July08
|
Ojla, so ! Joj, nikakor mi ne uspe priti do računalnika in vas. Zjutraj sem morala kužo previt peljat k veterinarju, pridem domov, že ena kolegica na vratih, zdaj pa še trije telefoni v stilu: oj, kako si, si še doma... in potem vsem razlagat, da ni panike, da nobenih znakov, itd. Pri nas nič novega. Tud trebuh mi nič več ne otrdeva. Očitno bom spet čez rok lepo čakala, kot vidve Deja in Lenika. Samo sem se odločila, da se ne bom več obremenjevala s tem. Ko bo pač bo... Sicer se mi zdi, da samo mučim samo sebe. Evo, kako lepo je Lino ratalo. Enim je usojeno Jaz sem tudi mislila, da bom SMS poslala Leniki in Mali Princeski, ker imam njuni številki. Al kako se čmo zment? Biba po moje je tako razmišljanje samo trenutno in posledica depresivnega vremena. V glavnem NISI LUZER, ¸še vse boš končala, tudi diplomirala, brez skrbi. Jaz pravim, da ima vsak zakaj svoj zato. Skušaj razmišljati bolj pozitivno Lenika jaz se tolažim s tem, da si trenutno zaslužimo storilnost na nuli Po porodu bomo imele itak ful dela in skrbi. Tud zame je ful beden dan. Že ponoči sem slabo spala, zjutraj me je pa ene 3x ob različnih urah možek zbudil - ko je prišel v posteljo (ima grdo navado na kavču zaspat, pol proti jutru se pa primaje v posteljo), pol je kmalu vstal in šel ven, ko je prišel nazaj pa spet ropotanje , ura je bla pa neki čez 6. Pa mlajši sin se je po dolgem času polulal v posteljo, ki sem jo predvčerajšnjim preoblekla. In zdaj spet pranje, oblačenje... No, saj če vstaneš z levo nogo, ni treba veliko, da ti je vse skupaj za zjokat, a ne. Tecka smem vprašati, od kod si? Vem, da si z Notranjske, tako kot jaz. In zato si sploh ne upam več sama v gozd, ko skoz z medvedi strašijo...in še sprehodov ni več, ker nimam "sopotnika" - vsi so v službi. Jaz sem pa doma nabirala gozdne jagode. Jih imamo ful, ker sva jih z mami nasadili in prav lepo uspevajo. Samo jaz jih ne jem skoraj nič, jih šparam za fanta, ker jih imata ful rada. Materinska ljubezen Meni jih pa mami prinese... pa je Tecka zanimive misli ti mešajo glavo NO, meni zaenkrat ni problem misel na to, da samo še z možem do konca življenja. Sedaj sva skupaj 11 let, pa je še vedno pestro v postelji (no trenutno glih ne, upam da bo po porodu čimprej spet orng akcija). So pa ziher vzponi in padci. Never say never...