dany82
|
fragola: čestitke za obletnico Hanuši , boš verjetno res kar ti naslednja. Upam da čimprej spoznata svojega . Tudi jaz sem danes tečno nastrojena. Mi je kar žal da sem šla v knjižnjico in čez mesto domov. Vsi tako bulijo, da sem že mislila da je kaj narobe na meni. Pa še nešteto vprašanj kdajo bo, zakaj še ni, kaj delam doma,... Sem se od žalosti šla kar črešenj najest, zdaj pa me bo razneslo . Je v naši porodnišnici kar precejšnja gužva - s telegrami. Moj jih ima ta teden preko porodnišnico, in je 3krat dnevno tam. Je imel v začetku tedna v enem dnevu 50 telegramov za eno nosečnico(od tega 40 istih stvari ). So sestre na oddelku ful prijazne, ampak se pa razjezijo, ko morajo nonstop v sobe laufat da spremljajo mamice, da pridejo podpisat telegrame. Je imel tudi danes precej telegramov za eno, ki so jo komaj iz porodne pripeljali, in jo je mogla sestra po celem hodniku spremljat, ker je bila preveč slabotna da bi lahko sama prišla do recepcije - poštarji pač ne smejo hodit v sobe. Mi2 sva se že dogovorila, da si bova pošto uredila kot poštno ležeče, in jo bova dvignila, ko pridemo domov, ker mi ne paše, da bi moral po hodniku skakat. Imam ju3 CTg že v porodnišnici, ker je moj PDP, včeraj še nič popadkov, vaginalno pa me itak ni pregledal. Sem že vsega naveličana, mi je prav dolgčas ko si nimam več kaj začet. Mi vsaj ve krajšate dneve, ko toliko čvekate, in človeku kar mine čas na RRju. Kar tako naprej
|