Hanuši
|
najprej čestitke obema novima mamicama July tut jest miislim nate in na tvojo kužiko. Te vaščani so res grozni. Tudi jaz se sprehajam z mojo po vasi kjer imamo podobno situacijo. Pa sem ravno teden nazaj enemu kmetu, ki ima nem. ovčarja cel dan na ketni, zvečer ga pa malo spusti, rezultat pes je čist popadljiv, no vglavnem sem mu rekla, da, ko bom pa z vozičkom mem hodila pa tega psa nočem srečat spuščenega. Pa mi je odgovoril, da se bom pa pač drugje sprehajala, jaz sem mu pa kar zabrusla, ja, da on bo imel pa veterinarsko inšp. in policijo na dvorišču. Mislim, če maš psa potem skrbi zanj, ne pa da ga imajo zato, ker kmetija pa pač zverino mora met. July še enkrat upam, da bo lepotička čim hitreje in s čim manj bolečinami okravala. Pa en objemček za vse bolne otročke. Da se čimprej pozdravijo, ker bodo ja ponosni starejši bratje in sestrice vsakčas postali. Meni je pa včeraj tut tok trebuh otrdeval oz. je bil kar ves čas trd, da me je popoldan že prav hudirjevo pekoče bolel in vsakič, ko je mali razbojnik brcnil me je kar skupaj potegnilo. Moj je že zapaničaru, da me bo kar v P odpeljal. HB, da je njegova teta pediater in, da jo za vsak drek pokliče in ga ona malo pomiri. Nič punce, držte se in vsaki, ki gre naslednja v P čim lažji in hitrejši porod pa po eno za srečo.
|