štorkljica
|
Dan! No HB tudi mene tolaži, da nisem edina, ki ne spim že zdaj cca. 3 leta. Smo z prvo začeli glih spat celo noč, ko sem jaz bla noseča in itak nisem mogla normalno spat in se naspat. Tak, da očitno še kaka 2-3 leta nespanja me čakata in pol verjetno bo....spanje Sem pa včasih po neprespani noči čez dan ful hitro na koncu z živci in prav utrujeno telo mam, nič kaj prijetni občutki. Sem pa ugotovila naslednje, da mi Sofija najbolj tečka ko je zaspana...recimo včeraj pop smo šli malo v nakupovalni center in prišli malo kasneje domov. Sofija je bla ful mirna med kopanjem, sam pol je bla pa že čist fertik, tak, da se pred spanjem ploh ni mogla normalno najest in takrat opazim, da mi na dojki šteka in po flaški sploh noče pit. No in posledično se zato ponoči večkrat zbuja. Očitno je tak zaspanček ki rabi svoj dnevni in nočni spanec, da lahko normalno funkcionira (kot mama) In prejle, mi zadrnjoha na ležalniku in se po pol ure zbudi v totalnem joku, jaz pa sem mislila da je lačna in sploh spet ni hotla flaške vzet, tak dolgo se je drla, da je nazaj zaspala. Mene pa ful impresionirajo otroci, ki sploh ne jočejo, da zaspijo, sam jih mamice podojijo ali poflaškajo pa jih odložijo in tamali sami zadrnjohajo ali pa samo ležijo in gledajo naokrog...pol pa mi zadnjič ena, ki je mela tako hčero reče...mi sploh nismo vedeli da jo mamo...HALO...kak sem vam fauš!!!!!!!! V torek mamo posvetovalnico, komaj čakam, da jo zvagajo, ker se mi zdi že fajn debeluškasta Pramen las ker ima ful laskov, ji jih bom malo odrezala in s selotejpom prilepila v album. Pri prvi namreč nisva nič not zalepila, saj do 7 meseca sploh laskov ni mela hranjenje ponoči Kako naj ponoči podaljšam čas spanja?? Meni recimo spi takole....ob 19h spanje, potem hranjenj okoli 24h ali 1 h, potem pa na vsake dve ure ali pa celo na uro in pol do jura do 7 h ko vstane. Kaj naj naredim da bi zmes se navadila kaki obrok izpustit ali pa da bi se nahranila ob 24 ure oz.1 ure in pol mogoče en čas nič? Svetujte prosim!! podiranje kupčkov ponoči Kako podirate kupčke ponoči ali jih sploh? Ker midve se tako pogostohranive, da po dojenju sploh več nimam včasih moči, da bi še kupčeka šli podirat. Potem recimo 2x podereve, 3x pa ne in potem valda prdi ponoči. Pa še opazila sem, da če mi zaspi po hranjenju mi sploh včasih ne podere kupčeka, nočem je pa preveč budit ponoči, ker pol težko nazaj zaspi, če pa že zaspi pa kar nekaj godrnja in se nonstop nazaj budi. Svetujte prosim!!!
|