|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junij/Julij IVF in ICSI 2009
2.6.2009 7:48:25   
BarbiG

IZVIRNO SPOROČILO: Pija76

IZVIRNO SPOROČILO: pikovit

Da se še jaz pofočkam na novi temi.Kaj dosti ne bom nakladalauser posted image .Vem pa,da obstajajo punce(med njimi tudi jaz),ki enostavno ne najdejo več moči,izhoda,obupavajo pa še kaj.No sem našla za vse nas nekaj

http://www.maniacworld.com/are-you-going-to-finish-strong.html

Mislim, to pa je res za jokat!

No ja, zdej mi pa tud danes v službi tečejo solze po licu.

(odgovor članu Pija76)
Neposredna povezava do sporočila: 126
2.6.2009 8:29:38   
mismis
Dobro jutro vsem skupaj

Barbi in Reby, jaz imam od 15.06. čas katerikoli dan, samo da je popoldne, ko pridem iz službe. Jap je že tako, da je enkrat treba tudi delati iti user posted image user posted image user posted image . Jaz tudi upam, da ti bo 12.-ega uspelo priti, bo kar veselo, kot kaže na število prijavljenih.

S.Suzi, ti se probaj zmeniti z dr. D -jem za samo ICSI, mogoče bo pa uspelo. Za ampule se ne boj, četudi imaš samo eno in bo manj foliklov, bodo pa ti boljše kvalitete in celice bolj zrele. Vitamin E pa sigurno ne vpliva na to, da ni prišlo do ET-ja, lahko pa E vitamin dobiš tudi na naraven način, malo več oreščkov in mandljev ješ pa bo.

Hany user posted image  držim pestke, da pride čimprej pošta. Glede na to, da boš šla v vsakem primeru šele jeseni v postopek, špa uživaj to poletje kakor se da, privošči si vse, ker potem ko bo konec poletja, se bo potrebno odreči marsikateri stvari.user posted image

Žižet, a si čutila kako jaz mantram zate, ma da tokrat rata, kot sem že rekla, sedaj si ti na vrsti, da ti uspe in se obdrži do "kraja", potem je pa spet vrsta na meni user posted image

Sonček, tudi tebi in Lovriju zvrhan koš poljubčkov

O pa Lara nas je prišla malo pošegati včeraj, damn meni pa net štrajkal. Sem prav jezna, ma tudi tebi in Izaku in Zarji en zvrhan koš poljubčkov.

Loremi, veliko sreče danes na UZ

Gapiii, držim pestke, da te počkajo lepi pikici, da bo tokrat ja uspelo in bo junij tudi tvoj srečni mesec.

Letim na sestanek, se tipkamo malo kasneje

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 127
2.6.2009 8:58:30   
zup2
Dobro jutro!

Pri meni je zaenkrat še vse belo in upam, da tako ostane. Jutri pade test in močno upam, da je tokrat uspelo. Že cel teden me nekaj špika pa zvija... Probam ne misliti na vse skupaj, ampak je tooolk težkouser posted image .
Vidim, da je seznam trepetalk vedno daljši! To bo user posted image v začetku leta 2010!!!

Srečno vsem, pa jutri javim kaj bo CB pokazal.

(odgovor članu mismis)
Neposredna povezava do sporočila: 128
2.6.2009 9:31:29   
kimsy
Jutro!

Evo mene iz uz-ja. Imamo enega user posted image . En mi je že pobegnu, user posted image  ampak bolje eden, kot nobeden! user posted image

(odgovor članu zup2)
Neposredna povezava do sporočila: 129
2.6.2009 9:37:01   
Anonimen
zup, naj ostane belo, jutri pa naj pokaže debel +!! user posted image user posted image user posted image

kimsy, bravo za user posted image !! user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
  Neposredna povezava do sporočila: 130
2.6.2009 10:04:42   
mismis
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy

Jutro!

Evo mene iz uz-ja. Imamo enega user posted image . En mi je že pobegnu, user posted image  ampak bolje eden, kot nobeden! user posted image

Kimsy, čestitke za user posted image , to je pa res super novička. Ma saj ni važno,. če je le eden, samo da je ta živ in zdrav user posted image user posted image user posted image

"Če ne moreš pomagati, nagajaj.
Važno je, da si zraven!"

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 131
2.6.2009 10:07:15   
bit

Jutro!

Čestitke   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image uživaj vsak dan posebaj
prav vesela sem da se je junij tako dobro začel.

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 132
2.6.2009 10:14:14   
gigi1
Ojla srčice

Kako lepo je spet videti "stare" borke. Večkrat se moramo dobiti tukaj gor.

WP user posted image . Ja samoplačniško. Jaz sem že prestara za koncesijo.

Suzika na GK ne delajo postopkov (niti samoplačniških) po dopolnjenem 43. letu. Potem sem šla k Rešu vprašat, če se lahko zmeniva in ni bilo problema. Z Rešom sem zelo zadovoljna. Res se ti posveti. Samo on opravlja UZje in točno ve kaj se dogaja. Ni vsakič drug G, ni kakšnih specializantov ipd, kar se dogaja na GK. Tam so mi vedno delali dolge postopke, čeprav sem sama menila, da mi suprefact zelo nagaja...pa se nisem mogla zmenit drugače. Reš je takoj rekel, da je treba nekaj drugega probat. Da pri mojih letih nima smisla, da se me spravlja v umetno meno, ampak je treba dodajat hormone na moj naravni cikel in znajo biti dobri rezultati.
In res so bili. Po dolgem času sem imela kar 9 foliklov, od tega 5 lepih zrelih celic in oplodili sta se 2, ki se lepo enakomerno razvijata.  In prvič po dolgem času imam zares občutek, da bo uspešno.

Noki hvala srce user posted image . Sem raje počakala, da se oplodijo. Nisem hotela kakšne drame delat. Mi je tko bolj fajn, da sporočim dobre novičke user posted image . Kako ste vi?

Zup2 navijam za belino user posted image  user posted image  user posted image

Kimsy za user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Pikovitka glavo gor! Saj veš, da se je treba borit. In mlada si še. Jaz sploh ne dvomim v to, da bosta prišla do user posted image . RTM

Pija moja saj veš kolk navijama, da bo v petek vse črno od foliklov user posted image  user posted image  user posted image

Mišmišu vem, da mantraš zame in sem ti neskončno hvaležna user posted image

Mišja zalega, ja kolk ste pa vi fletkani user posted image

Larica mamica, še dobro, da ati pomaga, da včasih prideš do RRa. Pogrešamo te user posted image

Reby, Zarči, Sonči, Špelči, Lučka, Punsha, Barbi, Fargi, Goldy, Lana08, Lana70, Mikla....lav ju ol user posted image

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 133
2.6.2009 10:19:35   
BarbiG
kimsy user posted image  za user posted image . Tale je zmagovalec, ni kaj. Sedaj pa se lepo cartajta še nadaljnih cca. 8 mesecev.

zup2 držim pesti, da bo jutri lepa bhcg. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 134
2.6.2009 10:22:40   
BarbiG
mismis ja tud jaz imam teden od 15.6. naprej vse prosto in tudi meni ustreza popoldanski čas, da se prtrogam iz službe.

gigi super sta vidva z Rešem tole zrihtala. Ja na GK so res preveč togi glede nekaterih stvari. Naj bo tale junij res tvoj mesec in naj zaživi novo bitjece v tebi. user posted image

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 135
2.6.2009 10:54:24   
loremi
Dobro jutro, punce!

Ekola, jaz sem zaključila z UZ-ji in postopkov, čaka me le še najprijetnejši del vsega skup - ET. Ta bo (upam, če se le zmrzlinko uspešno odmrzne) 09.06., danes je bila stopka.

Največji folikel je bil 17 mm, pa se je dr. kar odločil za stopko.

Zdej pa samo še čakam na torek, vmes pa bomo upam imeli še kak piknik, če nam bo le vreme naklonjeno.

mismis, hvala, a lahko prosim še mene na seznam rojstnih dni v juniju user posted image  (moj r.d. je 7.6.); hvala

hitro je bilo tole zdej, ko je blo že, a nadaljujemo a ne, pa 4 dni po tistem že stopka, uf, odleže user posted image

Pozdravček vsem!

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 136
2.6.2009 10:57:01   
žogica13
evo,
končno po dolgem klicarjenju priklicala sestre na SIII. Novica je taka:
mož mora ponovno k andrologu, z mano je vse v najlepšem redu, morda bodo edino spremenili doziranje. besna sem na njih, da me skoraj cel teden spravljajo ob pamet, da je z mojimi geni nekaj narobe, sedaj pa je spet mož vsega kriv. in kaj bodo pogledali pri njemu dodatno?? najprej je sestra rekla, da bodo meni ponovili in spremenili postopek. ko sem vprašala ali se lahko pritožim glede na to, da sem imela na napotnici napisan gonal (ki je dražji od menopurja), se je sestra hitro popravila, da bodo doziranje spremenili. kaj to pomeni ne ve. saj me ne zanima. čakam ata Reša, da možu pove, kaj je z njim narobe.pomojem novega ne bo odkril, samo pri oploditvi bo bolj kvalitetne uporabil.
tako, sem srečna, da sem zaključila z GKLJ. Hvala vam punce za vse objemčke. prav rabila sem jih user posted image
Vse prav lepo pozdravljene in držim pesti, da zagledate čarobni user posted image  ali user posted image .

(odgovor članu BarbiG)
Neposredna povezava do sporočila: 137
2.6.2009 11:11:36   
HANYBANY
Hvala za dobrodoslico punce user posted image

(odgovor članu žogica13)
Neposredna povezava do sporočila: 138
2.6.2009 11:12:54   
Anonimen
gigi, aha.. Ja, to glede GK se tudi meni čezdalje bolj zdi - vztrjajo pri eni metodi in se ne premaknejo niti za milimeter. user posted image  Držim pesti zate, da bo ta postopek uspešen še naprej!!! user posted image user posted image

žogica, a danes pa ni nič narobe s tabo?? user posted image  Pa saj to ne moreš verjet - najprej ti nekaj rečejo, potem nekaj drugega.. Ti se pa sekiraš doma. user posted image  No, kakorkoli, želim ti, da bo pri Rešu bolj uspešno - pa le javi se kaj, da bomo vedeli kakšne so razlike.

(odgovor članu žogica13)
  Neposredna povezava do sporočila: 139
2.6.2009 11:16:42   
a.jrad
Kimsy user posted image user posted image  za enga user posted image ,      tud men je en pobegnu, a ta drugemu že veslo bije srček in pridno raste.

Zdaj pa vse naj naj naprej;

lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 140
2.6.2009 11:25:35   
miska73

Jutro!

Čestitke lubika.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kimsy)
Neposredna povezava do sporočila: 141
2.6.2009 11:28:48   
miklarom
zup2 - bravo za belinouser posted image user posted image user posted image , naj tako ostane še 8.mesecev

sonček33 - jaz sem vredu in upam da tako ostane v petek pa tako spet imam pregled

kimsy- bravo za enouser posted image , samo da je eden lepo ostal in da je ta vredu, držim pesti še za naprej

gig1 - tudio jaz te imam rada, mučo fejst in navijam s polno paro zate

1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži

(odgovor članu a.jrad)
Neposredna povezava do sporočila: 142
2.6.2009 11:50:27   
gospodarica
hvala punce,da držite pesti tudi zame.srčno upam,da bo tokrat uspelo...od treh zamrzjenih blastocist je preživel samo eden in upam,da je ta pravi borec...

vsem trepetalkam želim vso srečo,pa naj se čimprej pokaže tistauser posted image  aliuser posted image  user posted image
druge ki pa ste še v postopkih,naj folikli lepo rastejo....tiste pa ki še čakate na postopek vam pa želim,da čimprej mine....

lep pozdravček

(odgovor članu miklarom)
Neposredna povezava do sporočila: 143
2.6.2009 11:51:54   
Zvezdica
Potem sem šla k Rešu vprašat, če se lahko zmeniva in ni bilo problema. Z Rešom sem zelo zadovoljna. Res se ti posveti. Samo on opravlja UZje in točno ve kaj se dogaja. Ni vsakič drug G, ni kakšnih specializantov ipd, kar se dogaja na GK. Tam so mi vedno delali dolge postopke, čeprav sem sama menila, da mi suprefact zelo nagaja...pa se nisem mogla zmenit drugače. Reš je takoj rekel, da je treba nekaj drugega probat. Da pri mojih letih nima smisla, da se me spravlja v umetno meno, ampak je treba dodajat hormone na moj naravni cikel in znajo biti dobri rezultati.
In res so bili. Po dolgem času sem imela kar 9 foliklov, od tega 5 lepih zrelih celic in oplodili sta se 2, ki se lepo enakomerno razvijata.  In prvič po dolgem času imam zares občutek, da bo uspešno.

Žiži kok lepo te je brat.
verjamem, da bo tokrat uspešno. In čutim to tvojo energijo...pozitivno, ki Jo reško da, ne glede na to kolikokrat je tečkast.

i belive i can fly....

(odgovor članu gigi1)
Neposredna povezava do sporočila: 144
2.6.2009 11:56:29   
sonček33
gospodraica držim pesti

žižek moj... ma jaz tolk navijam zate

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 145
2.6.2009 12:25:54   
blanč
ŽIŽETKA moja, kaj jaz to beremuser posted image user posted image user posted image user posted image  ata reš je zakonuser posted image
Jaz sem mu dolžna še flaško najboljšega viskija in najbolše čokolade in bo to seveda tudi dobil, ko bomo lahko vsi 4je potrkali na njegova vrata in vprašali kdaj lahko pridemo po še po bratca in sestrico, ki lepo čakata v skrinjiuser posted image
Žižet naj ti bo sa srečomuser posted image

Daj vsakemu dnevu možnost, da bo najlepši v tvojem življenju!
(Mark Twain)

Pa smo po večih letih le dobili nagrado in to kar dvojno:):)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 146
2.6.2009 13:27:39   
gapii27
ojla navijačice...

gapii greje user posted image user posted image  smo zelo veseli in polni upanja. sem v ležečem položaju, da se bosta lahko lepo zahaklala in prjelauser posted image

srečno vsem 

(odgovor članu blanč)
Neposredna povezava do sporočila: 147
2.6.2009 13:37:13   
punsha
Gapii27 čestitke za user posted image user posted image . Sedaj pa le počivaj. Pazi nase in dve mali pikici.
zup2 super za belino. Joj, kako lahko zdržiš toliko časa da ne delaš testa user posted image Meni pa to ni uspelo. V bistvu sem si mislila, le zakaj bi čakala toliko časa, če pa test že pokaže user posted image . Navijam zate

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 148
2.6.2009 13:39:48   
gapii27
kdaj pa test že pokaže?user posted image

(odgovor članu punsha)
Neposredna povezava do sporočila: 149
2.6.2009 13:42:10   
gigi1
Žogica sedaj pa naprej! Ne oziraj se nazaj in ne bit jezna. Kar je bilo, je bilo. Nafilajta baterije in se čimprej najavita pri Rešu. Navijam že vnaprej user posted image .

Za plavalčke je pa tukaj ena dobra stran
http://www.yu-fitness.com/forum/index.php?topic=3533.0;topicseen

Gospodarica ta je pravi borec user posted image  user posted image  user posted image

Zvezdi do mene ni bil nikoli tečkast user posted image . Je realen, pa vseeno zelo vesel dobrih vmesnih rezultatov user posted image . Kako je moj nečakec? Ste se losali prehlada.

Sonči moja zlata ravno zadnjič sva s Pijo komentirali slikco od Lovrota. Tako je kjut, da bi ga obe takoj vzeli za svojega user posted image

Tanartaljubša vijolična pošast kako si ti men? Kdaj bo kakšna nova slikca? Te tvoje majčke so pa res neki boljšga user posted image . Pridno uporabljam masažni aparat. Kaj pa veš morda bo tudi zame aparat + Evitamin + plave okice zmagovalna kombinacija user posted image .

Mikla user posted image user posted image  user posted image

Gapiii user posted image  user posted image  user posted image  za user posted image  user posted image . Test lahko pokaže že 12 dan, če je bil ET 5 dan po punkciji. Vendar je bolj sigurno počakati do 14. dneva.

Nikoli ne dobiš želje, ne da bi dobil tudi moč, da jo uresničiš.
Vendar moraš vseeno kaj narediti za to.

(odgovor članu gapii27)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
7 nenavadnih dejstev o spermi
Poleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?