|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
2.6.2009 19:26:25   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Aja in miška, zakaj js ne morem videt tvojih slik, prosim??user posted image user posted image user posted image

Sem te pravkar dala med prijatelje. Upam, da bo zdej šlo.

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
Neposredna povezava do sporočila: 201
2.6.2009 19:35:56   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: miska73

IZVIRNO SPOROČILO: veliki ŠKRAT

Aja in miška, zakaj js ne morem videt tvojih slik, prosim??user posted image user posted image user posted image

Sem te pravkar dala med prijatelje. Upam, da bo zdej šlo.

Jaz sem prjatlca, pa tut ne morem gledat user posted image . Kliknem tam poglej fotko in me kr med ZS-je vrže user posted image

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 202
2.6.2009 20:04:38   
Rakica_80
IZVIRNO SPOROČILO: lana70

BEBIII, pa ti si tut skozi po ti LJ, a boš user posted image vzela s sabo? Pa gor jo vzemi, v prvi štuk....user posted image user posted image

Ja ja, sej sem se že zmenila suser posted image da gremo v akcijooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prvo bo požrla MARINO VOZAr,ENA SESTRA, ki dela pri doktorciuser posted image user posted image user posted image ....druge pa še pridejo na vrstouser posted image user posted image user posted image

Enkrat bo uspelo.........šibamo v 4 postopek!

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 203
2.6.2009 20:25:57   
Tanja_Jes
Oj punce....ja začel se je novi mesec in to zelo zelo dobro....

Lana   bravoooooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mam pa eno vprašanje za vas...
user posted image  sem vedno imela redno na 26-27 dni...no prejšnji mesec sem imela 1. IVF, pa ni uspelo...user posted image sem imela 2. maja, danes smo 2. junija...pa je še ni...pa tut občutka nimam da bo...ker me nič joške ne bolijo...pa nič nisem napihnjena... To mi je res čudno....

Kaj mislite, ali je možnost da sem zanosila naravno...ali pa mi zamuja zaradi hormonov.
Testa še ne bi delala do petka, ker kadar sem ga naredila sem drugi dan dobila user posted image user posted image user posted image user posted image !!!

Naj katera pove svoje mnenje...pls....

Jutri je nov dan, pa če ustaneš al pa ne!

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 204
2.6.2009 20:54:45   
lana70

IZVIRNO SPOROČILO: BEBIII

IZVIRNO SPOROČILO: lana70

BEBIII, pa ti si tut skozi po ti LJ, a boš user posted image vzela s sabo? Pa gor jo vzemi, v prvi štuk....user posted image user posted image

Ja ja, sej sem se že zmenila suser posted image da gremo v akcijooooouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  prvo bo požrla MARINO VOZAr,ENA SESTRA, ki dela pri doktorciuser posted image user posted image user posted image ....druge pa še pridejo na vrstouser posted image user posted image user posted image

ti hudobica ti user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 205
2.6.2009 20:55:49   
lana70
Kaj je zdej pr tebi BEBIII? A že pričakuješ M al bova skupi to sceno zrihtale ta mesec user posted image ?

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 206
2.6.2009 21:16:05   
Matejčika
Bom tukaj vprašala. Ker drugje nisem dobila odgovora. Morda pa ve veste.
Morda katera ve, kdaj in kako pogosto imajo konzilije v MB? Pa če katera ve še to,ko  konzilij za PGD zaključi, a izvide oz. rezultate odločitve dobiš samo po pošti, al lahko že prej kako izveš? Isto me zanima tudi za konzilij za IVF.
Hvala!

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

(odgovor članu lana70)
Neposredna povezava do sporočila: 207
2.6.2009 22:19:16   
bit
ojla borke,

danes se mi že cel dan poraja vprašanje, ki sem ga odprla na novi temi pa tam nisem dobila odgovora. Tudi na temi IUI sem sparačevala pa ni odziva.
Zato še tukaj.

Kaj mislite ali je možno med enim postopkom in drugim imeti IUI postopek brez stimulacije(ovulacije so redne)?
Razmišljam čisto teoretično...med postopki nam ne rečejo da ne smemo ničuser posted image .

Kaj ve mislite

mislite da bi bil Reš za to?

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 208
3.6.2009 6:13:58   
Reby
Dobro jutro!

user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 209
3.6.2009 6:15:04   
Reby
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Bom tukaj vprašala. Ker drugje nisem dobila odgovora. Morda pa ve veste.
Morda katera ve, kdaj in kako pogosto imajo konzilije v MB? Pa če katera ve še to,ko  konzilij za PGD zaključi, a izvide oz. rezultate odločitve dobiš samo po pošti, al lahko že prej kako izveš? Isto me zanima tudi za konzilij za IVF.
Hvala!

Matejčika - dobrodošla. Jaz žal ne vem, ti bodo povedale punce, ki so bile v MB user posted image
bit - pokliči Reša in ga vprašaj

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 210
3.6.2009 7:37:02   
Anonimen
Ojla.

Veliki škrat, user posted image   user posted image  , no, glavno, da si nas našla. Ti bomo drugič pustile povezavo. user posted image

bit, ne verjamem, da je to možno, glede na to, da dobivaš hormone. Se mora telo vmes malo prečistit, ne pa kar en za drugim. Ne vem, no.. Moje mnenje je takšno, možno je pa itak vse - sploh pri Rešu.

Kako ste ostale? Bo spet treba zbezat ven stare borke?? user posted image user posted image

(odgovor članu veliki ŠKRAT)
  Neposredna povezava do sporočila: 211
3.6.2009 7:37:20   
bit
Reby in vse ostale dobro jutrouser posted image

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 212
3.6.2009 7:40:39   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

bit, ne verjamem, da je to možno, glede na to, da dobivaš hormone. Se mora telo vmes malo prečistit, ne pa kar en za drugim. Ne vem, no.. Moje mnenje je takšno, možno je pa itak vse - sploh pri Rešu.

Kako ste ostale? Bo spet treba zbezat ven stare borke?? user posted image user posted image

suzi samo naglas razmišljam... kako bi bilo če bi lahko bil IUI brez stimulacije.. samo kontrola ovulacije...in na dan ovulacije postopek IUI.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 213
3.6.2009 7:41:21   
BarbiG
Dobro jutro.

Bit če boš pri Rešu, se zna zgodit, da bo za. Ti ga kar pokliči.

Veliki Škrat me veseli, da si nas našla.

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 214
3.6.2009 7:42:03   
Anonimen
bit, potem bi najbrž šlo.. Pa Reš sploh dela IUI? Nisem še nikjer zasledila.. user posted image  Drugače pa najboljše, da ga res pokličeš in vprašaš.

(odgovor članu bit)
  Neposredna povezava do sporočila: 215
3.6.2009 7:42:13   
zarja1
Matejčika sicer nimam pojma kolkokrat imajo v MB konzilij, a vse dobiš le po pošti. Držim pesti, da te "pismonoša" čimprej razveseli. Znajo te zadeve v Mb fajn dolgo trajat.user posted image user posted image user posted image

Bit v MB nočejo delat IUI, med čakanjem oz. pavzo med IVF ali ICSI. Sodelavka je probala (celo po vezah) pa še slišat nočejo. V Mb so neverjetno močnega mnenja in argumentov, da se mora telo spočit in sčistit.

Ostale moje pupe...helov. A sam Pujsi je auf že spet? Reby lubčka.

Horny Teddy

(odgovor članu Reby)
Neposredna povezava do sporočila: 216
3.6.2009 7:43:46   
bit
Zdej še ne morem, v Postojni me čakata  user posted image user posted image ... pa M moram dobit po abraziji.

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 217
3.6.2009 7:45:48   
bit
IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

Bit v MB nočejo delat IUI, med čakanjem oz. pavzo med IVF ali ICSI. Sodelavka je probala (celo po vezah) pa še slišat nočejo. V Mb so neverjetno močnega mnenja in argumentov, da se mora telo spočit in sčistit.

A potem tudi po naravni poti ne sme zanosit med postopkiuser posted image user posted image

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 218
3.6.2009 7:46:32   
zarja1
IZVIRNO SPOROČILO: bit
Zdej še ne morem, v Postojni me čakata  user posted image user posted image ... pa M moram dobit po abraziji.

Bit raje počakaj in po poletju idi po pingvinčke. Malo daj na off. Pol bo itak ratalo, že tokrat si bla precej blizu.user posted image user posted image user posted image Evo pa še enga user posted image  za srečo.

Horny Teddy

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 219
3.6.2009 7:49:25   
zarja1

IZVIRNO SPOROČILO: zarja1

A potem tudi po naravni poti ne sme zanosit med postopkiuser posted image user posted image

ne vem, meni so zmeraj svetovali malo pavze, ampak je pa res tudi to, da so mi IUI stimulirali s klomifenom.
Moram pa priznat, da so tu gori pupe, ki so šle kr skčle iz enga v drugi postopek in so sedaj user posted image ....tako da, kaj pa vem.Jaz navijam, da vaju preseneti na dopustu user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 220
3.6.2009 7:50:14   
bit
Zarja1....samo naglas razmišljam....če bi teorija šla skozi...in zanima me vaše mnenje...in ali je katera tudi v to smer razmišljala...

sedaj mora moje telo počivat tako da se mi ne mud in psihično nisem še pripravljena.... mogoče samo mozgani prehitro delajouser posted image user posted image

< Sporočilo je popravil bit -- 3.6.2009 7:51:09 >

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 221
3.6.2009 7:53:49   
zarja1
Bit vem pa kako hudo je čakat. Jaz sem fasala hudo hiperco pa je et odpadel, pa sem morala čakat 6 mesecev, da je telo prišlo k sebi. Pol ko bi morala po pingvinčke ni blo O tisti mesec, pol smo šli čez mesec z estrofenom pa ni blo plusa, pol smo zopet čakali, pa šli in je ratalo. Pol je bla cela štala in smo morali zdaj čakat celih 7 mesecev, da gremo znova po pingvine. IN TO JE MOJ PRVI POSTOPEK.....za popenit. Se mi zdi, da pa glih eno leto  in pol mineva...in več al manj je blo samo ČAKANJE. zDAJ PA JE MOJ AVGUST ŽE ČIST PRED VRATI!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Horny Teddy

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 222
3.6.2009 7:55:22   
zarja1

Zarja1....samo naglas razmišljam....
IN PRAV JE TAKO. Ti sama zase presodi in odloči. Saj ti pravim enim je ratalo in teh glih ni malo, a ne pupeuser posted image ?

Horny Teddy

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 223
3.6.2009 8:08:39   
bit
zarja1 ooo lepo no pol bova obe avgustovki... tudi jaz grem po otroke po dopustu..avgusta...če ne pa septembra odvisno od tečkeuser posted image ..ki jo bom končno vesela pričakala

(odgovor članu zarja1)
Neposredna povezava do sporočila: 224
3.6.2009 8:17:28   
zup2
Dobro jutro!

No, meni se ni ravno dobro začelo, saj je CB pokazal - user posted image ! Sem tolk razočarana, ker sem imela tokrat res občutek da bo ratalo. Nimam kaj, poklicat moram Reša, da se zmeniva za naprej. Sem že nekaj računala in mislim, da bom sredi avgusta že v novem 5. boju.

Hvala vsem za lepe želje, trepetalkam želim mirne dni do testa in da bi vse zagledale tisti čarobni plus, špikarkam mirno roko in vsem ostalim, da bi čas čim hitreje minil do novega postopka.user posted image

(odgovor članu bit)
Neposredna povezava do sporočila: 225
Stran:   <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  7 8 [9] 10 11   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?