slovenka
|
Ojla pupe, kako ste kaj? Jaz sem danes morala v službo. Sem ob 8.30 še spala, pa kliče šef, če sem na poti... pa sem se obnašala povsem, kot da sem še na porodniški - kao, a bi morala biti... no, nisem tega rekla, sem rekla, da še doma. In potem sem morala iti. Z malo sem se samo na hitro pocartala... Sem bila kar huda, ker mi je bilo danes za bit doma. Naša pika pa zdaj obvlada iti gor in dol s kavča, pa gor in dol po stopnicah; ni še varno, da ne bi bila zraven, a vsak dan boljše. Pa na piščalko je danes začela piskati - se spomnite, ko sem par dni nazaj spraševala, kako jo naučiti... Tako da iiii. Glavo pa ima naša po moje bolj malo. V cm ne vem - tudi naša P ji vedno ne meri, pa tudi ko meri, si samo zapiše, nič ne reče, meni pa tudi ni za vprašati. Samo ji je ati kupil eno šiltarco, pa v njej izgleda drobna glavica, čeprav niti na kapici ne piše velikost - mogoče je pa za 10 letne. Ne, ne, ni... Po moje nima prav velike glave. BS - sem vedla, da je nekdo od blizu Škocjanskih jam. Glede Škocjanov pa hm... Morate nujno poštno številko zraven pisati, da pride pošta prav Ful fajn, da ti je v službi v redu, da te dragi carta, predvsem pa da te pikica komaj čaka. Naša ima mene predvsem za cartanje, atija pa za norenje. To opažam. Pa ker je veliko z mano, se njega vedno zelo razveseli in komaj čaka, da bosta kaj norela. Samo vseeno pa brez mene ne more in pride k meni se kljunčkat in stiskat..., pa ko jo iz kinderpeta vzamem, me zdaj že tako okrog vratu stisne. Kako je fajn bebico imeti Polma, pojdi na shrani.si, izberi slikico od pikija, potem nastavi velikost tam 320 širine, da ne bo preveč velika tukaj gori in potem v post skopiraj kodo, ki ti jo vrže ven. Smo radovedne... Sara je velika, tako vemo. Bo manekenka... Samo komu pa pikeci pašejo, utrujen ali ne... Jaz bi tudi P na nos Tanika, fajn, da se dogaja. Pri nas se že en čas, pa se še kar, tako da zdaj se bo izgleda zmeraj dogajalo RMRM, kako je Lukas prenesel striženje, je bil priden? Naša mi danes prvič ni pustila porezat nohtov. Običajno je pridna, danes pa je hotela imeti ščipalec.