|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
29.5.2009 17:49:08   
Goldy
Ojla dekleta!

Mene so danes spustili iz P. Pravijo, da alja lepo raste in da ni kaj. Doma počivat in čakat na akcijo. user posted image

Pa smo 4!!!

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4476
29.5.2009 18:18:58   
donna22
IZVIRNO SPOROČILO: Goldy

Ojla dekleta!

Mene so danes spustili iz P. Pravijo, da alja lepo raste in da ni kaj. Doma počivat in čakat na akcijo. user posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4477
29.5.2009 18:26:37   
tej_a
Glede tea tree - kapljica olja na tampon in not, od zunaj pa krema na tanko. 

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4478
29.5.2009 19:58:01   
lino

Ojla dekleta!

Super, čestitke!!!!user posted image user posted image user posted image

Hval za slikice od user posted image ...so full luštkani.user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4479
29.5.2009 20:26:24   
lino
uuups...user posted image

eno vprašanje:sem šla na WC (2xzapored ) lulat in potem sem vstala in šla mal po stanovanju in se mi je po nogah tk čist mal vode spolzelo...pa ne tk, ko greš lulat ampak kr tkuser posted image ...pa bilo je čist mal vode...a bi me moglo skrbet al kaj??? Jst mislim, da tut, če bi bila to voda, ki bi mi mal odtekla še ne bi smelo bit panikeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4480
29.5.2009 20:47:56   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: lino

eno vprašanje:sem šla na WC (2xzapored ) lulat in potem sem vstala in šla mal po stanovanju in se mi je po nogah tk čist mal vode spolzelo...pa ne tk, ko greš lulat ampak kr tkuser posted image ...pa bilo je čist mal vode...a bi me moglo skrbet al kaj??? Jst mislim, da tut, če bi bila to voda, ki bi mi mal odtekla še ne bi smelo bit panikeuser posted image user posted image user posted image

Ej, čisto isto se je danes zgodilo meni in tudi nimam pojma, kaj naj si mislim.

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4481
29.5.2009 21:01:34   
tej_a
Ko odteče voda, veš da je to to! user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4482
29.5.2009 21:04:20   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: lino

Ej, čisto isto se je danes zgodilo meni in tudi nimam pojma, kaj naj si mislim.

Meni se je to zadnjič parkrat zgodilo in ker sem imela naslednji dan ctg sem potem vprašala ginekologa kaj naj bi to pomenilo in mi je izmeril ph, ki je bil 4, kar naj bi pomenilo da to ni plodovnica, ampak izcedek, ki naj bi ga imele določen % nosečnic in naj bi bil nekaj popolnoma običajnega.
Čeprav ta izcedek je bil čist tekoč, vseboval ni nič sluza, tako kot običajno izcedki izgledajo. Pa še kar velika kočina ga je bila, ni bilo samo par kapljic.

Sedaj se mi je ta izcedek umiril in ga ni več v takšnih količinah.

Vseeno pa vama predlagam, da sta pozorni na količino izcedka in v primeru, da se ga vama zdelo veliko se pojdita pokazat ginekologu, pa naj vaju pregledajo. Boljše je imeti en ekstra pregled, kot pa da vaju skrbi.

Prijeten petkov večer vam želim.
Jaz sem pred tv-jem z laptopom v naročju, moj dragi se pa spet nekaj igra s svojim računalnikom, ker mu nekaj nagaja.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4483
29.5.2009 21:07:13   
bamoocham
IZVIRNO SPOROČILO: tej_a

Ko odteče voda, veš da je to to! user posted image

Teja, a pa je to ziher?
a niso nekaj govorili, da lahko tudi po kapljicah odteka?

Ne vem, js bi se verjetn šla na vajinem mestu pokazat. Ker ziher je ziher.

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4484
29.5.2009 21:31:35   
bamoocham
Ku ku, kje ste vse?

No, grem js dol, lepo spite!

Nočkouser posted image

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4485
29.5.2009 21:34:16   
tej_a
Aja, ups, sorry, tega jest še nisem slišala, da bi lahko odteklo tut po kapljicah! user posted image

Men je v prvi nosečnosti odtekla ni bilo dvoma, ker je teklo! Noro teklo! In tut v materinski so rekli, naj greš v tem primeru najprej na wc, da glavnina odteče, potem pa počasi brisačo pod rit in v P. In točno tko je blo. 

Neposredna povezava do sporočila: 4486
29.5.2009 21:37:12   
lino
Lenika sej ti si itak že čist na koncu in bi lahko bilo to to...jst pa naj bi še 3 tedne imala luftauser posted image in mi j mal bad hodit sedaj zvečer v P...

Ne vem no...sedaj ne teče več in bom šla počivat in bom danes počakala, pa se mal bolj opazovala (strah me je sam zaradi okužb...ampak verjetno ni straha, ker res ni bilo veliko vode...) in mislim, da če se bo kaj začelo dogajat se bo itak pač začelo...(al bo še odtekalo-tut po kapljicah lahk...al pa morda popadki..., če pa ne imam pa v toreg G.)
Sicer pa Bamoocham niti ne morem brez tebe it...tk da to ne more bit to!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4487
29.5.2009 21:39:48   
mojjaka
No, tudi meni se je večkrat zgodilo, da sem mela kr mokre hlačke, pa da mi je par kapljic steklo pa nogah...sem že hotla it kupit tiste vložke, ki menda pokažejo če gre za plodovnico, pa sem potem na pregledu G vprašala kako je s tem iztekanjem plodovnice, pa mi je rekel na ne skrbim, da bi vedela kdaj gre za plodovnicouser posted image potem pa nisem več vrtala....

(odgovor članu tej_a)
Neposredna povezava do sporočila: 4488
29.5.2009 21:40:27   
majana79
lino, nekje sem prebrala, da če se uležeš in potem vstaneš pa spet teče, da je to plodovnica... Bodi pozorna, lahko pa da je bil res samo izcedek.

Jaz grem likat za tamaučka, vam pa želim mirno noč, pa brez kakih presenečenj. user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4489
29.5.2009 21:42:55   
lenika
Lino glede na to, da si v prvo rodila prej, bi lahko tudi pri tebi šlo zares. Drugače sem pa pri prvem porodu videla, da gre res za veliko količino vode, ko ti voda odteče, tako da mislim, da ni panike, če se to ne bo nadaljevalo ali stopnjevalo.

< Sporočilo je popravil lenika -- 29.5.2009 21:44:02 >

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4490
29.5.2009 21:47:25   
lenika
Nič grem jaz tudi spat. Mož je šel na eno fantovščino. Sicer je rekel, da ne bo pil in bo kmalu doma, a vseeno ne bi šla danes rodit.

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4491
29.5.2009 21:51:52   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: lenika

Lino glede na to, da si v prvo rodila prej, bi lahko tudi pri tebi šlo zares. Drugače sem pa pri prvem porodu videla, da gre res za veliko količino vode, ko ti voda odteče, tako da mislim, da ni panike, če se to ne bo nadaljevalo ali stopnjevalo.

Ja, sej to...men se je v prvo tudi kr ulilo med nogami...sem iz postelje vstala in je začelo tečt (ampak res tečt in ne sam par kapljic) in zato bom sedaj kr počakala in če bo kaj pač bo, če pa ne ...pa hvala bogu...

Lenika bova videli kaj se odvije, a ne???user posted image Kakorkoli že bo, pač bo in se ju3 slišimo...grem sedaj v posteljo...

Pa hvala vam moje souser posted image , je res fajn imet koga, ki te mal potolaži in razbremeni in pol mal bolj na izi vzameš...res hvala.

Nočko.user posted image

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 4492
29.5.2009 22:14:03   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: deja777

a je videla katera to:

http://www.ringaraja.net/forum/m_4210819/mpage_1/key_/tm.htm

user posted image user posted image user posted image

Nimam komentarja user posted image user posted image , se vidi kdo je temo odprl, pa bom raje tiho.

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4493
29.5.2009 22:14:50   
Mala_princeska
Mene je pa v križu začelo špikat user posted image , pa mora user posted image počakat - ker ima ati jutri zabavo za rd.user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4494
29.5.2009 22:40:49   
Hanuši
Ej punce a je slučajno kej v zraku?

Da novjo dons P polne junijkuser posted image user posted image
No pa lahko noč, pa se zjutraj beremo, če pa ktera slučajno gre, pa smo tko al tko vse junijke z njo in navijamo.

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4495
30.5.2009 7:29:35   
biba14
Jutrček, naj vam ponudim user posted image .
Jaz sem spet spala ko top, sedaj pa že 1 uro čakam, da se user posted image zbudi, nikakor noče brcnit, pa me drugače vedno zjutraj pozdravi..upam,da ni kaj narobeuser posted image . To najbolj ne maram-da zjutraj čakam,kdaj bo dal kaj od sebe, pol pa sem čist user posted image ko čakamin tuhtam, če je vse ok....

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4496
30.5.2009 7:30:03   
biba14

Ojla dekleta!

user posted image

(odgovor članu Goldy)
Neposredna povezava do sporočila: 4497
30.5.2009 7:30:05   
loveforever
dobro jutro

no mene je ta mala vrgla iz postle že ob sedmih ( čas za v vrtec). znoriš. drgače sem vredu, popadki ki sem jih imela skozi cel dan vćeraj so se umirili, tako da sem se kr lepo naspala.

lenika-mislim da si ti napisala da ti je voda odtekla. tako se je meni zadnjič naredilo isto sem šla na wc in nazaj po stopnicah sem imela mokre noge. naslednji dan sem imela pregled in je G rekla da lahko da je bila plodovnica ampak da nič hudega da jo je še dovolj, da ko bo to to, bom sama začutla-češ da ko bo orng poknal ne moreš zgrešit, ni pa nevarno če ti odteka po kapljicah,.....

no danes pospravljam po stanovanju, jutri pa me ne bo na rr ker grem na obhajilo.

lp

naty taya- pošlji mi mail na ZS

(odgovor članu Hanuši)
Neposredna povezava do sporočila: 4498
30.5.2009 7:31:29   
loveforever
dobro jutro biba-si me pa za par sekund prehitelauser posted image  kaj imaš za zajtrk

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4499
30.5.2009 7:31:55   
biba14
Meni je že nekajkrat tekočine malo steklo, pa mi je G rekel,da sem še čist zaprta in da mi najverjetneje mehur več ne dela dobro zaradi velikorto maternice-da pritiska,potem pa še malo zraven spustiuser posted image

(odgovor članu loveforever)
Neposredna povezava do sporočila: 4500
Stran:   <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  178 179 [180] 181 182   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

izbira imena za moja dvojčka
nosečka sem

katero dva imena sta vam najbolj všeč za dvojčka?

lovro-jure (38%)

jon-luka (15%)

aron-lan (9%)

jaša-rok (12%)

tijan-amadej (12%)

matej-staš (13%)

Število vseh glasov: 243

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!