|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: II pričakujemo maja 2009
28.5.2009 11:09:40   
dini
Pisarnico?user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2176
28.5.2009 11:18:17   
Nalina
Jaaaaaa, da ne bom več doma delala (nad glavo imava mojo babico ....). user posted image Če že bejbija ŠE ni, bom vsaj delala lahko v miru user posted image

Bom lahko imela prostorček lepo za delat in vse igrače bojo lahko tam lepo pod alarmom, ampak najbolj omembno je pa to, da nisem skos doma in da bom spet v mestu. Sem celo življenje živela v mestu, ga mela poln kufer, se preselila v stanovanje mojega dedka (spodnja polovica hiše) in po 3 mesecih se mi meša, ko delam od doma. Imamo pa vsaj vrt, kar je pa veliko, za našega pasjega huligana in za naju, ki imava sedaj veliko domače zelenjave. Njamiii user posted image

Tako, da sva hotela poiskat prostor, kjer bi imela trgovinico in čudežno nihče ne oddaja prosotrov ali pa so tako dragi, da ne pride v upoštev. Tako sem se odločila za pisarnico in upam, da dobim to, ki jo imava ogledano, ker je res super! user posted image

< Sporočilo je popravil Nalina -- 28.5.2009 11:19:57 >

(odgovor članu dini)
Neposredna povezava do sporočila: 2177
28.5.2009 11:34:18   
pižmovka
Tut pri meni je bil -. user posted image Pa user posted image tut ni! Bojim se, da mam še kr mal pomešano zarad KT. Cel mesec mam ful belega toka. In takrat ko naj bi bila o. je bla sluz, sam... Nkak se mi dozdeva da to ni blo to!!! Če ma user posted image za pridit, naj to čimprej naredi! Drugačpa naj se user posted image pokaže! user posted image

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2178
28.5.2009 14:48:28   
zebra
Živjo punce...mene tale user posted image  heca...zdaj bi pa že lahk pritekla...glede na to, da me križ kar boli in boli, test je -, tečke pa še kr ni...naj se že zlije, da gremo v 16. krog....pa da mam spet možnost upanja...a neuser posted image

Tejchy kako si?, pa Luna...upam da jutr ugledaš user posted image , Pižmovka pa ti tudiuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Joj Dini, kaj to berem, malo se pomiri, pa relaxsiraj...bo boljš...verjemi....

< Sporočilo je popravil zebra -- 28.5.2009 14:50:35 >

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2179
28.5.2009 15:29:45   
Nalina
Evo, jaz se vam javljam, da je prelah verjetno mimo, da upam, da tečnule ne bo danes :) Sem prišla domov, sploh ne skuhana, kar je že dosežek. Pisarnica je fuuuuuuuuull luštkana, samo eni se morajo rej izselit ven. Hehehe

Upam, da bo ...

(odgovor članu zebra)
Neposredna povezava do sporočila: 2180
28.5.2009 19:26:04   
pižmovka
No js pa sporočam, da je user posted image prišla danes točo ob treh!
Tak da se tipkamo v juniju!

(odgovor članu Nalina)
Neposredna povezava do sporočila: 2181
28.5.2009 19:34:52   
Maisha
IZVIRNO SPOROČILO: pižmovka

No js pa sporočam, da je user posted image prišla danes točo ob treh!
Tak da se tipkamo v juniju!

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2182
28.5.2009 19:56:26   
pižmovka
Hvala Maisha! user posted image

Upajmo na junij!

(odgovor članu Maisha)
Neposredna povezava do sporočila: 2183
28.5.2009 22:26:23   
LUNA83
oJOJJJ PIŽMOVKA, ne no! user posted image user posted image

pozitivno naprej! Držim pesti v juniju.

No pa sem ostala se mi zdi samo še jaz v maju? Meni uradno zamuja en dan nič ne kaže da bo prišla,..vam javim jutri,.. upam da je ne bo.

Glede na to da sem zadnja ne me zapustit prosim ;) pridite še kaj na to temo pogledat ne?

Čakamo +

(odgovor članu pižmovka)
Neposredna povezava do sporočila: 2184
28.5.2009 23:21:13   
tropical
Mene kar modro obarvajte user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2185
28.5.2009 23:29:43   
LUNA83
Tropical user posted image user posted image

Zdaj pa sem res sama ostala???

Čakamo +

(odgovor članu tropical)
Neposredna povezava do sporočila: 2186
29.5.2009 7:47:12   
LUNA83
Moje tečke še ni. Če je ne bo do popoldneva grem kupit test in ga bom nardila jutri zjutraj da vem pri čem smo. Nikoli mi ni še tako zamujala,..

Čakamo +

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2187
29.5.2009 8:13:09   
mausikaa
nisi sama, jaz tudi še strašim tukaj, čeprav se mi zdi, da ne bom več dolgo ker se mi je pojavil roza izcedek, ki ga spremljajo krči user posted image  ah ja, se bomo očitno selili na julij

[img]http://lb1f.lilypie.com/hVkrp2.png[/img]

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2188
29.5.2009 8:28:41   
S*
pižmovka, tropical user posted image user posted image user posted image

LUNA ti pa si meni zelo sumljiva user posted image

(odgovor članu mausikaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2189
29.5.2009 8:36:56   
S*

user posted image

user posted image

user posted image
user posted image   ALI user posted image  PRIČAKUJEMO MAJA 2009   

xx.05 - Kliki user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Aqua77 user posted image  user posted image user posted image   v nove boje
XX.05 - Miklarom srečka user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
xx.05 - S* (9. krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - Tecnobica user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje
xx.05 - Ency
xx.05 - Chi_Pita user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
xx.05 - DOaisy user posted image   user posted image user posted image user posted image
 v nove boje
xx.05. - Tretinjka srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
xx.05 - Dolydoly  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
01.05 - JanaB  user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
02.05 - katrin30
user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
03.05 - CJ  user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
05.05 - Maisha (4. krog) srečka
 user posted image  user posted image user posted image user posted image
06.05 - BabyKitty user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje 
06.05 -Tinncyka (3. krog po ss) srečka user posted image user posted image user posted image user posted image
06.05 - Amii user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
06.05 - Žaži srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image

07.05 - tuliipa srečka user posted image  user posted image user posted image user posted image
07.05 - MAŠKA (3. krog po 2 ss) srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
08.05 - Tanja_Jes(1postopek IVF) user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
09.05 - Jada82 (6. krog)user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje 
10.05 - SISI4 user posted image  user posted image user posted image user posted image  v nove boje
12.05 - Neodkrita user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
12.05 - Tweety83 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image  
13.05 - Jane77 user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
13.05 - Bellissima user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
14.05 - Anneri srečka user posted image   user posted image   user posted image   user posted image  
14.05 - Majčyca srečka user posted image
user posted image   user posted image   user posted image
16.05 - Ursa30  user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
16.05 - Buska user posted image   user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - BEBIII (1 postopek ICSI)user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje 
18.05 - Misk2 user posted image user posted image user posted image user posted image v nove boje
18.05 - SakuL
19.05 - MiniMiska user posted image  user posted image user posted image user posted image
v novee boje
21.05 -Tejchy25 (12. krog) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Nalina user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Mausikaa
user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
20.05 - Pižmovka user posted image   user posted image user posted image user posted image   v nove boje
21.05. - Hana76 srečka user posted image  user posted image   user posted image   user posted image
21.05. - Ziva1 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
23.05 - Sarar user posted image  user posted image user posted image user posted image   v nove boje
24.05 - Pajcevina srečka  user posted image  user posted image user posted image user posted image  
25.05 - tropical (14. krog (6. krog po ss)) user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
27.05 - LUNA83
27.05 - Tiki55 user posted image   user posted image user posted image user posted image  v nove boje
28.05. tatjana.d user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje

29.05. - zebra  user posted image  user posted image user posted image user posted image    v nove boje
31.05 - Barvar

31.05 - Tinkarčica(6 krog) user posted image  user posted image user posted image user posted image v nove boje   

MAJA NAS JE 50, OD TEGA 12 SREČK NOSEČK 

Modrih : 34
Roza   :  12
  Skupaj :46

user posted image NAVIJAČICEuser posted image

*Nončika*
*Murkica*
*Stella Rossa*
*Among_the_clouds*
*Pikica36*
*Aqua77*
*Spps*
*Tiki55*
*Sonček85*
*Larilu*
*Dysan*
*Giotti*
*Mojca345*
*spps*

user posted image

HIMNA (by BEYBA)
Vsako jutro komp prižgi,
Na forumu preberi si,
Kdo noseč je in kdo ne,
Kdo cele noči trudi se!

En Dva tri-na delo gremo mi,
Dva dva tri- že slončkamo vsi!

Če mesec mine in kaj več,
Dveh črtic pa le ni in ni,
Naj upanje ne uide preč,
Saj vztrajni bomo mi vsi!

Minil bo mesec ali več,
Nosečnic bo pa vedno več,

Nakoncu bomo mame vse,
Če slončkale bomo kot se zagre...

En Dva tri-na delo gremo mi
Dva dva tri-že slončkamo vsi...    

user posted image

JANUAR.................................................31.25% SREČK NOSEČKuser posted image
FEBRUAR..............................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image
MAREC...................................................28,81% SREČK NOSEČKuser posted image
APRIL......................................................20.00% SREČK NOSEČKuser posted image
MAJ.............................................................26,09% SREČK NOSEČKuser posted image  

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

[/quote]

[/quote]

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2190
29.5.2009 9:30:33   
Chi_Pita
Dobro jutro punce ... user posted image evo lih kavico sem spila

user posted image user posted image user posted image za vas, ki vas je obiskala ...
Luna83 ... kaj je pa pri tebi ... si naredila test? Navijam da zagledaš res debel + user posted image user posted image user posted image user posted image

Drugače, a se že pripravljate na nove + v juniju ... jaz upam, da sva spacala nekaj lepega user posted image ... moram pa priznat, da me skozi neki šravfa po trebuhu ... sploh ne vem, kaj naj bi to pomenlo user posted image ... pa apetita sploh nimam ... sam verjetno je krivo to poletno vzdušje user posted image
Še en dolg teden čakanja ... joooj user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 2191
29.5.2009 11:01:42   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Tiki55

No, moja se je ulila... Gremo v nove boje, ostalim nečakajočim pa user posted image
groza,sem pa že misla da bo +

srečno v juniju in naj bo plusek user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Tiki55)
Neposredna povezava do sporočila: 2192
29.5.2009 11:40:44   
lidijajenko
zdravo punce moje,

evo jaz se vam ta mesec nisem javla, oz.nismo je pričakovali in je tudi ni. Danes smo v 3 krogu zagledali user posted image  tako da sem srečkauser posted image .

Vsem želim veliko sreče in predvsem ne obremenjujte se s tem kdaj bo, takrat ko boste najmanj pričakovale takrat bo.

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2193
29.5.2009 12:14:50   
Chi_Pita
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke in mirno nosečnost ti želim!
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

"Držite se svojih sanj. In naredite vse kar je treba, da jih spremenite v resničnost!"

(odgovor članu lidijajenko)
Neposredna povezava do sporočila: 2194
29.5.2009 12:20:52   
S*
IZVIRNO SPOROČILO: Chi_Pita

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Iskrene čestitke in mirno nosečnost ti želim!

user posted image   user posted image   user posted image   Čestitke

(odgovor članu Chi_Pita)
Neposredna povezava do sporočila: 2195
29.5.2009 12:48:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

zdravo punce moje,

evo jaz se vam ta mesec nisem javla, oz.nismo je pričakovali in je tudi ni. Danes smo v 3 krogu zagledali user posted image  tako da sem srečkauser posted image .

Vsem želim veliko sreče in predvsem ne obremenjujte se s tem kdaj bo, takrat ko boste najmanj pričakovale takrat bo.

lp

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image je čestitkeeeeeeeeeeee

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 2196
29.5.2009 12:54:15   
tecnobica

IZVIRNO SPOROČILO: lidijajenko

zdravo punce moje,

lp

Bravoooooooooo user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2197
29.5.2009 13:16:38   
pilotina
lidijajenko....čestitam in želim ti lepo nosečnost user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2198
29.5.2009 13:20:44   
LUNA83
LIDIJAJENKO user posted image user posted image user posted image

Moje tečke ni!!!! Menstrualnih bolečin tudi ne, le joške so napete pa pri bradavicah boleče. Nardila sem test vendar ne z jutranjim urninom in je minus!!! Jojjj

Naj ga poiskusim naredit jutri zjutraj še enega z jutranjimurinom? To se mi ni še nikolli zgodilo,. zdaj od vseh teh živcev in vsega mi je kar slabo pa tečna in živčna sem kot ,...

Čakamo +

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 2199
29.5.2009 13:28:49   
dini
LIDIJAJENKO čestitke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

NIKOLI NE REČI NIKOLI!!!!

(odgovor članu LUNA83)
Neposredna povezava do sporočila: 2200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  86 87 [88] 89 90   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Trije znaki, ki kažejo, da je ženska plodna
Ko je ženska v, tako imenovanih, plodnih dneh, njeno telo to pokaže tudi na zunaj, z drobnimi signali, ki se jih lahko n...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.