|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
4.6.2009 14:11:43   
Nončika
IZVIRNO SPOROČILO: lelyka

evo jaz prišla iz pregleda in sem točno v 16tednu+4..
z otročičkom je vse ok..je pravi atlet..
imam pa zelo nisko posteljico,tako,da mi je tudi bolniško podalšala..
upam,da bo vse ok..

naslednji pregled pa imam 2.7...

lp

lelyka, jaz mam podobno težavo. posteljica sega nizko vse do materničnega vratu. dolžina materničnega vratu na prazen mehur pa je 3,5.

vse bo ok, boš vidla.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2801
4.6.2009 17:06:21   
rožica13
Te blazine za dojenje imam tudi jaz že nagledane in videti so zelo praktične. Imajo jih tudi pri Jabooz (vreče za sedenje,...) tudi tam so 40€. Sem tudi jaz mislila da si bom že kako pomagala z blazinami, zdaj si pa kovter rinem med noge in pol gre vn in me čist živcira ker se ne morem naštimat.

Giotti
a ti še kar na trebuhu spih? Jaz že dolgo ne, me je strah ker to je precejšnji pritisk. Drugače sem pa šla ležat za 15 min ampak dlje pa nima postanka user posted image . Sem delala domač tofu, kosilo, bila v trgovini, saj vem da sem grozna, drugače je pa dolgčas. Se bom zvečer pred TV zležavala kot vedno, zdaj me ne boli več edino vsake toliko me malo pikne.

tassika, če mleka ne moreš piti, kaj pa kislo mleko pa jogurt iz domačega mleka? Za jogurt sicer rabiš manjšo napravico a je poceni, kislo mleko pa se naredi samo. Pa sladoledi, zdaj ko je čas za to user posted image , jaz sem ga enkrat naredila iz skute in je bil celo dober.

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2802
4.6.2009 17:36:36   
toba
Hoj punce,
vidim, da pridno čvekate (po številu strani). Midva sva Ok- naslednji pregled, morfologijo, imam 24.6., na zadnjem pregledu sem dobila lepo slikico lulčka user posted image user posted image - se je tako fino postavil in razkoračil, pa še v zrak mu štrlel- ni nič sramežljive sorte.
Upam, da ste tudi ostale OK, Nonči super, da je vse Ok, zgleda, da boš prva od novemberk rodila!
Moram reči, da zadnje čase nisem uspela priti na forum, zato ne vem kaj se dogaja z vami, predvidevam in upam pa da je vse super. Ko bo nekaj stvari za mano (med drugim čakamo na smrt tete in tastauser posted image user posted image user posted image user posted image ) in ko se sestavim do te mere,da bom lahko malo bolj pozitivna in predvsem spočita pa se vam spet pridružim. Do takrat punce moje pazite nase in na svoje zakladke.
lp 

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2803
4.6.2009 17:45:07   
Lupinca
evo čvekice mene nazaj iz uspešnega šopingauser posted image user posted image  ste me prepričale in sva šla po blazino.
ellam ja je bilo tudi meni prejle težko denarčka dat. Pa sem jo zdele prec probala in sem mislila da bom kar v eni minuti zaspala. user posted image  res se fajn prilega...prov balzam je. je še moj lubk probal in rekel da si gre po svojouser posted image  no ampak nebo šel. hihi

barbchen ja sej je kot neka klobasauser posted image
hehe rožica, no ravno zaradi tega, kar si tudi sama napisala sva jo šla kupit. preveč dela je bilo s pouštri in koutriuser posted image

aja ellam glede vozička mutsy...sva šla prej potem v babycentru še vozičke pogledat...pa mislim da sva se kar za muro odločila. Pri mutsyu me preveč barv skrbijo, pa material me ne prepriča. Te zelene lime se neda dobit več ja...nevem zakaj. So me pa tudi opozorile da so v katalogu čisto druge barve kot v živo. In je res....mi je bila ful všeč bela košara, športni del pa da bi mela to zeleno. No pa so imeli to "belo" barvo tam eno košara...sploh ni bela, ampak neka bež, ki vleče na sivo in zeleno???user posted image  Tako da..sej vem da ni barva vse...ampak kaj, je pa zato mura trenutni zmagovalec.
A mislte da je rumeno-vijolčna kombinacija primerna tudi za fantka?
user posted image

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2804
4.6.2009 17:56:35   
pi82ka
Živjo user posted image ,
danes sem imela pregled in so me sam stehtal, mi vzeli kri za železo preverit in zmerili pritisk pa seveda z zunanjim UZ poslušali srček in na hitro sem videla tega user posted image športnika. Tok je skakal in migal da se G kar smejala. Pravi, da je vse BP. Razen datum poroda mi je prestavila na 25.11.09
Tako da sem noseča 25 t in 1d.
PIKA 28 glede trdega trbušča nisem hotla strašit, sam zanimal mej pa sem mal iskala po netu. Brez skrbi, sej pr men je včasih k špehek, včasih pa tak krepak.

lp,

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 4.6.2009 18:11:44 >

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 2805
4.6.2009 18:21:33   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: pi82ka

Živjo user posted image ,
danes sem imela pregled in so me sam stehtal, mi vzeli kri za železo preverit in zmerili pritisk pa seveda z zunanjim UZ poslušali srček in na hitro sem videla tega user posted image športnika. Tok je skakal in migal da se G kar smejala. Pravi, da je vse BP. Razen datum poroda mi je prestavila na 25.11.09
Tako da sem noseča 25 t in 1d.
PIKA 28 glede trdega trbušča nisem hotla strašit, sam zanimal mej pa sem mal iskala po netu. Brez skrbi, sej pr men je včasih k špehek, včasih pa tak krepak.

lp,
čudno da si v 25t pomoje si se mckn zmotla si v 15 t zato ker mava isti dan pdp

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2806
4.6.2009 18:25:05   
nikolinca
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

evo čvekice mene nazaj iz uspešnega šopingauser posted image user posted image  ste me prepričale in sva šla po blazino.
ellam ja je bilo tudi meni prejle težko denarčka dat. Pa sem jo zdele prec probala in sem mislila da bom kar v eni minuti zaspala. user posted image  res se fajn prilega...prov balzam je. je še moj lubk probal in rekel da si gre po svojouser posted image  no ampak nebo šel. hihi

hehe rožica, no ravno zaradi tega, kar si tudi sama napisala sva jo šla kupit. preveč dela je bilo s pouštri in koutriuser posted image

aja ellam glede vozička mutsy...sva šla prej potem v babycentru še vozičke pogledat...pa mislim da sva se kar za muro odločila. Pri mutsyu me preveč barv skrbijo, pa material me ne prepriča. Te zelene lime se neda dobit več ja...nevem zakaj. So me pa tudi opozorile da so v katalogu čisto druge barve kot v živo. In je res....mi je bila ful všeč bela košara, športni del pa da bi mela to zeleno. No pa so imeli to "belo" barvo tam eno košara...sploh ni bela, ampak neka bež, ki vleče na sivo in zeleno???user posted image  Tako da..sej vem da ni barva vse...ampak kaj, je pa zato mura trenutni zmagovalec.
user posted image
ZAKAJ PA NEuser posted image MEN JE PROV FLETNA TA BARVNA KOMBINACIJA TUDI ZA FANTKAuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2807
4.6.2009 18:28:44   
mashy
Toba drži se! user posted image user posted image  Tudi sama sem na podobnem (v 1 tednu mi je umrl prijatelj in stric). Potem pa sem še padla (zgleda, da je bil malo stres in šok od vsega, pa sem skupaj padla), in si poškodovala roko user posted image  Pa se držim in mislim pozitivno...

Rožica13: ti kar počivaj če imaš bolečine. Jaz sem jih imela prejšnji teden in mi je ginekolog rekel, da je zaradi intenzivne rasti in širjenja maternice, in ker nosim malo bolj nizko, da je velika verjetnost, da bodo kar velike bolečine v bližnji prihodnosti. Tudi jaz pijem magnezij, pa mi ne pomaga nekaj veliko user posted image

punce, jutri pa je že petek! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2808
4.6.2009 20:28:57   
Nezy85
IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

user posted image
ZAKAJ PA NEuser posted image MEN JE PROV FLETNA TA BARVNA KOMBINACIJA TUDI ZA FANTKAuser posted image

Kakšna pa je cena?

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu nikolinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2809
4.6.2009 20:49:28   
Lupinca
IZVIRNO SPOROČILO: Nezy85

IZVIRNO SPOROČILO: nikolinca

user posted image

Kakšna pa je cena?

Ja sej men se tudi zdi primerna tudi za fantka, sam vseeno je vijolčna, pa sem raje vprašala. Ker včasih sem js kar se barv tiče...kompliciram nouser posted image  

Cena je pa za tale šprotni del, pa ker je lansko letni model 409€. Letošnji so pa 439€.Košara je pa mislim da okol 180€. nevem točno, ker košaro bova dobila na sposojo.

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2810
4.6.2009 21:32:53   
pi82ka
nikolinca...hvala za poravek ja 15t sem mislna napisat...buča semuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2811
4.6.2009 21:38:45   
pi82ka
evo, če mi je ratalo sem pripela sliko.15t
user posted image

< Sporočilo je popravil pi82ka -- 4.6.2009 21:39:29 >

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2812
5.6.2009 7:40:39   
Nezy85
Dobro jutro souser posted image

Kako brezvezno vreme imamo, ko sem se zbudila mi je sonček sijav direktno v obraz, zdaj pa je že vse sivo! In kako ste kaj danes?

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu pi82ka)
Neposredna povezava do sporočila: 2813
5.6.2009 8:27:29   
ikar
Hojla,

no ja vremenu se pa res ne bomo pustile user posted image .
Pri nas dežuje, ampak meni dež kar paše. Sicer sva ok.
Kako lepe trebuščke imate. Se moram še jaz potrudit in svojega nalimat user posted image
user posted image vsem in ponovno hvala za vse dobrodošlice in spodbudne besede!

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2814
5.6.2009 9:15:12   
*I.am.happy*

user posted image

dan srečke user posted image

no pa mamo mal dežja, upam, da ne za dolgo. skratka tale voziček je pri meni favorit št. 1 in po moje bo kar to to. sem pa v dilemi pa, ker vidim, da vas kr precej tud tega gleda me zanima a nameravate kupiti globoko košaro??? ker mi je prodajalka rekla, da je mogoče ne rabim pa še par punc. v smislu, da se otroka dobro oblečeš, poležeš sedežek in je to to. jest pa kr ne vem, če bi bilo to to. aja mi je pa všeč v rdeči mislim, da je letos tango red. res je fejst. ni pa tako lahek.

sem pa ugotovila, da je trebušček "čez noč" zrastu;) In sem se ubadala kje kaj kupit in sem ugotovila, da ima Promod en kup tunik itd, ki so tako lepo široke, da bi mogle zadostovati za celo poletje;) samo hlače mi pa tako kot celo življenje predstavljajo problem. nobene niso dost dolgeuser posted image

uživajte pa pazite na bušijeuser posted image

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2815
5.6.2009 9:47:44   
tassika
Jaz sem pristaš košare, sploh za nas ko bomo imele zimske otročke, tudi baje z zdravstvenega vidika je bolje, čeprav se menja razhajajo, se pa da dobiti na netu vleiko rabljenega in na konuc po neuporabi tudi prodati z minimalno izgubo. Tako da jaz sem za. Sem pa svojo svakinjo vprašala, ona jo je imela za vse, pa me je zanimalo, če bom rabila potem še zimsko vrečo, pa je rekla, da za v košaro ne, enga kombinezončka in košaro, ker je ful zaprta, d aona jo je rabila potem ko so šli otroci v športni del (vsi so rojeni okoli aprila) da jih ni zeblo v nogice, ker ta del je pa odprt.

Drugače je pa tudi meni dons nikakvo vreme, imam ful dela doma pa se kar ne lotim, ni energije, moram pa vse pospravit, ker pridejo v pon. majstri in mora biti kopalnica prazna, pa še spakirat moram zase, ker se za 1t selim domov domovuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu *I.am.happy*)
Neposredna povezava do sporočila: 2816
5.6.2009 9:51:37   
pi82ka
Dan, so user posted image .
Jaz sem tudi včeraj iskala kake hlače oziroma krilce ampak tko do kolen ne nižje,...sam ni nč pametnga.
Iščem tko kiklco k nebi bla full neki nabrana al pa kej podobnga, ampak tko zazavezat v pasu pa nizek pas seveda in mal na ven-sam nč. Pomoje se bom lotla kar sama jo nares. Ma kera ker dobr kroj al pa idejo. A ja, a si je katera al pa si bo, sama popravla hlače nap. Mam namen, sam ne vem kaj je bol ob strani elastika al spredi elastičen blago našit. Moram kej pogruntat-ker so full drage. Ekrat sem full dobro idejo našla na internetu, sam kaj hudiča k ne vem kam sem spravla link in slikce. No če najdem bom pripela...zdej k znam. Hvala...ste me naučile punce.

Neposredna povezava do sporočila: 2817
5.6.2009 9:51:50   
pikica 28
za hlače ti priporočam H & M...probaj...lanene so ar dolge...

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

Neposredna povezava do sporočila: 2818
5.6.2009 9:57:13   
pikica 28
punce kako se vam zdi ime za fantka: Ožbe, Gal ali Adam.....

za punčko pa : Sofia, Eva, Zoja....

20.10.2010 .. 3170g/51cm
1. mesec: .... 3870g/54cm
2. mesec: .... 4900g/59cm
3. mesec: .... 5930g/61cm
4. mesec:.... 6950g/63cm
5. mesec:......7330g/67cm

(odgovor članu pikica 28)
Neposredna povezava do sporočila: 2819
5.6.2009 9:59:28   
tassika
Pi82ka vse kar je  nosečniško je okoli 50 eur in več, jaz imam tukaj kar mi je dala svakinja in moram rečt da mi kavbojke od H&M niso najbolj všeč, imam pa ene hude od benetonna, tak čist nisek pasek, čisto mehke in ful lepe, če hočeš ti jih poslikam, je pa res, da so že stare in ne vem če jih še imajo, samo mislim, da to ne gre vn iz mode, potem imam pa še od la vie 2 črne, ki mi pa še niso prav, mi bojo pomoje od sep. naprej, une so tudi hude, amo pa kar konkretno drage, ampak če bom mogla v službo sem lepo založena, za zgornje dele imam pa tunike. Danes sem videla na RR reklamo za Maks&Spencer imajo tudi nekaj ugodnih majčk. 

Sem pa jaz gledala tukaj:  http://www.trgovinapopek.com/ 

in imajo eno lepo kiklco tako kot želiš pa mislim da tudi ni preveč draga, ne kupuj pa ful na zalogo, ker ti je lahko hitro premajhno, tko ene hlače, eno kiklco in počakat da postane premala, za doma imaš itak trenirke a ne, to je zakonuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2820
5.6.2009 10:00:01   
*I.am.happy*
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

za hlače ti priporočam H & M...probaj...lanene so ar dolge...

hvala za info. ampak jest nimam sreče s tem h&M-om na Rudniku oz. tam kjer imajo nosečniške stvari. vsakič je bolj razgrabljeno, ko pridem tja. mogoče mi pa kdaj uspe. ker majčke že kupiš malo večje, širše. hlače se pa res ne da.

ja kiklce je imel pa prov H&M kake dve sezoni pa letos sem jih na začetku vidla čist enostavne, lanene na štrikec pa malenkost trapezaste pa do kolen, malo nad (odvisno od višine/številke).

no pa tale mi je bila všeč, ker je elastična in jo lahko spustiš, dvigneš te ne veže ipd.

http://www.promod.eu/produits/ref-R6210126001STA15.html

LP

Neposredna povezava do sporočila: 2821
5.6.2009 10:00:06   
mayamaya
I.am.happy jaz imam tudi od nekdaj probleme z dolžino hlač. vse so prekratke, ampak v H&M se jih pa res da dobit, meni so fajn no

košara absolutno za!!! sej bojo ja zimski otročički, pa še menda so dosti bolj trde od ležečega športnega dela. sicer pa eni pravijo tako, drugi tako...zdej pa bodi pameten user posted image

ja, vreme mamo pa res danes...no comment

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

Neposredna povezava do sporočila: 2822
5.6.2009 10:00:14   
tassika
IZVIRNO SPOROČILO: pikica 28

punce kako se vam zdi ime za fantka: Ožbe, Gal ali Adam.....

za punčko pa : Sofia, Eva, Zoja....

Meni sta všeč gal in Zoja, zoja je tudi v mojem ožjem izboru, za fantka pa nimam pojma, bolj mi potegne jakob okt ožbe

<3 Zoja in Patrik <3

Neposredna povezava do sporočila: 2823
5.6.2009 10:03:38   
*I.am.happy*
aja pa to sem pozabila povedat me je tassika spomnila. sem bila v emporiumu v benetonu, dejansko imajo nalepše stvari za nosečnice, saj meni. pa po pravici povedano sem pričakovala, da bodo še dražje zadeve. kar sem prijela v roko in pogledala ni bilo več kot 50€ oz. se je vrtelo med 30-40. kar pa spet ni tako poceni, če pogledam, da bomo zdaj kot otroci. kmalu nam bodo stvari premajhneuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2824
5.6.2009 10:09:16   
summer410
dober dan  punce.....user posted image

ker sem jaz tud med večjimi....sem si dvoje hlač naročila.....tujaj...    http://www.nextdirectory.eu/

sem zelo zadovoljna....sploh  ne rabim več v trgovino it:)))

Neposredna povezava do sporočila: 2825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  111 112 [113] 114 115   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?