|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
3.6.2009 22:58:08   
Anonimen
Slovenka, ja pridna čebelica si.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1351
3.6.2009 23:01:14   
RMRM
Didlina, vi imate Roemerja, če se ne motim a ne? A pa ta prevleka paše na vse sedeže in iz katerega materiala je prevleka? Mi2 zdej vseeno kar z brisačo prakticirava, pa je ful bolš, edino mal po cigansko je user posted image user posted image .

Bom pa šla vseeno v BC mal pogledat. Pri nas so sedaj tako zelo prijazne, da je kaj.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1352
3.6.2009 23:04:57   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Daj, RMRM, ne smej se samo. Malo si ti mene zmedla. Si mi najprej rekla, da so Škocjanske jame blizu vas - ali sem si slabo zapomnila... Ker to res ni Gorenjska. Čeprav sem sedaj raziskala, da je en Škocjan še na Dolenjskem. Sicer pa vem, da si rekla, da si pri Gozdu Martuljku - to je pa Kranjska gora, a ne? Zdaj pa nič ne vem... user posted image

ne, ne, zgleda da si mal pomešala. Jaz nisem nič govorila o Škocjanskih jamah.  Se zgodiuser posted image

Veš, ko sem rekla, da gremo na izlet v službi v Škocjanske jame - za takrat se mi je zdelo, da si rekla, da je to blizu vas. Potem pa oprosti! user posted image Veš, bom letos že 30 user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1353
3.6.2009 23:05:03   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Škocjan je tud pri nas Slovenka.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Mali naravni most,veliki....

Kaj ta tretji ali kako? Ali pa so pri vas Škocjanske jame? user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1354
3.6.2009 23:05:08   
Anonimen
Didlinaa  - a to maš za romerja prevleko, ne? A bi ti men to pofotkala, tko iz par strani  -samo prevleko - da bi jst vidla, kako je to narejeno - jo bom probala doma zašit iz elastičnega frotirja :)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1355
3.6.2009 23:05:39   
RMRM
Eno mal butasto vprašanje. Kaj boste oz. ste kupile vašim sončkom za 1. rojstni dan?

Jaz sploh nimam ideje, sva pa otrokoma vedno za rojstne dni mal več kupovala s to razliko, da večja2 skozi leto nista dobivala igrač, razen za dobre može v decembru, sedaj pa skoz nekaj vlečem domov in v bistvu user posted image že vse ima, kar potrebuje. Zbiram ideje user posted image  

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1356
3.6.2009 23:05:47   
Anonimen
Mi imamo romerja duo plus, pa je posebej prodajalka morala naročit, ker od prejšnjega modela prevleka ni pašala.  V bistvu niti ni vedla prodajalka, da ima vsak avtosedež svojo prevleko.user posted image Pa sem ji morala dokazat,da navadna prevleka za romerja ne paše na naš avtosedež.user posted image Smo odprli embalažo, šli namontirat in se je že v začetku zataknilo.user posted image Je bla kar tiho.
Material je pa tak, mehka mehka brisača, tak mehka, da se ful hitro nitke ven staknejo.

Zdej pa grem, gledam Sharka.user posted image

Lahko noč.

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1357
3.6.2009 23:07:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nya

Didlinaa  - a to maš za romerja prevleko, ne? A bi ti men to pofotkala, tko iz par strani  -samo prevleko - da bi jst vidla, kako je to narejeno - jo bom probala doma zašit iz elastičnega frotirja :)

Zmenjeno.user posted image Jutri.user posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1358
3.6.2009 23:08:13   
slovenka
Mi smo pa zadnjič v Sparu za darilo dobili uro v obliki cveta - takšna majhna, ampak ima baterijo in zadaj tisto gumo za vakum, pa se lahko na šipo pritrdi. Mala je nora na to - samo baterijo morava ven vzet, ker jo sicer lahko poje. Ampak takoj ve, da potem pa to ni več tika taka. Na splošno je naša mala nora na ure. A še kateri? Ker naša povsod ure kaže. Takoj ko pride v prostor, ura... pa brca in hoče, da jo dvignemo gor, da vidi, potem pa gor poka, ko ne more do kazalcev... Še pri nas na fakulteti, ko je ogromen hodnik in ura zelo visoko, jo je takoj našla. user posted image Pa ji pravim, da poklic urarja danes ni več aktualen, ko imajo vsi gsm-e user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1359
3.6.2009 23:08:14   
RMRM

Daj, RMRM, ne smej se samo. Malo si ti mene zmedla. Si mi najprej rekla, da so Škocjanske jame blizu vas - ali sem si slabo zapomnila... Ker to res ni Gorenjska. Čeprav sem sedaj raziskala, da je en Škocjan še na Dolenjskem. Sicer pa vem, da si rekla, da si pri Gozdu Martuljku - to je pa Kranjska gora, a ne? Zdaj pa nič ne vem... user posted image

ne, ne, zgleda da si mal pomešala. Jaz nisem nič govorila o Škocjanskih jamah.  Se zgodiuser posted image

Veš, ko sem rekla, da gremo na izlet v službi v Škocjanske jame - za takrat se mi je zdelo, da si rekla, da je to blizu vas. Potem pa oprosti! user posted image Veš, bom letos že 30 user posted image

joj, ne opravičuj se, se nimaš za kej. Se pač zgodi, da človek mal pomeša, sploh tko, ko se vse osebno niti ne poznamouser posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1360
3.6.2009 23:09:22   
slovenka
RMRM, sem pa res čist mimo brcnila. Saj verjetno bo brala tista, ki je napisala, da je blizu Škocjanskih jam doma user posted image Pa si vidla, da sem že včeraj potem enkrat narobe napisala - ko sem vprašala za tisti mednarodni tabor. Ojej mene. Torej ti misliš,da moja leta nimajo nič s sklerozo? user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1361
3.6.2009 23:10:12   
Anonimen
slovenka - naš tud - pa govori ika-aka

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1362
3.6.2009 23:13:17   
RMRM

RMRM, sem pa res čist mimo brcnila. Saj verjetno bo brala tista, ki je napisala, da je blizu Škocjanskih jam doma user posted image Pa si vidla, da sem že včeraj potem enkrat narobe napisala - ko sem vprašala za tisti mednarodni tabor. Ojej mene. Torej ti misliš,da moja leta nimajo nič s sklerozo? user posted image

Ne, ne, ti svoja leta kar uživaj, maksimalno, ker prehitro tečejo. Sploh ko si enkrat 30, se mi zdi da sploh podivja vse skup, vsaj pri meni jeuser posted image . Še včeraj sem bla 30, danes pa že 35, noro, sploh ne morm verjet. Ni kej, staramo se.

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1363
3.6.2009 23:13:27   
slovenka

Eno mal butasto vprašanje. Kaj boste oz. ste kupile vašim sončkom za 1. rojstni dan?

Jaz sploh nimam ideje, sva pa otrokoma vedno za rojstne dni mal več kupovala s to razliko, da večja2 skozi leto nista dobivala igrač, razen za dobre može v decembru, sedaj pa skoz nekaj vlečem domov in v bistvu user posted image že vse ima, kar potrebuje. Zbiram ideje user posted image  

RMRM, jaz ne vem. Še nisem razmišljala, pa tudi sicer sploh ne vem, a bi ji kaj posebej letos kupovala. Ker res zmeraj kaj dobi, pa ne bi kaj na silo kupovala. Jaz ji bom naredila torto, da bo za zabavo, za darilo bo pa dobila kaj, če bomo ravno ugotovili, da to rabi, sicer pa ne vem... Sem ravno brala danes v reviji, kako je z RD - pri 1. letu sploh ne vedo za kaj gre, pri 2. letu je že boljše, pri 3. letu pa že vnaprej komaj čakajo na zabavo za RD in sugerirajo koga povabiti... user posted image Tako da takrat bodo pa darila mus, sedaj se mi niti ne zdi. Je pa lepo. Samo ne bi rada česa na silo kupila. Pa itak me bodo sorodniki spraševali, kaj ji naj kupijo, pa bodo ideje šle. Tast se je že registriral, da kupi kolo...

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1364
3.6.2009 23:15:20   
slovenka

slovenka - naš tud - pa govori ika-aka

user posted image user posted image user posted image

Naša pa zdaj cele dneve govori ajs. Jo je to sestra naučila (ko kaj ne sme), samo da sedaj je vse ais user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1365
3.6.2009 23:15:26   
slovenka

Ne, ne, ti svoja leta kar uživaj, maksimalno, ker prehitro tečejo. Sploh ko si enkrat 30, se mi zdi da sploh podivja vse skup, vsaj pri meni jeuser posted image . Še včeraj sem bla 30, danes pa že 35, noro, sploh ne morm verjet. Ni kej, staramo se.

Ojej. Jaz tudi ne vem, kdaj je minilo zadnjih pet let. user posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1366
3.6.2009 23:22:53   
RMRM
Grem počasi user posted image , hvala za družbo.

Lahko nočko user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1367
4.6.2009 8:20:27   
anaj22
dobro jutro

user posted image user posted image user posted image user posted image

čas ni moj prjatu ker mi vdno zmanka časa ze neki in  zadnje dni je to RR user posted image

kako ste kaj

grem hitro mal za nazaj prebrat

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1368
4.6.2009 8:24:16   
anaj22
malčkeno z zamudo vse naj naj naj naj najboljše za 1. rojstni dan Mark, Tine in Gaja

user posted image

Mi mamo se fajn
NJJP

(odgovor članu anaj22)
Neposredna povezava do sporočila: 1369
4.6.2009 10:34:35   
Anonimen
Dobro jutro vsem

(odgovor članu anaj22)
  Neposredna povezava do sporočila: 1370
4.6.2009 10:57:25   
lunca14

Dobro jutro vsem

dan,dan,danuser posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1371
4.6.2009 15:30:47   
Anonimen
Dan.

Nya,za seznam :
Teža 10.270
Višina 80 cm

OG ne merijo pri nas vsakičuser posted image

Pikico smo prestali v groznem joku, ker smo bli tam ravno v času njenega spanja. Je P oklofutala, mu snela očala, ga opraskala...nobena igrača ni zalegla da jo zamotimo malo.user posted image   Pred tem pa mu je vse povedala kar zna, je bil brez besed.user posted image Je kar dodatno pisal po tistem listu.user posted image

Nya, mail dobiš tekom dneva, do večera bo poslano.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1372
4.6.2009 15:36:40   
Taanikaa
dan

o didli vi ste imeli pikico danes,mi jo imamo drug teden..no naj se malo pohvalim,moj mali sonček se je včeraj končno spomnil da bi se blo fajn malo obrnit ko leži na tlehuser posted image  in se zdaj po novem celo obračamouser posted image user posted image ,novost od danes je pa ta da tudi gre sam na vse 4 iz sedečega položajauser posted image user posted image user posted image ,malo nam še manjka da skobacamo..jst sem prav vesela in ponosna nanjuser posted image ..do sedaj se je tko malo dogajalo,zdej pa že komi jaz dohajamuser posted image

lep dan še naprej vsem želim in user posted image user posted image user posted image  za mamike!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1373
4.6.2009 18:35:41   
RMRM
user posted image user posted image user posted image Sara

user posted image user posted image user posted image Žan

Mi2 sva pa bila danes pri frizerju, zdej je pa Lukas čist pravi fant user posted image .

(odgovor članu Taanikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 1374
4.6.2009 19:48:45   
babysolza

Jaz sem bila ta - Škocjanske jame so blizu kraja, kjer sem živela včasih. user posted image user posted image

Mi štirje smo najboljši par!!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  53 54 [55] 56 57   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Carski rez: ima oče pravico do dopusta?
Carski rez velja za zahteven način poroda, po katerem mamica potrebuje posebno nego, da ne bi prišlo do neljubih komplik...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?