jolly123
|
Jutro ! Goga hvala za izvirno čestitko. Moj mož je pozabil, je šel kar v službo, brez da bi mi voščil, jaz bom pa tiho pa da vidim kdaj se bo spomnil Tajko mi je spet sviral ponoči, kr neki se v spanju obrne na trebuh in tko spi neki časa, pol pa ne zna nazaj pa teži. Mislim...je rekla kolegica da se njena še pri enem letu ne obrne v spanju nazaj na hrbet ja šit no. No pol ob pol petih je spet začel jokat ga obrnem grem nazaj grem nazaj v pojstlo se začne dret, si mislim ok mogoče boš nehal, se dere še pet minut grem gledat, on pa stoji v postelji v smeri proti vratom gleda ke in tuli No pol sem ga eno uro nazaj spravljala spat, moj je pa itak vstal ob šestih.... IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 ok punce - najprej da se POHVALIM, oz. da pohvalim najinega ....mogoče se sicer to ne bo zdelo ne vem kaj, a meni je fino in mislim, da o tem ni bilo kaj dosti govora...ali pa sem ga zamudila....KAKORKOLI že, od včeraj na danes je moj mali prespal sam pri babici, midva z dragim pa sva bila na poroki in potem spala doma sama..... Vidiš zdaj ga p alahko večkrat daš v varstvo ko je tam tako priden IZVIRNO SPOROČILO: janja 27 joj jaz sem kr mal za časom ....naša manca ni še nikjer prespala.....če sva kam šla sva jo vedno s sabo vlekla tud na bratovo poroko (takrat je bla stara 8 mesecev) ...se odločamo da bo morala en dan k našim prespat...bom bom zbrala pogum Pol sem jaz podrla absolutni rekord ko je šel že z enim mesecom v varstvo drugam spat, samo drugače ni šlo bi se mi res sfuzlalo od nespanja IZVIRNO SPOROČILO: iraira Jolly ja za ključe no. Upam, da ste jih samo založili in da se najdejo, drugače pa hitro ključavnice menjat....veš kaj se vse dogaja danes, pa avto nujno nekam v garažo. No vsaj psa imata, da bo opozoril, če bo kaj sumljivega Smo jih našli potem, sem jih tam pustila v darilni vrečki, uf mi je odleglo. A naš pes da bi koga opozoril, ja če bi bli mi takrat doma, bi mogoče zalajal ker je nekdo pred vrati, če nas pa ne bi bilo, bi bil pa ves vesel da je nekdo na obisk prišel, pomoje bi mu še svojo vrvico prinesel da ga na sprehod pelje IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1 meni se zdi melancan težka zelenjava, tko da bom še počakala z njo. Za zajtrk hot dog? Kaj pa kako sadje lahko še daš kje vmes, al pa mlečne izdelke? Ali Taj ne sme...nekaj se mi medlo dozdeva, da je imel neke sume na alerigje, pa se ne spomnim kaj in kdaj. da ne bo pomote hot dog za zajtrk sva imela midva, ne Taj Tud melancane so bile mišljene za naju, pa sem samo vprašala, če bi bilo primerno še za Taja. IZVIRNO SPOROČILO: irma78 Tak da Jolly mene na prvi ženski večer na gorenjskem koncu ne bo, pridem pa skoraj 100% v torek (razen če me zdravje zafrkne). saj ne vem če sploh bo, vse neki ignorirajo.
|