|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: oktobrski lumpiji 08- 4. del
30.5.2009 1:46:02   
PikicaStonoga
Ma veš kja goga sem pbupala grem spat! Kaj pa čem ... user posted image  me boli že vrat ko sedim in gledam v komp ...user posted image

Če si užival v izgubljanju časa,
ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu PikicaStonoga)
Neposredna povezava do sporočila: 626
30.5.2009 1:47:13   
PikicaStonoga
v toek itak da pridem:)
sam povej kolk DVDej rabiš :)

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 627
30.5.2009 1:49:11   
gogabojan
Pikica jaz sem se tudi mislila posloviti od tebe.

Ej ne rabim DVD al pa CD, ko bo Roky mal večji, ga boš častila sladoledom.

Razen če jih že imaš doma, da ti jih ne bo treba kupovati.

Drugače pa želim čimbolj mirno nočko in jutro tebi, tvoji little princesssssssss in možeku.

Neposredna povezava do sporočila: 628
30.5.2009 1:51:34   
PikicaStonoga
IZVIRNO SPOROČILO: gogabojan

Pikica jaz sem se tudi mislila posloviti od tebe.

Ej ne rabim DVD al pa CD, ko bo Roky mal večji, ga boš častila sladoledom.

Razen če jih že imaš doma, da ti jih ne bo treba kupovati.

Drugače pa želim čimbolj mirno nočko in jutro tebi, tvoji little princesssssssss in možeku.

mam jza to doma, morm pogledat sam če ne DVdje mam pa CDjev ziher ta veliko tortico to kupim tortice pool pa snemam samo že dolog nisem pa ne vem kakšna je zaloga ...samo nekja se bo našlo :) grem res sploh nisme zaspana, smao zjutraj je trbea vstat pa obm kot zombi :)

NOČKO GOGA!

ta čas ni bil izgubljen.

(odgovor članu gogabojan)
Neposredna povezava do sporočila: 629
30.5.2009 1:59:40   
gogabojan
Saj ni panike. Res ne. Važn je, da mam jaz zalogo, da bom lahko posnela.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Pikica, Tijana in čez čas možek od Pikice

LAHKO, MIRNO IN LEPO NOČKO ŽELIM.

Neposredna povezava do sporočila: 630
30.5.2009 6:26:30   
gogabojan
Jutrooooooooooooooo punceeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!

Vejki Vejki user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Evo, mi smo že budni. Mami spala cca 4 ure.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

A ma kak dojenček danes mini bday??????????? Kaka mamica?????????????
Če ja, potem vse naj naj, če ne pa nič.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 631
30.5.2009 7:19:42   
PikicaStonoga
Jutro!

Včerej zadnje, danes prve! :)
15 min za tem, ko sem šla spat, je možek pršu! :)Sem že spala,ampak sem ga slišala, samo sem bla tok skomirana, da tud ust nisem mogla odpet ....ojoj ...
Tijana se igra na postelji  in gleda atija, k še spi...jaz vom pa končno razpakirala od celega tedna ...

auuuuulččččččččč boli glsvs od nespanja user posted image  

ta čas ni bil izgubljen.

Neposredna povezava do sporočila: 632
30.5.2009 7:22:23   
gogabojan
Jutro Pikica.

Potem pa čimprej vnesi notri nespanje. Ko ti bo Tijana šmrknla ajčkat, ti šmrkni zraven srčka in vsi trije družinsko šmrkajte. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 633
30.5.2009 7:45:34   
gogabojan
En vic:

Zaročenka, ljubimka in gospodinja se pogovarjajo o seksu in se dogovorijo, da oblečejo črno seksi spodnje perilo in da na tak način presenetijo vsaka svojega partnerja. Po nekaj dneh se ponovno srečajo in reče zaročenka:
- Ko me je videl, je rekel, da se takoj proči z mano in skočil name.

Ljubimka reče na to:
- Pla sem v njegovo pisarno, slekla plašč in ko me je videl, je takoj prenehal delati in skočil name.

Na koncu gospodinja (poročena 25 let) pove še svojo zgodbo:
- Oblekla sem vse črno in seksi, kar imam v omari in se postavila k vratom. Mož odpre vrata, gleda in reče: BATMAN, KAJ JE ZA VEČERJO???

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 634
30.5.2009 7:47:48   
jolly123
Jutro ponočnakinje user posted image Mislim vas pa res ne razumem, pejte spat a ne, ne pa do dveh zjutraj v komp buljit user posted image  user posted image  user posted image Mi smo spali kot ubiti Tajko je edino ob pol štirih nekaj jamral in ravno ko sem hotela vstat da grem pogledat kaj je je zaspal, zbudili smo se potem šele ob šestih in takrat sem videl kaj je....konkretno posran user posted image  user posted image Res tooook se je pokakal, da mu je kar ven lezlo...šit.

Gogabojan in Irma čestitke za uspešen večer user posted image Jaz grem tud v ponedeljek zvečer na eno, dva, tri  piva user posted image Komaj čakam res.

Pikica...sej vem da si očitaš, ampak to res ni tvoja krivda, se lahko zgodi vsakomur, sej meni je pa že čofnil iz postelje direkt na glavo. Moj ga zadnjič ni videl ko je pripuzal do njega, pa se je spotaknil ob njega...user posted image O osebju pa itak no comment....

Neposredna povezava do sporočila: 635
30.5.2009 10:04:54   
iraira
Dan!

Gogabojan in Irma user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  za lep večer, tebi pa Jolly za ponedeljek, da se boš imela fajn v kar ne dvomim

Naspali smo se, vreme je tudiuser posted image  user posted image  user posted image  user posted image  tako da bomo probali izkoristiti dan za kakšen daljši sprehod ali pač samo za poležavanje na dekici pred hišo...Uživajte in zvečer se kaj tipkamo...vas pa še počekiram tokom dneva itak

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 636
30.5.2009 10:13:55   
mbd0411
Jutro!
Nisem nič nazaj brala,ker še spimuser posted image .Moj Nikec ga je pa nocoj spet sračkal.Malo je bil vroč.Nič ni kaj živahen.Joj,zobki...V sredo pa ceplenje.
Eh kaj pišem,sem že 2x neki spraševala,pa sem "luft"user posted image Grem drugam vprašat.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 637
30.5.2009 10:23:17   
iraira
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Jutro!
Nisem nič nazaj brala,ker še spimuser posted image .Moj Nikec ga je pa nocoj spet sračkal.Malo je bil vroč.Nič ni kaj živahen.Joj,zobki...V sredo pa ceplenje.
Eh kaj pišem,sem že 2x neki spraševala,pa sem "luft"user posted image Grem drugam vprašat.

Kaj si pa spraševala? Sem pozabila ali pa spregledala....sorry

Kar te ne ubije, te naredi močnejšega...

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 638
30.5.2009 12:47:25   
mbd0411
Eh je že mimo.Sem že drugje zvedela.user posted image
Zobki nam nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image
Joka,pa se smeji,pa spet je čisto vroč,pa čez čas spet normalne temp...Uh..Potem zagrize v nekaj trdega in v jok...user posted image user posted image Ubožček.
No,slini se pa ne.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

(odgovor članu iraira)
Neposredna povezava do sporočila: 639
30.5.2009 14:29:34   
jolly123
IZVIRNO SPOROČILO: mbd0411

Eh je že mimo.Sem že drugje zvedela.user posted image
Zobki nam nagajajouser posted image user posted image user posted image user posted image
Joka,pa se smeji,pa spet je čisto vroč,pa čez čas spet normalne temp...Uh..Potem zagrize v nekaj trdega in v jok...user posted image user posted image Ubožček.
No,slini se pa ne.

Sej naš se tudi ni ne vem kaj slinil ko so mu ven lezli, tko da pomoje čist odvisno.

Jaz že cel dan delam nekaj za firmo, za mojga papirje šlihtam, mislim če misli met tko neurejene dokumente mu bom kar odpoved dala user posted image Pol pa še zase za svojo delam reklamne letake, Tajko je spal pol ure...kr neki...zdaj že totalno naspidiran kle okol skače.

Ej babnce z gorenjske pa iz bližnje okolice, sta mi Goga pa Irma dali idejo...tko da v ČETRTEK ALI PETEK GREMO VEN!!!! IZBERITE KATERI DAN VAM BOLJE USTREZA IN GREMO POGLEDAT KRANJSKE LOKALE. SEVEDA VABLJENE TUDI TISTE IZ BOLJ ODDALJENIH KONCEV, DA NE BOSTE MISLILE DA JE SAMO ZA ZAPRTO DRUŽBO!!

< Sporočilo je popravil jolly123 -- 30.5.2009 14:30:20 >

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 640
30.5.2009 14:34:56   
sončnica24
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image presnete ankete user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Smo pri starših od mojega in ravno lepo flaško pojema pa mi že na rokah spi ga dam v postlico in čez 10 minut zazvoni telefon, seveda ga je zbudo in zdaj je revež pol ure v eno tulil, nikakor ne zaspat zdaj je od joka zaspal je tako jamral zraven.

Pa že tako nismo dostikrat tu in ponavadi zunaj v vozičku spi ampak danes pa je dež in sva noter šla spat in ravno takrat morajo te tečnobe klicat.

Upam da se zdaj revež naspi da bo potem dobre volje.

(odgovor članu jolly123)
Neposredna povezava do sporočila: 641
30.5.2009 14:41:31   
jolly123
Joj če moj otrok ne bo drug mesec že tekel po vasi pol pa tud ne vem, zdaj že puzanje ni več zanimivo, samo še dviganje na noge ob vse možne elemente, pa k mu še ne gre v večini stojina prstih...ampak kar...pol pa hoče še korake delat...mislim kok je to vztrajen ne moreš verjet ej. Pa skoz moraš bit poleg njega....user posted image Sploh ker je pes začel kar renčat nanjega, dobesedno se ga izogiba, nonstop hodi strani od njega, sej tamal pa nonstop za njim in pol če Tajkotu slučajno rata da pride do njega, se valda hoče njega oprijet da vstane in pes takoj renčat...jap to bo še pestro user posted image

(odgovor članu sončnica24)
Neposredna povezava do sporočila: 642
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 15:13:37   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 643
30.5.2009 16:21:09   
coccinella
HOY!

Ali lahko rešite tole anketo, od ene moje prijateljice za seminarsko nalogo.

Hvala.

tukaj je pa link:  http://www.ringaraja.net/ankete.asp?id=559

(odgovor članu mbd0411)
Neposredna povezava do sporočila: 644
30.5.2009 16:21:20   
jolly123
Valla meni je na RA rekla, da naj ga kar pustim, če hoče sam naj pač počne to. Je že očitno pripravljen. Drugo je pa da bi ga jaz zdaj dajala v stoječi položaj ali pa hojice z namenom da bi hodil. 

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 645
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 17:08:52   
Brisani uporabnik

(odgovor članu jolly123)
  Neposredna povezava do sporočila: 646
30.5.2009 17:14:37   
jolly123
Ja to je res, sam kaj ko to ni več zanimivo, fanta bi rada hodila user posted image  user posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 647
   [Brisano sporočilo]
30.5.2009 17:17:57   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 648
30.5.2009 19:05:53   
Tosca
Dan vsem,

sem končno uspela priti do svojih 15 minut v miru, moj je šel zadremat v spalnico, Danaja pa je končno zadremala v košari. Sva imeli včeraj naporen dan, sem se tik pred poldnevom spomnila, da bi bil res čas, da grem k zdravniku, ker se zadnje čase ne počutim dobro in ko sem klicala, je sestra rekla, da naj kar pridem. Potem pa na hitro spokat in šibat tja. Zadnji mesec mi srce zelo hitro bije, tudi nad 115 in zdravnica pravi, da je morda ščitnica. Bomo videli sredi naslednjega tedna, ko bodo izvidi.

Popoldne pa sva z Danajo šibali v Trbovlje, kjer smo imeli obletnico osnovne šole. Sem rekla, da jim moram vsaj na hitro it pozdravit, Danaja pa je ostala v varstvu pri moji sestri. In je bila začuda zelo pridna, ves čas se je smejala in vriskala, ko sta se bratranec in sestrična igrala z njo. In ko sem prišla domov, se en čas sploh ni zanimala zame. No ja, povsem drugače je bilo, ko je postala lačna.user posted image  Je bilo pa prav zanimivo videt nekdanje sošolce, nekaterih res nisem videla od OŠ in enih treh sploh ne bi spoznala, če mi ne bi povedali imen. Pa nisem bila edina, kar mi je v tolažbo. Smo se namreč dobili prvič po koncu OŠ. Nekateri so že dokaj sivi, nekateri s(m)o prav lepo okrogliuser posted image , kakšen je že tudi skoraj golobučen... Aja, pa že trije od 32 so mrtviuser posted image . Eden samomor, ena prometna in eden zaradi alkotauser posted image user posted image . Ni ravno prijetna bilanca. Pa je bilo

Domov sva tako prišli šele ob pol enajstih, po tistem, ko se je miška pol poti drla v spanju. Uh, je težko tako vozit, ko ji še pomagat ne moreš.

Neposredna povezava do sporočila: 649
30.5.2009 19:16:27   
Tosca
Danes pa ima Danaja vročino, sicer ne visoko, je pa zelo nerazpoložena in stalno joka ali pojokava. Sem šla v nakupe in je mojemu jokala dve uri in nikakor ne zaspat, čeprav je bila zelo zaspana. Očitno je tole tretje cepljenje res najhujše, ker pri prejšnjih dveh nismo imeli nobenih težav. Bomo videli, kakšna bo noč.

Afnica, k varuški greva nekje enkrat na teden ali 10 dni, odvisno od vremena. Včasih greva na sprehod tam mimo in se oglasiva, včasih pa tudi z avtom, mimogrede, če je kaj takega. Je sama varuška na začetku rekla, da naj se kar kaj oglasiva, da se Danaja navadi okolja, nje in otrok. Tudi meni se zdi to dobra ideja, pa še z varuško z veseljem poklepetava, ko sva obe bolj klepetave sorte.user posted image  Drugače naju pa itak tam po 15. septembru čaka uvajanje.

(odgovor članu Tosca)
Neposredna povezava do sporočila: 650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  24 25 [26] 27 28   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?