Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:45:02
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 mi smo spali , samo tu in tam je eva jamrala vmes. sem komaj pogruntala, da jo zebe včeraj je mela cel dan okrog 37,2 vročine, popoldne ji je pa padlo pod 37 Menda bo zdaj le ok
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:45:39
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,pa tudi zjutraj zadnje dneve malo potegne,da nismo ravno ob 6. že v luftu čez vikend sva šla s Tilnom malo na kolesarski izlet,včeraj je še peljal Nejca na prtljažniku,samo moramo nabaviti še en sedež,ker tole ni varno me je pa zelo rit bolela,ker se že dolgo časa nisem vozila s kolesom Danes moram poklicati frizerko,da bom šla jutri lepa na šiht .Pa za doklade moram poklicati. Uf, še dobro, da si me spomnila, obvezno moram oddat novo vlogo za otr. dod.!!!
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:47:54
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je v vrtcu,za doklade sem lahko kar po telefonu uredila ,popoldne sem naročena pri frizerki. V sredo ima Nejc z vrtcem izlet v Kekčevo deželo,sedaj pa ne vem,kaj mora vzeti s sabo. Ali ima katera izkušnje s tem? Ko bom šla ponj,bom vzgojiteljico vprašala Včeraj zvečer je Nejc spet začel prav grdo kašljati,sem se ustrašila,da ne bo spet tako kot zadnjič.Očitno se ga spet nekaj loteva Naj vzame nahrbtniček, v njega pa mu daj kaj za pit in kakšen prigrizek. Pri nas imajo vedno vrtčevsko malico s seboj, ampak otroci imajo radi kaj za zraven Pa športno naj se obleče in obuje + kakšno vetrovko, če bo dež. Aja, kaj rezervnega za preobleč tudi.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:54:14
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je v vrtcu,za doklade sem lahko kar po telefonu uredila ,popoldne sem naročena pri frizerki. V sredo ima Nejc z vrtcem izlet v Kekčevo deželo,sedaj pa ne vem,kaj mora vzeti s sabo. Ali ima katera izkušnje s tem? Ko bom šla ponj,bom vzgojiteljico vprašala Včeraj zvečer je Nejc spet začel prav grdo kašljati,sem se ustrašila,da ne bo spet tako kot zadnjič.Očitno se ga spet nekaj loteva Naj vzame nahrbtniček, v njega pa mu daj kaj za pit in kakšen prigrizek. Pri nas imajo vedno vrtčevsko malico s seboj, ampak otroci imajo radi kaj za zraven Pa športno naj se obleče in obuje + kakšno vetrovko, če bo dež. Aja, kaj rezervnega za preobleč tudi. hvala Pa to so verjetno do kosila nazaj,a kako?No,saj bom potem še vse dodatno zvedela,ko ga grem iskat
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:56:30
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,pa tudi zjutraj zadnje dneve malo potegne,da nismo ravno ob 6. že v luftu čez vikend sva šla s Tilnom malo na kolesarski izlet,včeraj je še peljal Nejca na prtljažniku,samo moramo nabaviti še en sedež,ker tole ni varno me je pa zelo rit bolela,ker se že dolgo časa nisem vozila s kolesom Danes moram poklicati frizerko,da bom šla jutri lepa na šiht .Pa za doklade moram poklicati. Uf, še dobro, da si me spomnila, obvezno moram oddat novo vlogo za otr. dod.!!! A mogoče veš,kako je z oddajo vloge za zmanjšanje plačila vrtca za drugega otroka? Ali oddaš celotno vlogo,ali samo dodatek za 2. otroka,da je oprščen plačila? Saj vem,da je še čas do avgusta,a jeravnateljica rekla,da naj prej poskrbimo,ker bo čas dopustov
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:57:49
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,pa tudi zjutraj zadnje dneve malo potegne,da nismo ravno ob 6. že v luftu čez vikend sva šla s Tilnom malo na kolesarski izlet,včeraj je še peljal Nejca na prtljažniku,samo moramo nabaviti še en sedež,ker tole ni varno me je pa zelo rit bolela,ker se že dolgo časa nisem vozila s kolesom Danes moram poklicati frizerko,da bom šla jutri lepa na šiht .Pa za doklade moram poklicati. Uf, še dobro, da si me spomnila, obvezno moram oddat novo vlogo za otr. dod.!!! A mogoče veš,kako je z oddajo vloge za zmanjšanje plačila vrtca za drugega otroka? Ali oddaš celotno vlogo,ali samo dodatek za 2. otroka,da je oprščen plačila? Saj vem,da je še čas do avgusta,a jeravnateljica rekla,da naj prej poskrbimo,ker bo čas dopustov Meni je na občini sprintala njihov obrazec za vlogo za drugega, tistega moram oddati.
< Sporočilo je popravil špelin@ -- 1.6.2009 8:58:06 >
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 8:59:47
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Dobro jutro! Spali smo ,pa tudi zjutraj zadnje dneve malo potegne,da nismo ravno ob 6. že v luftu čez vikend sva šla s Tilnom malo na kolesarski izlet,včeraj je še peljal Nejca na prtljažniku,samo moramo nabaviti še en sedež,ker tole ni varno me je pa zelo rit bolela,ker se že dolgo časa nisem vozila s kolesom Danes moram poklicati frizerko,da bom šla jutri lepa na šiht .Pa za doklade moram poklicati. Uf, še dobro, da si me spomnila, obvezno moram oddat novo vlogo za otr. dod.!!! A mogoče veš,kako je z oddajo vloge za zmanjšanje plačila vrtca za drugega otroka? Ali oddaš celotno vlogo,ali samo dodatek za 2. otroka,da je oprščen plačila? Saj vem,da je še čas do avgusta,a jeravnateljica rekla,da naj prej poskrbimo,ker bo čas dopustov Meni je na občini sprintala njihov obrazec za vlogo za drugega, tistega moram oddati. hvala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 9:00:08
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: tilči Nejc je v vrtcu,za doklade sem lahko kar po telefonu uredila ,popoldne sem naročena pri frizerki. V sredo ima Nejc z vrtcem izlet v Kekčevo deželo,sedaj pa ne vem,kaj mora vzeti s sabo. Ali ima katera izkušnje s tem? Ko bom šla ponj,bom vzgojiteljico vprašala Včeraj zvečer je Nejc spet začel prav grdo kašljati,sem se ustrašila,da ne bo spet tako kot zadnjič.Očitno se ga spet nekaj loteva Naj vzame nahrbtniček, v njega pa mu daj kaj za pit in kakšen prigrizek. Pri nas imajo vedno vrtčevsko malico s seboj, ampak otroci imajo radi kaj za zraven Pa športno naj se obleče in obuje + kakšno vetrovko, če bo dež. Aja, kaj rezervnega za preobleč tudi. hvala Pa to so verjetno do kosila nazaj,a kako?No,saj bom potem še vse dodatno zvedela,ko ga grem iskat Naši otroci (če gledam tudi vrtčevske izkušnje z veliko piko) so bili z izletov običajno do 14h doma. No, 1x se je zgodilo, da so prišli ob 16h, ampak so nas prej posebej opozorili. Saj ti bodo vse razložili, pri nas dajo kar liste z vsemi informacijami in navodili.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:15:41
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: suzy85 me je ravno klical. pride danes šele okrog 10ih zvečer domov, ker majo neke vaje. spet boma cel dan same
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:16:42
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 dan dan evo me mal naokrog, Nejc spi (čudež), jst sem zlikala celo goro perila, zdej sem dala še naprej prat, potem pa gremo na kosilo k mojemu atu (in mami), ker je imel RD..spet bomo jedli odlično A ste kaj dobrega jedli? Jaaaaaaa...juhico,pečen krompirček, pečene perutničke, bedrce, prsi, in čevapčiče, solatko,sladoled pol je pa še mami spekla orehove rogljičke ...je bil tak lep dan da je ata zunaj pekel..mmmmmm uffffff jaz sem kar lačna ratala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:18:06
|
|
|
|
mafi
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ Dobro jutro Gregi ga je spet malo lomil ponoči: najprej je rogovilil od polnoči do enih, potem pa še od treh do pol petih Vstajal v postelji, se igral "dudomet", čvekal, kakal,... No, sva pa ravnokar spravila veliko piko na avtobus - šli so v šolo v naravi v Sečo pri Portorožu. Kako bodo otroci uživali Vračajo se v petek. božček pa kaj ga muči za piko in izlet, sam da ni miška
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:29:19
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: kasso tally, danes je za Postojnčane prost vstop v Postojnsko jamo, tako, da če imaš priložnost, izkoristi. Mojadva bosta šla s svakinjo. Aha, so poskrbeli za lokalce ja, stara tradicija. Vsako leto imamo en dan prost vstop. tilči, tudi Gašper gre jutri na izlet. Ker bodo veliko hodili po gozdu morajo biti primerno obuti, oblečeni in zaščiteni proti klopom in zaščiteni morajo biti pred soncem. V nahrbtniku morajo imeti zaščitno pokrivalo, plastenko vode, podlogo za sedenje.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:29:26
|
|
|
|
jana81
|
punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke..
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:31:53
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:42:44
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:45:13
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Jaz bom vzela Claritine (ev. Fenistil, tudi mazilo), Bepanthen plus in navaden, Calpol, tea tree kremo, aloe vera gel, pa za vsak slučaj še Ventolin. Verjetno sem še kaj pozabila naštet.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:48:02
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Lekadol ali calpol sirup oz. svečke,fenistil gel proti pikom komarjev oz. zaradi občutljivosti na sonce,fiziološka,operil,linex proti driski,janež in kumino pri zaprtju
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:48:29
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Fenistil kremo, svečke in sirup za zbijanje vročine, bepanthen za rane, Granobil tablete za grlo, drugega pa niti doma nimam.
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:49:16
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Jaz bom vzela Claritine (ev. Fenistil, tudi mazilo), Bepanthen plus in navaden, Calpol, tea tree kremo, aloe vera gel, pa za vsak slučaj še Ventolin. Verjetno sem še kaj pozabila naštet. o hvala ..tud jst vse, razen Ventolina. ti greš čez 11 dni, jst pa čez 19....
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:49:49
|
|
|
|
kasso
|
IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Lekadol ali calpol sirup oz. svečke,fenistil gel proti pikom komarjev oz. zaradi občutljivosti na sonce,fiziološka,operil,linex proti driski,janež in kumino pri zaprtju kaj je linex . pri treh otrocih nisem nikoli rabila
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:50:44
|
|
|
|
špelin@
|
Saj meni se pri zdravilih gre predvsem za tiste, ki se dobijo samo na recept in za nujne stvari, vse ostalo komot kupim v lekarni na Malem Lošinju, če že v Nerezinah ne bi imeli Načete bom pa vzela s sabo, seveda, ne bom novih kupovala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:51:05
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Jaz bom vzela Claritine (ev. Fenistil, tudi mazilo), Bepanthen plus in navaden, Calpol, tea tree kremo, aloe vera gel, pa za vsak slučaj še Ventolin. Verjetno sem še kaj pozabila naštet. o hvala ..tud jst vse, razen Ventolina. ti greš čez 11 dni, jst pa čez 19....
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:51:41
|
|
|
|
špelin@
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Lekadol ali calpol sirup oz. svečke,fenistil gel proti pikom komarjev oz. zaradi občutljivosti na sonce,fiziološka,operil,linex proti driski,janež in kumino pri zaprtju kaj je linex . pri treh otrocih nisem nikoli rabila Jaz sem Linex rabila samo 1x - za veliko piko lani, ko je driskala in bruhala
|
|
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:51:50
|
|
|
|
jana81
|
za kaj vse se uporablja tea tree krema, jst sem jo kupila, pa ne vem niti za kaj se uporablja?
|
|
RE: Majski hroščki 2008 - 20. del 1.6.2009 10:52:29
|
|
|
|
tilči
|
IZVIRNO SPOROČILO: kasso IZVIRNO SPOROČILO: tilči IZVIRNO SPOROČILO: jana81 IZVIRNO SPOROČILO: špelin@ IZVIRNO SPOROČILO: jana81 punce kaj boste vzele zraven na morje za otročke od lekarne ? katera zdravila? preventivno... Jst razmišljam da bi vzela Tobrex za očke, ker zadnje čase ma kr neki vnete očke, sam verjetno ne bom dobila brez recepta kapljic, zdrvanik pa tud verjetno ne bo predpisal če so trenutno ok očke.. Meni da P vedno zdravila za rezervo, če jo prosim. Pa hvala, ker si me spomnila na Tobrex kaj pa je še pametno vzeti zraven ? Lekadol ali calpol sirup oz. svečke,fenistil gel proti pikom komarjev oz. zaradi občutljivosti na sonce,fiziološka,operil,linex proti driski,janež in kumino pri zaprtju kaj je linex . pri treh otrocih nisem nikoli rabila kapsula,ki jo raztopiš v vodi,če ima slučajno drisko.se pa dobi linex forte,ki je probiotik in se jemlje tudi v primeru jemanja AB.jaz sem ga dajala Nejcu,ker mi je naročila P,ker AB uniči dobre in slabe črevesne bakterije
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.