|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
3.6.2009 16:38:37   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM

da ne bomo na 2. strani user posted image

............men je pravuser posted image user posted image user posted image ..............pa naj bomo na 1.straniuser posted image user posted image

Dan mi lepšajo moji trije sončki.

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1301
3.6.2009 16:38:55   
lunca14
user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1302
3.6.2009 16:40:21   
RMRM
o Lunca, vidim da je teb tud dolčasuser posted image user posted image .

Jaz tukaj bluzim, namesto da bi izkoristila ko Lukas spi in šla že končno zašit streho za gujso.user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1303
3.6.2009 17:41:21   
lunca14

Jaz tukaj bluzim, namesto da bi izkoristila ko Lukas spi in šla že končno zašit streho za gujso.user posted image

.............za gugalnico?.............no mi ni dolgčas,sam,ko pridem gor grem še na brzino pogledat,če se kaj dogajauser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1304
3.6.2009 17:45:53   
slovenka
Ja, mene tudi zanima, kaj je to gujsa user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1305
3.6.2009 17:47:38   
Anonimen
A katera ve, kaj je zdej z Didlinoo? Se ni nič javila na rr, niti na fb - pa mi je rekla, da bo.

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1306
3.6.2009 18:00:43   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

.............za gugalnico?.............no mi ni dolgčas,sam,ko pridem gor grem še na brzino pogledat,če se kaj dogajauser posted image

aja, sori, za gugalnico jauser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1307
3.6.2009 19:00:29   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: nya

A katera ve, kaj je zdej z Didlinoo? Se ni nič javila na rr, niti na fb - pa mi je rekla, da bo.

......upam,da je vse ok,sam nima časa se javituser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1308
3.6.2009 20:11:03   
alea01
ola mamičkeuser posted image

Tine vse najboljše za prvo svečko in orenk zafeštajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem čist adijo. Prebrala sem, se mi pa ne da komentiratuser posted image ..... sem mal žleht???.....mislim ,da fejstuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1309
3.6.2009 20:19:20   
lunca14
IZVIRNO SPOROČILO: alea01

ola mamičkeuser posted image

Tine vse najboljše za prvo svečko in orenk zafeštajuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem čist adijo. Prebrala sem, se mi pa ne da komentiratuser posted image ..... sem mal žleht???.....mislim ,da fejstuser posted image user posted image .............mal,si pa res,dej no kej pokomentirajuser posted image ...................in kako tvoja ****a-nogica,upam,da nisi več v izabelinem stilu-kobacajkauser posted image ..........no res upam,da si sedaj že okuser posted image user posted image user posted image .................ampak žleht,si pa še zmeri maluser posted image

(odgovor članu alea01)
Neposredna povezava do sporočila: 1310
3.6.2009 20:34:37   
slovenka
Ojla pupe,

naša pika spi že od 18.50. Danes je namreč spala od 10.45 do 12.15 in je bila že tako utrujena... se niti kopali nisva nocoj, samo pižama, flaška in pančkat... Drugače spi čez dan tam od 12 do 14h. Tako da sem jaz že vse pospravila, si umila lase... in sem že v šlafroku in v postelji. Zunaj pa še svetlo user posted image Meni so tako všeč ti dolgi dnevi... Moža še ni v hiši, tako da grem eno magistrsko nalogo brat. Oglasite se kaj!

(odgovor članu lunca14)
Neposredna povezava do sporočila: 1311
3.6.2009 20:36:01   
Anonimen
Ojla

Evo mene s pregleda...skorajuser posted image .Je bilo se en kup letanja....

....noooo,user posted image semuser posted image ,user posted image user posted image ne bostauser posted image ,je edenuser posted image micken notri,srcek lepo bije,zaenkrat vse ok.Sem v 9em tednu,naslednjic imam nuhalno,1.7.Madonca bo hitro.
Aja,pa slikco sem ze dobilauser posted image .

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1312
3.6.2009 21:16:13   
slovenka
I, kako lepo, Kleo. In kako se ti zdi? Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi se mi zdelo, da sem še včeraj bila na NS za Sofijo... user posted image Se tudi počasi duševno pripravljam na drugo user posted image , ampak zdaj z možem izbirava ograjo za okrog parcele, to pa ni glih seksi tema user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1313
3.6.2009 21:17:06   
Anonimen
didlinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa?????????????????????????????????

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1314
3.6.2009 21:21:43   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Taanikaa

jutro

Tine vse najboljše za prvo svečko!!!

user posted image

lepo praznujte,mami kr privošči si je tudi tvoj praznik danesuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Taanikaa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1315
3.6.2009 21:24:36   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

I, kako lepo, Kleo. In kako se ti zdi? Če bi bila jaz na tvojem mestu, bi se mi zdelo, da sem še včeraj bila na NS za Sofijo... user posted image Se tudi počasi duševno pripravljam na drugo user posted image , ampak zdaj z možem izbirava ograjo za okrog parcele, to pa ni glih seksi tema user posted image

A kako se mi zdi...kaj pa vem,mal cudno.Pa prvic sem sla zlo hitro na prvi pregled in se mi je do nuhalne vleeeklo,zdaj bo pa en dva tri.
Taliti sem povedala,je bila v soku.Najprej je rekla,a zdej bos pa vsak let noseca...pol pa,a zdej pa se eden k bo vec dobival kot jaz,ko sem bila tolk stara...pa,meri bo imela pa sestrico-bratca skor iste starosti....pa,vceraj,da mi je hotla rect,ce sem noseca-trebuh,pa ni upala,da je ne naderem,kao:saj sem ravn rodila,halo,ne me zezat.....pa da bi sestrico in ime,da bo spet treba ime izbrat.............kar v redu,sem se bala,da bo huje.

Pa sestra ve,sem se zagovorila.Se pogovarjava,pa jaz karnaenkrat:"Sem skoraj pozabila,sem bla na pregledu!!!!".......user posted image pol se pa spomnik kaj sploh blebetamuser posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1316
3.6.2009 21:27:16   
Anonimen
No, da poročam. Hvala za skrb vsem.user posted image

Kolobar se je zmanjšal, oz ga skoraj več ni,ker je šel ven s pomočjo pravih rok in lupe fak, kajje že, če te piči osa?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sem pa v zadregi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem se spomnit.user posted image

Kleo,lepo da si se javila in da je vse ok user posted image .

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1317
3.6.2009 21:36:31   
lunca14
didlina..........glavno,da je ok,pa tud ,če te osa pičuser posted image
kleo............zame,si še vedno važičkauser posted image ,superca,da si videla srčeka kako bije,in da boš mela ns tako kmalu,še malo pa boš šla že rodit,te bomo veselo bodrileuser posted image user posted image user posted image
slovenka..............ja ograja,ni glih tema,pri kateri greš otroke delat,al pa,kakor jo vzamešuser posted image ....................no lepo branjeuser posted image
naya.............čer,kako kaj lukec?a boš v soboto doma popoldan,al kam greš,mogoče bom zelo blizu tebe,pri mizarju beletu,bomo parket žagal,tak,da ,če boš mela 5 min.časa,da skuhaš en kafeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1318
3.6.2009 21:37:25   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

Kolobar se je zmanjšal, oz ga skoraj več ni,ker je šel ven s pomočjo pravih rok in lupe fak, kajje že, če te piči osa?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..........................huda bolecina,jok in stokuser posted image
Zdej sem pa v zadregi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem se spomnit.user posted image ...............................o cem ti to.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1319
3.6.2009 21:37:26   
lunca14

Kolobar se je zmanjšal, oz ga skoraj več ni,ker je šel ven s pomočjo pravih rok in lupe fak, kajje že, če te piči osa?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Zdej sem pa v zadregi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne morem se spomnit.user posted image

a,te je osa tak zmedlauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1320
3.6.2009 21:39:02   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: lunca14

a,te je osa tak zmedlauser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .....da ni bil osUuser posted image user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1321
3.6.2009 21:39:31   
Anonimen
ŽELO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se spomnla.user posted image

(odgovor članu lunca14)
  Neposredna povezava do sporočila: 1322
3.6.2009 21:43:14   
lunca14

ŽELO. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem se spomnla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bravo,didlina,sm,da si se spomnilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1323
3.6.2009 21:44:06   
RMRM
Ojla!

Didlina, super da je vse okuser posted image user posted image

Kleo, tudi tebi user posted image user posted image user posted image user posted image , pa da je vse ok. Pa lepo, da je Tali tako sprejela. Verjamem da je bil šok. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1324
3.6.2009 21:46:58   
lunca14
čer rmrmuser posted image

(odgovor članu RMRM)
Neposredna povezava do sporočila: 1325
Stran:   <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  51 52 [53] 54 55   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?