mismis
|
Dobro jutro vsem skupaj Barbi in Reby, jaz imam od 15.06. čas katerikoli dan, samo da je popoldne, ko pridem iz službe. Jap je že tako, da je enkrat treba tudi delati iti . Jaz tudi upam, da ti bo 12.-ega uspelo priti, bo kar veselo, kot kaže na število prijavljenih. S.Suzi, ti se probaj zmeniti z dr. D -jem za samo ICSI, mogoče bo pa uspelo. Za ampule se ne boj, četudi imaš samo eno in bo manj foliklov, bodo pa ti boljše kvalitete in celice bolj zrele. Vitamin E pa sigurno ne vpliva na to, da ni prišlo do ET-ja, lahko pa E vitamin dobiš tudi na naraven način, malo več oreščkov in mandljev ješ pa bo. Hany držim pestke, da pride čimprej pošta. Glede na to, da boš šla v vsakem primeru šele jeseni v postopek, špa uživaj to poletje kakor se da, privošči si vse, ker potem ko bo konec poletja, se bo potrebno odreči marsikateri stvari. Žižet, a si čutila kako jaz mantram zate, ma da tokrat rata, kot sem že rekla, sedaj si ti na vrsti, da ti uspe in se obdrži do "kraja", potem je pa spet vrsta na meni Sonček, tudi tebi in Lovriju zvrhan koš poljubčkov O pa Lara nas je prišla malo pošegati včeraj, damn meni pa net štrajkal. Sem prav jezna, ma tudi tebi in Izaku in Zarji en zvrhan koš poljubčkov. Loremi, veliko sreče danes na UZ Gapiii, držim pestke, da te počkajo lepi pikici, da bo tokrat ja uspelo in bo junij tudi tvoj srečni mesec. Letim na sestanek, se tipkamo malo kasneje