|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
30.5.2009 22:11:23   
simonaa
Pozdravljene mamice!

Jaz se oglašam po dolgem času, obe z Ano sva ok, podatki za seznamček so pa:

1.pregled 3400gr, 53 cm
2.pregled 4600gr, 57 cm

Lepo cartajteuser posted image ,lp,S

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2051
30.5.2009 22:13:54   
simonaa
Pozdravljene mamice!

Jaz se oglašam po dolgem času, obe z Ano sva ok, in še podatki za seznamček:
1.pregled 3400gr, 53 cm
2.pregled 4600gr, 57 cm

Lepo crkljajte user posted image , lp,S

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2052
31.5.2009 8:04:36   
srecka82
Jutro.

Nisem se vam se oglasila odkar sem rodila. Enostavno mi ni se izšlo. Takoj ko sem prišla iz P sem dobila alergijo na Tamatil (tableta za pospeševanje nastajanja mleka), da sem hodila v zdravstveni dom 5 dni na infuzijo, potem je Maks dobil vnetje učk (ne vem od česa), da bo še bolj grozno sem v četrtek in petek tekala na pediatrično kliniko zaradi maksa. Namreč Maks je v enem mesecu pridobil obseg glavice 5 cm in to je preveč (normalno je baje 3 cm). Ugotavljali so zakaj mu je glavica tako veliko zrasla. Za enkrat niso nič ugotovili( je še vse na zgornji meji normaleuser posted image ) oz. imamo še preglede čez 3 tedne. Pregledi so za Maksa bili boleči, saj so mu morali tudi učke pregledati (slikanje). slikajo se učke odprte, 6 tednov staremu otroku ne moreš dopovedati naj ima odprte učke, zato so vzeli neke sponke in mu učke držali narazen, da bo še huje sem morala jaz Maksa držati da bo pri miru. Men se je srce trgalo. Mali je bil na koncu tako izčrpan od joka, da mi je na rokah zaspal za  3 ure, ga sploh nisem hotela dat iz rok.user posted image user posted image user posted image user posted image  GROZA!!!!

Dojima se ne, ker nimam mleka in mu dajem aptamil. Drugače smo ok. Maks je težek že 5000g in velik 57 cm.
Drugače smo ok. Sem rabla kar nekaj časa, da sem se na vse skupaj navadila. Ko sem prišla iz P sem mislila, da se mi bo zmešalo. Navajali smo se eden na drugega in nikakor nismo našli skupnega ritma. Sedaj je veliko bolje. Že poznam njegov jok, čeprav se zgodi, da včasih joka pa sploh ne vem zakaj. Je sit, rito ima previto, črviči ga ne... potem ga malce nosimo in je bolje. Se pa je že izkazalo da tudi id utrujenosti joka in je verjetno tako utrujen, da ne more zaspatiuser posted image , čeprav ga pustimo na miru in ne drezamo vanj.

Sem prav vesela, da se mi je uspelo oglasiti na rr. Ko maks spi, spim večinoma tudi jaz, razen ko je lepo vreme greva v celje in se sprehajava ker tukaj v vojniku se nimava kje oz. ni nobene senčke sedaj ko so bile temperature tako visoke.

se še slišimo kaj. Upam, da ste dobro in vaši sončki. Žal vas nisem prebrala za nazaj in ne vem kaj je sedaj tema pogovora.

čao

(odgovor članu simonaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2053
31.5.2009 12:40:49   
Miška2006
user posted image user posted image user posted image Evo, pa smo prišli do prvega problemčka: naša tamala ima neke izpuščaje samo po ličkih. Enkrat so bolj rdečkasti, drugič manj. Zgledajo kot pikice, kjer jih je več na kupu prerasejo v flek. Je samo AM, zato to ni povezano z mojo prehrano. Upam le, da ni postala alergična na AM, čeprav ga pije že skoraj od rojstva. Ja vem, alergija se pojavi lahko tudi, če je že nekaj časa pila AM.

Mi zna katera kaj svetovati oz. potolažitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2054
31.5.2009 15:24:04   
Miška2006
Anketa o naših pomočnikih!!!
Izvaja se anketa, če lahko damo na našo temo kakšne slikice naših pomočnikov. Dajalo bi se max. 5 slikic na vsakih 5 strani in BREZ CITIRANJA!!!!

Prosimo glasujte tako, da povdarite in obarvate vaše glasovanje v vaših postih (če ne bo obarvano in povdarjeno ne sprejemam odgovornosti, da sm glas spregledalauser posted image .....VEČINA ZMAGA!!!:

Anketa bo potekala med 25.5. in zadnji dan 30.5.2009

ZA   PROTI
Miška2006       X
Detelja            X
kpmk              X
Brigita23         X
ninica23          X
Nalini              X
Junona           X
nmag             X
Štorkljica                   X
Sonček85       X
Pat74             X
Klavdyk          X
Cveta28         X
NinaMM                     X
NenaLena       X
Janja              X

Rezultati: 14 ZA in 2 PROTI

No, in naša anketa se je zaključila!

Slavnostno sporočam, da se je večina odločila za naše POMOČNIKE. Žalosti me to, da niste vse tiste, ki nas obiskujete, glasovale in to ne glede na to ali bi bile ZA ali PROTI. Zato ne sprejemamo reklamacij na naše pomočnike, ker pač možnosti glasovanja niste izkoristile!!! Razen, v primeru, da bo tega preveč!!!

Glede na rezultat se bodo naši pomočniki prikazali predvidoma na vsaki 5 strani (85,90,95,...) po max. 5 slikic, seveda je možno, da se bodo pojavili tudi kakšno stran prej ali po tem, ker tiste, ki boste dajale pomočnike gor seveda ne boste skoz dežurale in samo čakale kdaj bo ta stran.user posted image

Povdarjam pa, da se pomočniki pojavijo LE enkrat in da jih NE boste citirale. Če se bo to dogajalo, jih bomo ukinili. Morate se zavedati, da je ta tema rezervirana našim user posted image in so pomočniki le zgolj popestritevuser posted image user posted image . Zato memo tudi malo spoštovanja, do tistih, ki jim naši pomočniki niso všečuser posted image user posted image

Brigit23 in Detelja......dajmooooooooooooooooo!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil Miška2006 -- 31.5.2009 15:25:46 >

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2055
31.5.2009 16:24:00   
detelja
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image user posted image user posted image Evo, pa smo prišli do prvega problemčka: naša tamala ima neke izpuščaje samo po ličkih. Enkrat so bolj rdečkasti, drugič manj. Zgledajo kot pikice, kjer jih je več na kupu prerasejo v flek. Je samo AM, zato to ni povezano z mojo prehrano. Upam le, da ni postala alergična na AM, čeprav ga pije že skoraj od rojstva. Ja vem, alergija se pojavi lahko tudi, če je že nekaj časa pila AM.

Mi zna katera kaj svetovati oz. potolažitiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

naša ima tudi te fleke...to so vročinski izpuščaji...

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

Neposredna povezava do sporočila: 2056
31.5.2009 16:29:09   
detelja
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image
user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2057
31.5.2009 16:53:38   
detelja
kako ste kaj danes? končno spet sonček, ampak se čuti ohladitev...mene pa danes neki grlo boli (no cel teden že pomalem)...ne vem kaj naj naredim že 3 t imam to kao menstruacijo...v torek imam pregled, ampak ne vem če bo kaj iz tegauser posted image user posted image user posted image moram poklicat pa vpr. če je to normalno, da že 3 t tako močno krvavim...uporabljam, največji tampon in v pol ure je čist prepojen, še dobr, da uporabljam dnevne vložke, ker drugače bi verjetno bila vsa v krviuser posted image user posted image user posted image no, moram vam povedat, da sva včeraj z dragim prvič preizkusila kako je it od doma brez maje...HUDOuser posted image user posted image user posted image ...šla sva na poroko...cel dan sem bila tako nervozna...ko pa sva šla pa so mi kar solze tekle...pol pa me še vsak vpr. kdo pa vama čuva majo, kje pa je, kako pa je prvič brez majeuser posted image user posted image user posted image ...čudno in hudo...skoz imaš v mislih, če je vse ok, če spi, če to in ono....no v glavnem pazila jo je moja mama pri nas doma tako, da takoj ko sva prišla domov sva jo lahko vidla...je pa bila baje ful pridna...

no, in še ena slikica....

user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2058
31.5.2009 17:33:53   
tinaaja
Miska, pojma nimam. user posted image A so lokalizirani samo na licka? Morda suha koza? Jaz bi namazala s hladilnim mazilom ali bepantenom.

Detelja - kako pa to, da sta jo pustila doma? Sploh ce si se slabo pocutila in verjetno itak nisi kaj dost imela od poroke. meni tud na misel ne bi prislo, da bi dito pustila nekje v varstvu cel dan. Raje ne grem. Ena ura ja, al kaj dosta vec pa ni sans.

Mi smo imel vceraj celo stalo, ocitno je dita odreagirala na nekaj kar sem pojedla, ker je bilo ful hudo. Jok, ni se hotla dojit, plenice cist suhe razen sracke, ni jedla prakticno 8 ur user posted image Ma fak no. me je mami ze na urgenco posiljala. No danes na sreco prinasa not z dojenjem in je vse kul. so far :)

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2059
31.5.2009 17:37:01   
štorkljica
Dan!

srečka82 joj to pa si res mela eno samo štalo...HB, da ste zdaj vsi OK in da je vse mimo, zdaj vas pa čakajo res samo še lepi in srečni trenutkiuser posted image user posted image user posted image

detelja čisto te razumem kako ti je bilo prvikrat brez Maje, ampak je pa bolje da se počasi privajata na to, in vama bo sčasoma že prav pasalo, da sta lahko za kaki trenutek malo sama. Jaz tudi dolgo nisem hotela Ajde same z babico puščat, pol pa mi je včasi v drugi nosečnosti že prav pasalo, da sem si malo odpočila od vsega in, da sva bila z dragim lahko tudi malo sama. Je pa Maja sigurno uživala z babico in tudi prav je tako. user posted image

Miška06 tudi Sofiji se zdaj že 2 dni pojavljajo točno taki izpuščaji z fleki, sicer ji ma malo oz. 2 če se ne motim, ampak jaz jo dojim in sem se že spraševala, če je kak alergija, kar je možno...nevem al pa kot je detelja napisala - vročinski izpuščaj, s tem, da je blo zdaj 2 dni pri nas prav mrzlouser posted image

Mi 4je bomo pa ta teden sami doma, ker grejo babi in dedi na morje....upam, dami bo zjutraj zneslo tavečjo v vrtec odpeljat popedenat še tamalo in jidve obe naložit v avto s tem, da ne bom jaz po pomoti šla v spalni in z neopranimi zobmiuser posted image user posted image

No zdaj pa bove se šle popčasi dojit pol pa spat devat.

Lahko in mirno noč vsemuser posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2060
31.5.2009 19:08:25   
sonček85
nmag.lepo darilo od dragega  in super da se ti je nosek odmašil user posted image user posted image
nalini.če si tšči rokice v usta in se slini  lahko že zobje rastejo,sem glih včeraj brala v reviji Mama
simonaa in srečka82 .lepo da sta se nam malo javile in za posredovane podatke.user posted image user posted image
srečka.ojej vi pa res nimate sreče ,upam ,da bo vse k in da ne bo kaj hujšega.Drćimo pestke  za vas user posted image user posted image user posted image
detelja:vaša čebelica je prava lepotička user posted image user posted image user posted image
uuuuuu kaki pomočniki user posted image user posted image
tinaja.samo da je danes bolje in da se že lepo dojita .

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2061
31.5.2009 19:08:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

ja take je imel naš prejšnji teden o teh sem spraševala.Jaz sem mu čistila samo s fiziološko in nato še sedaj kupila hrastovo lubje v lekarni in mu sedaj umivam še samo s tem in je razlika 100% očitna,sem pa opazila da so bolj izraziti k pijem mleko  tko da če piješ mleko probaj 1t brez njega in boš videla.Jaz ga nisem pila 1t in k sem ga v petek pila se mu je malo nazaj pojavilo.

Jaz sem šla zaradi tega k dr in mi je dala kremo bivacin kar je še vse bolj poslabšalo in sem mazala samo 1 dan.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2062
31.5.2009 20:07:08   
klavdyk
Hojla mamice!
mi smo ok, mal nas vreme jezi, ker ne moremo bit nonstop zunaj, no pa bo že. in kk ste ostale?

kopanje-mi smo se v čet končnouser posted image user posted image user posted image user posted image po 1,5 mescu kopali. mali uživaj 100 na uro. se je patronažni fuuul smejal. user posted image user posted image sn bla pa ful nezadovoljna z njo, saj je to opravila ful nahitro-no sicer že vem vse od prvega Gregorja, sn vseeno. mal bi pa lahk... ma ka vem. danes ponovimo dejanje. sami. z atijem.user posted image user posted image

spanje-naš je ta teden eno noč prespal-sn misla kk fajn. vraga. je pol dop hoto vsake 2 uri jest-al pa še prej. zgleda mu je falil tis en obrok ob 2 al pa 3 uri. čez dan pa spi kokr kda. včasih spi skoraj nič in je pravi tečko. vsakemu rečem, da če Gašper spi tako spi, če pa bedi, pa kr zizo išče.user posted image user posted image kar je res. me kr jezi ko ne vem a ga matrajo krči al je res lačen.

m..tina-hvala za lepo darilo. mi je S. dala takoj drug dan. naš mali pa je že nosil. a moram vrniti, ko mu bo premalo?

grem spravit tavečjega z bane, pol pa pride tamali na rižo. nama je ob pol 8 zaspal zdaj bova pa počakala do pol devetih, da ga zbudiva in se skopa in naje ter v palčkovo deželo

lp

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2063
31.5.2009 20:15:32   
detelja
tinaaja pustila sva jo samo zvečer doma za par uric...toliko, da jo je babi sam zvečer mal počuvala in dala spat...itak sva šla šele zvečer na poroko...moj je do večera delal - šla sva na poroko njegove direktorice...kot pravi štorkljica prej ali slej se bo treba navadit, da ne more otrok bit skoz pri nas, da ga moramo dat v varstvo...

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2064
31.5.2009 20:16:34   
ninica23
user posted image

pa lepo se cartajte s svojimi krofki  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2065
31.5.2009 21:32:59   
Nalini
večer user posted image

bi vam kaj napisala pa moram iti .... ALARM user posted image  .... žal ..... jutri pa si bom vzela pet minutk ....

lepo spančkajte user posted image

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2066
1.6.2009 7:56:32   
srecka82
Jutro.

Me veseli, da ste vsi OK. Maks ima tudi izpuščaje po obrazku, sicer niso rdeče barve, mu potem obraz umijem z mlačno vodo in namažem s kremico od Mustela za obraz novorojenčka. In je takoj bolje.

Punce dajte mi nekaj povedati. Verjetno ste že imele to temo ampak vseeno. Že 12 dni zelo pazim kaj jem, črtala sem sladkarije, cvrte stvari in ostale nezdrave stvari in mi je šlo dol samo pol kileuser posted image . Meni je ostalo 7 kil viška in sem sedaj na 65 kilogramih. Sicer Maksa ne dojim in verjetno zato mi tudi kilogrami ne gredo nikamor. Včeraj sem šla res na počasni tek, ampak od tega tudi ne bom kaj veliko shujšala. Ali je možno, da imajo pri tem kaj hormoni??? Brala sem, da baje po 6 mesecih, ko telo "pride k sebi" šele potem se teža drastično znižuje. Kakšne izkušnje imate ve, predvsem drugorodke. Jaz niti enih svojih hlač ne spravim na rit, kaj šele, da bi jih spravila na boke. Ponoč 2x vstajam ker je Maks lačen, pa še vedno nisem shujšala več kol pol kile. Počasi obupujem, očitno se bom morala sprijazniti s svojo težo in novimi kopalkami za september. V končni fazi pa klinc gleda te kilograme, bo že. Sam občudujem vse tiste ko ste takoj suhe ko rodite, ko grem na sprehode sam prekle mamice vidim.

Nič najbolje bo, da svojo rit spravim v zagon in grem z Maksom na sprehod po celjskem parku.

čao

(odgovor članu Nalini)
Neposredna povezava do sporočila: 2067
1.6.2009 8:06:16   
detelja
srečka82 kg, ki ne grejo dol so "prava" zaloge, kar pa je šlo 1,2,3 dol pa je bila voda, čišča...jaz sem se 12 kg rešila v parih dneh...potem so mi ostali še 4 kg tile pa niso pa niso šli dol...enega sem sicer že zgurala ampak 3 odvečne kg pa še itak imam...pa čeprav skoraj nič ne jem ne gredo dol...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a še to...veš kako sem tisti 1 dodaten kg dol spravila???? zvečer sem se (21.30)  najedla hamburgerja in drugi dan je bil ta kg vstran...mogoče pa bi bilo dobro, da ješ vmes tudi nezdrave stvari (sladkarije....)...

(odgovor članu srecka82)
Neposredna povezava do sporočila: 2068
1.6.2009 8:20:09   
Pat74
Dobro in lepo jutro dekleta in mali krofki ter jagodke!

srečka82 si kar predstavljam tole agonijo na Pediatrični - lepo, da se vse dobro končalo, in tako tudi bo! Kar se tiče kg lahko jest zase povem, da dokler dojim, ne shujšam - zato je moj bojni plan, da začnem po malčkovih 6. mesecih z ločevalno, če mi slučajno zmanjka mleka, da ne bo kakšne pretirane krize.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2069
1.6.2009 8:22:24   
srecka82
Detelja:da bi se najedla čokolade? Hm, mogoč pa vžgeuser posted image , čeprav meni se vsaka žlica viška takoj pozna. Jaz sem tudi 12 kg spravla dol kot bi rekel keks in sedaj mi je ostalo teh prekletih 7, ki noče dol pa da se ubijem. Če ti je ostalo še 3 kg, jih boš sigurno v 2 mesecih spravla dol. Sicer pa sem pred nosečnostjo veliko telovadila in tekala in glede na to, da v nosečnosti nisem s prstom mignila še dober, da imam 7 kil viška in ne 15, ker nisem nič pazila kaj jem. Se bo treba nazaj spravit k telovadbi, me čaka še veliko dela.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2070
1.6.2009 8:25:18   
Pat74
Tinaaja sploh ni nujno, da si kaj takega pojedla. Upam pa, da je tvoja tamičkena danes bolj lačnauser posted image .

Nmag lepo darilo za RD. V soboto pa na žalost nismo šli, ker je ta srednja mela neke ceremonije, da sva skoraj z možekom živce zgubila - ne vem, a je to že puberteta?! Ampak vidle se bomo že še, sem prepričana, pa s Cveto tud.

polivanje - opažam zadnje dni, sploh če se gospodič prav pujsasto naje - očitno mora ven, kar je prevečuser posted image .

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2071
1.6.2009 8:30:28   
Pat74
detelja točno vem, kako se počutiš - zanimivo je pa pri tem, da so otroci vedno v varstvu pridni, starše nas pa dajejo razni strahovi in skrbi, saj se boš navadila počasi; se pa strinjam s tinaajo, da je pomembno poslušat sebe in raje kdaj ostati doma.

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2072
1.6.2009 8:38:18   
tinaaja
jutro pupe user posted image

srecka, hja nmeni je po obeh porodih ostali cca 12kg.. in obax se me drzijo kot klop. prvic sem prisla na predporodno tezo po letu in pol, ko sem s5 zanosila.. zdaj imam plan,da ornk skrajsam ta cas. razlika je,da se prva sploh ni hotla vozit v vozicku in nismo hodili na ornk sprehode. zdaj imam 5 obrokov na dan na cca 3 ure + sport. tek je definitivno najboljse sredstvo za oblikovanje postave. npr mal za znanje in motivacijo si lahko ogledas tole stran http://tecemo.aktivna.si/, itak je takih strani ful.. pri prehrani moras pazit,da je uravnotezena. ne se vrzt samo v sadje in podobno, vse mora bit,da telo dobi,kar potrebuje in sele pol zacne topit mascobe. enako je z dietami kjer noro zmanjsas vnos - ne delujejo, ker telo zmanjsan vnos zaznakot stradanje in se da v stadij varcevanja. najboljs oz najbolj zdravo in dolgorocno uspesno je zgubljat med 0,5-1kg na teden max. pa user posted image ,da bo se naprej vse ok z izvidi :)
zato danes s5 pade roznik user posted image v soboto sem odtekla 5km, vceraj pa samo malo kolesarila,da so se misice spocile.

evo ditka je skopana in je zaspala, ko se zbudi in poziza (upam) gremo svicat :)

Pat - zanimivo je bilo tole s hrano ja.. ker sem v soboto tud jedla strocji fizol (kot v petek), kar sem mislila, da je povzrocilo tako stalo. za kosilo pa je bilo en kup ene zelenjave kot priloga pri raklet. in vceraj sem pricakovala stalo - bilo ni pa nic.. zaspala pred 8 in spala do 3 user posted image no se ne pritozujem user posted image

< Sporočilo je popravil tinaaja -- 1.6.2009 8:46:23 >

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2073
1.6.2009 8:45:42   
tinaaja
IZVIRNO SPOROČILO: Pat74

detelja točno vem, kako se počutiš - zanimivo je pa pri tem, da so otroci vedno v varstvu pridni, starše nas pa dajejo razni strahovi in skrbi, saj se boš navadila počasi; se pa strinjam s tinaajo, da je pomembno poslušat sebe in raje kdaj ostati doma.

ja, men se nic ne zdi narobe otroka pustit v varstvu, ampak ce se mamica ok pocuti s tem in da uziva v svobodi. Jaz prve nisem mogla .. no razlog je bil tudi dojenje, ker ni imela nobenega ritma, vcasih na pol ure vcasih na uro in pol, kaj dost vec lufta ze ni bilo. Se zdaj je ne dam za prespat k babicam.. enostvano ne vidim potrebe po tem- tasca jo itak vidi in sem cist cudna, da je ne dam z njimi na morje user posted image Ko bo sama izrazila, da zeli, bo komot sla, dokler pa ne, mi je ljubse tako, ceprav bi vcasih pasalo, da je malo miru user posted image Pri diti sem veliko bolj na izi, jo odpeljejo na sprehod, jo pustim za kratek cas, ampak tok kot se meni zdi primerno. No res je, da je dita pac dojena, da je za dalj casa itak ne morem pustiti. Zdaj ko imamo te probleme z dojenjem ugotavljam, da itak ne morem ven za vec kot uro-1,5ure. Ker doji se lepo samo doma, ce smo bili kje, je znorela. In dokelr je tako se bom prilagajala njej.

Ninica - ali jo katera prakticira? diti ful pase, da ima nekaj pred nosom.. Pri brini me je bilo tega ful strah, da se pa prav zguzva v ninico in lepo pana.

sibam mal pospravit, dokler pupa pana user posted image

(odgovor članu Pat74)
Neposredna povezava do sporočila: 2074
1.6.2009 9:58:21   
sonček85
jjutro!

Kako lepo jutro me je prebudilouser posted image user posted image user posted image user posted image
klavdyk:ja saj to je to ti ko že veš kako to poteka si res pozorna na to kako ti otročka prvič umije.,Saj bo pa zato danes bolje k boš kopala z dragim.Jaz sem bila s svojo P zadovoljna in tudi ni ga umila na hitro user posted image user posted image
srečka.joj jaz ti nebi vedela povedat k kako je če ne dojiš,jaz namreč dojim in sem še samo na +2 od 17kg.Je cpa res da so tu po moje res krivi hormončki malo .Ne sekiraj se za KG  samo da ste vi dobro in da je Maks zdrav .KG bo pa že šlo dol ,če ne do poletja pa do zime sigurno.Jaz sem polna strij in se bolj sekiram za te k pa za kguser posted image user posted image ahko grem na tečaj za naj bolj poletno mamico strij user posted image user posted image a se ne sekiram samo da je sinek zdrav in da ga imam.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu klavdyk)
Neposredna povezava do sporočila: 2075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  81 82 [83] 84 85   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...

Krči
Siana

Ima vaš dojenček krče

Da (32%)

Ne (68%)

Število vseh glasov: 31

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!