|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:06:28   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1401
   RE: Julijske čveke 2008-12. del
1.6.2009 13:07:21   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: Inigo

a mi pride kera čaj skuhat? user posted image

user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu Inigo)
Neposredna povezava do sporočila: 1402
1.6.2009 13:09:32   
Majuska
Evo,

midva sva z dolgega sprehoda, Aleksandru je celo uspelo zaspati vmes - zato sem podaljšala klasično turo user posted image   malo prej je pomalical jabolko s piškoti in banano. Da vidimo, če bo spet kaj zaspal, nekaj si je še vedno učke mel ...

IZVIRNO SPOROČILO: populis

majuska;sem na 24ur.com gleda slikice iz Bazarja, so lepe, kolikor sem razumela je šlo predvsem za orientalske plese. Kako to da te zaniam Orient.Si tudi sama kdaj plesala?user posted image user posted image  se vidi da spremljam FBI serijeuser posted image user posted image user posted image , vprašnja vprašanja

Ja, nastopajo naše in tuje orientalske plesalke. Nora sem na te plese, predvsem zaradi muzike in raznolikosti. Pred leti sem tudi jaz malce plesala, ampak nisem kak hud talent, le užitek mi je pa maksimalen user posted image Ful je blo fajn!

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1403
1.6.2009 13:09:33   
AAA
IZVIRNO SPOROČILO: populis

Grem kavico prstavit, bi še katera, men že ta druga pripada.user posted image

jaz trenutno že ta tretjo pijem. Lahko si misliva, da ni Tacenske pa da skup za mizo sediva in čvekava. No jaz spotoma še kakšen oken pomijemuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1404
1.6.2009 13:10:12   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: glugluglu

jaz sem pa ravnokar zlomila ščetko za čiščenje Wc-ja sem tako močno drgnila, da je šla kar na pol

evo, sedaj se je pa Tian zbudil, ni mi uspelo do konca pospraviti

Glux3 , preveč si bla pridna user posted image

08.08.2008

(odgovor članu glugluglu)
Neposredna povezava do sporočila: 1405
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:13:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu AAA)
  Neposredna povezava do sporočila: 1406
1.6.2009 13:14:49   
Netta
še malo za nazaj:

almera in inigo  - čestitke tekačici!!! mene bi pobralouser posted image user posted image user posted image

lidija - kako zdravje?

tims - na čigavi poroki si bila? kako je bilo? saj veš firbčne ženske in poroka...vedno priljubljena temauser posted image user posted image

metuljček - kako lepo da se razumeš s starši...jaz se dobro razumem z mami, atka pa žal nimam več...se je ana najavila en mesec po njegovem pogrebuuser posted image   in mi sedaj velikokrat pride na misel, kakšne neumnosti bi jo učil in se včasih zalotim ko rečem: ati bi pa sedaj rekel to in to... žal mi je da ni dočakal svojih dveh vnukinj

rovarka - hvala za idejo o dilmu..se že downloadauser posted image user posted image

mojcek - koliko parov čevljev imaš ti praviš?? jaz sem pomoje pravi klošar v primerjavi s tebojuser posted image user posted image

majuska - oooooo na orientalskih plesih si bila...super...jaz sem plesala in sedaj to tako pogrešam...bom pomoje spet kaj začela ko se tole rojevanje končauser posted image   kje si plesala? jaz sem pri Urški.

populis - pssssssssssst!!! ne govorte o oknih, da ne bo slabe vestiuser posted image user posted image user posted image

no, naša mala še vedno spi...pa to je huje kot novorojenček...sedaj že tri ure!

(odgovor članu neboglasnica)
Neposredna povezava do sporočila: 1407
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:20:08   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1408
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:34:29   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1409
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:34:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1410
1.6.2009 13:51:01   
nanka
Zimska, ne sekraj se in miksaj hrano, jaz sem jo Zoji še dlej kot do leta in pol, ker ni šel noben košček dol, je pa res da je prva dva zobka dobila pri 8 mescih dvojke pri 16, zgornje enke pa pri 18 mesecih, sem ji pač miksala, ker že tako ni nič jedla, pa v glavnem je jedla pire krompir, posledice so pa danes, ker krompirja tudi videti ne mara, v nobeni oblikiuser posted image

Ko hranim Natko ji dam v roke njeno žlico, v posodico žlico hrane, ona razmetava in maže, jaz jo pa v miru nahranim, drugače mi puli žlico iz rok in ne gre nič v usta. Tako se pa zamoti, ji pa njena žlica že lepo nese, samo sama pa še kar nekaj časa ne bo jedla.

Rab in rajska plaža meni ni bila všeč, ker mivka smrdi, gužva pa taka, da se na obali nimaš kam dat, itak pa je plavanje misija nemogoče.

Naši so se koščki tudi že zataknili in sem bila vsa panična tako da ostajam pri pretlačeni hrani, samo to so res mini, mini delčki.

Neposredna povezava do sporočila: 1411
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:51:26   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1412
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:52:13   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Netta)
  Neposredna povezava do sporočila: 1413
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:52:58   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1414
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:53:06   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1415
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:53:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1416
1.6.2009 13:56:26   
tims
Midve sva pojedli kosilo, zdej pa ne vem, če bi šla ven al ne. Se mi zdi, da prov grdo piha, pa tud da se mi nič ne.

Poroka - se je en kolega oženu. V sredo sta imela civilno, v soboto pa samo cerkveno in potem piknik na prostem. Je bilo ful dober, ker smo vsi letal okol v kavbojkah in trenirkah, majcah... No, za v cerkev smo bili zrihtani, na pikniku pa ni bilo nič  tiste zategnjenosti prisotne. Res je bil luštn. Drugač sem pa imela na sebi črne oprijete hlače, čez belo črno oblekco in črn bolero. Pol pa seveda kavbojke, majco in pulover. Upam, da mi bo uspel kakšno slikco prlept.

Norice in krema - men so rekl, da tiste bele kreme ne dajejo več ne zarad tega, ker ne bi pomagala, ampak zarad tega, ker se ni vidlo, če se kaj gnoji, kar se lahko zgodi. Zato lahko otroka mažemo pri noricah z Fenistil gelom, ki ima isti učinek, je pa prozorn, tako da če se začne kej pacat, se takoj vidi.

Hranjenje - naša še ne je sama. Ji sicer dam včasih žličko, če ima kakšne makarončke ali kaj podobnega, juho in te zadeve ji pa kar jest dajem. Pri Timu sem pa vedno dajala eno žličko njemu, da se je "sam hranil", z drugo sem ga pa jaz, tako da je bil sit.

Joooooj, je pa tok tečna,.... zgleda da jo ta prehlad mal zdeluje. Sicer je prej spala eno uro, pojedla kosilo, pa mislim, da bo zdele šla kar še eno rundo v pojstlo.

Neposredna povezava do sporočila: 1417
1.6.2009 13:56:33   
lex
rebeca grem k fotografu za osebno, ker je vita še nima, čeprav smo jo slikali ko je bla dober mesec stara, samo kaj ko je nismo rabili in je pač nismo dali delat

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

Neposredna povezava do sporočila: 1418
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:56:34   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1419
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:58:35   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1420
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 13:58:38   
Brisani uporabnik

(odgovor članu lex)
  Neposredna povezava do sporočila: 1421
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 14:03:33   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1422
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 14:03:40   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1423
1.6.2009 14:04:07   
3jeMi
Živjo, babe!

Madona sem razvajena... tale internet preko mobitela dela kot crknjen konj na begu... vse fuuuul počas, ko da bi bil na morju user posted image

Samo, da se na hitro javiva... obe z nosečko Majo seveda...

Lovro in Lara sta se zelo ujela... Lara lupčka Lovra, on ji pa vse pusti... edino pri piškotih in stekleničkah se ne znata najbolje zmenit user posted image ... čisto ko fant in punca, kaj čmo...

Trenutno je Lovro peljala babico in dedka na sladoled, Lara pa mamico na sprehod... upam, da so se kje srečali in skupaj zavili na sladoled... in kaj jaz počnem, ma klele fehtam tale internet, da mi eno stvarco pošlje dalje v službo, pa se kar obira in obira... dec k' dec...

Uživajte, žabe!

Neposredna povezava do sporočila: 1424
   [Brisano sporočilo]
1.6.2009 14:05:19   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1425
Stran:   <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  55 56 [57] 58 59   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.