|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 11:27:13   
claud
rebeka....mi smo tud že odtise delal....pr 2 mesecih....ampak sam nogice....rokice pa niso ratale k je skos stiskala....pa mal kasnejuser posted image user posted image
Aja čestitke Urošuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2101
5.6.2009 11:29:36   
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

Claud, ob keri uri si ti točno rodila?

8.45
Kdaj pa ti?
Jst se ful spomnm tvojga kok je bil živčen revež......
Tok mi je bil znan pa pojma nism mela od kje....pol k je pa sunny napisala da si ti tud rodila sm se pa spomnlauser posted image

Jst pa 7.13.
Mi je blo čudn a veš, kako to danisem mela par zjasl od babc na vratih. Je moja babca komi snela eno iz hodnika da ji je pomagala.user posted image Pomoje so se vsi okol tebe gužval.user posted image  Je blo bolj fajn tko, da je bil mir. Pri neli sem merla isto stanje k ti pa mi ni blo všeč.
A moj pa ves živčen? Pa sej je šlo tko lepo počasuser posted image

sj to je blo to...k se ti ni mudil....user posted image user posted image user posted image

Veš kaj....jst sm skos govorila da upam da bosta sam 2 babce pr men,upam da ne bo kšnga zdravnika v moški obliki....pa mi je blo takrat tok vseenuser posted image
Sm bla že tok zmatrana da tud zase nism vedla, tko da tud če bi mela 50 študentovuser posted image

Sej men je blo tud takrat pri neli vseen. isto zarad utrujenosti. Sam zdej k pa primerjam vzdušje pri kristi v porodni pa pri neli... pri kristi je blo ful boljš, res.user posted image Upam da naslednjič tud tko rodim.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2102
5.6.2009 11:32:53   
claud
Tud jst UPAM DA NASLEDNJIČ NORMALNO RODIM!!!!!!!!!!!
Ampak bomo vidl kdaj bo ta naslednjičuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2103
5.6.2009 11:34:04   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspankauser posted image ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi...user posted image
bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo  tudi nič ne moti

mi imamo vedno zoknčke pa četud je toplo damo vse prej dol k zoknčke

vsak po svoje

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2104
5.6.2009 11:34:36   
claud
Jst prou nism mogla verjet kok te lohk popadki zmatrajo.....da lohk med unimi k so na minuto ful trdno zaspiš.....pa da te morjo budit za prtiskatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2105
5.6.2009 11:34:54   
Čebel@

me bomo pa držale pesti da bo šlo vse tko kot je treba

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2106
5.6.2009 11:35:15   
Katjusa
DO PONEDELJKA ŠE ČAKAM NA SLIKICE ZA KOLAŽ, tiste k še niste mi jih al pošljite na mail al pa prilimajte tu na forumu zraven pripišite otrokovo ime, ker vseh še ne vem in da mi ni treba iskatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2107
5.6.2009 11:36:03   
sunny24
Gaja je papcala...

Moj je tudi Gajo samo 1x previl, skopal je ni še nikoli...

majchy, kaka dora pižama...Kje si nabavla?
rebeka, čestitke za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image   Jst sem tudi Gaji že nardila odtise nogic ene 14 dni nazaj. Sej je kar fajn pršlo. Za rokice pa bo treba še malo počakat po mojem, ker ne vem, če bo pustila...user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2108
5.6.2009 11:36:29   
claud

MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspankauser posted image ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi...user posted image
bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo  tudi nič ne moti

vsak po svoje

mi mamo pa vse pižamce na stopala narjene....
drugač pa ful uživa ko je bosa-lohk v miru miga s prstkiuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2109
5.6.2009 11:36:31   
Katjusa

vsak po svoje

ja sej nisem nič misla sam mihailo je napisala, da je zbegana pa sem povedala kako imamo mi....

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2110
5.6.2009 11:37:11   
birdy

Jst prou nism mogla verjet kok te lohk popadki zmatrajo.....da lohk med unimi k so na minuto ful trdno zaspiš.....pa da te morjo budit za prtiskatuser posted image user posted image user posted image

Ti si zaspala? Bravouser posted image user posted image user posted image Jst sem zaspala k so bli taki kr hudi k sem dubla injekcijo. Sam veselje, zbudla sem se pa v končne popadke, tiste t najhujšeuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2111
5.6.2009 11:38:09   
Čebel@

vsak po svoje

ja sej nisem nič misla sam mihailo je napisala, da je zbegana pa sem povedala kako imamo mi....

ne sej nisem za hudo vzela,samo pravim da vsaka mami naredi tko kot ji paše-jaz zase vem da ne morem v nogavicah spati,hana pa itak hiter zašvica

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2112
5.6.2009 11:38:22   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke!

Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice.

mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi.

user posted image Gaja & Hana sta pravi princeski!user posted image

Vse naj za 4meseceuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2113
5.6.2009 11:38:42   
birdy

Točno tko. Naslednji porod ma da je mala malcauser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2114
5.6.2009 11:40:06   
MIHAILO

cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke!

Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice.

mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi.

user posted image Gaja & Hana sta pravi princeski!user posted image

se vidi da je slabo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image
vse najlepše Urošu za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje si pa kupila za odtise rokic?
hvala za pohvaleuser posted image

so mi poslali prijatelji po pošti ko sem bila še v porodnišnici

Meni so tudi v bolnico poslali..sam se nisem naredila...

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2115
5.6.2009 11:40:14   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

moj jo pa kopa vsak večeruser posted image user posted image user posted image oz.mi pomagauser posted image user posted image user posted image
pižamo imava sposojeno je pa od OshKosh

< Sporočilo je popravil majchy23 -- 5.6.2009 11:41:41 >

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2116
5.6.2009 11:40:46   
birdy
Štumfi, mi jih mamo skoz gor k ma sicer podpladke pa  dlani skoz ledene. Nam pa seveda dol padajo stalno. Če je pokrita se ne obremenjujem s tem, če ni jih ji dam nazaj gor.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2117
5.6.2009 11:41:21   
MIHAILO

Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........user posted image user posted image mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previlauser posted image user posted image user posted image
blagor......moj jo je samo 1x previluser posted image user posted image user posted image

moj tud kr naprej previja.... pride iz službe in prvo previjanje k je na vrsti gre onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sej jih cel dan ne vidi in komi čaka da so mals kupi sicer florjana zdej ne previjamo več k je po večini (razn k spi) brez pleničke sam benjamina gre pa z veseljemuser posted image user posted image user posted image
florjana je sploh veliko previjal in rihtal prve 3 mesece skos kolkr je bil doma no benjamina pa malo manj ker tokrat nisem imela take depresije in sem z veseljem to delala in še delamuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da že skor tekmujemo kdo bo prejuser posted image user posted image user posted image

Nas ati tudi tko previja,cel dan je vs luzbi in ko pride se cartajo,previjajouser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2118
5.6.2009 11:42:04   
rebeka84

Gaja je papcala...

rebeka, čestitke za 4 mesece. user posted image user posted image user posted image   Jst sem tudi Gaji že nardila odtise nogic ene 14 dni nazaj. Sej je kar fajn pršlo. Za rokice pa bo treba še malo počakat po mojem, ker ne vem, če bo pustila...user posted image

Midva z Borisom se kregama kdo bo Uroša previl.user posted image Kopa pa ga on že od samega začetka, jaz ga samo pomagam umivat.user posted image

Odtis rokice bom pa naredila ko bo zaspal, takrat da vse štiri od sebe in lahko delam z njim kar hočem.user posted image

(odgovor članu sunny24)
Neposredna povezava do sporočila: 2119
5.6.2009 11:42:11   
claud

Ti si zaspala? Bravouser posted image user posted image user posted image Jst sem zaspala k so bli taki kr hudi k sem dubla injekcijo. Sam veselje, zbudla sem se pa v končne popadke, tiste t najhujšeuser posted image

Jst sm bla k rožcauser posted image user posted image user posted image user posted image ......
zadeta k rasta-farianuser posted image user posted image ...
Najprej eno dozo v žilo....pa je rekla več pa ne smem dat....jst pa njej...men pa tole tud za pol aspirina niuser posted image ......pol mi je dala pa e eno dozo pol je pa bla veselicauser posted image .....

So me nakonc baje spraševal kako mi je ime pavse.....pojma nimamuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2120
5.6.2009 11:42:38   
Čebel@

Točno tko. Naslednji porod ma da je mala malcauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za vse nas upam da bo takouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2121
5.6.2009 11:42:53   
birdy

mo jo pa kopa vsak večeruser posted image user posted image user posted image oz.mi pomagauser posted image user posted image user posted image

Mi se kopamo ene 2x na teden. Moj je zraven ker drgač ne gre. Kopam se al jst z Kristi pa jo pol on ven vzame da se jst do konca stuširam al pa obratno. Zrihta jo seveda tist k ni v banji.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2122
5.6.2009 11:44:17   
claud

moj jo pa kopa vsak večeruser posted image user posted image user posted image oz.mi pomagauser posted image user posted image user posted image

moj tud nikol ne zamudi kopanja-razen če dela....
pol jo morm pa jst držat on jo pa umiva pa špricauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2123
5.6.2009 11:45:35   
MIHAILO

vsak po svoje

Katjusa jaz tut tko,vse dam dol sam zokne pa tazadne skoz mislim da mu bo mrzlo...razen ko so ble vrocine jih ni imel,ko je blo res vroce pa poleti jih tudi seveda ne bom dajala,sam zdaj si pa ne upam,ko je kar hladno

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2124
5.6.2009 11:46:12   
birdy

Jst sm bla k rožcauser posted image user posted image user posted image user posted image ......
zadeta k rasta-farianuser posted image user posted image ...
Najprej eno dozo v žilo....pa je rekla več pa ne smem dat....jst pa njej...men pa tole tud za pol aspirina niuser posted image ......pol mi je dala pa e eno dozo pol je pa bla veselicauser posted image .....

So me nakonc baje spraševal kako mi je ime pavse.....pojma nimamuser posted image

Men je pa babca direkt dala dve šponti, se prav dvojno dozouser posted image  Zadeta k kantauser posted image  Jst sem pa mojmu blodla da upam da bo mev čast kdaj to probat, da je zakon, pa ne vem kva še vse. Jst seveda tega ne vem. Z babco sta se pa tko režala, moj me je mende še neki hotu spraševat, pa mu je babca v smehu rekla da nej me kr pusti, da je brez veze.user posted image user posted image user posted image user posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  83 84 [85] 86 87   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?