|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: junijski princi in princeske 2008-VIII.del
29.5.2009 22:27:03   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: Didlinaa

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se mi ne da pisat zadnje dni, res ne.user posted image Sem tolk zmatrana zvečer, da komaj mal poročil pogledam in to je to. Pa na RR pokukam na hitro,.

No, in ker te nič ni, bom jaz prej fertik s knjigo, pa bom lahko prej spet user posted image , a ne? user posted image user posted image user posted image

Ne živite, dokler ne najdete tistega, zaradi česar je vredno umreti!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1076
29.5.2009 22:29:16   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1077
29.5.2009 22:44:47   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Se smeješ, ker ti pa res nimaš nič z mojo nosečnostjo, a ne? user posted image user posted image user posted image Bo bolj to pomembno, da mojega dolgo ni z nogometa user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1078
29.5.2009 22:54:59   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam z vsem napisanim user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1079
29.5.2009 23:01:09   
slovenka

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se strinjam z vsem napisanim user posted image

A te grlo boli slučajno? Pa si nekam tiha zato? user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1080
29.5.2009 23:03:47   
Anonimen
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti si faca. Spi semi, ful spi. Tak da grem kar spat. Bom kaj več povedala jutri, obljubim.user posted image

Lahko noč

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1081
30.5.2009 1:34:25   
Tina 28
Ojla mamice

vas nisem nič brala...le na zadnuji strani sem preletela , da ste voščili Anji. Se zahvaljujeuser posted image user posted image user posted image .

Drugače pa danes nismo mogli praznovati, saj sem mela včeraj službo...popoldan pa še konferenco in me cel dan ni bilo. Danes pa služba od 8-16...tko, da sem domov prišla ob 5-ih...prevzela otroke po varstvih, ki so se potegnili iz vrtcauser posted image . Tak je bil Anjin dan. Potem sem bla vsa fuč, ker sem že včeraj skoraj ponoči pekla biskvite za torto. Sem jo pa polubčkala in ji povedala, da je zdaj pa že velika, velika punca...in ona je veselo in ponosno vzdigovala rokice.
Je pa dobila od botra kolo in je mogla počakat s spanjem, da ga je ati sestavil (tudi on utrujen in sit vsega v zvezi s službo in jutri mora obvezno ituser posted image )...tko, da smo ugotovili, da je super truper in, da Anja uživa.

No...torto sem prej sfiniširala...pospravljala in to me seveda čaka še jutri. Mava naročeno meso za piknik pri vikendu od tasta..ampak je vreme zagodlo in bomo kar doma (prostorska stiska...kupiuser posted image ...in zdaj sem mogla danes začeti v naglici še pospravljati bolj podrobno...se mi pozna služba in ni več tip top...kot da je prej bilouser posted image user posted image user posted image .

Tko, da jutri pade popoldan zabava...najbolj se je veseli Nejc, ker bo tortauser posted image ...in upam, da mi vse uspe pripravit, kot je treba.

Jo moram pa pohvalt, saj se je pred enim letom naučila poimenovati eno ...NEJCA. Ko je prišel par dni nazaj z morja, je kot zmešala letala sem in tja in ponavljala ejc ejc ejc...in zdaj je on ves ponosen nanjo, ker je to prva stvar, da vsi vemo, kaj misli in hoče. Drugače je vse le dedjedje..ali bababauser posted image .

Lahko noč...pa še enkrat hvala za voščila

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1082
30.5.2009 11:44:52   
Anonimen
Jutro. user posted image

Mi smo uradno sprejeti v vrtec s 1 septembrom.user posted image

Tina, najbrž si mislila, da se je naučila Anja poklicat Nejca pred enim tednom, ne pred enim letom.user posted image Pa bravo za Anjo!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Tina 28)
  Neposredna povezava do sporočila: 1083
30.5.2009 11:54:43   
slovenka
Didli, mislim, da je Tina mislila pred enim letom starosti user posted image

No, Didli, daj zdaj kaj več povej... user posted image Super za vrtec. Mi smo pa iz drugega dobili odločbo, da nismo sprejeti, ker nismo iz njihove občine. user posted image Pri nas ful dežuje, upam, da drugod ne in feštate. Pri nas je dolgočasen dan in je šla Sofija spat že pred pol 12h. Me je kar presenetila. Se ne more gugati zunaj, kopati še manj... potem pa si je mislila, da boljše da gre spat in bo malo zrastla user posted image Sva se prej tehtali in ima sigurno preko 9 kg. Je kar pridobila zadnji mesec, izgleda zaradi tega spanja celo noč user posted image Pa več krompira in manj jogurtov je user posted image Pravo babo moram zdaj že nositi okoli.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1084
30.5.2009 12:00:28   
slovenka
Jaz sem pa res še zmeraj zelo navdušena nad bebikami. Ne samo našo. Zdaj ta ejc, ejc, ejc od Anje. Kako lubano. Prej sploh nisem nikoli razmišljala o tem, kako se naučijo hoditi, pa govoriti... verjetno sem mislila, da je to od danes na jutri. Naša ima zadnje dni samo "mama, mama, mama, mama"... Pa včeraj je začela "ajs, ajs", ko sem ji to rekla, pa "tata" zna. Si včasih predstavljam, ko jo gledam recimo s plastičnimi grabljicami v rokah, kako bo naenkrat velika in bo pisala diplomsko nalogo. Jaz bom pa pekla pecivo za abrahama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1085
30.5.2009 16:16:23   
Mala_princeska
Ooooo junijke 2008,

a vam je eno leto vaših malčkov  hitro minilo? user posted image user posted image
Joj kaj sprašujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem junijka 2009 in že odštevamo - se spominjate vseh napetosti pred rojstvom?
No, zdaj lahko že družbo vašim enoletnikom user posted image user posted image user posted image naslončkate user posted image user posted image user posted image , da ne bo prevelikih razlik med njimi.user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1086
30.5.2009 17:58:45   
aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ooooo junijke 2008,

a vam je eno leto vaših malčkov  hitro minilo? user posted image user posted image
Joj kaj sprašujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Jaz sem junijka 2009 in že odštevamo - se spominjate vseh napetosti pred rojstvom?
No, zdaj lahko že družbo vašim enoletnikom user posted image user posted image user posted image naslončkate user posted image user posted image user posted image , da ne bo prevelikih razlik med njimi.user posted image user posted image user posted image

O, si me spomnila na leto nazaj.user posted image
Ja, spomini so, ampak nič več se mi ne zdijo tako pomembni tisti dnevi pričakovanja.
Leto pa neverjetno hitro, prehitro mine.
Kot bi mignil iz drobnega novorojenčka, postane prava mala oseba s čisto svojim značajem.user posted image
Saj je res, da nimamo otrok zato, da bi jih imeli vedno majhne in vedno doma, ampak zato, da jim pomagamo v svet.
Ampak to prvo leto je vseeno nekaj posebnega.
Ja, kar na jok mi gre, ko pogledam našega lanskega junijčka, ki svaja prve korake in kar stisne me, ko pomislim, da bo moral kmalu v vrtec in ga zjutraj, ko se bo zbudil ne bom več prva objela in pobožala po skuštranih laskih.

Zato uživaj v teh zadnjih dnevih pričakovanja in nato s svojim otročičkom.
Vso srečo!

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 1087
30.5.2009 18:40:50   
RMRM
IZVIRNO SPOROČILO: aleksandra silvija

IZVIRNO SPOROČILO: Mala_princeska

Ooooo junijke 2008,

O, si me spomnila na leto nazaj.user posted image
Ja, spomini so, ampak nič več se mi ne zdijo tako pomembni tisti dnevi pričakovanja.
Leto pa neverjetno hitro, prehitro mine.
Kot bi mignil iz drobnega novorojenčka, postane prava mala oseba s čisto svojim značajem.user posted image
Saj je res, da nimamo otrok zato, da bi jih imeli vedno majhne in vedno doma, ampak zato, da jim pomagamo v svet.
Ampak to prvo leto je vseeno nekaj posebnega.
Ja, kar na jok mi gre, ko pogledam našega lanskega junijčka, ki svaja prve korake in kar stisne me, ko pomislim, da bo moral kmalu v vrtec in ga zjutraj, ko se bo zbudil ne bom več prva objela in pobožala po skuštranih laskih.

Zato uživaj v teh zadnjih dnevih pričakovanja in nato s svojim otročičkom.
Vso srečo!

Se kar podpišem. AS, kako lepo si napisalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aleksandra silvija)
Neposredna povezava do sporočila: 1088
30.5.2009 21:07:21   
Anonimen
Jaz pa prav nič ne pogrešam zadnjih dni user posted image ,ker sem bila totalno fuč fuč fuč. Je blo eno na drugem in zato tistih dni prav nič ne pogrešam.user posted image

Slovenka, kaj naj ti povem danes? Imamo 12 zob, končno.user posted image

(odgovor članu RMRM)
  Neposredna povezava do sporočila: 1089
30.5.2009 21:38:40   
slovenka
Jaz tudi ne pogrešam zadnjih dni user posted image . Sem slabo spala (ker sem bila ziher, da se mi bodo popadki začeli ob 2h ponoči user posted image ), se dolgočasila - sem bila čez rok in hodila vsak drug dan na CTG-je. Saj v drugi user posted image bom mogoče bolje izkoristila tiste dni, v prvi sem namreč potem že mislila, da najemnik nikoli ne bo šel ven - pa sem potem videla, da res noben ne ostane notri. user posted image Drugače pa je meni leto dni kasneje (no, skoraj) vse boljše in boljše. Je bilo sladko z novorojenčkom, ampak sedaj je boljše - nimam oblačil mokrih od mleka itd. user posted image

Ja, Didli, ti pa res vestno šteješ zobke. Jaz sem pa bolj površna, si nikamor ne zapisujem nobenih datumov glede zobkov in nič - edino za prvega vem, da je bilo 29.12. Zdaj jih ima pa 8, pa dva še silita...

Mi smo pa danes pospravljali v kleti. Itak se vse ne da narediti, ker moramo končati garažo in tja prenesti razne atijeve mašine, a je sedaj kar solidno videti. V prostoru, kjer bo velika jedilnica, sem na okno (5m2 veliko) naredila lamelne zavese, pa eno veliko ogledalo je ati gor obesil - sedaj pa manjkajo samo še mize in stoli, pa bo jedilnica fertik user posted image user posted image user posted image SAmo nimamo sedaj financ za to - ta jedilnica v kleti je namreč bolj med neprioritetami. user posted image

Grem zdaj pod tuš. Ne bom nocoj nič delala na knjigi, se grem malo v spalnico razvajat user posted image

Aja, dajte mi povedat, a pri 11m še zmeraj velja 1/4 rumenjaka in to? Ker naši sem nocoj šmorn naredila, pa je bilo super duper dobro, bo po moje spala do jutra... A zdaj dva tedna nič ne smemo? Itak je pojedla šmorna za več kot 1/4 jajca.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1090
30.5.2009 21:55:27   
Anonimen
O ste pridni Slovenkauser posted image user posted image user posted image

Za jajca se pa ne sekiraj, ni treba bit natančna do dneva kot jaz pri zobkih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sej bom podpis umaknila, da ti ne bo šel v nos.user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1091
30.5.2009 22:01:22   
polma
IZVIRNO SPOROČILO: slovenka

Jaz sem pa res še zmeraj zelo navdušena nad bebikami. Ne samo našo. Zdaj ta ejc, ejc, ejc od Anje. Kako lubano. Prej sploh nisem nikoli razmišljala o tem, kako se naučijo hoditi, pa govoriti... verjetno sem mislila, da je to od danes na jutri. Naša ima zadnje dni samo "mama, mama, mama, mama"... Pa včeraj je začela "ajs, ajs", ko sem ji to rekla, pa "tata" zna. Si včasih predstavljam, ko jo gledam recimo s plastičnimi grabljicami v rokah, kako bo naenkrat velika in bo pisala diplomsko nalogo. Jaz bom pa pekla pecivo za abrahama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si me nasmejala! Ne to-da bo mela fante, ki ti itak ne bojo dost dobri zanjo, pa glupo frizuro, da o oblekah in čevljih ne govorim, da ti bo težila kaj vse njene prijateljice lahko ona pa ne...itd.....nE! Slovenka vidi sofijo, kako piše diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Res, do solz sem se nasmejala!!!

Še never nisem bla tko bed k hojte!!!

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1092
30.5.2009 22:02:38   
slovenka
O, danes pa je stara Didlina nazaj user posted image user posted image user posted image - s user posted image user posted image user posted image in vsem user posted image user posted image user posted image

Saj mi ne gre v nos tvoj podpis, niti malo user posted image

Ati se še igra z mojim novim gsmom, tako da sem še tukaj - dokler se ne začne igrati s čim drugim mojim user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1093
30.5.2009 22:08:50   
slovenka
IZVIRNO SPOROČILO: polma

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Kaj si me nasmejala! Ne to-da bo mela fante, ki ti itak ne bojo dost dobri zanjo, pa glupo frizuro, da o oblekah in čevljih ne govorim, da ti bo težila kaj vse njene prijateljice lahko ona pa ne...itd.....nE! Slovenka vidi sofijo, kako piše diplomouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image !!!! Res, do solz sem se nasmejala!!!

Polma, daj me pusti živet v iluzijah, no user posted image user posted image user posted image Pri oblekah se bom skušala spomniti, kako je naša mama odkimavala na 100m, ko me je v gimnaziji videla v mestu user posted image user posted image user posted image Za fanta - ojoj, rajši ne razmišljam - kak čuden, ki bo prišel k nam s slušalkami na uhah user posted image user posted image user posted image Ja, najbolj me je strah tistega kreganja v puberteti o tem, kaj lahko in kaj ne user posted image

Za diplomsko je bil pa tak preblisk pač. user posted image user posted image user posted image REcimo, da bo do takrat vse ta hudo (frizure, pubertetski fanti in ure izhodov) že za nami... user posted image

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1094
30.5.2009 22:09:29   
polma
No, zdaj pa še en leeeeep pozdrav vsem!!!

zobki-še vedno 8 user posted image ...prvega je dobil pa pri 5h mesecih user posted image ?!?

besede- naš tine nima mame..je vse kar lepk a-ta..tatata....user posted image in reče, ko ga vprašam če gre lulat/kakat-včasih lepo "ne", včasih pa kot Jankovič  "dne"user posted image , pa cmoka če je žejen/lačen.

in pokaže- kje ima lulčka user posted image , kje ima nogice, kje ima rokice, kako se počeše in kako kašlja.

in hodiiiiiii  user posted image   !!!!!!!

< Sporočilo je popravil polma -- 30.5.2009 22:11:47 >

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1095
30.5.2009 22:11:18   
polma

Polma, daj me pusti živet v iluzijah, no user posted image user posted image user posted image Pri oblekah se bom skušala spomniti, kako je naša mama odkimavala na 100m, ko me je v gimnaziji videla v mestu user posted image user posted image user posted image Za fanta - ojoj, rajši ne razmišljam - kak čuden, ki bo prišel k nam s slušalkami na uhah user posted image user posted image user posted image Ja, najbolj me je strah tistega kreganja v puberteti o tem, kaj lahko in kaj ne user posted image

Za diplomsko je bil pa tak preblisk pač. user posted image user posted image user posted image REcimo, da bo do takrat vse ta hudo (frizure, pubertetski fanti in ure izhodov) že za nami... user posted image

Ma če si pa tko lušna....kako piše diplomo!!!!

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
Neposredna povezava do sporočila: 1096
30.5.2009 22:11:30   
Anonimen

O, danes pa je stara Didlina nazaj user posted image user posted image user posted image - s user posted image user posted image user posted image in vsem user posted image user posted image user posted image

Ati se še igra z mojim novim gsmom, tako da sem še tukaj - dokler se ne začne igrati s čim drugim mojim user posted image

Ali pa svojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu slovenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1097
30.5.2009 22:13:23   
polma

Ali pa svojim user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1098
30.5.2009 22:14:49   
Anonimen

No, zdaj pa še en leeeeep pozdrav vsem!!!

zobki-še vedno 8 user posted image ...prvega je dobil pa pri 5h mesecih user posted image ?!?

besede- naš tine nima mame..je vse kar lepk a-ta..tatata....user posted image in reče, ko ga vprašam če gre lulat/kakat-včasih lepo "ne", včasih pa kot Jankovič  "dne"user posted image , pa cmoka če je žejen/lačen.

in pokaže- kje ima lulčka user posted image , kje ima nogice, kje ima rokice, kako se počeše in kako kašlja.

in hodiiiiiii  user posted image   !!!!!!!

Bravo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image se tolažim s tem, da imamo pri nas pa malo gobezdalo. Po mamici.user posted image

Pri nas je zdej aktualno zjutraj najprej mamico zlasat, pol bradavico vlečt, pol pa še popek iskat in kričat zraven aua. Seveda z veliko dozo smeha.user posted image

(odgovor članu polma)
  Neposredna povezava do sporočila: 1099
30.5.2009 22:18:46   
polma
Oh...mam tut eno grozno zgodbo za vas....user posted image user posted image .

smo bli dans prvič na urgenci, na rentgenu glave.

Smo lepo hodili po cesti, pa mi moj neki razlaga, jaz tineta v desni roki, ko mi naenkrat zmanka pločnika-nisem bla pozorna, da je bil dovoz, kjer se pločnik zniža-no, mi je klecnila noga, sem padla na desno koleno in se že skor ujela, ko mi je tine padel iz roke kot snop na tla. Direkt na celo levo stran, na glavo. Takoj smo šli na urgenco in je bilo vse ok. KATASTROFA!!!!

(odgovor članu polma)
Neposredna povezava do sporočila: 1100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  42 43 [44] 45 46   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Sinovi kot mame, hčerke kot očetje
Genetika je zapletena. Vemo le, da smo vedno bolj navezani na enega od staršev, kar je spet odvisno od kombinacije genov...

luč DA ali NE
пеперутка16

Ali imate ponoči prižgano luč v sobi, kjer spi vaš dojenček?