tims
|
Midve sva pojedli kosilo, zdej pa ne vem, če bi šla ven al ne. Se mi zdi, da prov grdo piha, pa tud da se mi nič ne. Poroka - se je en kolega oženu. V sredo sta imela civilno, v soboto pa samo cerkveno in potem piknik na prostem. Je bilo ful dober, ker smo vsi letal okol v kavbojkah in trenirkah, majcah... No, za v cerkev smo bili zrihtani, na pikniku pa ni bilo nič tiste zategnjenosti prisotne. Res je bil luštn. Drugač sem pa imela na sebi črne oprijete hlače, čez belo črno oblekco in črn bolero. Pol pa seveda kavbojke, majco in pulover. Upam, da mi bo uspel kakšno slikco prlept. Norice in krema - men so rekl, da tiste bele kreme ne dajejo več ne zarad tega, ker ne bi pomagala, ampak zarad tega, ker se ni vidlo, če se kaj gnoji, kar se lahko zgodi. Zato lahko otroka mažemo pri noricah z Fenistil gelom, ki ima isti učinek, je pa prozorn, tako da če se začne kej pacat, se takoj vidi. Hranjenje - naša še ne je sama. Ji sicer dam včasih žličko, če ima kakšne makarončke ali kaj podobnega, juho in te zadeve ji pa kar jest dajem. Pri Timu sem pa vedno dajala eno žličko njemu, da se je "sam hranil", z drugo sem ga pa jaz, tako da je bil sit. Joooooj, je pa tok tečna,.... zgleda da jo ta prehlad mal zdeluje. Sicer je prej spala eno uro, pojedla kosilo, pa mislim, da bo zdele šla kar še eno rundo v pojstlo.
|