|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
1.6.2009 9:42:21   
neboglasnica
IZVIRNO SPOROČILO: lidija***

GR- važno, da ste skupaj. Vreme pa naj bi se popravilouser posted image user posted image

Kdaj že???? V soboto gremo domov.

Nanka: internet imajo na recepciji, ampak porabim eno uro (dobesedno), da se logiram,  da napišem, potem pa že ven vrže, ponovi najo.. Dobra vaja v treniranju živcev.

(odgovor članu lidija***)
Neposredna povezava do sporočila: 1326
1.6.2009 9:48:08   
lidija***
GR- upam, da si kakšno fajn slaščičarno poiskala, da se vsaj malo potolažiš..

user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1327
1.6.2009 9:49:31   
neboglasnica
Lidija: TX za cukr, me mož z njim fila, ker vidi, da mi energije zmanjkuje

Neposredna povezava do sporočila: 1328
1.6.2009 9:50:38   
neboglasnica
Ma, kje ste pa sedaj vse, da bi malo poklepetale???

Berem, da je Aljaž od Ksenci doma - SUPER novica, to me zelo veseli!!!! user posted image user posted image

Kar nekaj vas je bolnih, pocajtite se.user posted image

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1329
1.6.2009 9:52:03   
nanka
Populis vau 5 km, to pa ni kar tako, pridna si

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1330
1.6.2009 9:55:15   
nanka
rit sem previjala , zdaj moram pa ven, ker je tečna in se dere, bi po računalniku tolkla, pa tipke ven vlekla. In ker ne dovolim se na tleh trma in dere.

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1331
1.6.2009 9:56:39   
neboglasnica
Jap, pa nič, niste za stvar!!! user posted image

Grem otroke preštet, moža nahecat in spet na sprehod. Upam, da ne bo tako zelo pihalo in bomo lahko vsaj na igralih, beri dve gugalnici in še nekaj malenkosti.

Pa pa.....

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1332
1.6.2009 9:57:18   
lidija***
Gr- je bolj zatišje tu. Jaz že bolj kot ne dva dni samevamuser posted image , prisiljeno sem v hiši na AB. No, saj sem že skoraj zdrava, oz. je AB prijel. Samo čiščenje pa mi vseeno ne diši, splohuser posted image  Joj kako bi bila daleč od likalnika, z user posted image , otroci,..

(odgovor članu nanka)
Neposredna povezava do sporočila: 1333
1.6.2009 10:41:03   
Inigo
a mi pride kera čaj skuhat? user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1334
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 10:46:00   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Tinky)
  Neposredna povezava do sporočila: 1335
1.6.2009 10:49:27   
lidija***
Inigo

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1336
1.6.2009 10:52:26   
tims
Dobro jutro.

Končno je vikend za nami, pa bo spet mal mira.

Poroko smo preživeli in HB se je vreme dokaj obdržalo. Problem je bil samo v tem, da smo se ves čas slačili in oblačili. Tudi otročke. In posledično smo vsi nekaj prehlajeni. Nina je včeraj kar orng smrkala. Ponoči se je do enih zbujala, tako da sem jo potem vzela k sebi in je mirno prespala do šestih. Pa še Tim je prišel ponoči k meni. Je rekel, da nima dovolj prostora na svoji postelji., Je mož zaspal zraven njega in verjamem, da je bil čisto utesnjenuser posted image . Sem pa včeraj komaj čakala, da ga vidim. Dva dni, kokr ga nisem vidla, je kar dolga doba. Se mu je pa vidlo, da je užival pri dediju. Valda, sta ga razvajala po dolgem in počez.

Almera in Inigo, user posted image  bravo punce za tek. Super sta.

Neboglasnica, sej najpovedujejo izboljšanje vremena, tako da boste sigurno užival tudi v vremenuuser posted image .

Za bolančkane en kup user posted image  in user posted image , da se le čimprej pozdravijo.

Kali, super za prve korake. Se mi zdi, da ko user posted image  shodijo, da je šele pestro. Jih je povsod dovoljuser posted image . Pa tisti negotovi koraki, ko samo čakaš, kdaj bojo kam prileteli.

Rovar_ka hitro u lov, da ti ga kdo ne speljeuser posted image .

Metuljček, so men tud stopile solze v učke, ko sem brala, kako se je dedi raznežil. Tak je bil moj oči. Pa se je vedno delal junaškega v stilu: moški ne jočejo. Ko pa je dobil kakšno malo štruco v naročje, je bil pa čist fertikuser posted image .

Flower user posted image  za obletnico. Maček bo pa zbežal kam drugam. Sem študirala, da se ga bom jaz tud nacolala drug teden, ko imamo obletnico, pa sem se spomnila, da še vedno dojimuser posted image . Ne vem, kako bo potem to zgledalo, ko bo še Nino zanašalo okol. Bom zgleda mogla počakat na 30 obletnico valeteuser posted image .

Zdej pa moram šibat. Je Nina tečna. Zrela za v pojstlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1337
1.6.2009 10:52:55   
lidija***
inigo- še enkrat
user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1338
1.6.2009 10:55:50   
Inigo
ooooo Lidija, hvala! user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1339
1.6.2009 10:56:09   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

a mi pride kera čaj skuhat? user posted image

Sam Nino dam spat, pa prletimuser posted image .

Tiste, ki ste bolj pesniško navdihnjene. A mi lahko  nekaj pomagate. Za zaključek v vrtcu pri Timu, smo se odločili, da vsak otrok nekaj nariše, starši pa napišemo kakšno misel, potem bomo pa to dal vezat v knigico. Jaz sem čisti antitalent za kakšne pesnitveuser posted image . A ima katera kakšno idejo, kaj napisat. Lepo prosimuser posted image .

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1340
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:25:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1341
1.6.2009 11:31:46   
glugluglu
o GR, pozdravljena, saj bo boljše vreme - bajeuser posted image

rebeca, tvoj filmček je impresioniral našo celo družinouser posted image

vsi bolančkiuser posted image user posted image user posted image user posted image , čimprej okrevajte

bravo Kaliuser posted image

sedaj pa to: v soboto pa se mi je malo skrajšalo življenje:
sem dala Tianu košček ananasa za jesti, pred tem je tudi že jedel češnje, pa prej tudi že ananas, pa , če se spomnite je tudi že redkvico glodal,
v glavnem košček se mu je zataknil tako močno, da kar ni šel ven, Tian je lovil sapo, ni mogel dihat, na bruhanje mu je šlo, sem ga nagnila, tolkla po hrbtu, pa najprej nič, meni se je zdela cela večnost, da traja, ves je bil že zaripel v obraz, no končno je košček ven odletel.
Jaz sem bila čisto paf, sem mislila tudi že za hip, da mu ne bom mogla več pomagat, grozen občutek, sem se tresla še cel dan, sedaj se mu ne upam več dati sadja v kosih, čeprav on lepo grize, vse, ful uživa, ampak to je bilo too much.
Res, da je bilo zvečer, da je bil utrujen in je to tudi posledica, da ni uspel pravilno pogoltniti ali gristi, ma kaj jaz vem, ampak mene je kar strah sedaj.

Neposredna povezava do sporočila: 1342
1.6.2009 11:37:21   
metuljcek321
Hey, ladies!

Oh, what a night. Najprej je imela svoje gimnastičarsko razmigavanje - Duracelke so ji tolkle ven, da ni bilo res (to se pa zgodi, če človek prejšnje dneve prespi & je višek energije) - spet je bila dobra stara Anja ... le ura je bila napačna. Po posteljici je harala po vseh štirih, se kotalila sem in tja, vstajala in se sprehajala naokoli, mučila pliške naokoli in bila nasploh naspidirana. Zaspala je šele ob 9-ih (sicer ob pol osmih!).

No, OK, samo, da je dete bolje, a ne? .... Potem ob 2:30 jok, nekakšno žalostno cmihanje ... grem, jo potipam, če je slučajno spet vročina - nič - jo previjem (ful pokakana - tale antibiotik jo kar žene, pa še vnela se ji je zdaj ritka - grrr ) - nič bolje - ji dam za pit vodo, spije - še vedno joka - posumim zobe, ji dam Calgel - no change, jo vzamem v naročje in crkljam - otrok še kar ni zadovoljen. Potem se mi KONČNO posveti: kaj pa, če je lačna (pred spanjem namreč ni popila mleka) - naredim flaško, ji jo dam v roke v posteljico, jo zradirauser posted image  Naredim še eno, zradira še tisto, potem pa koma do zjutrajuser posted image  Vsega skupaj je spila 270 ml, reci in piši. Vau, ej ... kot, da bi jo prej stradala. Ma, je bila očitno dehidrirana, izsušena, ... samo, da je OK zdaj ...

In ve? Kako?

Families are like fudge - mostly sweet with a few nuts.
(author unknown)

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1343
1.6.2009 11:37:32   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

sedaj pa to: v soboto pa se mi je malo skrajšalo življenje:
sem dala Tianu košček ananasa za jesti, pred tem je tudi že jedel češnje, pa prej tudi že ananas, pa , če se spomnite je tudi že redkvico glodal,
v glavnem košček se mu je zataknil tako močno, da kar ni šel ven, Tian je lovil sapo, ni mogel dihat, na bruhanje mu je šlo, sem ga nagnila, tolkla po hrbtu, pa najprej nič, meni se je zdela cela večnost, da traja, ves je bil že zaripel v obraz, no končno je košček ven odletel.
Jaz sem bila čisto paf, sem mislila tudi že za hip, da mu ne bom mogla več pomagat, grozen občutek, sem se tresla še cel dan, sedaj se mu ne upam več dati sadja v kosih, čeprav on lepo grize, vse, ful uživa, ampak to je bilo too much.
Res, da je bilo zvečer, da je bil utrujen in je to tudi posledica, da ni uspel pravilno pogoltniti ali gristi, ma kaj jaz vem, ampak mene je kar strah sedaj.

Bogicauser posted image . Ti in Tian. Vem kako se počutiš. Nam se je pri Nini enkrat to zgodilo s kruhom. Se ji tud par dni nisem upala nič takega dat za jest.

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1344
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:40:11   
Brisani uporabnik

(odgovor članu glugluglu)
  Neposredna povezava do sporočila: 1345
1.6.2009 11:43:01   
tims
IZVIRNO SPOROČILO: metuljcek321

Potem se mi KONČNO posveti: kaj pa, če je lačna (pred spanjem namreč ni popila mleka) - naredim flaško, ji jo dam v roke v posteljico, jo zradirauser posted image  Naredim še eno, zradira še tisto, potem pa koma do zjutrajuser posted image  Vsega skupaj je spila 270 ml, reci in piši. Vau, ej ... kot, da bi jo prej stradala. Ma, je bila očitno dehidrirana, izsušena, ... samo, da je OK zdaj ...

In ve? Kako?

Kakšna malomarna mama: otoka stradašuser posted image . Hecam se. No, sam da si ugotovila, kaj je narobe. Ker AB pa imate? Naša je po Hiconcilu nonstop kakala. Proti koncu že kar driskasto. Pa mi je sestra pri P. rekla, da ne more bit od AB. Ko pa ga je nehala pit, je bilo pa blato spet tako, kot mora bit. Ne mi pol govort, da ni od AB. S tem da tud piše, da je lahko stranski učinek tudi driska oz. večje odvajanje.

(odgovor članu metuljcek321)
Neposredna povezava do sporočila: 1346
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:51:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1347
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 11:57:56   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1348
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 12:00:37   
Brisani uporabnik

(odgovor članu tims)
  Neposredna povezava do sporočila: 1349
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 12:02:42   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Inigo)
  Neposredna povezava do sporočila: 1350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  52 53 [54] 55 56   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Mojca Fatur: Kako sem premagala težko bolezen
Morda bomo pa sedaj zaradi korone končno našli pravo ravnovesje – najprej znotraj sebe, nato pa še v življenju nasploh, ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.