|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
29.5.2009 10:32:08   
oktavija
IZVIRNO SPOROČILO: oktavija

Kako veš da se bebici kovca???user posted image
Jaz čutim res močne brce in to ves danuser posted image user posted image ... tudi ko hodim in kaj delam ga čutimuser posted image user posted image ... sam za kolcanje pa res nevem kako se čuti??user posted image

Nobena mi še ni odgovorila!user posted image

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1451
29.5.2009 10:36:27   
baby blue
mene tudi zanima kako veš da se mu kolca... oziroma kak je občutek

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1452
29.5.2009 10:37:11   
Picabo
Ko je bilo govora o morju... Jaz pa obožujem počitnice v kampu. Zame je to tisto pravo. Imava tudi šotor, samo ga prakticirava le občasno, veliko raje izkoriščam prikolico, ki jo imamo postavljeno. Ob morju, pod borovci... ko te zjutraj zbudijo škržati, galebi ali pa ribič, ki gre s starim čolnom na ribolov... (kot otrok pa sem vedno hodila v aparmaje - želja staršev - bila nekoč). To mi vedno napolni baterije, tudi, če sem šla samo za vikend, samo je bilo tako težko it v nedeljo nazaj domov... Letos pa si bom privoščila. Tudi, ko bo moj šel v službo bom kar sama dol ostala in sem si kupila tak super ležalniček in bom lahko stvari na plažo vozila, ker nosit jih ne morem...

Lepo vas pozdravljam in vam želim vse dobro. Trebuščki so zakon!

Človek je trši od kamna in krhkejši od jajca.
(hrvaški pregovor)

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1453
29.5.2009 10:37:14   
yenny
Joj nekater vidim vstopate že v 28 teden!Srečnice!user posted image
Mi smo na koncu 24 tedna!Imam občutek,da sem v tem tednu kar vzhajala v trebuh!Danes se še smejim ko ni vroče,ampak vsa tista vročina in trebuh in ...,cel kup težav!
Ja,se kar strinjam,da je moškim kar direktno treba povedati,kaj se od njih pričakuje.Samo kaj,ko na to kar pozabim in mislim,da po tolikem času ko sva skupaj bi pa že lahko vedel.Pa ne ve!Enostavno ne ve!user posted image Težko verjetno,ampak to je sigurno povezano s spolom,ker pri večini tako!Včasih potem,ko končno zmečem ven vse kar mi leži na duši,te prav presenečeno pogleda in reče,ja zakaj pa nisi rekla,jaz nisem vedel!!???Ja,to je to!
Ja še nekaj sem premlevala-po vaših izkušnjah me zanima kaj je najboljše za ritko umivat?S tem se ubadam zadnjih nekaj dni,pa boste tiste izkušene še najbolj vedelemImejte se!user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1454
29.5.2009 10:39:52   
Tanik
IZVIRNO SPOROČILO: veselka

sem pa od sodelavke dobila celo predlog, da jih komu dam v varstvo za določen čas user posted image , kot da so predmeti.

user posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1455
29.5.2009 10:41:00   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

ful podoben občutek kot da te brcne ampak je zelo rahel gib k poskoč user posted image ne vem kako bi opisala

Neposredna povezava do sporočila: 1456
29.5.2009 10:42:12   
baby blue
jao to pa je izjava tedna...

midva bova tud mogla neki s kužkam nardit da ne bo preveč ljubosumja v hiši user posted image

larilu he he meni se zdi vse enako... tak da pravim da kar brca he he... user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil baby blue -- 29.5.2009 10:44:32 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1457
29.5.2009 10:44:23   
Anonimen
naša kužika ni nič kej ljubosumna kvečjemu ji je ful fajn k jo še tamal mrcvaruser posted image k je pa crkljivka tok da dol padeš tko da ji prov paše k se tamal nanjo sprav user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1458
29.5.2009 10:45:53   
baby blue
ja vi ko že enega imate pri nas bo šele prvi tako da ne vem kako bo reagirov je pa pravi mali scrkljanček... mu bo treba kako plenico polulano iz porodnišnice prnest da se bo vonja navadu user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1459
29.5.2009 10:49:19   
Tanik
user posted image

to je moj mačkon 6 kilski

spodaj pa mačkonka
user posted image t

< Sporočilo je popravil Tanik -- 29.5.2009 10:51:18 >

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1460
29.5.2009 10:51:34   
Anonimen
eh veš sm tud jaz to dala enkrat čezuser posted image mi smo jo postopoma navajal nanj tko da ga je povohala pa tko in pol k je mali shodil je pa itak to njegova bava (lara) in tud če bi bilo po njeno se sploh ne bi ločila od njega,je pa res da ga ščit non stop 

Neposredna povezava do sporočila: 1461
29.5.2009 10:52:07   
Anonimen
Tanik tale mačkonka mi je pa tokkkkk luštnauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 1462
29.5.2009 11:01:35   
mancag
Jaz si malo ogledujem preko spleta :posteljice gledam( 140X70)dimenzije , previjalne mize, otroški ležalnik, prenosna posteljica, otroška posteljnina Aljaž( šest delni set stane 142E), jogi, nepremočljiva podloga za vzmetnico,...user posted image .Cene so kar opasne.user posted image
Veliko stvari bom naročila preko spleta ful se splača.user posted image
Danes sem naročila: Angelcare AC300 naprava za zaznamovanje, premikanje, dihanje CENA JE 90E. To se mi zdi zelo pomembna stvar za otroka.

Zdaj grem pa počasi kuhati kosilo , ker pride danes moj  dragi prej domov. Včeraj sem dobila od tašče domače češnje. Mogoče bom naredila kakšen štrudelj, če se mi bo dalo, drugače pa jutri, ko dobim obisk;pa kakšen napitek bi pasal zraven.

user posted image user posted image

Manca

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 1463
29.5.2009 11:04:27   
baby blue
Tanik kako lepi muc in mačkonka...

mancag cene so kar opasne ja... midva imava že vse nagledano samo naričit je še treba pa še brezplačno ti dostavijo pa maš mir pol... posteljnino bom pa kar Aljaževo naročila ki je 6 delna

< Sporočilo je popravil baby blue -- 29.5.2009 11:06:31 >

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1464
29.5.2009 11:31:24   
Sarchi
IZVIRNO SPOROČILO: larilu

Tanik tale mačkonka mi je pa tokkkkk luštnauser posted image
]

user posted image

Želi si, upaj in ujemi srečo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1465
29.5.2009 11:56:19   
barika
IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

IZVIRNO SPOROČILO: veselka

sem pa od sodelavke dobila celo predlog, da jih komu dam v varstvo za določen čas user posted image , kot da so predmeti.

user posted image

ej ****tiš, to bi bil tudi moj predlog ... pač nisem ljubitelj kosmatega user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja še nekaj sem premlevala-po vaših izkušnjah me zanima kaj je najboljše za ritko umivat?S tem se ubadam zadnjih nekaj dni,pa boste tiste izkušene še najbolj vedele

že od začetka mu rito brišem z robčki (dm ali muller, ostalo je predrago)

Oktavija, ko bo začel/a kolcati, ne boš mogla zgrešit, isto kot se kolca tebi, samo v trebuhuuser posted image

Jaz sem pa danes zjutraj opazila na sp. hlačah tak temno rjav izcedek, ki je smrdel po krviuser posted image , v bistvu enako kot kak dan pred menzo, pa še trebuh me je bolel. in sem si rekla stop, bo treba malo ustavit konje. Tak, da imam vikend ležanja in lenarjenja.

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1466
29.5.2009 12:00:15   
altaja
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

Priznam, ne ločim kolcanja od brcanja user posted image ... vem pa da ne kolca takrat ko trebuh valovi in ko se tako guzi da ga lahko po ritki pobožam.

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1467
29.5.2009 12:05:21   
baby blue
sej jst tudi ne ločim kolcanja od brcanja

altaja a ti že veš kako je obrnjen in kje ima ritko... moj brca kar iz obeh strani enkrat z leve drugič z desne pa ne vem kje ima kaj... user posted image user posted image nazadnje ko sem bila na pregledu je imel glavo na desni strani

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1468
29.5.2009 12:10:31   
mancag
Mene tudi zanima kako veš, da se bebici KAVCA( prvič čujem).user posted image
Moja bebica je ful živahtna in mislim, da bo fantek. saj ponoči imam mir.user posted image user posted image user posted image

Manca

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 1469
29.5.2009 12:13:07   
altaja
baby blue: za enkrat se še obrača. Sej ne vem če je ritka, lahko da je tud glavica. Jo pa čist vn porine tko da res lahko zatipam. Je pa čist odvisno od dneva - enkrat je bolj spodaj, drugič na sredini na levo, drugič na desno,... Počasi bo zmanjkalo prostora za tole kobacanje. Mam 8.6. pregled pa bom kaj več zvedla kako je z lego. 

Neposredna povezava do sporočila: 1470
29.5.2009 12:20:58   
baby blue
sej jst mam tud 4.6 pregled pa bom prašala kako in kaj...

a res prav ven potisne... pri meni pa še ni toliko opazno... sam je prav smešno ko mi cel trebuh se premakne kot val user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1471
29.5.2009 12:36:42   
altaja
Baby blue: Sem ti neki poskušala na zs poslat, pa ne vem če je uspelo

Neposredna povezava do sporočila: 1472
29.5.2009 12:53:21   
baby blue
ne ni šlo nisem nič dobila 

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1473
29.5.2009 13:11:20   
baby blue
altaja sem dobila na mail... neverjetno kako opazno je... imata pravega nogometaša... pri meni pa še ni tako opazno komaj pa čakam da bo... 

Neposredna povezava do sporočila: 1474
29.5.2009 13:16:43   
vila MaLiNa
Pozdravljene!

Joj kako paše da je petek in hladnoooouser posted image Nisem si mislila, da bom kdaj navijala za hladne dneveuser posted image

Oktavija punce te nismo nič spustile user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Oktavija: kolcanje se pri meni čuti kot enakomerno trzanje. To ponavadi traja nekaj minut.Je pa hecen občutek.

Nisem vedela, da se tako občuti kolcanjeuser posted image Ja boščki maliuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: kepica

Včeraj sem kupila kopalkeuser posted image user posted image In sem zelo zadovoljna, ker so lepe, pisane in super stojijo na moji mlekarniuser posted image Komaj čakam, da gremo na morje, da jih pokažem user posted image

Kepica kje si jih pa kupila, če smem vprašat? Punce ostale, ki mislita, da vam bodo kopalke prav.... ne ne bodo vamuser posted image Sem tudi sama mislila, da mi bodo, pa ko sva hotela z dravim za majske praznike malo oditi v Portorož se namočiti v slane bazene... pač nisva šlauser posted image Same ugotovite zakajuser posted image . Drugače, ko sem na morju sem zgoraj brez. Samo sedaj, ko sem noseča se mi pa ravno ne zdi, da bi bilo to fajnuser posted image . Pa nevem zakaj tako čutimuser posted image .

Ko boste našle bele lanene hlače sporočite še meniuser posted image Tudi sama jih iščem, toda ne najdem... Imam pa blago kupljeno, tako če jih ne bom našla jih bom dala pa delat. Al pa razmišljam, da bi si jih sama sešila, sej ima sestra in pa svakinja tudi šiviljski stroj, znata pa itak obe šivati toliko kot jatuser posted image Sej ne more biti težko... bom vzela ene svoje stare hlače, prerisala na blago... zgoraj bom pa dala patent. A mislite, da bo šlouser posted image .

Baby blue tudi pri nama je polno sadja - grozdje, marelice, breskve, melona, kivi, jabolka... češenj pa jagod je pa že zmanjkalouser posted image , aja pa sladoleda tudi.... Samo ni panike imamo strojček za sladoled, ampak kaj ko se bogi revež ne more tok hitro hladiti kolikor bi jaz sladoleda pojedlauser posted image

Ufff... naš mačkon tudi najraje spi v prenosni postelji moje nečakinje, pa tudi v vozičku za najino user posted image , ki ga je dragi iz vsega navdušenja že sestavil... Da bi pa keremu drugemu dala v varsto svojega mačkonauser posted image , no go... Sej sem si ga sama omislila in se odločila, da bom JAZ skrbela zanjga in ne drugi. Se bo že privadil na dojenčico v hiši! Joj Tanik, kok sta luštnauser posted image . To je pa toooook za crkljatuser posted image . Sicer pa kok moja nečakinja obožuje mačkona... skos za njim hodi in muci gor in muci dol, ga vleče za rep in ušesa, pa je začuda nič ne praskne, ko ima dovolj maltretiranja user posted image se pač umakne. Drugače se pa tok rada k njemu sistne, ker je mehakuser posted image

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1475
Stran:   <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  57 58 [59] 60 61   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Top ideje za nosečniške pustne maske
photo
Če si si za letošnji pust že omislila nosečniški trebušček, ga lahko izkoristiš za odličen pustni kostum. Tvoj trebuh la...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?