|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 11:46:32   
claud
rebeka-a ni tvoj reku da on pa že ne bo previju? al mam jst slab spomin al si je on premislu?user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2126
5.6.2009 11:47:48   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: birdy

IZVIRNO SPOROČILO: claud

Jst prou nism mogla verjet kok te lohk popadki zmatrajo.....da lohk med unimi k so na minuto ful trdno zaspiš.....pa da te morjo budit za prtiskatuser posted image user posted image user posted image

Ti si zaspala? Bravouser posted image user posted image user posted image Jst sem zaspala k so bli taki kr hudi k sem dubla injekcijo. Sam veselje, zbudla sem se pa v končne popadke, tiste t najhujšeuser posted image

Jst sm bla k rožcauser posted image user posted image user posted image user posted image ......
zadeta k rasta-farianuser posted image user posted image ...
Najprej eno dozo v žilo....pa je rekla več pa ne smem dat....jst pa njej...men pa tole tud za pol aspirina niuser posted image ......pol mi je dala pa e eno dozo pol je pa bla veselicauser posted image .....

So me nakonc baje spraševal kako mi je ime pavse.....pojma nimamuser posted image

Men je pa babca direkt dala dve šponti, se prav dvojno dozouser posted image  Zadeta k kantauser posted image  Jst sem pa mojmu blodla da upam da bo mev čast kdaj to probat, da je zakon, pa ne vem kva še vse. Jst seveda tega ne vem. Z babco sta se pa tko režala, moj me je mende še neki hotu spraševat, pa mu je babca v smehu rekla da nej me kr pusti, da je brez veze.user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2127
5.6.2009 11:48:52   
claud
Ja tele rožce u žilo so zihr bolš k una spinalna analgezija al kwa že.....user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2128
5.6.2009 11:49:31   
rebeka84

rebeka-a ni tvoj reku da on pa že ne bo previju? al mam jst slab spomin al si je on premislu?user posted image

ko ga je zagledal si je očitno premisliluser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2129
5.6.2009 11:50:11   
MIHAILO
Moj ga drzi jaz ga pa umivam vedno,nikoli ga nisem sama kopala...pridni so nasi atekiuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2130
5.6.2009 11:52:24   
claud
Še na nobene žuru nism bla tok user posted image
pa user posted image .....proti tem rožcam ni blo nčuser posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2131
5.6.2009 11:54:02   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

ko ga je zagledal si je očitno premisliluser posted image

No vidš....sm ti jst rekla da si bo premisluuser posted image user posted image user posted image

mihailo res so pridni jauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2132
5.6.2009 11:55:46   
Katjusa

Jst prou nism mogla verjet kok te lohk popadki zmatrajo.....da lohk med unimi k so na minuto ful trdno zaspiš.....pa da te morjo budit za prtiskatuser posted image user posted image user posted image

Ti si zaspala? Bravouser posted image user posted image user posted image Jst sem zaspala k so bli taki kr hudi k sem dubla injekcijo. Sam veselje, zbudla sem se pa v končne popadke, tiste t najhujšeuser posted image

Jst sm bla k rožcauser posted image user posted image user posted image user posted image ......
Najprej eno dozo v žilo....pa je rekla več pa ne smem dat....jst pa njej...men pa tole tud za pol aspirina niuser posted image ......pol mi je dala pa e eno dozo pol je pa bla veselicauser posted image .....

So me nakonc baje spraševal kako mi je ime pavse.....pojma nimamuser posted image

Men je pa babca direkt dala dve šponti, se prav dvojno dozouser posted image  Zadeta k kantauser posted image  Jst sem pa mojmu blodla da upam da bo mev čast kdaj to probat, da je zakon, pa ne vem kva še vse. Jst seveda tega ne vem. Z babco sta se pa tko režala, moj me je mende še neki hotu spraševat, pa mu je babca v smehu rekla da nej me kr pusti, da je brez veze.user posted image user posted image user posted image user posted image

katastrofauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jst se pa vsega tak lepo spominjem vsake besede..... z mojmu sma se skos lepo pogovarjala in me je držal za roko pa gledala sma na tist aparat za ctg kolk močno bo izrisal popadek in tud pol na koncu je bla samo babica in še ena sestra polek k je pol benjamina zrihtala.... res ful lepo bolelo je pa ni ne morem rečt da ni pa ne morem rečt da je tak bolelo da ne vem kaj..... men je pomembno da sem bla prisebna in bi to lahko še neštetokrat dala skos.... sem pa tokrat imela nekaj proti bolečinam sam ni blo razlike pred dozo in po njej....
ne vem men sta bla oba poroda neki čist tko mimogredeuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2133
5.6.2009 11:56:48   
birdy

Še na nobene žuru nism bla tok user posted image
pa user posted image .....proti tem rožcam ni blo nčuser posted image

Tud jst neuser posted image
Ne, se ne da primerjatuser posted image user posted image user posted image user posted image  Ker to je pa viiiiiiiiiiiiiiiiiii, avionuser posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2134
5.6.2009 11:58:24   
tanci29
ta prvič sm bla tud jest zadeta od rožc, ta drugič pa čist na suho brez usega, še klistirja ne...še štumpfov ni blo cajta dol dat, to mi je blo najbl smešno, k mam eno sliko direkt še tam na tisti mizici k se rodi pa moji štumfi zraven

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2135
5.6.2009 11:59:55   
tanci29
rebeka vse naj naj za 4meseca mladega urošauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2136
5.6.2009 12:01:10   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

ta prvič sm bla tud jest zadeta od rožc, ta drugič pa čist na suho brez usega, še klistirja ne...še štumpfov ni blo cajta dol dat, to mi je blo najbl smešno, k mam eno sliko direkt še tam na tisti mizici k se rodi pa moji štumfi zraven

jst sem pa v prvo vprašala če lahko mam zokne goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa so rekl da jih ne rabimuser posted image pa tok sem si jih želelauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanci29)
Neposredna povezava do sporočila: 2137
5.6.2009 12:03:17   
tanci29
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: tanci29

jst sem pa v prvo vprašala če lahko mam zokne goruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa so rekl da jih ne rabimuser posted image pa tok sem si jih želelauser posted image user posted image user posted image

ja baje jih ne smeš met gor...pa tud nohtov ne smeš met nalakiranih

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2138
5.6.2009 12:04:10   
sunny24
Jst sem pa lahko mela nogavice gor, pa tudi celo flašo vode sm mela za pit...smo se z mojim nacejala tko, da smo jo takoj spraznla...Žeja! user posted image user posted image user posted image
No, jst pa nism bla nič zadeta, fajn je blo, k ni nič bolelo...Smo se z mojim režala na full, pa muziko poslušala...Tko grem lahko rodit vsak dan...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2139
5.6.2009 12:05:00   
BarbaraGS
Joj punce danes ste pa dejavne :)

RA: mi tudi hodimo v bezigrad in ker se zvijamo nazaj in krcimo rokice zaradi joka, se moramo nosit v fetus poziciji in stegovat rokice. Sicer ni nic hujsega, ampak ker imamo v druzini probleme s hrbtenico, je boljse, da je preventiva kot pa kurativa.

Mlea: ja za kopalisca, terme....ce je kje kaksna stran in seveda za morje. Nasa tako uziva da bi jo dala v obroc, pa ne vem kam lahko grem plavat z njo.

Pamperske so tudi nam active baby spuscale ponoci, ker se ne previjamo. Za cez dan so vredu. Tako imamo ponoci fixies in simply dry, za cez dan pa active baby, active fit in huggies. Nasi HB vse pase na ritko.
Kaksne pa imate ve...tiste ki nimate pampersk?

Porod je bil super. Med popadki sem kar zaspala. Nekaj sem dobila, sam n vem kaj. Svecko pa se nekaj v zilo, ki pa je delovalo samo ce si imela zaprte oci in si se sproscal (takrat sem med popadki spala). Drugace pa je moj bil ves cas z mano, dihal z mano, me bozal, dajal obkladke... Maske nisem htela mi je delala slabo. Na koncu pa je bila ena babica, ki je navijala, ena mi je drzala nogo drugo moz, ena je skakala po trebuhu in ena me je sminkala :)Moj ni hotel nic gledat, se popkovino ne odrezat...je tudi bolj obcutljiv hehe. Je rabu kaksen mesec da se je navadil drekec previjat in se zdaj je raje, da ga jaz.

< Sporočilo je popravil BarbaraGS -- 5.6.2009 12:06:13 >

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2140
5.6.2009 12:05:56   
Onasiss

Tole mi je pa znano. Jaz sem mojga pol nagovarjala naj tisto flašo ukrade, da je tko kulllllllllllllll.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

So what....

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2141
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 12:07:40   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Katjusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 2142
   [Brisano sporočilo]
5.6.2009 12:11:58   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 2143
5.6.2009 12:13:28   
Onasiss
user posted image Za kozlat, tole z atrijem. Ko smo se priselili smo vsem živim pisal za dovoljenje za postavitev ograje in ureditev atrija. Čakal na odgovor, ga nismo dobil. Danes pa pride upravnik (baje je pršu samo vprašat) če imamo dovoljenje za to, pa sem ga samo debel pogledala in mu rekla, da že 3 leta čakam na to, pa da ne mislim več in smo postavli, kar pač smo. Je reku, da zagotovo nisem na ta pravo osebo naslovila. HALO P.I.Z....  a jaz pa vse tam poznam da vem komu naj pišem.

Ja, pa teli naši sosedje. Še mal pa mi bojo otroc v stanovanje šli srat.

So what....

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2144
5.6.2009 12:15:12   
Onasiss
IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

..............no ta drugič pr ROKSOTU .. je bil spet prvi stavek: KERGA SMO PA KOK JE URAuser posted image ......ta drugi  KJE JE MOJ SIN (za deca nism nč sprašvalauser posted image )......ta tretji pa : Sestra dejte mi torbicouser posted image user posted image user posted image ... pa prav sestra : A rabite mobitel.....sm rekla: NE....potegnemm ven Milko pa kavo....in seveda takoj dobila še eno dozo morfijauser posted image

Ja dobr, da nisi še tošla iskala.....user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  bi se zihr še dons rikvec vozila pa tulila: alo pronto, alo signor come stai!!!!!!!!!!!!!!

So what....

Neposredna povezava do sporočila: 2145
5.6.2009 12:15:39   
claud
user posted image user posted image user posted image
kok je blo zabavno k se za nazaj spomnem-o!!!!!!user posted image user posted image

mlea-a ti bi mela pa to kr domauser posted image user posted image

jst bom v tadrugo predn se začne kr rekla:2 dozi rožc!!!!!user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2146
5.6.2009 12:18:01   
claud
Oh babe moje...se vid da je dež...vse tle gor...še postle nimam cajt pospravt, zajtrk sm mela pa v postli z vamiuser posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2147
5.6.2009 12:18:59   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: mlea

user posted image Za kozlat, tole z atrijem. Ko smo se priselili smo vsem živim pisal za dovoljenje za postavitev ograje in ureditev atrija. Čakal na odgovor, ga nismo dobil. Danes pa pride upravnik (baje je pršu samo vprašat) če imamo dovoljenje za to, pa sem ga samo debel pogledala in mu rekla, da že 3 leta čakam na to, pa da ne mislim več in smo postavli, kar pač smo. Je reku, da zagotovo nisem na ta pravo osebo naslovila. HALO P.I.Z....  a jaz pa vse tam poznam da vem komu naj pišem.

Ja, pa teli naši sosedje. Še mal pa mi bojo otroc v stanovanje šli srat.
a se kar šetajo al kajuser posted image
tole z atrijem je pa res čist adijouser posted image

(odgovor članu Onasiss)
Neposredna povezava do sporočila: 2148
5.6.2009 12:19:00   
simonakr
Pismo se vid da je zunaj dež! Samo posesala sm bajto pa prah pobrisala pa ste že tolk načvekale!

Da mal pokomentiram

Moj ni šou pogledat dol kako zgleda kako laski ven kukajo, me je za nogo držu k se jest sama nism hotla user posted image user posted image . Sm mela ultivo in sem bla zadeta ko kanta, ampak res! Za popadke je krasna, za sam porod pa niti ne zato kes si navajen da ne boli. No sm bla pač tko zadeta da ko je babca rekla da prtisnem sm ji nazaj da bi rajš dihala! user posted image .
Previja bol malo ampak kopava pa skorej vedno skupej - eno parkrat jo je tud on držov v vodi.

Jest sm mela štumfe gor samo sm jih pol v plodovnico namočila no pa še mal krvi je blo zraven tko da smo jih direkt v kanto vrgli user posted image . Drugač pa jest ne morem brez štumfov - se prov smešno počutm, še spim v njih!user posted image

Vse naj naj za 4 mesce Uroš!
user posted image

Mlea - v flaški razen umetnih popadkov in tekočine ni nč druzga. Kar dobiš prot bolečinam je v bolusu (beri direkt naenkrat v žilo z brizgo) tko da drugič raj tisto ukrad!user posted image user posted image

Kolumbo kolk časa si k seb hodila po 1 sc? Svakinja ga je mela pa je zdej po 3-4 tednih še dokaj podrta! Pa je bil el.

< Sporočilo je popravil simonakr -- 5.6.2009 12:21:08 >

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2149
5.6.2009 12:21:18   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Mlea - v flaški razen umetnih popadkov in tekočine ni nč druzga. Kar dobiš prot bolečinam je v bolusu (beri direkt naenkrat v žilo z brizgo) tko da drugič raj tisto ukrad!user posted image user posted image
a ni lažje da ji ti zrihtaš ko si pri korituuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 2150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  84 85 [86] 87 88   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?