|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Aprilski krof(e)ki in jagode 2009
29.5.2009 22:04:10   
ninica23
naj bo noč čim mirnejša in dobro prespana
lepo se cartajte s svojimi user posted image

user posted image

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2026
29.5.2009 22:08:30   
jernejav
nočko
user posted image

Brez tebe življenje se prazno mi zdi
vsebino mu daješ edino le ti...

Anže je v najino življenje prijokal 28.3.2009

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2027
29.5.2009 22:30:45   
sonček85
zupi:kako spodbudno besedo.Ja kaj naj ti rečem kot to da potrpljenje dela svoje.Če ne spi pač ne moreš pomagat,probaj jo dat v avto in gresta en krog do tvoje mami  in ti bo sigurno zaspala potem pa pojdi domov in jo lepo nesi v hišo ali pa bodita zunaj in jo kar pusti v jajčki in boš videla kako lepo bo spala.Jaz našga ko pridemo od kod kar pustim v jajčki in še nekaj časa spi,zadnjič mi je kar 7h skupaj.

tudi meni kdaj tilt naredi ,pa lepo prosim mojga da naj vskoči  pa čeprav vem da je tudi od zmatran in vse.preprosto res ne zmoremo vsega in kot je tinaaja rekla izkoristi čas k otrok spi ,pa čeprav je 5 sli 15 minut
mišk:user posted image user posted image user posted image za pregled in samo da je zdrava user posted image user posted image

spanje v jajčki
.radi pa spijo zato ker so tko malo bolj sključeni in se počutijo lepo varnega in kot bi bili še v trebuščku

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zupancdam)
Neposredna povezava do sporočila: 2028
29.5.2009 22:30:47   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: jernejav

Tako danes sva bila na tehtanju
Anže pridno raste, je velik že 57,5 in težek 5570g.user posted image user posted image
Naslednji pregled pa imava 29.6. Se bova tudi cepila.

user posted image user posted image user posted image user posted image in hvala za vnešene podatke user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2029
29.5.2009 22:30:49   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: prvikoraki

user posted image user posted image user posted image Tiste, ki izpolnjujete "dojenčkov album" ali podobne....kako ste ali boste prilepili laske od tamalih v album? Kam boste laske dale? Ali samo prilepili z lepilnim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
jaz sem odrezala pramen in ga prilepila s salotejpom user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu prvikoraki)
Neposredna povezava do sporočila: 2030
29.5.2009 23:27:31   
brigita23
alo punce

no sem pa res pozna danesuser posted image ...ampak kot vse ostale so tudi pri nas bili danes prisotni krčkiuser posted image . Pol smo pa jokal, pa jamral pa se zizal no pa vsega po malem. Zjutraj sem mu dala kamilčke sladkane za pit, da bi lažje kakal...no in potem smo kakali ko veliki so se pa tudio krči pojavili. No druga stvar sem jedla banano za zajtrk, hujšga niuser posted image  Ampak zdej pa je naš srček zaspal.

miška2006-ja veš da jst kr opazim, če se nič ne javlašuser posted image ..no kar se pa pomočnikov tiče bo potrebno res nekaj pripravit, zdej je bolj malo časauser posted image , no poiskala jih bom že....ampak sprobalauser posted image bo pa težka. No pa sej to bojo sami taki za učke spočit.

štorkljica-čestitke za 1 mesec, mi imamo pa v torekuser posted image . Po moje se ti tudi ni treba sekirat glede spanja, jst našega nič ne silim, zaspi ko je zaspan, če seveda ni krčevuser posted image  Drugače pa imava midva nekak ustaljen dnevni red in sva se ga oba navadilauser posted image . Kronično utrujena...mi je poznano, nenaspana totalno, tako da me je danes popoldan moj poslal za 3 ure spat. Sva z Nikcem tak pančala ko ubita, pa si še vedno nisem not prišla.

cveta-upam, da te tale nadloga čimprej mine in da ni kaka viroza. Polivamo tudi mi, na veliko nisem pa vedela da to lahko pride od hrane?

junonca-zarika je pa tak luštna...pa rjave učke ma, naš ma še pa kr plave. Pravi srček je, Nikec ji pošilja enga lubčka.

sonček-dobra si glede na to da si sama ponoči, da ne daš Aleksa k sebiuser posted image ...jst našega Nikca kadar je mogoče vzamem k sebi pa pol midva tak sladko skupaj spivauser posted image , no čez dan ali zjutraj. Ponoči pa je on tudi v svoji posteljici. Aja sorry da ti nisem nič odpisala na sms. Zaenkrat hvala ko si mi naročila, pa upam da se res vidimo in kako več rečemouser posted image . A vam je pa tak rekla za lulčka...mislim ej, to vsak drugače pove. Bom v torek vprašala ko grem na posvetovalnico.

NAŠA SREČA JE NAŠE NAJVEČJE BOGASTVO

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2031
29.5.2009 23:33:40   
brigita23
nalini-meni so v P dajali katonal, pa tudi za domov so mi ga predpiasali, sam ga nisem več rabila jemat. Tako da ne vem, pozanimaj se kako je s tem. Jst sem ga jemala na vsakih 6 ur pa je z Nikcom blo vse ok.  No pa upam, da te čimprej mineuser posted image

< Sporočilo je popravil brigita23 -- 29.5.2009 23:34:11 >

(odgovor članu ninica23)
Neposredna povezava do sporočila: 2032
29.5.2009 23:39:47   
brigita23
IZVIRNO SPOROČILO: prvikoraki

user posted image user posted image user posted image Tiste, ki izpolnjujete "dojenčkov album" ali podobne....kako ste ali boste prilepili laske od tamalih v album? Kam boste laske dale? Ali samo prilepili z lepilnim?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ko ga bom prvič peljala k frizerju mu bom spravila pramen lask v malo kuvertico in to potem prilepila v knjigouser posted image

(odgovor članu prvikoraki)
Neposredna povezava do sporočila: 2033
29.5.2009 23:42:31   
brigita23
nočko babe, pa hvala za odgovore gvlede lulčijauser posted image

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2034
30.5.2009 5:55:31   
Miška2006
user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Vabim vas na ogled stvari, ki jih prodajam. Mogoče boste našli kaj zase .... http://www.mojalbum.com/tanjapj

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2035
30.5.2009 8:10:07   
detelja

moj dragi je naši maji šel pa ji je pramen las odrezal zadajuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa jaz čez par dni vidim, da je to on tako opazno narediluser posted image user posted image user posted image ima srečo, da ima pobrito glavo, če ne bi mu jaz naredila eno tako gromozansko luknjo v lasehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Najprej si bila pod mojim srcem, sedaj si v mojem srcu. Za vedno moja mala Pikica!!!!

15.4.2009 ob 13:22 je na Svet pokukala najina prečudovita hčerkica Maja!

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2036
30.5.2009 10:04:09   
Pat74
Nmag si kaj boljše? Cveta pa ti? Gre katera pogledat v vrtec?

Spanje ponoči je tud pri nas bolj tako tako, ampak sem vzela v zakup, da bo sčasoma boljše. Čez dan pa kar spimo, najbolj je pa buden tam po 18. uri - takrat ga začne tud počas mal sračkat, ampak sem ugotovila, da to niso krči, le mir želi imeti - pa saj veste, da je pri 3 nadobudnežih bolj malo miru.

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2037
30.5.2009 10:20:25   
štorkljica
Dan!

No HB tudi mene tolaži, da nisem edina, ki ne spim že zdaj cca. 3 leta. Smo z prvo začeli glih spat celo noč, ko sem jaz bla noseča in itak nisem mogla normalno spat in se naspat. Tak, da očitno še kaka 2-3 leta nespanja me čakata in pol verjetno bo....spanjeuser posted image user posted image user posted image

Sem pa včasih po neprespani noči čez dan ful hitro na koncu z živci in prav utrujeno telo mam, nič kaj prijetni občutki.

Sem pa ugotovila naslednje, da mi Sofija najbolj tečka ko je zaspana...recimo včeraj pop smo šli malo v nakupovalni center in prišli malo kasneje domov. Sofija je bla ful mirna med kopanjem, sam pol je bla pa že čist fertik, tak, da se pred spanjem ploh ni mogla normalno najest in takrat opazim, da mi na dojki šteka in po flaški sploh noče pit. No in posledično se zato ponoči večkrat zbuja. Očitno je tak zaspanček ki rabi svoj dnevni in nočni spanec, da lahko normalno funkcionira (kot mama)user posted image
In prejle, mi zadrnjoha na ležalniku in se po pol ure zbudi v totalnem joku, jaz pa sem mislila da je lačna in sploh spet ni hotla flaške vzet, tak dolgo se je drla, da je nazaj zaspala.

Mene pa ful impresionirajo otroci, ki sploh ne jočejo, da zaspijo, sam jih mamice podojijo ali poflaškajo pa jih odložijo in tamali sami zadrnjohajo ali pa samo ležijo in gledajo naokrog...pol pa mi zadnjič ena, ki je mela tako hčero reče...mi sploh nismo vedeli da jo mamo...HALO...kak sem vam fauš!!!!!!!!

V torek mamo posvetovalnico, komaj čakam, da jo zvagajo, ker se mi zdi že fajn debeluškastauser posted image

Pramen las ker ima ful laskov, ji jih bom malo odrezala in s selotejpom prilepila v album. Pri prvi namreč nisva nič not zalepila, saj do 7 meseca sploh laskov ni melauser posted image

hranjenje ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako naj ponoči podaljšam čas spanja?? Meni recimo spi takole....ob 19h spanje, potem hranjenj okoli 24h ali 1 h, potem pa na vsake dve ure ali pa celo na uro in pol do jura do 7 h ko vstane. Kaj naj naredim da bi zmes se navadila kaki obrok izpustit ali pa da bi se nahranila ob 24 ure oz.1 ure in pol mogoče en čas nič? Svetujte prosim!!

podiranje kupčkov ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako podirate kupčke ponoči ali jih sploh? Ker midve se tako pogostohranive, da po dojenju sploh več nimam včasih moči, da bi še kupčeka šli podirat. Potem recimo 2x podereve, 3x pa ne in potem valda prdi ponoči. Pa še opazila sem, da če mi zaspi po hranjenju mi sploh včasih ne podere kupčeka, nočem je pa preveč budit ponoči, ker pol težko nazaj zaspi, če pa že zaspi pa kar nekaj godrnja in se nonstop nazaj budi. Svetujte prosim!!!

(odgovor članu jernejav)
Neposredna povezava do sporočila: 2038
30.5.2009 10:42:15   
tinaaja
Helou,
evo mi smo ze s shoppinga user posted image Se je v LJ ful lepo vreme naredilo, zjutraj pa je ze malo kapljalo. Mi je zal,da nisem v formi, bi sla na tek za zenske, ki poteka v tivoliju. Imam od vceraj tak musklfibr v nogah, ampak paseeee, ker pomeni, da sem nekaj dobrega naredila zase.

Nase dojenje - je boljs, od kar ji ne poskusam "vsilit" zize na vsak pisk. Brina je bila taka, da se je cartala, tolazila in jedla na zizi in je lahkogor visela non stop. Dita pa zgleda samo papa na zizi. In ce ji ponudim zizo na 3-4 ure, pol bolje je. seveda ne vsakic, vcasih se ze zbuni ali pa neha vlec po 1 min ali manj user posted image Pa se to - boljs se doji, ce hodim, vcasih lahko tudi celo lezim .. karkoli, samo da se doji user posted image Me je mal skrbelo, da je 5-6 podojev na dan premalo, pa vidim na skatli od AM, da je za to obdobje to glih to.

Hranjenje ponoci - na sreco imamo to 1-3x na noc. Pojma nimam, kako bi podaljsala storjkljica. Ker vcasih pri malckih ne gre za hranjenje, ampak se tako uspavajo - iscejo varnost, nekaj znanega, ker ne znajo zaspati sami. In pol poznas zgodbe neprespanih noci.  user posted image Torej morda bo cas prinesel svoje. Lahko mroda probas cez dan vec pristavljat, ker vcasih ponoci nadoknajujejo manjko od dneva..  Kupckov ponoci ne podiram, jo dojim leze pri meni v postelji in obe samo zaspiva dalje.

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2039
30.5.2009 14:09:48   
nmag
PAT a si bla v vrtcu,midve s cveto sva bile,čeprav me je  ta prehlad kar zdelal,mam poln nos,grlo je pa boljše.Tako,da sva se s Cveto spoznali,njena Laura je tudi pravi cuker,Cveta pa zelo prijetna oseba in z njo je prav fino kramljati,upam,da se bova še kdaj srečali in z ostalimi tudi,res ste super bejbe,no mamice.Spoznala sem tudi njenega kodrčka,prijeten fant in super družinica so.Jaz sem itak imela polno dela,saj veste vse sodelavke na kup in nekatere me že dolgo niso videle,joj je blo čveka,dokler se ni oglasil moj alarm,Karolinca in seveda čas kosila tudi za ostale.Dobro,da sem že včeraj na pol skuhala in potem nisem imela veliko dela s pripravo kosila.Pravkar smo pojedli,sedaj grem pa še pospravit.

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu tinaaja)
Neposredna povezava do sporočila: 2040
30.5.2009 15:12:47   
štorkljica
No pa da ne bom samo slabih stvari pisala in nekaj nergala nonstop.... JAVLJAM, da sva si danes z atijem prislužila prvi princeskin nasmehuser posted image user posted image user posted image  Sva se skoraj razstopila od sreče, stvari postanejo v momentu povsem lažje in bolj optimistične. Upam na čimveč takih trenutkovuser posted image

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2041
30.5.2009 15:38:43   
ninica23
IZVIRNO SPOROČILO: štorkljica

hranjenje ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako naj ponoči podaljšam čas spanja?? Meni recimo spi takole....ob 19h spanje, potem hranjenj okoli 24h ali 1 h, potem pa na vsake dve ure ali pa celo na uro in pol do jura do 7 h ko vstane. Kaj naj naredim da bi zmes se navadila kaki obrok izpustit ali pa da bi se nahranila ob 24 ure oz.1 ure in pol mogoče en čas nič? Svetujte prosim!!

podiranje kupčkov ponoči user posted image user posted image user posted image user posted image  Kako podirate kupčke ponoči ali jih sploh? Ker midve se tako pogostohranive, da po dojenju sploh več nimam včasih moči, da bi še kupčeka šli podirat. Potem recimo 2x podereve, 3x pa ne in potem valda prdi ponoči. Pa še opazila sem, da če mi zaspi po hranjenju mi sploh včasih ne podere kupčeka, nočem je pa preveč budit ponoči, ker pol težko nazaj zaspi, če pa že zaspi pa kar nekaj godrnja in se nonstop nazaj budi. Svetujte prosim!!!

glede hranjenja: tudi sama se sprašujem isto user posted image - kako podaljšati spanje ponoči?!? pri nas pa zaspi med 9.in 10.zvečer,pol pa se zbuja nekje na 2-3 ure,torej okoli 1.ponoči,pol okoli 4.,pa okoli 7. in včasih pol potegneva še do nekje 10.ure,včasih pa kar vstanema.
js sem se že kar navadila na ta ritem,sam sem vseeno čez dan pol kronično utrujena,si splon ne morem notri pridit s spanjem... user posted image

glede podiranja kupčkov ponoči: midva jih po vsakem hranjenju,neglede na to ali je to podnevi ali ponoči,se je namreč že zgodilo,da nisma,pa sem ga našla vsega pobruhanega v posteljici user posted image tak da tega ne prakticirama več,pa po vsakem kupčku še vsaj 10-15min počakam,preden ga dam nazaj v posteljico,ponavadi mi tako zaspi med podiranjem kupčka na rami user posted image

(odgovor članu štorkljica)
Neposredna povezava do sporočila: 2042
30.5.2009 17:15:34   
sonček85
brigita:ja sej ta teden sem ga imela kak dan dva ,k je kar nekaj spal ponoč ,bolj bedel k pa spal,a potem k je pa zaspal sem ga dala pa v posteljo oz.v njegov košek.Danes je pa spet tko lepo spal in se zbudil sam na 4h se napapcal in nazaj zaspaluser posted image user posted image Ja včas pa tudi jaz zaspim kr zraven njega a to ne za dogo k ne morem.Se čez noč povedano po resnici čist dovolj naspim.dalj k spim slabš je .user posted image

brigita.ja zato si pa jaz ne upam ,jest sadja še zaenkrat ,no razen lubenice k je tko sam bolj na bazi vode.
Bogi naši mali lumpki,pa saj bojo hitro stari 3m in bo mimo.user posted image user posted image
ja ni kaj,ja za lulčija pa vsak drgač reče,ma kaj češ tko je,najboljš pa je da delam po materinem instinktu-tko k se nam zdi prav.
štorkljica.:srečno v torek na posvetovalnici ,mi jo imamo pa v sredo user posted image user posted image user posted image tudi mene zelo zanima koliko je kaj pridobil ker se mi zdi da mu gre vse v dolžino in ne v debelino.Vsi pravijo kako je že velik za 1m1t starega otroka
*kupček.ponoči ga podere ,včas pa ne in ko ga ne ga pač dam na bok in če kaj pobruhca gre lepo na pleničko in ne po njemu ,samo do sedaj se je tko na malo samo 2x pobruhcal drugače vedno podre kupčka
nasmeh:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a ni to res lepo k se tko lepo nasmejijo.user posted image user posted image nam se je zadnjič k mu je  malar prišel sobico zbelt k jo je dež uničil in sem mu rekla lej zdaj boš pa mel spet lepo sobico k je stric prišel -on se pa tko naglas zasmeji in kar nekaj časa.Prav lepo doživetje
tinaaja.super za šoping in hranjenje male user posted image user posted image
nmag :pozdravi se user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu brigita23)
Neposredna povezava do sporočila: 2043
30.5.2009 17:15:36   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Miška2006

user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

uuuuuuuuuuuuuuuu na tej slikci si pa tko sexiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Miška2006)
Neposredna povezava do sporočila: 2044
30.5.2009 17:15:38   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: detelja

moj dragi je naši maji šel pa ji je pramen las odrezal zadajuser posted image user posted image user posted image user posted image pol pa jaz čez par dni vidim, da je to on tako opazno narediluser posted image user posted image user posted image ima srečo, da ima pobrito glavo, če ne bi mu jaz naredila eno tako gromozansko luknjo v lasehuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image deci zato sem pa jaz to raje sama naredila
naredila sem pa na vrhu glavice k jih ima malo več in se nič ne vidi ,sem mu pa morala kar pramenček za dve knjigici user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu detelja)
Neposredna povezava do sporočila: 2045
30.5.2009 17:16:28   
sonček85
in da vam malo polepšam ta turobni dan user posted image user posted image user posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2046
30.5.2009 17:40:13   
pikaro
sonček - hvala sem ti pozabila napisat.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2047
30.5.2009 17:43:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: pikaro

sonček - hvala sem ti pozabila napisat.
ni kaj z veseljem user posted image še kdaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pikaro)
Neposredna povezava do sporočila: 2048
30.5.2009 18:20:56   
nmag
Punce moje moram se pohvalit,moj dragi možiček mi je danes kupil prenosni računalnik,sedaj imam svojega in to rdečega,moja barva,jupi,user posted image kupil mi ga je sicer za 40 let,čeprav jih imam šele novembra,samo me letos na morju časti še z luksuzno parcelo,to pomeni,da bom imela gor tudi satelitsko,vodo in seveda internet in se bova pogovarjala preko mesinžerja,pa še vam bom lahko kaj napisala,ne bom odklopljena cela dva meseca user posted image user posted image user posted image  za mojega možička,ful sem vesela,se mi je kar nos odmašil.user posted image user posted image

Moji sončki Nejc...Matic...Ana...Gregor...prišla je pa še Karolina

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2049
30.5.2009 21:07:08   
Nalini
ojla ...

kako kaj? mi smo se danes malo potepali po nakupovalnih centrih in zapravljali denarčke user posted image  .... če je pa bilo zunaj tak grdo vreme ... user posted image

kupčki ponoči ... ponavadi podereva .... se pa zgodi, da tudi ne ..... jaz ga dam na ramo in se naslonim nazaj na posteljo in potem nekak ponoči lažje prenesem te kupčke ...... user posted image

slinjenje in rokice v usta ...  mali si je začel tri dni nazaj tlačit rokice v usta ... danes pa dela to še bolj ....kot da bi ga nekaj matralo user posted image  ... pa še rahlo se slini ... prej sem mu dAla moj prst in si je ob njem prav drgnil dlesni .... a je možno, da bi ga začele mučit dlesni? user posted image

bolečine hrbtenice .. za malenkost je boljše in upam, da bo jutri še boljše .... probam pa pregurat brez tablet

grem spat, ker sem utrujena .... user posted image

fajn se cartajte

(odgovor članu nmag)
Neposredna povezava do sporočila: 2050
Stran:   <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  80 81 [82] 83 84   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Berete knjige o vzgoji?
honey

ja in upoštevam nasvete (48%)

ja, a jih ne upoštevam (5%)

vem, da obstajajo, pa jih ne berem (33%)

me ne zanimajo (13%)

Število vseh glasov: 209

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!