|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del
5.6.2009 10:58:25   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

majchy pol ga pa ne bom budilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
se ne splačauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2076
5.6.2009 10:58:30   
birdy
Claud, ob keri uri si ti točno rodila?

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2077
5.6.2009 10:58:31   
Katjusa
zdej grem pa na froštik:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2078
5.6.2009 11:00:18   
Čebel@

zdele bo pri nas že kmalu kosilouser posted image user posted image user posted image jaz se pa bašem s češnjamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image dober tek,katjušauser posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2079
5.6.2009 11:00:56   
birdy

Dober tek tud od mene.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2080
5.6.2009 11:02:01   
piskot
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

IZVIRNO SPOROČILO: claud

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

A res? user posted image   Je popularna že zdej zaradi čupe...user posted image user posted image user posted image

Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka...user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image
mojo je lohk pa sam po ritki počohalauser posted image

Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume...user posted image user posted image user posted image

mojga je tut babica klicala pa je gledal in rekel-lubica laske ze vidim...je rekel da ni nic takega...user posted image

moj moz je ful obcutljiv na kri in blato user posted image . ko sem rojevala martina sem babico prosila, da naj ga ven poslje za ta zadnjih 10 minut. pri ani je pa ravno takrat noter prisel, ko se je zares zacelo. je cist zelen postal, pa sem spet prosila da ga nazaj ven pospremijo, da ne bo treba se za njim pucat user posted image .

zadnjic se mu je ana v banjico pokakala ko jo je kopal. je zraven bruhal v taveliko banjo. ce martina previja ko je pokakan, gre vmes najmanj enkrat bruhat. ko sem bila v porodnisnici je enkrat svojo sestro prosil, da je sla z njima domov in mu martina previla user posted image . sej drgac ni tak pussy user posted image

Martin se je odlocil za petek trinajstega, Ana pa za Valentinovo.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2081
5.6.2009 11:03:35   
claud

IZVIRNO SPOROČILO: birdy

8.45
Kdaj pa ti?
Jst se ful spomnm tvojga kok je bil živčen revež......
Tok mi je bil znan pa pojma nism mela od kje....pol k je pa sunny napisala da si ti tud rodila sm se pa spomnlauser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2082
5.6.2009 11:06:13   
claud
Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........user posted image user posted image mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2083
5.6.2009 11:07:08   
MIHAILO
PA SE TO:vceraj , ko sva bla na sprehodu sva srecala babico ,ki je bila z nami pri porodu....sem se tko raznezila in spomnila ,da bi se kr takoj bilauser posted image user posted image user posted image komaj cakam ,da bom spetuser posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2084
5.6.2009 11:10:42   
birdy

8.45
Kdaj pa ti?
Tok mi je bil znan pa pojma nism mela od kje....pol k je pa sunny napisala da si ti tud rodila sm se pa spomnlauser posted image

Jst pa 7.13.
Mi je blo čudn a veš, kako to danisem mela par zjasl od babc na vratih. Je moja babca komi snela eno iz hodnika da ji je pomagala.user posted image Pomoje so se vsi okol tebe gužval.user posted image  Je blo bolj fajn tko, da je bil mir. Pri neli sem merla isto stanje k ti pa mi ni blo všeč.
A moj pa ves živčen? Pa sej je šlo tko lepo počasuser posted image

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2085
5.6.2009 11:11:58   
Čebel@
tale pižamica mi je pa huda-evo od uspredaj
user posted image
od uzadej
user posted image
user posted image
in še Hana danes zjutraj
user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2086
5.6.2009 11:14:17   
Čebel@

PA SE TO:vceraj , ko sva bla na sprehodu sva srecala babico ,ki je bila z nami pri porodu....sem se tko raznezila in spomnila ,da bi se kr takoj bilauser posted image user posted image user posted image komaj cakam ,da bom spetuser posted image
pol pa kar v akcijouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2087
5.6.2009 11:14:20   
MIHAILO
MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspankauser posted image ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2088
5.6.2009 11:15:09   
Čebel@

Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........user posted image user posted image mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previlauser posted image user posted image user posted image
blagor......moj jo je samo 1x previluser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu claud)
Neposredna povezava do sporočila: 2089
5.6.2009 11:15:25   
MIHAILO

IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

se malo bomo pocakali...user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2090
5.6.2009 11:16:27   
Čebel@

MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspankauser posted image ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi...user posted image
bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo  tudi nič ne moti

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2091
5.6.2009 11:17:18   
Čebel@

se malo bomo pocakali...user posted image
user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 2092
5.6.2009 11:17:18   
rebeka84
cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke!

Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice.

mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi.

user posted image Gaja & Hana sta pravi princeski!user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2093
5.6.2009 11:19:00   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84

Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice.

se vidi da je slabo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image
vse najlepše Urošu za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje si pa kupila za odtise rokic?
hvala za pohvaleuser posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2094
5.6.2009 11:21:13   
rebeka84

se vidi da je slabo vremeuser posted image user posted image user posted image user posted image
vse najlepše Urošu za obmesečnicouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kje si pa kupila za odtise rokic?
hvala za pohvaleuser posted image

so mi poslali prijatelji po pošti ko sem bila še v porodnišnici

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2095
5.6.2009 11:21:56   
Katjusa

blagor......moj jo je samo 1x previluser posted image user posted image user posted image

moj tud kr naprej previja.... pride iz službe in prvo previjanje k je na vrsti gre onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sej jih cel dan ne vidi in komi čaka da so mals kupi sicer florjana zdej ne previjamo več k je po večini (razn k spi) brez pleničke sam benjamina gre pa z veseljemuser posted image user posted image user posted image
florjana je sploh veliko previjal in rihtal prve 3 mesece skos kolkr je bil doma no benjamina pa malo manj ker tokrat nisem imela take depresije in sem z veseljem to delala in še delamuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da že skor tekmujemo kdo bo prejuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2096
5.6.2009 11:22:06   
claud

8.45
Kdaj pa ti?

Jst pa 7.13.
Mi je blo čudn a veš, kako to danisem mela par zjasl od babc na vratih. Je moja babca komi snela eno iz hodnika da ji je pomagala.user posted image Pomoje so se vsi okol tebe gužval.user posted image  Je blo bolj fajn tko, da je bil mir. Pri neli sem merla isto stanje k ti pa mi ni blo všeč.
A moj pa ves živčen? Pa sej je šlo tko lepo počasuser posted image

sj to je blo to...k se ti ni mudil....user posted image user posted image user posted image

Veš kaj....jst sm skos govorila da upam da bosta sam 2 babce pr men,upam da ne bo kšnga zdravnika v moški obliki....pa mi je blo takrat tok vseenuser posted image
Sm bla že tok zmatrana da tud zase nism vedla, tko da tud če bi mela 50 študentovuser posted image

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 2097
5.6.2009 11:22:35   
Katjusa

vse naj najuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rebeka84)
Neposredna povezava do sporočila: 2098
5.6.2009 11:25:22   
claud

moj tud kr naprej previja.... pride iz službe in prvo previjanje k je na vrsti gre onuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ma sej jih cel dan ne vidi in komi čaka da so mals kupi sicer florjana zdej ne previjamo več k je po večini (razn k spi) brez pleničke sam benjamina gre pa z veseljemuser posted image user posted image user posted image
florjana je sploh veliko previjal in rihtal prve 3 mesece skos kolkr je bil doma no benjamina pa malo manj ker tokrat nisem imela take depresije in sem z veseljem to delala in še delamuser posted image user posted image user posted image user posted image tak da že skor tekmujemo kdo bo prejuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 2099
5.6.2009 11:26:09   
Katjusa

bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo  tudi nič ne moti

mi imamo vedno zoknčke pa četud je toplo damo vse prej dol k zoknčke

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 2100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  82 83 [84] 85 86   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?