti je AB kaj prijel? mislim da je zdaj malo bolje, ampak šele danes po 7 dneh je prijel.. ima pa danes Nejc spet malo gnojne očke, pa mi v lekarni ni dala brez recepta tobrexa, je rekla naj grem k P.,da mu bo dal ene druge kapljice,ker te očitno ne primejo.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:39:14
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 IZVIRNO SPOROČILO: jana81 suzy85 vidim tvoj ticker za kilce...si pa zelo pridna , samo 3 kilce še kam pa greste na morje? ja, 3 kilce še, sam se mi kr mal ustavlo. bo treba spet mal bolj poprijet za dieto na morje gremo na rab, naselje lopar - tako imenovana rajska plaža. bomo vidli, če je res! drugače pa sem že od zdravnika. pravi, da mam mišico ob hrbtenici ful napeto in priporoča masaže, kopanje v termah. ko sem povedla, se je sam smejal in mi skor ni verjel! me je pa drugače poslal tudi na rentgen in fizioterapije za pridno hujšanje. Zdaj pa je na tvojem , da ti hitro časti kakšno masažo Upam, da boš kmalu bolje
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 11:39:24
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Upam,da mi bo sedaj objavilo.Prej sem že cel roman napisala Se malo javim.Spimo bolj tako,ker mu štirice lezejo ven. V službi je tako,kot da sploh ne bi manjkala.Sem že čisto noter padla,tako da gredo punce lahko na dopust,da bom potem še jaz na vrsti se tudi znajde z otrokoma.Saj s Tilnom nima veliko dela,saj je priden .Le Nejca nekaj meče zadnje cajte.V vrtcu je kot angelček,doma pa kot . Sedaj je navalil na spidermana,pa ga nikoli ni gledal.Včeraj sem mu kupila majico,je še spal v njej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 12:20:12
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
Dober dan no ja, dober ravno ni, saj pada dež in razpoloženje naše Mance je temu primerno Se pa morem pohvalit: danes je Manca po več kot pol leta spala neprekinjeno od 20.30 do 6.30 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 12:21:07
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Upam,da mi bo sedaj objavilo.Prej sem že cel roman napisala Se malo javim.Spimo bolj tako,ker mu štirice lezejo ven. V službi je tako,kot da sploh ne bi manjkala.Sem že čisto noter padla,tako da gredo punce lahko na dopust,da bom potem še jaz na vrsti se tudi znajde z otrokoma.Saj s Tilnom nima veliko dela,saj je priden .Le Nejca nekaj meče zadnje cajte.V vrtcu je kot angelček,doma pa kot . Sedaj je navalil na spidermana,pa ga nikoli ni gledal.Včeraj sem mu kupila majico,je še spal v njej da se v službi počutiš kot da sploh ne bi bila na porodniški
VSAKA MAMA JE PRAVA MAMA, DANA ZA SREČO IN NA VESELJE. PRAVA. IN ENA SAMA. ZA VSE ŽIVLJENJE. (T.PAVČEK: MAMA) ------------------------------------- Manca, 01.05.2008 ob 19.12 Aljaž, 01.05.2012 ob 04.51
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 12:22:01
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril. edinaos, ti si pa res zgodnja v službi suzy85, upam, da boš dobro opravila pri zdravniku jana81, a ti je AB kaj prijel? za dobro spanje, naj le gre tako naprej
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 12:22:35
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan no ja, dober ravno ni, saj pada dež in razpoloženje naše Mance je temu primerno Se pa morem pohvalit: danes je Manca po več kot pol leta spala neprekinjeno od 20.30 do 6.30 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee braaaaaaaaaavo Manca..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 12:23:03
|
|
|
|
Soncnica Sandra ***
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Soncnica Sandra ***, sem se že spraševala, če nas boš našla Mirno nočko vsem sej sem šla na prejšnji forum, sam mi je še do čas vklopilo, da morem drugam
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 12:53:59
|
|
|
|
Estrella*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan no ja, dober ravno ni, saj pada dež in razpoloženje naše Mance je temu primerno Se pa morem pohvalit: danes je Manca po več kot pol leta spala neprekinjeno od 20.30 do 6.30 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 13:16:15
|
|
|
|
suzy85
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan no ja, dober ravno ni, saj pada dež in razpoloženje naše Mance je temu primerno Se pa morem pohvalit: danes je Manca po več kot pol leta spala neprekinjeno od 20.30 do 6.30 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:01:26
|
|
|
|
nia5
|
Dan Kako ste? Verjetno bolj tak, glede na to da je vreme za zjokat, pa junija smo Mi smo spali vredu, ritka se lepo celi , drugače pa čepimo not in bomo celo malo krušno peč zakurli, ker je too much hladno.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:02:53
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Estrella* IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Und wo ist šefica heute? Auf dem Arbeitplatz Ah so
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:04:27
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos Anitka: ja bi te prosila za kroglice, pa dej plisss če mi lahko nabaviš kar 2X , sej naslov pa še imaš od prej, a ne? A kroglice za zobke? Kako se jim že reče? Bom nabavla drug teden. Ni blema.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:05:08
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: edinaos DOBRO JUTRO Jaz sem pridno že v službi, od 5:30h nisem mogla spat, pa sem se kar odpravila v službo AT danes ati pelje v vrtec, ker mami ne more več Špelin@ ja nohte sem ji namazala za njen 1. RD Meni se še ni zgodilo, da ne bi mogla spat
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:06:33
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 hej hej! naša noč je bla . eva se je zbudla šele okrog 5ih, prej pa spala kot polhek mene še kar hrbtenica matra, tablete nič ne pomagajo, tako da grem pol k zdravniku se pokazat. Mene pa mantra križ, včasih sploh ne morem na hrbtu ležat SS smo te že pogrešale! Podpišem špelin@, estrella držim pesti, da se gregiju in alji popravi imunski sistem in da ne bo več takšnih reakcij ob kakšni virozi!
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:06:56
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 ja, 3 kilce še, sam se mi kr mal ustavlo. bo treba spet mal bolj poprijet za dieto Ja super za kilce na morje gremo na rab, naselje lopar - tako imenovana rajska plaža. bomo vidli, če je res! Boste vsekakor poročali, a ne? drugače pa sem že od zdravnika. pravi, da mam mišico ob hrbtenici ful napeto in priporoča masaže, kopanje v termah. ko sem povedla, se je sam smejal in mi skor ni verjel! me je pa drugače poslal tudi na rentgen in fizioterapije No zdaj ima dragi priliko, da te fino zmasira in to večkrat na teden. Upam, da bodo bolečine kmalu minile.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:08:30
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Mi smo precej dobro spali Budnice so bile samo 2x okrog polnoči, ob pol petih in ob pol šestih, vmes je spaaaaaaaaaaal. Pa tudi drl se ni, ko se je zbudil, samo malo potečnaril. edinaos, ti si pa res zgodnja v službi suzy85, upam, da boš dobro opravila pri zdravniku jana81, a ti je AB kaj prijel? za spanje
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:08:50
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Pa dober dan! Upam,da mi bo sedaj objavilo.Prej sem že cel roman napisala Uh me to razp... Se malo javim.Spimo bolj tako,ker mu štirice lezejo ven. V službi je tako,kot da sploh ne bi manjkala.Sem že čisto noter padla,tako da gredo punce lahko na dopust,da bom potem še jaz na vrsti Opa, super se tudi znajde z otrokoma.Saj s Tilnom nima veliko dela,saj je priden .Le Nejca nekaj meče zadnje cajte.V vrtcu je kot angelček,doma pa kot . Sedaj je navalil na spidermana,pa ga nikoli ni gledal.Včeraj sem mu kupila majico,je še spal v njej Lepo, da dragemu dobro uspeva z otrokoma. A praviš, da postaja spiderman zakon?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:09:29
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: Soncnica Sandra *** Dober dan no ja, dober ravno ni, saj pada dež in razpoloženje naše Mance je temu primerno Se pa morem pohvalit: danes je Manca po več kot pol leta spala neprekinjeno od 20.30 do 6.30 yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee Opa Mančita to mi deli, le tako naprej.
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:10:53
|
|
|
|
nia5
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anitka Jutro v tem kislem dopoldnevu, naše spanje je bilo spet tako tako zaradi te presnete lune. Je skoraj celo noč prespal med nama tako, da je to spanje bolj tak. Ampak bo že. Jana za vaju z Nejcem . A bogi malček ima tako občutljice očke? Špelin@ lepo je brati tvoje poročilo o Gregijevem spanju Edinaos pridna, da si tako zgodnja. Jaz takrat še ne funkcioniram Sem vstala pred 15-imi minutami pa bi še kar spala. Suzy dobro opravi pri zdravniku SS welcome back Pogrešam pa tudi našo delavno Barbaw. Upam, da se nam kmalu kaj oglasi. Und wo ist šefica heute? A ga tako luna muči? . Pa vidim, da si ti tudi ena taka velika zaspanka, jaz bi spala do desetih, enajstih, če bi lahko
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 1.del :)) 5.6.2009 14:11:01
|
|
|
|
Anitka
|
IZVIRNO SPOROČILO: nia5 Dan Kako ste? Verjetno bolj tak, glede na to da je vreme za zjokat, pa junija smo Eh to vreme ja. Baje, da bo jutri v nšaih koncih do 28 in srčno upam, da se ta napoved uresniči, ker imamo jutri praznovanje maminega Abrahama doma. Mi smo spali vredu, ritka se lepo celi , drugače pa čepimo not in bomo celo malo krušno peč zakurli, ker je too much hladno. za celjenje rite. Uh alarmmmmmmmmm....
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Družinske aktivnosti za ves decemberPripravili smo vam več kot 20 aktivnosti, s katerimi lahko napolnite adventni koledar oziroma zapolnite družinske dneve ...
Kdaj je čas za kahlico?Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?