Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:58:25
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa majchy pol ga pa ne bom budila se ne splača
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:58:30
|
|
|
|
birdy
|
Claud, ob keri uri si ti točno rodila?
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 10:58:31
|
|
|
|
Katjusa
|
zdej grem pa na froštik:)
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:00:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej grem pa na froštik:) zdele bo pri nas že kmalu kosilo jaz se pa bašem s češnjami dober tek,katjuša
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:00:56
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa zdej grem pa na froštik:) Dober tek tud od mene.
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:02:01
|
|
|
|
piskot
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: sunny24 A res? Je popularna že zdej zaradi čupe... Pa k sm rojevala in je babica čekirala kolko je spuščena, mi je rekla, da jo za laske cuka... mojo je lohk pa sam po ritki počohala Pol je pa še mojmu rekla, naj pride pogledat, pa je reku samo "Ne, ne, hvala, je že v redu", jst ga pa tudi ne bi spustila dol...Bi revež meu traume... mojga je tut babica klicala pa je gledal in rekel-lubica laske ze vidim...je rekel da ni nic takega... moj moz je ful obcutljiv na kri in blato . ko sem rojevala martina sem babico prosila, da naj ga ven poslje za ta zadnjih 10 minut. pri ani je pa ravno takrat noter prisel, ko se je zares zacelo. je cist zelen postal, pa sem spet prosila da ga nazaj ven pospremijo, da ne bo treba se za njim pucat . zadnjic se mu je ana v banjico pokakala ko jo je kopal. je zraven bruhal v taveliko banjo. ce martina previja ko je pokakan, gre vmes najmanj enkrat bruhat. ko sem bila v porodnisnici je enkrat svojo sestro prosil, da je sla z njima domov in mu martina previla . sej drgac ni tak pussy
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:03:35
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, ob keri uri si ti točno rodila? 8.45 Kdaj pa ti? Jst se ful spomnm tvojga kok je bil živčen revež...... Tok mi je bil znan pa pojma nism mela od kje....pol k je pa sunny napisala da si ti tud rodila sm se pa spomnla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:06:13
|
|
|
|
claud
|
Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........ mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previla
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:07:08
|
|
|
|
MIHAILO
|
PA SE TO:vceraj , ko sva bla na sprehodu sva srecala babico ,ki je bila z nami pri porodu....sem se tko raznezila in spomnila ,da bi se kr takoj bila komaj cakam ,da bom spet
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:10:42
|
|
|
|
birdy
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, ob keri uri si ti točno rodila? 8.45 Kdaj pa ti? Jst se ful spomnm tvojga kok je bil živčen revež...... Tok mi je bil znan pa pojma nism mela od kje....pol k je pa sunny napisala da si ti tud rodila sm se pa spomnla Jst pa 7.13. Mi je blo čudn a veš, kako to danisem mela par zjasl od babc na vratih. Je moja babca komi snela eno iz hodnika da ji je pomagala. Pomoje so se vsi okol tebe gužval. Je blo bolj fajn tko, da je bil mir. Pri neli sem merla isto stanje k ti pa mi ni blo všeč. A moj pa ves živčen? Pa sej je šlo tko lepo počas
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:11:58
|
|
|
|
Čebel@
|
tale pižamica mi je pa huda-evo od uspredaj od uzadej in še Hana danes zjutraj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:14:17
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PA SE TO:vceraj , ko sva bla na sprehodu sva srecala babico ,ki je bila z nami pri porodu....sem se tko raznezila in spomnila ,da bi se kr takoj bila komaj cakam ,da bom spet pol pa kar v akcijo
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:14:20
|
|
|
|
MIHAILO
|
MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspanka ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:15:09
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: claud Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........ mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previla blagor......moj jo je samo 1x previl
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:15:25
|
|
|
|
MIHAILO
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PA SE TO:vceraj , ko sva bla na sprehodu sva srecala babico ,ki je bila z nami pri porodu....sem se tko raznezila in spomnila ,da bi se kr takoj bila komaj cakam ,da bom spet pol pa kar v akcijo se malo bomo pocakali...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:16:27
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspanka ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi... bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo tudi nič ne moti
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:17:18
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO PA SE TO:vceraj , ko sva bla na sprehodu sva srecala babico ,ki je bila z nami pri porodu....sem se tko raznezila in spomnila ,da bi se kr takoj bila komaj cakam ,da bom spet pol pa kar v akcijo se malo bomo pocakali...
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:17:18
|
|
|
|
rebeka84
|
cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke! Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice. mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi. Gaja & Hana sta pravi princeski!
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:19:00
|
|
|
|
Čebel@
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke! Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice. mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi. Gaja & Hana sta pravi princeski! se vidi da je slabo vreme vse najlepše Urošu za obmesečnico kje si pa kupila za odtise rokic? hvala za pohvale
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:21:13
|
|
|
|
rebeka84
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke! Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice. mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi. Gaja & Hana sta pravi princeski! se vidi da je slabo vreme vse najlepše Urošu za obmesečnico kje si pa kupila za odtise rokic? hvala za pohvale so mi poslali prijatelji po pošti ko sem bila še v porodnišnici
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:21:56
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........ mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previla blagor......moj jo je samo 1x previl moj tud kr naprej previja.... pride iz službe in prvo previjanje k je na vrsti gre on ma sej jih cel dan ne vidi in komi čaka da so mals kupi sicer florjana zdej ne previjamo več k je po večini (razn k spi) brez pleničke sam benjamina gre pa z veseljem florjana je sploh veliko previjal in rihtal prve 3 mesece skos kolkr je bil doma no benjamina pa malo manj ker tokrat nisem imela take depresije in sem z veseljem to delala in še delam tak da že skor tekmujemo kdo bo prej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:22:06
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: birdy IZVIRNO SPOROČILO: claud IZVIRNO SPOROČILO: birdy Claud, ob keri uri si ti točno rodila? 8.45 Kdaj pa ti? Jst se ful spomnm tvojga kok je bil živčen revež...... Tok mi je bil znan pa pojma nism mela od kje....pol k je pa sunny napisala da si ti tud rodila sm se pa spomnla Jst pa 7.13. Mi je blo čudn a veš, kako to danisem mela par zjasl od babc na vratih. Je moja babca komi snela eno iz hodnika da ji je pomagala. Pomoje so se vsi okol tebe gužval. Je blo bolj fajn tko, da je bil mir. Pri neli sem merla isto stanje k ti pa mi ni blo všeč. A moj pa ves živčen? Pa sej je šlo tko lepo počas sj to je blo to...k se ti ni mudil.... Veš kaj....jst sm skos govorila da upam da bosta sam 2 babce pr men,upam da ne bo kšnga zdravnika v moški obliki....pa mi je blo takrat tok vseen Sm bla že tok zmatrana da tud zase nism vedla, tko da tud če bi mela 50 študentov
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:22:35
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: rebeka84 cao! kako ste kaj? ste pa zelooo pridne čveke! Danes je Uroš mlad 4 mesece! sva mu z možem naredila odtise stopal, ko bo pa zaspal, bova pa še odtis rokice. mi plenice kupujemo v BC in sem zadovoljna z njimi. Gaja & Hana sta pravi princeski! vse naj naj
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:25:22
|
|
|
|
claud
|
IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: claud Moj pa ni občutljiv na kri in blato...je priden za previjanje rite........ mi je bil prvi mesec res v pomoč...tko da lohk na prste ene roke preštejem kolkrat sm jo jst takrat previla blagor......moj jo je samo 1x previl moj tud kr naprej previja.... pride iz službe in prvo previjanje k je na vrsti gre on ma sej jih cel dan ne vidi in komi čaka da so mals kupi sicer florjana zdej ne previjamo več k je po večini (razn k spi) brez pleničke sam benjamina gre pa z veseljem florjana je sploh veliko previjal in rihtal prve 3 mesece skos kolkr je bil doma no benjamina pa malo manj ker tokrat nisem imela take depresije in sem z veseljem to delala in še delam tak da že skor tekmujemo kdo bo prej
|
|
|
|
RE: Ptički in čebelice februarčic 2009 3.del 5.6.2009 11:26:09
|
|
|
|
Katjusa
|
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23 IZVIRNO SPOROČILO: MIHAILO MAJCHY Hani se prav vidi da je zaspanka ...a zokncke ni imela vceraj za spati?jaz sem tko zbegana glede njih,bi jih dala,pa ne bi... bose nogice ima.......je glih tko topla......ima še eno pižamico ki ima pokrite podplatke pa jo tudi nič ne moti mi imamo vedno zoknčke pa četud je toplo damo vse prej dol k zoknčke
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?