|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mamice 87,86,85letnik ŠTAJERKE
4.6.2009 13:18:10   
smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: mižek

IZVIRNO SPOROČILO: smejčica

IZVIRNO SPOROČILO: donna22

Baje zdaj nočejo več tvegat, zaradi raznih komplikacij in kasnejših tožb ... No, hvalabogu, ker mi z ritko naprej itak ni za rodit it ... Pa saj bomo vidli, se mi zdi, da bi se rada obrnila, pa se ne more, mogoče pa ji uspe. Saj CR mi je po eni strani fajn, da se izognem bolečinam, po drugi strani pa se mi zdi, kot da bom zamudila nekaj velikega ...

Donna najlepše pri tem je, da dejansko ne veš kaj zamudiš, nebom lagala res je porod nekaj najlepšega, seveda tudi kar bolečega, ampak jaz sem rekla da grem še XX krat raje rodit, kot pa tiste 4 mesece še enkrat podoživljam, ko mi na začetku ni spal, ne v bolnici ne pol doma, če pa imaš CR pa ti otrokeca odpeljejo, ti ga nahranijo porihtajo ponoči, skratka si kot v hotelu in je b+verjemi veeeeeeeeeeeeliko lažje.
Moja svakinja je imela CR v MB, glej ko gospa je bila, ko sem bila foušuser posted image , ker sem jaz res prave muke skozi dajala nazačetku, v bolnici so me prepustli sami sebi!!!!!!!!!!!!!!!!!

Skratka, jaz pravim vse ima svoje DOBRE in SLABE lastnosti oz poglede. Tako da nič sekirat zaradi tega, veš kaj vse še boš doživela s svojo bebicouser posted image

Se strinjam s tem, da te prepustijo. Jaz sem bila tudi tako jezna na sestre, ker niso kaj ekstra pomagale. Vsake je prišla z drugačnimi nasveti, z drugačnimi metodami. Pol pa je rekla...ja kdo vam je pa to rekel.? Ja, mislim, halo.....sma meli ful probleme. Najprej tak nismo vedeli za ključnico...so ugotovili šele ob odhodu domov. Ma, sem bla jezna. Pol pa ni čudno, da je tolk jokala tam. Pa zizat ni znala(medtem, ko je v porodni znala) in so bli sami problemi, vse dokler mi niso zrihtali nastavkov za dojenje. In sem si zdaj rekla, da gredo nastavki, dudica in kapljice kar z mano zdaj pri drugem porodu. user posted image

Zanimivo, mižek....lahko bi bila ona tebi favš, ker si imela bejbeka vedno pri sebi in si videla njegov prihod na svet.

No, kakorkoli vzameš. Dejstvo je, da o tem odločajo zdravniki in ne mi kot osebki. Je tako ali tako, samo da vse poteka kot mora in smo vsi zdravi. user posted image

Saj jaz sem ji bila samo fouš v tem pogledu, ker sem bila 4. dan že res utrujena, nisem vedela kje se me glava drži, da je ona vsaj malo spala ker je pač lahko, in si ji vsaj malo odpočila. Jaz nisem spala že celo noč pred porodom, potem pa še naslednjih XX noči do četrtega meseca starosti.
Saj zastopim. user posted image

Glede vsega drugega, pa ji nisem čisto nič fouš, ni lepšega ko ti dajo otrokeca takoj ko ga očistijo na trebuh in ga čutiš, da vidiš ko prijoka na svet, skratka od prve minute je pri tebi in je samo tvojuser posted image .
V njenem primeru pa je bilo čisto drugače, prvi je zibal ati in da ti povem se mi zdi da se mala pri njem hitreje pomiri in takoj, pri njej se nena, večkrat reče.
Malo so ji prinesli enkrat ob 13. popoldne, a rodila je že ob 9., skratka res je na nek način nekaj zamudila,....
Ampak kot sem že rekla kaj zamudiš ne veš, da donna nebo preveč žalostnauser posted image To ti dam pa čist prav. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1926
4.6.2009 13:19:09   
mižek

Ma sedaj sem ker si res tega želim, ampak ni odvisno od delodajalca, ampak od naše preljube države in zato sem pač malo na trnih, res upam da bo uspelo vse skupaj in bom potem z julijem pričela arbeitenuser posted image user posted image user posted image .

Pol pa zaupaj v državo. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ok že zaupamuser posted image user posted image user posted image user posted image

Hecam se. Saj bo, če pa slučajno ne bo, se bo kaj kaj drugega našlo. Držim pesti zate!user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1927
4.6.2009 13:21:10   
mižek
Čuj zdaj pa sva napopale teh strani, sva dve strani dodale našemu čvekuuser posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1928
4.6.2009 13:27:41   
mižek

Sploh delajo kje na Štajerskem zunanji obrat? Se mi zdi, da ne ...

Glede EA sem tudi jaz čula, da je stanje v MB slabo ... Pa tudi diši mi ne najbolj, ker se zaradi EA baje pogosto podaljša druga faza poroda oz. pride celo do zaključka poroda z vakuumom ... Zgleda, da ima vse svoje dobre in slabe plati user posted image

Aa, glede EA smejčica pa ti je jaz tudi ne priporočam, moja sestrična se je matrala na račun nje, dva dni, ker so ji zaustavljali popadke in je bila na koncu tik pred CRuser posted image
Tako da, če si enkrat pretrpela še boš drugič tudi in verjetnost je tako večja da bo v drugo lažje, tolaži se s temuser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1929
4.6.2009 13:42:41   
smejčica

Čuj zdaj pa sva napopale teh strani, sva dve strani dodale našemu čvekuuser posted image

Res je. Dobri sma, ni kaj. user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil smejčica -- 4.6.2009 13:46:45 >

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1930
4.6.2009 13:43:23   
smejčica

Sploh delajo kje na Štajerskem zunanji obrat? Se mi zdi, da ne ...

Glede EA sem tudi jaz čula, da je stanje v MB slabo ... Pa tudi diši mi ne najbolj, ker se zaradi EA baje pogosto podaljša druga faza poroda oz. pride celo do zaključka poroda z vakuumom ... Zgleda, da ima vse svoje dobre in slabe plati user posted image

Aa, glede EA smejčica pa ti je jaz tudi ne priporočam, moja sestrična se je matrala na račun nje, dva dni, ker so ji zaustavljali popadke in je bila na koncu tik pred CRuser posted image
Tako da, če si enkrat pretrpela še boš drugič tudi in verjetnost je tako večja da bo v drugo lažje, tolaži se s temuser posted image

Saj ne rečem. Bomo še vidla, kako in kaj. Se še nisem odločila. V bistvu še imama veliko časa za to. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1931
4.6.2009 13:46:12   
smejčica
In moja punca se je zbudila. user posted image
Pa sma že mogli pet.

Res, zelo rada ima pesmico:
kolesa na avtu se okrog vrti, okrog vrti, okrog vrti,
kolesa na avtu se okrog vrti, celi ljubi dan... no in pol grema še vse živali skozi, kako delajo, ...

In je tak zanimiva. Ko končama, mi sama pove, kero žival bova naslednjič zapeli, in mi pomaga seveda. Na koncu pa s ponosom zapoje daaaaaaaaaannnnnnnn. user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1932
4.6.2009 13:51:03   
mižek

Pa sma že mogli pet.

kolesa na avtu se okrog vrte, okrog vrte, okrog vrte,
kolesa na avtu se okrog vrti, celi ljubi dan... no in pol grema še vse živali skozi, kako delajo, ...

In je tak zanimiva. Ko končama, mi sama pove, kero žival bova naslednjič zapeli, in mi pomaga seveda. Na koncu pa s ponosom zapoje daaaaaaaaaannnnnnnn. user posted image

jeeeeeeeeeeeeej to pesmico pa poznam, je ful fajn, mi smo jo v vrtcu velokokrat peli, ampak jaz jo poznam z mamico in atijem, pa da vrata delajo lo-lop, pa brisalci, pa kaj dojenčki delajo,...

Pol pa mislim da je konec z čvekanjemuser posted image user posted image user posted image
Moj pa še aja, grem še jaz malo na kavč, dokler še lahkouser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1933
4.6.2009 14:06:21   
smejčica

Pa sma že mogli pet.

kolesa na avtu se okrog vrte, okrog vrte, okrog vrte,

jeeeeeeeeeeeeej to pesmico pa poznam, je ful fajn, mi smo jo v vrtcu velokokrat peli, ampak jaz jo poznam z mamico in atijem, pa da vrata delajo lo-lop, pa brisalci, pa kaj dojenčki delajo,...

Pol pa mislim da je konec z čvekanjemuser posted image user posted image user posted image
Moj pa še aja, grem še jaz malo na kavč, dokler še lahkouser posted image

Ja, to je ta pesmica, ja. Sam veš, midve sva jo malo priredili. In najlažje je oponašanje živali. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1934
4.6.2009 15:06:56   
smejčica

Spet se malo javljam.
Uf, mam dans dober dan, ko sem tako pogosto tukaj gor. user posted image user posted image

Midve sva se zdajle najedli češenj. Jih imamo pred hišo. Kolk so dobre. Njami, ... da malo lušt naredim. user posted image Mala samo pravi njam, njam, .... samo jedla bi jih cele dneve. user posted image

Zdaj še v bistvu 40 minutk, pa bo moj prišel domov. Vedno komaj čakam, da pride. user posted image
Malečka ima v ritki zdaj že 38,7. Mah, sem se odločila, da ji bom šele zvečer dala sirum, če ne bo zdaj preveč narasla. user posted image

Mali razgrajač veselo brca v buščeku. Zgledam, kot da sem že v zanjem mesecu. No, to morda ne, sam velik je pa že ful. user posted image

Danes bomo imeli juhico, v pečici pečen krompirček in pečene roladice(za lejliko pa imam pipiko). In pa seveda tisto najpomembnejše: solatko, veliko solatke. user posted image

Ta teden boma morala peljat avto na servic, ker bo drug teden gužva v šoli. V ponedeljek začneva z dvema predmetoma hkrati, en se že tako odvija, tako da bova mogla trdno stisnit, če bova hotla te tri predmete naenkrat sfulgat. user posted image

Evo, zdaj mam pa dost monologov.....user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1935
4.6.2009 16:14:58   
mižek

Spet se malo javljam.
Uf, mam dans dober dan, ko sem tako pogosto tukaj gor. user posted image user posted image
Pol ga pa imave obedveuser posted image user posted image
Midve sva se zdajle najedli češenj. Jih imamo pred hišo. Kolk so dobre. Njami, ... da malo lušt naredim. user posted image Mala samo pravi njam, njam, .... samo jedla bi jih cele dneve. user posted image

Mi2 sva tudi zdaj glih z češnje prišla, hahahauser posted image . Ampak Gal jih noče jest, mu niso pri srcu, je pa zato jagode kot veliki, ampak one majhne, šumskeuser posted image
Zdaj še v bistvu 40 minutk, pa bo moj prišel domov. Vedno komaj čakam, da pride. user posted image
Sva že dve, ampak jaz pa nikoli ne vem kdaj prideuser posted image
Malečka ima v ritki zdaj že 38,7. Mah, sem se odločila, da ji bom šele zvečer dala sirum, če ne bo zdaj preveč narasla. user posted image

Bogica, ampak če je dobre volje potem ni panike, bo padla do jutri, če mene kaj vprašašuser posted image

Mali razgrajač veselo brca v buščeku. Zgledam, kot da sem že v zanjem mesecu. No, to morda ne, sam velik je pa že ful. user posted image

Kak lepo, imet bejbo v bušiju, neuser posted image
Danes bomo imeli juhico, v pečici pečen krompirček in pečene roladice(za lejliko pa imam pipiko). In pa seveda tisto najpomembnejše: solatko, veliko solatke. user posted image

Ja, ja je treba veliko viiiiiitaminov papatuser posted image user posted image .
Kuhaš sama za vaju ali jeste kdaj pri tašči?

Ta teden boma morala peljat avto na servic, ker bo drug teden gužva v šoli. V ponedeljek začneva z dvema predmetoma hkrati, en se že tako odvija, tako da bova mogla trdno stisnit, če bova hotla te tri predmete naenkrat sfulgat. user posted image

Evo, zdaj mam pa dost monologov.....user posted image
Jaz pa sedaj že voham nekaj pri Galovi ritkiuser posted image user posted image , mislim da je spet delal, sedja gleda risanko, pa pojejo zraven pol pa tak lepo pleše zraven, je prav hecen, moj sladkecuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1936
4.6.2009 20:57:09   
smejčica

Večer,

se na hitro še malo oglasim. Bejbička že aja, ...

sem hotla citirat in dopisat stvari, pa me je kar minlo. Ful me moti ta stil, ki je zdaj po novem. Tako neberljivo je vse skupaj. user posted image user posted image

Naša ma pa rada češnje. Ona je vse, še limono. user posted image Edino, kar ne je rada, so tune. user posted image Najraje pa ima solatko. user posted image user posted image

Kako to, da ne veš, kdaj tvoj pride domov? Je SP?

Ja, fajn je met malega v trebuščku, čeprav je vedno prisoten tist "smotan" občutek, ko pomisliš, kaj pa če....je slučajno kaj narobe. user posted image Ko pa začne brcat, pa ne razmišljaš tolk o tem. user posted image

A veš kaj. Včasih kuham sama, včasih pa kar oma pripravi kosilo. Ker v bistvu sta spodaj oma in deda, zgoraj smo pa mi. V sosednji bajti pa je tašča. user posted image . Bi blo prav fino, če bi imeli tukaj kuhinjo, ker rada kuham, moj pa tudi. In res komaj čakam, da si uredimo zadevo. user posted image

Res je, kak so hecni, ko plešejo zraven. Moja tudi. user posted image
In katereo risanko gleda?

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1937
5.6.2009 9:22:46   
mižek

Večer,

sem hotla citirat in dopisat stvari, pa me je kar minlo. Ful me moti ta stil, ki je zdaj po novem. Tako neberljivo je vse skupaj. user posted image user posted image

Naša ma pa rada češnje. Ona je vse, še limono. user posted image Edino, kar ne je rada, so tune.user posted image   Najraje pa ima solatko. user posted image user posted image

Ja, fajn je met malega v trebuščku, čeprav je vedno prisoten tist "smotan" občutek, ko pomisliš, kaj pa če....je slučajno kaj narobe. user posted image Ko pa začne brcat, pa ne razmišljaš tolk o tem. user posted image

A veš kaj. Včasih kuham sama, včasih pa kar oma pripravi kosilo. Ker v bistvu sta spodaj oma in deda, zgoraj smo pa mi. V sosednji bajti pa je tašča. user posted image . Bi blo prav fino, če bi imeli tukaj kuhinjo, ker rada kuham, moj pa tudi. In res komaj čakam, da si uredimo zadevo. user posted image

Hej

no včasih je res nepregledno in ne veš dejansko odgovora, če res ne pogledaš podrobno, no ampak če le enkrat citiraš ni tako hudo.

Ne moj nima sp, ima terensko delo in nikoli nima stalnega ritma, res da nikoli ne dela dlje kot pa do šestih, ampak je vseeno dolg dan, ko sem dejansko sama večino časa.

No vidim, da je tvoja bebica priiidna glede hrane, Gal sicer je rad, ampak le tisto kar mu je všeč, kaka solata, češnje,...rad ima tisto kar ko so da v usta ima takoj okus, če nima okusa ne jeuser posted image user posted image , tune še niti nisva probala. On ni kar takuser posted image

No vidim da sva si kar podobni, jaz sem v nosečnosti tudi včasih razmišljala, KAJ ČE, ampak to moraš odmislit in ne razmišljat o temuser posted image

No potem pa imaš veliko kuharc okrog sebe, jaz sicer tudi rada kuham, ampak včasih mi ni, res da je to redkokdaj, ampak se zgodi, takrat nekaj na hitro naredim, ker mi2 večinoma kuhava za sebe, razen v nedeljo, pa včasih čez vikend,...

Najraej gleda BABAY TV, na siolu, so same take risanke za otroke, ki še ne znajo govoriti. Edino kar je škoda da je v angleščini, bo pa mali znal angleško šprehatuser posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1938
5.6.2009 10:15:31   
donna22
Hvala, punce, ste me malo potolažle user posted image user posted image user posted image V glavnem, kar bo, pač bo user posted image user posted image user posted image
Sta pa res načvekale dosti, se ne znajdem ven, ko je tolko tega citiranja user posted image user posted image
Me pa skrbi, ker marsikje piše, da je CR tvegana operacija user posted image user posted image
Vama sem kar fauš, ko že imata svoja user posted image že nekaj časa pri sebi ... No, smejčica sicer čaka še enega, ampak ima že eno punčko doma ... Pri meni pa so stalno tiste skrbi, če bo vse okej šlo, če bo zdrava, če bom zmogla user posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1939
5.6.2009 11:57:49   
mižek
Donna, naj te ne skrbi, res je to operacija, ampak tudi porod je, in pri vsem so možni zapleti, ampak o tem res ne smeš razmišljat, vse bo šlo ok in pikauser posted image user posted image .
Jaz sem bila sicer res ista, kaj če, kaj če, ampak potem ko si enkrat v porodni sploh nimaš energije razmišljat o tem, jaz sem prepričana da bo šlo vse kot je treba, za njih je to že rutina, in glede na to kako lego ima tvoja pikica je bolje da imaš CR, je možnih majn zapletov, kot pa da se spuščaš v kake druge variante, če ti bodo ponudili CR, se odloči za njega.
Da neboš na koncu res trpelauser posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1940
5.6.2009 12:05:49   
mižek
aja, še to seveda boš zmogla, boš super mamica, to pokaže že dejstvo, ker te skrbi že sedaj kako bo ko bo enkrat na svetu.user posted image
Jaz še vedno pravim, da porod mine v enem dnevu, otrokova vzgoja pa traja vse življenje in po eni strani imaš prav, da te skrbi glede tega, ampak tudi to se bo porihtalo.user posted image

V začetku je vsem težko s časom pa se navadiš,  user posted image na tebe in ti na user posted image , pol pa se vse samo od sebe odvija.
In verjemi mi, da vem kaj govorim, sem dala najhujšo možno obliko skozi (bujenje na eno uro in to od prvega dne naprej, krči po 4 ure skupaj, mali se je jokal neprestanouser posted image ), v prvih mesecih in sem včasih mislila da nebom tega več zmogla, pa sem, in sem prav ponosna na sebe, da sem izpeljala vse tako kot sem!user posted image
In tudi ti bošuser posted image user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1941
5.6.2009 12:28:57   
smejčica

Dan, dan....

vidim, da že veselo čvekata. user posted image Se vama pridružim...user posted image

Moja bejba zdaj aja, jaz sem si mogla laske sprat. user posted image In kolk paše...user posted image

Nič, grem vaju zdaj prebrat za nazaj....

Še to-jaz sem tolk vesela, da je petek, pa čeravno imam jutri zjutraj šolo in v ponedeljek izpit. user posted image

Ojoj, se je mala zbudla. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1942
5.6.2009 12:40:55   
smejčica

Hja, baje ne bo več ajala....user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1943
5.6.2009 12:48:19   
smejčica

Večer,

Naša ma pa rada češnje. Ona je vse, še limono. user posted image Edino, kar ne je rada, so tune.user posted image   Najraje pa ima solatko. user posted image user posted image

Hej

no včasih je res nepregledno in ne veš dejansko odgovora, če res ne pogledaš podrobno, no ampak če le enkrat citiraš ni tako hudo.
Res je.

Ne moj nima sp, ima terensko delo in nikoli nima stalnega ritma, res da nikoli ne dela dlje kot pa do šestih, ampak je vseeno dolg dan, ko sem dejansko sama večino časa.
Aja, pol pa ni najboljše, ha? Moj je drugače v podjetju,vsake toliko pa gre na teren, .... je pa vedno ob isti uri doma, tako da je prav fajn. Prej je delala v trgovini z računalniki, pa je samo delal, pa delal, pa sobote, nedelje, ... brezveze. Zdaj je pa super. user posted image
Res smotano, da sta skoraj celi dan sama doma. user posted image Se vama vleče?

No vidim, da je tvoja bebica priiidna glede hrane, Gal sicer je rad, ampak le tisto kar mu je všeč, kaka solata, češnje,...rad ima tisto kar ko so da v usta ima takoj okus, če nima okusa ne jeuser posted image user posted image , tune še niti nisva probala. On ni kar takuser posted image
He, he. Že zdaj ve, kje lahko mamico mal okrog prsta suče. user posted image user posted image user posted image user posted image Saj ne. Eni so taki, drugi drugačni. Kaj češ.

Saj veš, ni tak fino to, da ma vse rada, kot se sliši.
Ker ona bi samo jedla, pa jedla, .... in zna bit problem, ker bi skoz nekaj v ustih mela.

Ni fajn, če smo celi dan po obiskih, al pa če naju vidi jest...ona ma svoje ure in takrat je, no pa vmes malo gricka, pa tako...user posted image

No vidim da sva si kar podobni, jaz sem v nosečnosti tudi včasih razmišljala, KAJ ČE, ampak to moraš odmislit in ne razmišljat o temuser posted image

Ma ja, se mi zdi, da vsaka nosečnica kdaj pomisli na to.

No potem pa imaš veliko kuharc okrog sebe, jaz sicer tudi rada kuham, ampak včasih mi ni, res da je to redkokdaj, ampak se zgodi, takrat nekaj na hitro naredim, ker mi2 večinoma kuhava za sebe, razen v nedeljo, pa včasih čez vikend,...

Najraej gleda BABAY TV, na siolu, so same take risanke za otroke, ki še ne znajo govoriti. Edino kar je škoda da je v angleščini, bo pa mali znal angleško šprehatuser posted image
Za nekaj slabo, za nekaj dobro. user posted image Naša ima vse risanke na dvd-ju. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1944
5.6.2009 12:53:44   
smejčica

Hvala, punce, ste me malo potolažle user posted image user posted image user posted image V glavnem, kar bo, pač bo user posted image user posted image user posted image
Sta pa res načvekale dosti, se ne znajdem ven, ko je tolko tega citiranja user posted image user posted image
Me pa skrbi, ker marsikje piše, da je CR tvegana operacija user posted image user posted image
Vama sem kar fauš, ko že imata svoja user posted image že nekaj časa pri sebi ... No, smejčica sicer čaka še enega, ampak ima že eno punčko doma ... Pri meni pa so stalno tiste skrbi, če bo vse okej šlo, če bo zdrava, če bom zmogla user posted image user posted image

Res je, donna. CR je tvegan, ker je to le operacija in nikoli ne veš, kaj se lahko zaplete. Je pa tako, da je tudi naraven porod en sam veliki vprašaj, in je tudi tvegan. Tako da.....pri obeh so lahko komplikacije in dejtvo je, da če se zdravniki odločijo za CR, že vedo, zakaj. Po tem takem je CR manj tvegan, kot naravni porod.
Ma, saj bo, veš. Po eni strani si lahko vesela, da ti ne bo treba skoz te muke. user posted image

Ja, mi sedaj čakamo fantka, ampak šele oktobra. Do tja pa je še doooooooolga pot. user posted image

Bolje, da se čimbolj zamotiš, da ne razmišljaš o porodu. Res. Ker nima smisla se obremenjevat s tem. Sploh če imaš napovedan CR.user posted image Verjemi, da bo vse ok. Da bo malo bitje zdravo, .... itak bo najlepši otrok na svetu.
Zmogla? Oh, seveda boš. user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1945
5.6.2009 13:03:42   
donna22
O, super, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

Pa hvala za vzpodbudo in tolažbo user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1946
5.6.2009 13:18:43   
mižek
no, saj pravim vse ima svoje prednosti in slabosti, danes pa je en izmed takih dni, ko je moj bodoči mož user posted image
prišel že ob pol enih domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1947
5.6.2009 13:21:11   
smejčica

O, super, čestitke za fantka user posted image user posted image user posted image

Hvala. Saj je vseeno....sam da bo vse ok. user posted image

Pa hvala za vzpodbudo in tolažbo user posted image user posted image user posted image

Ni kaj. Za to smo tukaj. Saj bo. Mene še tud čaka vse to...pa javi se še kaj.user posted image

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 1948
5.6.2009 13:22:08   
smejčica

no, saj pravim vse ima svoje prednosti in slabosti, danes pa je en izmed takih dni, ko je moj bodoči mož user posted image
prišel že ob pol enih domovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Opa, to pa res ni slabo. Pol pa hitro bejš s foruma pa malo pod kovter.....da proslavita. user posted image

(odgovor članu mižek)
Neposredna povezava do sporočila: 1949
5.6.2009 14:24:28   
mižek
Sedaj sva se po ne vem kolkem času skupaj posvetila Galu, je mali prav uživaluser posted image user posted image .
Sedaj pa aja, mi2 pa uživama v miru pred TV pa se žulima.
user posted image  bomo pa delali zvečer, sedaj ni prave štimunge user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu smejčica)
Neposredna povezava do sporočila: 1950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  76 77 [78] 79 80   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.