|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
1.6.2009 0:23:29   
irma78
Sem se sedajle spominila, da moram še nekaj napisat, potem pa res v posteljo.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Rokyu za dva nova zobka. Pri nas še vedno nič.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Valu za lepo prespano noč pri satrih starših. Naš Niki je tudi že prespal par ur zvečer pri tašči, potem sva ga šla pa vedno tam okrog dveh iskat. Ne vem, nekako sem se bolj počutila, da je bil z nama doma.

in seveda

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  in user posted image user posted image user posted image Hani za njeno osemko.

Sigurno sem še kaj pozabila, ampak me glava toliko boli, da imam čisto prazno. Aja GOGA hvala ti za lep petkov večer! Mi je bilo zelo fajn, pa prav simaptična si, ko spiješ kakšen Bandidos.

1. oktobra 2008 je na svet prijokal naš angelček Nik.

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 726
1.6.2009 0:50:02   
gogabojan
user posted image HANAuser posted image za mini 8

user posted image NIKuser posted image za mini 8

user posted image NIKuser posted image za mini 7

user posted image

Prav tako tudi mamicam. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu irma78)
Neposredna povezava do sporočila: 727
1.6.2009 1:06:05   
gogabojan
Čas hiti in ves čas se spreminja,
Energijo jemlje nam in daje,
Srečo nam ustvarja in razblinja,
Temelje gradi in znova maje.
Išči srečo v sebi in družini -
Ta nikoli te ne bo izdala!
Krepko zdravje sreča naj začini,
A življenju pogosto reci :"Hvala!"

Jolly vse naj naj za tvoj Bday.

user posted image user posted image  

Eno majhno presenečenjeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Tok tok.
''kdo je''
''Policija, odprite vrata''
Jolly teče odpreti vrata in zagleda:

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pa eno mojhno darilce samo zate:
user posted image naj ti vedno pomaga ko ti je hudo. user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil gogabojan -- 1.6.2009 1:08:16 >

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 728
1.6.2009 7:06:10   
gogabojan
Jutrooooooooooooooooo.

Noč je bila krasna.

Mojega srčka je pa fullll zvilo, in je billl fullll vroč, pa kašlju suh kašelj. Ampak je šel vseeno delat. Ja bogi.

Eno vprašanje. Ali se vaši otroci tudi pred vami zbudijo. Danes sem Roka opazila, da se je zbudil pred mano, pa še parkrat prej. Vedno pogosteje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zbudim pa se zato, ker slišim smejanje, petje in še posebej brcanje v posteljco.user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 729
1.6.2009 7:12:12   
jolly123
Jutro ! user posted image user posted image user posted image Goga hvala za izvirno čestitko. Moj mož je pozabil, je šel kar v službo, brez da bi mi voščil, jaz bom pa tiho pa da vidim kdaj se bo spomnil user posted image user posted image   Tajko mi je spet sviral ponoči, kr neki se v spanju obrne na trebuh in tko spi neki časa, pol pa ne zna nazaj pa teži. Mislim...je rekla kolegica da se njena še pri enem letu ne obrne v spanju nazaj na hrbet ja šit no. No pol ob pol petih je spet začel jokat ga obrnem grem nazaj grem nazaj v pojstlo se začne dret, si mislim ok mogoče boš nehal, se dere še pet minut grem gledat, on pa stoji v postelji v smeri proti vratom gleda ke in tuli user posted image No pol sem ga eno uro nazaj spravljala spat, moj je pa itak vstal ob šestih....user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: Lucka1

ok punce - najprej da se POHVALIM, oz. da pohvalim najinega user posted image ....mogoče se sicer to ne bo zdelo ne vem kaj, a meni je fino in mislim, da o tem ni bilo kaj dosti govora...ali pa sem ga zamudila....KAKORKOLI že, od včeraj na danes je moj mali user posted image prespal sam pri babici, midva z dragim pa sva bila na poroki in potem spala doma sama.....

user posted image user posted image user posted image Vidiš zdaj ga p alahko večkrat daš v varstvo ko je tam tako priden user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: janja 27

joj jaz sem kr mal za časom ....naša manca ni še nikjer prespala.....če sva kam šla sva jo vedno s sabo vlekla tud na bratovo poroko (takrat je bla stara 8 mesecev) ...se odločamo da bo morala en dan k našim prespat...bom bom zbrala pogum

Pol sem jaz podrla absolutni rekord ko je šel že z enim mesecom v varstvo drugam spat, samo drugače ni šlo bi se mi res sfuzlalo od nespanja user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: iraira

Jolly ja  za ključe no. Upam, da ste jih samo založili in da se najdejo, drugače pa hitro ključavnice menjat....veš kaj se vse dogaja danes, pa avto nujno nekam v garažo. No vsaj psa imata, da bo opozoril, če bo kaj sumljivega

Smo jih našli potem, sem jih tam pustila v darilni vrečki, uf mi je odleglo. A naš pes da bi koga opozoril, ja če bi bli mi takrat doma, bi mogoče zalajal ker je nekdo pred vrati, če nas pa ne bi bilo, bi bil pa ves vesel da je nekdo na obisk prišel, pomoje bi mu še svojo vrvico prinesel da ga na sprehod pelje user posted image user posted image

meni se zdi melancan težka zelenjava, tko da bom še počakala z njo. Za zajtrk hot dog? Kaj pa kako sadje lahko še daš kje vmes, al pa mlečne izdelke? Ali Taj ne sme...nekaj se mi medlo dozdeva, da je imel neke sume na alerigje, pa se ne spomnim kaj in kdaj.

da ne bo pomote hot dog za zajtrk sva imela midva, ne Taj user posted image user posted image user posted image Tud melancane so bile mišljene za naju, pa sem samo vprašala, če bi bilo primerno še za Taja.

IZVIRNO SPOROČILO: irma78

Tak da Jolly mene na prvi ženski večer na gorenjskem koncu ne bo, pridem pa skoraj 100% v torek (razen če me zdravje zafrkne).

saj ne vem če sploh bo, vse neki ignorirajo. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 730
1.6.2009 7:12:57   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Eno vprašanje. Ali se vaši otroci tudi pred vami zbudijo. Danes sem Roka opazila, da se je zbudil pred mano, pa še parkrat prej. Vedno pogosteje.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Zbudim pa se zato, ker slišim smejanje, petje in še posebej brcanje v posteljco.user posted image user posted image user posted image

Glede na to da se zbuja med peto in šesto kaj misliš user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 731
1.6.2009 7:14:25   
iraira
Hana, Nik vse najboljše za vajinih 8 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Niku od mamice sončnica24 pa za 7 mesecev user posted image  user posted image  user posted image  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jolly tebi pa za rojstni dan vse najlepše in malo razvajanja na tvoj danuser posted image user posted image user posted image

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

Neposredna povezava do sporočila: 732
1.6.2009 8:50:12   
Tosca
Dobro jutro!

Jolly, najlepše želje za rojstni dan! Pa user posted image , če jo ješ (saj nisi na dieti, kot vem) user posted image , pa en šopek lepih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Niku od sončnice vse najboljše za 7 mesecev.     user posted image user posted image user posted image user posted image
Hana in Nik, vama pa vse najboljše za 8 mesecev. user posted image  user posted image     user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Mi gremo počasi na staro stanje po cepljenju, je spala celo noč HB. Zvečer smo imeli sicer ob 22h neplanirano kopanje in umivanje lask, je ful polila, ko sem jo dala na previjalno in je šlo vse na laske. Ma kdaj pravijo, da nehajo polivat??user posted image

Zdaj pa šibava, greva na kavo s prijateljico, potem pa na fizioterapijo.

Dream, kje hodiš? Menda ja se nisi izgubila v gozdu?user posted image

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 733
1.6.2009 8:52:33   
Tosca
Se je pa zgodilo prvič, da sem imela ponoči tako polno dojko, da mi je čisto premočila pižamo, da je bila kar za ožet. Sem mislila, da mi jo bo razneslo. In sem pol šla k tamali in jo lepo priklopila. Ni bilo druge rešitve. Je lepo popapala v spanju, po moje je mislila, da so pa to res dobre sanje.user posted image  Kaj bo, ko se bova res odstavljaliuser posted image .

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 734
1.6.2009 8:58:29   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: Tosca

Je lepo popapala v spanju, po moje je mislila, da so pa to res dobre sanje.user posted image  Kaj bo, ko se bova res odstavljaliuser posted image .

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image ... se ji gode

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 735
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:00:34   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 736
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:01:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Brisani uporabnik)
  Neposredna povezava do sporočila: 737
1.6.2009 9:01:48   
Lucka1
IZVIRNO SPOROČILO: valla.

IZVIRNO SPOROČILO: jolly123

Glede na to da se zbuja med peto in šesto kaj misliš user posted image user posted image user posted image

se podpišem user posted image

enako pri nas...ko naju on pokliče, šele z dragim ugotoviva, da je buden...pol pa čakava, kaj bo - se pogovarja sam, z medvedom, z odejico, itd.... user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 738
1.6.2009 9:03:46   
iraira

se podpišem user posted image

enako pri nas...ko naju on pokliče, šele z dragim ugotoviva, da je buden...pol pa čakava, kaj bo - se pogovarja sam, z medvedom, z odejico, itd.... user posted image

Pri nas je isto. Se zbudi in pogovarja z dudo in vsem, kar ji pride pred očiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image , ko jo pa jaz pogledam pa v smeh...

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 739
1.6.2009 9:06:09   
afnica mala
Dobro jutro

sem na hitrico preletela, kaj ste pisale za vikend.

Inya- carica, kar tako naprejuser posted image

Val- ej, superuser posted image . Jaz si Neli ne upam dat spat drugam, da ne bi slučajno začela serat. še malo pa bomo imeli sobo za goste, torej za varuške.

tretje cepljenje- Neli ga ima v sredo. Joj, upam, da ne bo hude reakcije.

Hana, Nik in Nik- vse naj, najuser posted image

jolly- sex, alcohol and rockenroll every dayuser posted image

jaz pa čakam, da Neli poje malico potem jo pa mahneva v BTC tržnico, pa Mullerja. Mogoče še kam.

dajte mi kakšno idejo napisat za Nelino kosilo, ki ima velikooo kalorij. Nekaj moram začet drugače delat.
lovely- tvoja Inya je bolj po teži tam nekje kot Neli, mi napišeš njene obroke in približno kaj je? Prooooosim!

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 740
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:06:36   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lucka1)
  Neposredna povezava do sporočila: 741
1.6.2009 9:06:42   
Lovely
Gooood morning bejbe!

Inya je spet težila ponoči. Obupala sem ob 4h in jo nesla k nama... Danes bom zdržala dlje in tako bo vse še OK. Danes je tak lep dan, grem v službo čestitat kolegici za RD (Jolly, tebi sem že na FB pa še tu: VSE NAJ NAJ BEJBA) pol bom pa videla kako razpoloženje bo pri princeski...

Lep dan vam želim.

ROLLINGI SO PA ZAKOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOON

Lovely

(odgovor članu Lucka1)
Neposredna povezava do sporočila: 742
1.6.2009 9:12:30   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

user posted image user posted image user posted image Kot v dobrih starih časih user posted image user posted image

jolly, no kateri dan se zmenimo za pijačko? Men je vseeno, samo petek ne...

Ja potem pa četrtek, KAJ PA OSTALE? No Laknerjeva vem da je za, tko da tri smo že. V ČETRTEK OB 9-TIH ( a je prepozno, prekmalu?? ) v KRANJU LADIES NIGHT OUT user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 743
1.6.2009 9:13:34   
Lovely
Afnica:

Inya je na 3, 4 ure, kakor kdaj pokaže:

- ponoči okrog 3h, 4h pije mleko že kake 3 tedne user posted image , ene 150ml spije
- zjutraj okrog 5h, 6h spet mleko, ene 150ml
- če pije mleko ful zgodaj zjutraj ji potem okrog 8h, 9h ponudim še kako mlečno kašico in poje malo, kakih 120ml
- pol gre spet malo spat in po spanju dobi sadje
- naslednji obrok zelenjava
- po zelenjavi pa same mlečne dobiva do spanja.

Uvedli sva že vso zelenjavo za to starost, ta teden bova morda še papriko in paradižnik, to bom še videla. Je piščanca, zajčka, govedino in ribe (no, to je 2x pa je vse OK). Jajčni rumenjak še nisem do konca uvedla, samo po pol dajem. Jogurte pa skutke papa. Pa kak KIRI sirček ji vmešam v zelenjavo tudi. Za recepte pa uporabljam novo paparico.

Kar pa se tiče njenega načina hranjenja pa so good days in bad days... Ampak jaz vztrajam user posted image

Lovely

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 744
1.6.2009 9:15:36   
PikicaStonoga

IZVIRNO SPOROČILO: afnica mala

user posted image user posted image user posted image Kot v dobrih starih časih user posted image user posted image

jolly, no kateri dan se zmenimo za pijačko? Men je vseeno, samo petek ne...

Ja potem pa četrtek, KAJ PA OSTALE? No Laknerjeva vem da je za, tko da tri smo že. V ČETRTEK OB 9-TIH ( a je prepozno, prekmalu?? ) v KRANJU LADIES NIGHT OUT user posted image user posted image

jaz v četrtek delam na Planini do 21.30, pol pa sma povejte, kje ste pa priletim :)

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 745
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:22:21   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 746
1.6.2009 9:23:44   
afnica mala
IZVIRNO SPOROČILO: Lovely

Afnica:

Inya je na 3, 4 ure, kakor kdaj pokaže:

- ponoči okrog 3h, 4h pije mleko že kake 3 tedne user posted image , ene 150ml spije
- zjutraj okrog 5h, 6h spet mleko, ene 150ml
- če pije mleko ful zgodaj zjutraj ji potem okrog 8h, 9h ponudim še kako mlečno kašico in poje malo, kakih 120ml
- pol gre spet malo spat in po spanju dobi sadje
- naslednji obrok zelenjava
- po zelenjavi pa same mlečne dobiva do spanja.

Uvedli sva že vso zelenjavo za to starost, ta teden bova morda še papriko in paradižnik, to bom še videla. Je piščanca, zajčka, govedino in ribe (no, to je 2x pa je vse OK). Jajčni rumenjak še nisem do konca uvedla, samo po pol dajem. Jogurte pa skutke papa. Pa kak KIRI sirček ji vmešam v zelenjavo tudi. Za recepte pa uporabljam novo paparico.

Kar pa se tiče njenega načina hranjenja pa so good days in bad days... Ampak jaz vztrajam user posted image

to je pa kar nekaj hraneuser posted image .

Moja ima prvi obrok ob 6h-230ml in pol ob pol desetih- če ji dam prej, ne poje kaj dosti, zanjo je 130 ml kaše veliko- to je cel obrok. Ne vem kaj naj. cca 2 tedna sem ji dala ob pol desetih skutko, pa ji bom danes začela s kašo, ker je bolj kalorična. Včeraj sem skozi ves dan ji dajala po malo banane- pa je skoraj celo pojedla, poleg svojih obrokov. Nekaj je že.

(odgovor članu Lovely)
Neposredna povezava do sporočila: 747
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 9:26:02   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Lovely)
  Neposredna povezava do sporočila: 748
1.6.2009 9:29:40   
Lucka1
jolly123 - vse naj naj naj - uživaj danes in vsak dan posebej user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 749
1.6.2009 9:30:19   
Lucka1

Hana, Nik in Nik- vse naj, naj user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu afnica mala)
Neposredna povezava do sporočila: 750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  28 29 [30] 31 32   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako je v resnici imeti dva otroka, mlajša...
Pripnite ta dvojni voziček in se pripravite na divjo vožnjo. Dobra je.
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?