giotti
|
A lahko prosim pripnete kakšen link, da vidim, o čem govorite glede teh blazinic za dojenje? Jaz zaenkrat nimam še nič podprto, ker pa spim na trebuhu, vem, da bo kmalu potrebno nekaj za podporo. Tassika, ja pridna si s prehrano, samo jaz bi na tvojem mestu črtala alpsko mleko in ga zmanjala z nečim manj obdelanim ter absolutno nehomogeniziranim. Mleko se da učinkovito zmrzniti, če je težava v tem, da se hitro pokvari. Te pa čisto razumem, ker tudi sama niti pod razno ne prebavim liter mleka v parih dneh, tako da ga sploh ne pijem. Na žalost se ne da kupiti zdravega mleka na primer samo 2 dcl ali pol litra, zmrzovat se mi ga pa ne da. Rožica, če te kaj boli, seveda prekini z aktivnostjo in počivaj. Bolečina je znak, da telo rabi počitek. Tako da se moraš poslušati. Seveda je pa to zelo relativna stvar, kaj kdo čuti kot bolečino. Zato boš ti sama najbolj vedela, ali je vzrok bolečine pretirana aktvinost ali kaj drugega. Vsekakor, če ne veš, je bolje počivati kot ne. Wow, kako zgodaj že vse čutite brcike. Meni je rekla G, da bom nekje šele v 20. tednu začela čutiti oziroma ker sem bolj suha (to je seveda njeno mnenje, meni se zdi, da sem prej pri tamočnih kot obratno), da že mogoče v 19. tednu. No, bomo vidli, kaj se bo zgdilo Vsekakor bom to obesila na velik zvon, ko se bo zgodilo! Danes sem pa zabluzila na forumu, to pomeni, da jutri zame tole ne obstaja, da bo služba prevzela to vlogo, ki jo ima danes forum. Papa
|