|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: November2009
4.6.2009 11:59:10   
Nončika
ikar, dobrodošla. najprej se nehaj sekirat. ta rezultat sploh ni tako slab. marsikatera bi rada mela take rezultate. jaz sem mela pred DHT dosti slabši rezultat kot pa ti. po DHT so se rezultati izboljšali.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2776
4.6.2009 12:00:35   
giotti
Punce, a se bo katera naročila na morfologijo k Pušenjaku? Seveda tiste, ki boste dobile napotnice, katerim ne bo vaš G delal(a) te preiskave? Kaj veste, koliko prej se je treba zanj naročiti? Veste mogoče tudi telefonsko številko?

(odgovor članu Nezy85)
Neposredna povezava do sporočila: 2777
4.6.2009 12:02:49   
ikar
Po njegovi strani sva obremenjena, ker ima v družini (sorodnike), ki so se rodili prizadeti.
Zato so zdarvniki glede na moje teste toliko previdnejši.
Imena sem prebirala, res je, tudi vaša,... Najin še ni oddan user posted image

Hvala vsem za lepe želje in vzpodbudne besede!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2778
4.6.2009 12:08:03   
mayamaya
dobrodošla ikar. boš vidla, da bo na koncu vse v redu. bi se pa jaz na tvojem mestu odločila enako. zato le pogumno in predvsem pozitivno. tole pa za popotnico user posted image .

Neja...sonček, ki ne zaide!!!

(odgovor članu ikar)
Neposredna povezava do sporočila: 2779
4.6.2009 12:13:57   
giotti
Ikar, aja, zdaj razumem, kaj si mislila user posted image Sem mislila, da je Pušenjak preobremenjen, pa mi nikakor ni šlo skupaj user posted image
Ja, obema Summer in tebi tole za srečo user posted image user posted image   user posted image user posted image
Mene pa sploh ni nihče vprašal o kakšnih boleznih pri sorodnikih, sploh pa ne pri njegovih, kako različni pristopi znotraj tako male in kao enotne države user posted image

Punce, vsem želim en totalno sproščen in poln veselja in smeha dan ter sprehodov v naravi ter obrok z zdravo, biološko pridelano hrano user posted image

(odgovor članu mayamaya)
Neposredna povezava do sporočila: 2780
4.6.2009 12:20:13   
valerija77
Ikar najprej dobrodošlica!!!user posted image user posted image
Ikar oprosti ker sprašujem ampak kakšno prizadetost pa imajo po njegovi strani? Jaz imam brata ki je avtist, kar smatrajo kot duševno prizadetost, vendar ni dedna tako da otrok tega ne more podedovati, lahko pa se pojavi po rojstvu.
Držim pesti da se bo drug teden vse lepo izšlo.

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2781
4.6.2009 12:21:06   
tassika
Ojla giotti, evo jaz upoštevam tvoj nasvet, razen tega d apijem z navadnim mlekom, vsako jutro imam najprej sok grenivke, potem sledi bananin frape, pol pa koker me primeuser posted image  Danes je pašta s tuno pa velik solate z bučnim oljem in naravnim kisom. A sem pridnauser posted image

Glede bolezni, mene tudi ni spraševala, ker ima vse napisano v kartoteki, res da je bil samo moj dedek sladkorni bolnik in nekaj je imel s srččkom, ampak jaz nisem podedovala nič. Hvala bogu sem zdrava. In naj tako ostane.

punce a še katera zadnje čase ful kiha in ima zamašen nos, jaz ne vem, ne čutim da bi se kaj prehladila, ampak iz nosa mi konstanto teče in ves čas kiham, pa nimam nobenih alergij, razen na prah, pa še to more biti v večji količini. Pa nekaj me prebava zajebava, ampak nekako reguliram s probiotičnim jogurtom, notri pa si dam strto laneno seme, baje pomaga in pa še veliko omega 3 ima to seme.

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2782
4.6.2009 12:21:28   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

Ikar, aja, zdaj razumem, kaj si mislila user posted image Sem mislila, da je Pušenjak preobremenjen, pa mi nikakor ni šlo skupaj user posted image
Ja, obema Summer in tebi tole za srečo user posted image user posted image   user posted image user posted image
Mene pa sploh ni nihče vprašal o kakšnih boleznih pri sorodnikih, sploh pa ne pri njegovih, kako različni pristopi znotraj tako male in kao enotne države user posted image

Punce, vsem želim en totalno sproščen in poln veselja in smeha dan ter sprehodov v naravi ter obrok z zdravo, biološko pridelano hrano user posted image

hvala:)...se trudim ne živčkat....

mene so poslali na pogovor k genetiku...tam ti narišejo družinsko drevo in marsikaj pojasnijo..

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2783
4.6.2009 12:27:10   
summer410
IZVIRNO SPOROČILO: ikar

user posted image Joj punce hvala, krasne ste. Vas že od začetka spremljam in berem, danes sem se pa le opogumila in oglasila.
Nuhalna je bila ok, nosek tudi, samo od temena naprej so bile mere malo slabše. Na DHTju je bil povišan en hormon. Po NS sem imela riziko 1-1700 po DHT pa 1-1100. Odločila sem se za AC, doplačala bom tudi "hitro"metodo, tako, da bom izvedela 99%rezultate v 48 urah...

V glavnem sem sitna, neznosna. Ničesar si ne upam kupiti, pa trebušček tako pridno raste.
Kako ste kaj ve?
user posted image vsem

joj ikar,....tvoj rezultat sploh ni tako slab......moj je slabši...a moraš plačati AC...in tole sploh ne vem...da lahko plačaš ,da dobiš prej rezultate...če je pa men genetik rekel, da traja 14 dni da se celice dobro razvijejo, da nato lahko opravijo testeuser posted image

< Sporočilo je popravil summer410 -- 4.6.2009 12:28:43 >

(odgovor članu ikar)
Neposredna povezava do sporočila: 2784
4.6.2009 12:28:32   
ikar
Valerija hvala. Gre za municizem (vodenoglavost), mongoloidnost in še nekaj...
Kar 3 bližnji sorodniki :(

Giotti še meni par predlogov/nasvetov za "zdravo" življenjeuser posted image .
Summer itak bo vse okuser posted image user posted image , se bereva in tam kakšno rečeva!

Grem nahranit sebe in malega/malo

Nič ni tako dragoceno, kot tisti del tebe, ki je v drugih in tisti del drugih, ki je v tebi...

(odgovor članu summer410)
Neposredna povezava do sporočila: 2785
4.6.2009 12:42:50   
rožica13
Ojla!

ikar dobrodošla in veliko sreče pri nadaljnih pregledih!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz sem pa šla na sprehod in me je čez kake 15 min začelo boleti v trebuhu, šla sem do klopce in malo počila potem pa nazaj pa me je še skoz bolelo tako da sem se še enkrat vsedla. Upam da se samo maternica razteguje, ker zdaj že kak mesec nisem imela nič bolečin te potem kar malo zagrabi kaj je to kar naenkrat, so me pa ponoči krči grabli po nogah. Sem takoj zjutraj spila magnezij, mogoče mi samo le tega primankuje.

tassika pri vas v Domžalah pri Mercator centru imajo sedaj avtomat z domačim nepredelanim mlekom. A tam dobiš navadno mleko?

(odgovor članu ikar)
Neposredna povezava do sporočila: 2786
4.6.2009 12:45:18   
tassika
aja rožica nisem vedela, ne načeloma imam alpskega, zdaj pa sem kupila v mercatorju nekega takega v flaši, sem pozabila kaj je in ga prekuhala, pa dala nazaj v hladilnik, samo ga je treba prav hitro spit, ker se drugače skisa, to pa ni ravno moja vrlina, ker nisem nek mlekoljubnež in pol kombiniram s frapejiuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu rožica13)
Neposredna povezava do sporočila: 2787
4.6.2009 12:56:54   
Lupinca
murkica kak lep buši je že!user posted image Zdej pa nevem a je tako zrasel, al pa ga tako skriješ ko se vidiva?user posted image
No ja, vsekakor morva na kavico...nisem vedla da si imela taščico pri sebi.

irke dobrodošlauser posted image user posted image

aja punce a katera že uporablja to blazino za spanje, ki je potem tudi za dojenje? meni se je to zdela ful neumnost najprej in sem si rekla da nam kupila, da si bom že povštre pa kutre naštimala. No pa ni tko simpl in mi je prejle moj rekel da če imam čas, da če greva kupit to zadevouser posted image   Pa me zanima če ke to fajn zadeva al ne?

drugače sem pa prejle zasledila da ravno danes uradno vstopam v 5. mesecuser posted image user posted image  čist vesela. hihi

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 2788
4.6.2009 13:03:20   
lelyka
evo jaz prišla iz pregleda in sem točno v 16tednu+4..
z otročičkom je vse ok..je pravi atlet..
imam pa zelo nisko posteljico,tako,da mi je tudi bolniško podalšala..
upam,da bo vse ok..

naslednji pregled pa imam 2.7...

lp

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2789
4.6.2009 13:10:12   
mayamaya
lupinca jaz uporabljam to blazino in je enkratna. vsaj zame. jo pa uporabljam čisto za vse... za gledanje tv na kavču, za podpret noge, za spanje, za pod glavo ... user posted image

pa jo imam že kakšen mesec sigurno

(odgovor članu lelyka)
Neposredna povezava do sporočila: 2790
4.6.2009 13:27:15   
ellam
Hello srečke nosečke user posted image

Naš dojenček je že tut pokazal svojo močuser posted image user posted image  Danes zjutraj me je zbudil z brcami in sem kar od moža roko dala na trebuh in revčku ni blo nič jasnouser posted image  Samo je bejbi še 2× pobrcal potem pa se umiril. In preden se je dragi zavedal,da je brcike čutil je blo že vsega konec user posted image user posted image

Tassika a lahko pri meni samo popraviš, da imam PDP 1.11, vidim da je napaka user posted image

nezy85 nič panike glede poroda. Še vsaka ženska je rodila.. Res je,da vsak porod boli, konec koncev pa je od vsake posameznice odvisno koliko ona te bolečine čuti. Če te pa je res grozno strah pa imaš dan danes dosti proti bolečinskih sredstev za katera se odloči vedno več nosečnicuser posted image
ikar dobrodošla! user posted image user posted image user posted image
Blazina za dojenje&spanje imam jo še od Lije. In je ne zamenjam za NIČ na svetuuser posted image user posted image  Mi je na začetku tut blo škoda denarja ampak z njo spim dosti boljše in tudi pri dojenju mi je pomagala. Priporočam user posted image
lelyka čestitke za pregleduser posted image user posted image user posted image user posted image

Lupinca ja tudi v tej barvi ga lahko dobišuser posted image  Tukaj so vse barve potem pa v BC samo naročiš. No tako sem vsaj prebralauser posted image
http://www.mutsy.nl/products/4rider/colors

< Sporočilo je popravil ellam -- 4.6.2009 13:28:49 >

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 2791
4.6.2009 13:28:08   
ellam
.

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2792
4.6.2009 13:44:04   
barbchen

Hojla punce, dodate medse tudi mene/naju?user posted image
Pričakujem 3. sončka, PDP imam 27.11.2009 in čakam po slabi NS in DHTju na AC user posted image .
Pošiljava vam vsem veliko sončka!

Dobrodošla ikar in držimo pestiuser posted image , da se vse izteče kot se mora!

Carpe Diem!

(odgovor članu ikar)
Neposredna povezava do sporočila: 2793
4.6.2009 13:54:15   
Pikapoka83
Kar se tiče poroda imam nočne more že od začetka nosečnosti. Mislim, da mi je bilo v prvo laže ker nisem vedela kaj me čaka, zdaj me je pa kar strah. Mislim, da v prvo nisem bila dovolj psihično pripravljena na vse skupaj; tako na porod kot tudi na dojenje, kajti tudi to ni mačji kašelj in moraš bit kar pridna, da prebrodiš začetne težave.
Seveda ne škodi prebrati kakšno knjigo kako se pripraviti na porod. Kar se tiče pa protibolečinskih sredstev ... ja EA verjetno pomaga, ultivo so ukinili, ostalo pa nima večjega učinka. Pa saj je vse poplačano ko vidiš malo detece user posted image  Ampak po prvem porodu sem še eno leto govorila, da ne bom imela več otrok user posted image , evo pa sem spet user posted image .

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2794
4.6.2009 13:55:17   
giotti
A lahko prosim pripnete kakšen link, da vidim, o čem govorite glede teh blazinic za dojenje? Jaz zaenkrat nimam še nič podprto, ker pa spim na trebuhu, vem, da bo kmalu potrebno nekaj za podporo.

Tassika, ja pridna si s prehrano, samo jaz bi na tvojem mestu črtala alpsko mleko in ga zmanjala z nečim manj obdelanim ter absolutno nehomogeniziranim. Mleko se da učinkovito zmrzniti, če je težava v tem, da se hitro pokvari. Te pa čisto razumem, ker tudi sama niti pod razno ne prebavim liter mleka v parih dneh, tako da ga sploh ne pijem. Na žalost se ne da kupiti zdravega mleka na primer samo 2 dcl ali pol litra, zmrzovat se mi ga pa ne da.

Rožica, če te kaj boli, seveda prekini z aktivnostjo in počivaj. Bolečina je znak, da telo rabi počitek. Tako da se moraš poslušati. Seveda je pa to zelo relativna stvar, kaj kdo čuti kot bolečino. Zato boš ti sama najbolj vedela, ali je vzrok bolečine pretirana aktvinost ali kaj drugega. Vsekakor, če ne veš, je bolje počivati kot ne.

Wow, kako zgodaj že vse čutite brcike. Meni je rekla G, da bom nekje šele v 20. tednu začela čutiti oziroma ker sem bolj suha (to je seveda njeno mnenje, meni se zdi, da sem prej pri tamočnih kot obratno), da že mogoče v 19. tednu. No, bomo vidli, kaj se bo zgdilo user posted image Vsekakor bom to obesila na velik zvon, ko se bo zgodilo! user posted image

Danes sem pa zabluzila na forumu, to pomeni, da jutri zame tole ne obstaja, da bo služba prevzela to vlogo, ki jo ima danes forum.

Papa

(odgovor članu ellam)
Neposredna povezava do sporočila: 2795
4.6.2009 13:55:45   
Nezy85
Punce kolko pa pride tale voziček, vse komplet??
Ziher ni poceni, ker je full lepi!!

Dobili smo najlepše darilo:
Sinčeka Patrika: 3850kg;52cm
1mesec-4400kg;54cm
2mesca-5470kg;58cm
3meseci-6500kg,61cm

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2796
4.6.2009 13:56:00   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: Lupinca

aja punce a katera že uporablja to blazino za spanje, ki je potem tudi za dojenje? meni se je to zdela ful neumnost najprej in sem si rekla da nam kupila, da si bom že povštre pa kutre naštimala. No pa ni tko simpl in mi je prejle moj rekel da če imam čas, da če greva kupit to zadevouser posted image   Pa me zanima če ke to fajn zadeva al ne?

Lupinca, jaz blazino (poimenovala sem jo ''klobasa''user posted image ) uporabljam kakšna dva tedna in mi je super. Zaenkrat si jo dam med kolena in objamem z rokama in tudi spim dosti bolje. Kasneje jo imaš možnost dati še pod bok itd. po porodu pa je idealna za dojenje, razvajanje dojenčka, na spletni strani od Babycentra pa sem zasledila, da so zapisali, da jo lahko uporabljamo še kako drugače, le malo domišljije je potrebnouser posted image user posted image . Opažam pa, da odkar spim na boku z blazino, da se pogosteje zbudim na hrbtu, kar prej nikoli ni bil primer...tako da nimam pojma kaj vse počnem med spanjemuser posted image . Jaz ti jo toplo priporočam, sem jo dobila od sestre, ni pa prav poceni, redna cena je okrog 40€, vem pa da jo je imel Babycenter v akciji, samo prej preveri.

Carpe Diem!

(odgovor članu Lupinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2797
4.6.2009 13:58:41   
barbchen
IZVIRNO SPOROČILO: giotti

A lahko prosim pripnete kakšen link, da vidim, o čem govorite glede teh blazinic za dojenje? Jaz zaenkrat nimam še nič podprto, ker pa spim na trebuhu, vem, da bo kmalu potrebno nekaj za podporo.

evo link giotti: http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=190522

Carpe Diem!

(odgovor članu giotti)
Neposredna povezava do sporočila: 2798
4.6.2009 14:03:33   
mayamaya
giotti - jaz imam tole blazino:

http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=170513

(odgovor članu barbchen)
Neposredna povezava do sporočila: 2799
4.6.2009 14:07:01   
Nončika

Po njegovi strani sva obremenjena, ker ima v družini (sorodnike), ki so se rodili prizadeti.
Zato so zdarvniki glede na moje teste toliko previdnejši.
Imena sem prebirala, res je, tudi vaša,... Najin še ni oddan user posted image

Hvala vsem za lepe želje in vzpodbudne besede!

aha, pol pa je čisto druga pesem. maš prav in lepo opravi AC, boš vidla, da bo vse ok.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu ikar)
Neposredna povezava do sporočila: 2800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  110 111 [112] 113 114   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?