Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 17:49:08
|
|
|
|
Goldy
|
Ojla dekleta! Mene so danes spustili iz P. Pravijo, da alja lepo raste in da ni kaj. Doma počivat in čakat na akcijo.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 18:18:58
|
|
|
|
donna22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ojla dekleta! Mene so danes spustili iz P. Pravijo, da alja lepo raste in da ni kaj. Doma počivat in čakat na akcijo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 18:26:37
|
|
|
|
tej_a
|
Glede tea tree - kapljica olja na tampon in not, od zunaj pa krema na tanko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 19:58:01
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ojla dekleta! Mene so danes spustili iz P. Pravijo, da alja lepo raste in da ni kaj. Doma počivat in čakat na akcijo. Super, čestitke!!!! Hval za slikice od ...so full luštkani.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 20:26:24
|
|
|
|
lino
|
uuups... eno vprašanje:sem šla na WC (2xzapored ) lulat in potem sem vstala in šla mal po stanovanju in se mi je po nogah tk čist mal vode spolzelo...pa ne tk, ko greš lulat ampak kr tk ...pa bilo je čist mal vode...a bi me moglo skrbet al kaj??? Jst mislim, da tut, če bi bila to voda, ki bi mi mal odtekla še ne bi smelo bit panike
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 20:47:56
|
|
|
|
lenika
|
IZVIRNO SPOROČILO: lino uuups... eno vprašanje:sem šla na WC (2xzapored ) lulat in potem sem vstala in šla mal po stanovanju in se mi je po nogah tk čist mal vode spolzelo...pa ne tk, ko greš lulat ampak kr tk ...pa bilo je čist mal vode...a bi me moglo skrbet al kaj??? Jst mislim, da tut, če bi bila to voda, ki bi mi mal odtekla še ne bi smelo bit panike Ej, čisto isto se je danes zgodilo meni in tudi nimam pojma, kaj naj si mislim.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:01:34
|
|
|
|
tej_a
|
Ko odteče voda, veš da je to to!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:04:20
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika IZVIRNO SPOROČILO: lino uuups... eno vprašanje:sem šla na WC (2xzapored ) lulat in potem sem vstala in šla mal po stanovanju in se mi je po nogah tk čist mal vode spolzelo...pa ne tk, ko greš lulat ampak kr tk ...pa bilo je čist mal vode...a bi me moglo skrbet al kaj??? Jst mislim, da tut, če bi bila to voda, ki bi mi mal odtekla še ne bi smelo bit panike Ej, čisto isto se je danes zgodilo meni in tudi nimam pojma, kaj naj si mislim. Meni se je to zadnjič parkrat zgodilo in ker sem imela naslednji dan ctg sem potem vprašala ginekologa kaj naj bi to pomenilo in mi je izmeril ph, ki je bil 4, kar naj bi pomenilo da to ni plodovnica, ampak izcedek, ki naj bi ga imele določen % nosečnic in naj bi bil nekaj popolnoma običajnega. Čeprav ta izcedek je bil čist tekoč, vseboval ni nič sluza, tako kot običajno izcedki izgledajo. Pa še kar velika kočina ga je bila, ni bilo samo par kapljic. Sedaj se mi je ta izcedek umiril in ga ni več v takšnih količinah. Vseeno pa vama predlagam, da sta pozorni na količino izcedka in v primeru, da se ga vama zdelo veliko se pojdita pokazat ginekologu, pa naj vaju pregledajo. Boljše je imeti en ekstra pregled, kot pa da vaju skrbi. Prijeten petkov večer vam želim. Jaz sem pred tv-jem z laptopom v naročju, moj dragi se pa spet nekaj igra s svojim računalnikom, ker mu nekaj nagaja.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:07:13
|
|
|
|
bamoocham
|
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a Ko odteče voda, veš da je to to! Teja, a pa je to ziher? a niso nekaj govorili, da lahko tudi po kapljicah odteka? Ne vem, js bi se verjetn šla na vajinem mestu pokazat. Ker ziher je ziher.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:31:35
|
|
|
|
bamoocham
|
Ku ku, kje ste vse? No, grem js dol, lepo spite! Nočko
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:34:16
|
|
|
|
tej_a
|
Aja, ups, sorry, tega jest še nisem slišala, da bi lahko odteklo tut po kapljicah! Men je v prvi nosečnosti odtekla ni bilo dvoma, ker je teklo! Noro teklo! In tut v materinski so rekli, naj greš v tem primeru najprej na wc, da glavnina odteče, potem pa počasi brisačo pod rit in v P. In točno tko je blo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:37:12
|
|
|
|
lino
|
Lenika sej ti si itak že čist na koncu in bi lahko bilo to to...jst pa naj bi še 3 tedne imala lufta in mi j mal bad hodit sedaj zvečer v P... Ne vem no...sedaj ne teče več in bom šla počivat in bom danes počakala, pa se mal bolj opazovala (strah me je sam zaradi okužb...ampak verjetno ni straha, ker res ni bilo veliko vode...) in mislim, da če se bo kaj začelo dogajat se bo itak pač začelo...(al bo še odtekalo-tut po kapljicah lahk...al pa morda popadki..., če pa ne imam pa v toreg G.) Sicer pa Bamoocham niti ne morem brez tebe it...tk da to ne more bit to!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:39:48
|
|
|
|
mojjaka
|
No, tudi meni se je večkrat zgodilo, da sem mela kr mokre hlačke, pa da mi je par kapljic steklo pa nogah...sem že hotla it kupit tiste vložke, ki menda pokažejo če gre za plodovnico, pa sem potem na pregledu G vprašala kako je s tem iztekanjem plodovnice, pa mi je rekel na ne skrbim, da bi vedela kdaj gre za plodovnico potem pa nisem več vrtala....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:40:27
|
|
|
|
majana79
|
lino, nekje sem prebrala, da če se uležeš in potem vstaneš pa spet teče, da je to plodovnica... Bodi pozorna, lahko pa da je bil res samo izcedek. Jaz grem likat za tamaučka, vam pa želim mirno noč, pa brez kakih presenečenj.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:42:55
|
|
|
|
lenika
|
Lino glede na to, da si v prvo rodila prej, bi lahko tudi pri tebi šlo zares. Drugače sem pa pri prvem porodu videla, da gre res za veliko količino vode, ko ti voda odteče, tako da mislim, da ni panike, če se to ne bo nadaljevalo ali stopnjevalo.
< Sporočilo je popravil lenika -- 29.5.2009 21:44:02 >
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:47:25
|
|
|
|
lenika
|
Nič grem jaz tudi spat. Mož je šel na eno fantovščino. Sicer je rekel, da ne bo pil in bo kmalu doma, a vseeno ne bi šla danes rodit.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 21:51:52
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: lenika Lino glede na to, da si v prvo rodila prej, bi lahko tudi pri tebi šlo zares. Drugače sem pa pri prvem porodu videla, da gre res za veliko količino vode, ko ti voda odteče, tako da mislim, da ni panike, če se to ne bo nadaljevalo ali stopnjevalo. Ja, sej to...men se je v prvo tudi kr ulilo med nogami...sem iz postelje vstala in je začelo tečt (ampak res tečt in ne sam par kapljic) in zato bom sedaj kr počakala in če bo kaj pač bo, če pa ne ...pa hvala bogu... Lenika bova videli kaj se odvije, a ne??? Kakorkoli že bo, pač bo in se ju3 slišimo...grem sedaj v posteljo... Pa hvala vam moje so , je res fajn imet koga, ki te mal potolaži in razbremeni in pol mal bolj na izi vzameš...res hvala. Nočko.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 22:14:03
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: deja777 a je videla katera to: http://www.ringaraja.net/forum/m_4210819/mpage_1/key_/tm.htm Nimam komentarja , se vidi kdo je temo odprl, pa bom raje tiho.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 22:14:50
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Mene je pa v križu začelo špikat , pa mora počakat - ker ima ati jutri zabavo za rd.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 29.5.2009 22:40:49
|
|
|
|
Hanuši
|
Ej punce a je slučajno kej v zraku? Da novjo dons P polne junijk No pa lahko noč, pa se zjutraj beremo, če pa ktera slučajno gre, pa smo tko al tko vse junijke z njo in navijamo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.5.2009 7:29:35
|
|
|
|
biba14
|
Jutrček, naj vam ponudim . Jaz sem spet spala ko top, sedaj pa že 1 uro čakam, da se zbudi, nikakor noče brcnit, pa me drugače vedno zjutraj pozdravi..upam,da ni kaj narobe . To najbolj ne maram-da zjutraj čakam,kdaj bo dal kaj od sebe, pol pa sem čist ko čakamin tuhtam, če je vse ok....
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.5.2009 7:30:03
|
|
|
|
biba14
|
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy Ojla dekleta! Mene so danes spustili iz P. Pravijo, da alja lepo raste in da ni kaj. Doma počivat in čakat na akcijo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.5.2009 7:30:05
|
|
|
|
loveforever
|
dobro jutro no mene je ta mala vrgla iz postle že ob sedmih ( čas za v vrtec). znoriš. drgače sem vredu, popadki ki sem jih imela skozi cel dan vćeraj so se umirili, tako da sem se kr lepo naspala. lenika-mislim da si ti napisala da ti je voda odtekla. tako se je meni zadnjič naredilo isto sem šla na wc in nazaj po stopnicah sem imela mokre noge. naslednji dan sem imela pregled in je G rekla da lahko da je bila plodovnica ampak da nič hudega da jo je še dovolj, da ko bo to to, bom sama začutla-češ da ko bo orng poknal ne moreš zgrešit, ni pa nevarno če ti odteka po kapljicah,..... no danes pospravljam po stanovanju, jutri pa me ne bo na rr ker grem na obhajilo. lp naty taya- pošlji mi mail na ZS
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.5.2009 7:31:29
|
|
|
|
loveforever
|
dobro jutro biba-si me pa za par sekund prehitela kaj imaš za zajtrk
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 30.5.2009 7:31:55
|
|
|
|
biba14
|
Meni je že nekajkrat tekočine malo steklo, pa mi je G rekel,da sem še čist zaprta in da mi najverjetneje mehur več ne dela dobro zaradi velikorto maternice-da pritiska,potem pa še malo zraven spusti
|
|
|
izbira imena za moja dvojčkanosečka semkatero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?lovro-jure (
38%)
jon-luka (
15%)
aron-lan (
9%)
jaša-rok (
12%)
tijan-amadej (
12%)
matej-staš (
13%)
Število vseh glasov: 243Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!