pupika
|
Jaz ne vem, doma mu lepo uspeva, in je bil celi vikend tako ponosen nase in vesel, da je bil lahko nagi in sam hodil lulat. Sem ga tudi sama hotela dat lulat, pa mi ni pustil je vedno rekel sam bom in je tako vedno sam poskrbel, doma se mi je v soboto enkrat v hlačke polulal in še to zgodaj zjutraj in potem v nedeljo dopoldan zunaj, mi je pa celo sam povedal v soboto, mami lej lulam. Včeraj pa celo popoldne tako lepo sam skrbel in hodil na kahlico. Sem vedno pravila, nič ga ne bom silila, bomo že ko bo cajt pokazal, smo pa tokrat v petek spet probali in je lepo funkcioniralo. Pa tako ponosen je bil včeraj, sem mu pa dala plenico za ponoči, ker mi spije tudi po več kot pol litra vode. Sem pa včeraj dobila občutek, ko sem ga prišla iskat v vrtec da ima neki odpor, ali pa strah ker mi je potem pomočnica prinesla kahlico, pa ni hotel je pravil ne bom lula, ko sem mu pa rekla, če bo doma, je rekel ja in šel potem sam doma. Saj vem, če ga dajo v plenico je za njih komot, samo sem dobila občutek, da ga ne spodbujajo preveč, je pa že lani v taklem času hodil lulat na kahlico v vrtcu, samo so bile druge vzgojiteljice in mi je včeraj prav rekla, ta lanska, pri njem tako ne bo problema, ker je že lani hodil na kahlico, more pa it sam, to pa vem. No in potem mije danes zjutraj vzgojiteljica rekla, naj mu dam najprej flaško proč, ker ponoči tolko pije, potem tudi zjutraj ko s ezbudi tolko lula, ne vem, no če nam doma uspeva, nam bodo tam vse zašmurali, je tudi čez vikend ponoči ogromno spil, pa smo ga spominjal da mora lulat in je šel in se samo enkrat polulal. Mi je pa rekla, da naš mali še ni zrel, da damo plenico proč, potem je rekla, ko sem ji povedala kako je doma, da ga naj imamo doma brez, v vrtcu pa v pleničkah in naj damo flaško proč ponoči, potem bodo pa tudi v vrtcu vzeli pleničke proč. Meni se pa zdi da je to prevelik šok za oboje, pa na flaško je tako navezan, saj podnevi ni problema, ponoči pa se mi je tud po celi teden jokal, ko sem poskusla dat flaško proč.
|