Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:44:27
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanci29 tole je pa moj nesojeni avto... mlea-nov bi me cenej prišel kot pa star dve leti z 50.000km opa:) zakaj pa ne greste v katero drugo avtohišo? če ste se odločli
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:46:05
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je zapančala kr v vozičku...Jst bi tudi, sam sej ne vem, če se mi da... No, pa še eno fotkico prlimam od mojga smejkota...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:46:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je zapančala kr v vozičku...Jst bi tudi, sam sej ne vem, če se mi da... No, pa še eno fotkico prlimam od mojga smejkota... GAJA kr sedi v vozicku jaz bi ga tut dala v sportni del sam ne vem ,ce lahko ze sedi
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:47:09
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo mojo bejbo,kako ta trenutek telovadi....bo vsak čas utrgala temu kužku nogico moja tud ful uživa na teh igralih.....pol pa jst stojim nad njo in se počas sklonim da se ji približam, pol se pa začne to naglas režat pa kričat no tkole delam trebušnjake v stoje pa pravm da ne telovadm......lažem k pes teče shame on me
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:47:16
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:47:53
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:48:16
|
|
|
|
piskot
|
ana je sla danes ze drugic spat. je kar teckala nekaj, pa ji je zdaj uspelo zaspat. claud nekaj je tudi zaradi reklame ja. drugace so fixies se boljse in seveda se drazje . sem pa jaz probala te od milerja in od dm, sam se mi zdijo ful trde za tako malo rit. moltex in alana so bolj eko varianta plenic, samo moltex se ne oprimejo tako dobro, pa hitro premoci. pri martinu je bila itak rit tko obcutljiva da smo od pol leta naprej morali fixies kupovat.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:48:23
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je zapančala kr v vozičku...Jst bi tudi, sam sej ne vem, če se mi da... No, pa še eno fotkico prlimam od mojga smejkota... GAJA kr sedi v vozicku jaz bi ga tut dala v sportni del sam ne vem ,ce lahko ze sedi Ne, sej ne sedi...je spuščena dol, ampak mogoče zgleda tko na sliki...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:48:34
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je zapančala kr v vozičku...Jst bi tudi, sam sej ne vem, če se mi da... No, pa še eno fotkico prlimam od mojga smejkota... GAJA kr sedi v vozicku jaz bi ga tut dala v sportni del sam ne vem ,ce lahko ze sedi punce ta lepotička je zasedena mihailo malo že lahko vsaj v polsedeč položaj naš, če nebi več ležal se joka če ga dam čist na hrbet , če čakaš da ti pediatri rečejo pol boš dolgo čakala... sicer pa v jajčki tud ne leži
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:49:43
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo mojo bejbo,kako ta trenutek telovadi....bo vsak čas utrgala temu kužku nogico bogi kužek, še pogleda ga ne, sam vleče
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:49:45
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt.....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:50:01
|
|
|
|
sunny24
|
claud, vidiš da telovadiš... piskot, a tudi Ana je tečka? Pa kaj jim je našim miškotom???
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:50:42
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo mojo bejbo,kako ta trenutek telovadi....bo vsak čas utrgala temu kužku nogico bogi kužek, še pogleda ga ne, sam vleče moj mali tiran
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:51:57
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt..... moj bi pa šel sicer je pa tak vse videl je čist zraven stal men se to ne zdi nič takaga če bi lahko bi sama gledala to nevidiš vsak dan kako pride novo bitjece na svet sploh če je tvoje
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:52:16
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt..... mojga so pa zrinile zadaj za mano,ko se se babce gužvale pa tudi nebi šel pogledat-hallo claud......zakaj je bil pa tvoj na kavču?
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:52:36
|
|
|
|
sunny24
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt..... Ja... Moj je bil pa pr meni gor pr glavi...Z rokami sm si ap itak mogla noge držat, eno babico med nogami, ta drugo konkretno babico (tko, ene 100 kil zihr) pa na trebuhu k je prtiskala...Me je to bolj bolelo kot vsi popadki, k sm jih mela pred EA...
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:53:07
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 Gaja je zapančala kr v vozičku...Jst bi tudi, sam sej ne vem, če se mi da... No, pa še eno fotkico prlimam od mojga smejkota... GAJA kr sedi v vozicku jaz bi ga tut dala v sportni del sam ne vem ,ce lahko ze sedi punce ta lepotička je zasedena mihailo malo že lahko vsaj v polsedeč položaj naš, če nebi več ležal se joka če ga dam čist na hrbet , če čakaš da ti pediatri rečejo pol boš dolgo čakala... sicer pa v jajčki tud ne leži se čist strinjam.....mi mamo naklon za eno stopnjo gor.....pa glede na to da se mi otrok sam dviga za sedet je očitno že čas ...... Sicer pa noben pediater ne ve točno kdaj je pravi čas kot pa otrokova narava....sj nam vse sami pokažejo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:53:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo mojo bejbo,kako ta trenutek telovadi....bo vsak čas utrgala temu kužku nogico bogi kužek, še pogleda ga ne, sam vleče moj mali tiran pa kaka sexi pižamca..... morem it benjamina zbudit da mu jo pokažem
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:53:44
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt..... Moj je pa pogledu k mu je rekla babca da nej pogleda laske. Ampak to je blo čist na konc k sem sopihala k lokomotiva in mi je blo vsen kaj kdo gleda. Nima travm , sem ga pa jst pozabla vprašat kako zgleda to. Ga bom dons.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:54:42
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... mojga je tut babica klicala pa je gledal in rekel-lubica laske ze vidim...je rekel da ni nic takega...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:55:20
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt..... mojga so pa zrinile zadaj za mano,ko se se babce gužvale pa tudi nebi šel pogledat-hallo claud......zakaj je bil pa tvoj na kavču? so ga ko se je akcija začela kr stran zrinl k je blo kr naenkrat okol mene 10 babic in zdravnikov......so mislil da bo mogoče treba cr delat....
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:55:39
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 evo mojo bejbo,kako ta trenutek telovadi....bo vsak čas utrgala temu kužku nogico bogi kužek, še pogleda ga ne, sam vleče moj mali tiran pa kaka sexi pižamca..... morem it benjamina zbudit da mu jo pokažem ni pižama.....je bodi z dolgimi rokavi in čez žabice na naramnice
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:56:19
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... mojga je tut babica klicala pa je gledal in rekel-lubica laske ze vidim...je rekel da ni nic takega... ful dober pm florjanu je tud moj vodu porod je bla babica bolj tiho pa je moj navijal in mi razlagal kaj se vidi in kaj ne
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:57:22
|
|
|
|
Katjusa
|
majchy pol ga pa ne bom budila
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:57:23
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... o šit...a kr to mu je rekla Moj je že tko mogu vse iz kavča gledat....ga tud za roko nism mogla stisnt..... mojga so pa zrinile zadaj za mano,ko se se babce gužvale pa tudi nebi šel pogledat-hallo claud......zakaj je bil pa tvoj na kavču? so ga ko se je akcija začela kr stran zrinl k je blo kr naenkrat okol mene 10 babic in zdravnikov......so mislil da bo mogoče treba cr delat.... aja točno
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?