|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrke 2009 - part.II
29.5.2009 7:03:39   
kepica
Dobro jutrouser posted image

Uh, ste pa zgodne danesuser posted image  Jaz sem tudi že po zajtrku. In sem zelo dobre volje, ker je končno petekuser posted image
Včeraj sem kupila kopalkeuser posted image user posted image  In sem zelo zadovoljna, ker so lepe, pisane in super stojijo na moji mlekarniuser posted image  Komaj čakam, da gremo na morje, da jih pokažem user posted image

Cel kup dela me čaka, zato letim delat.  Lep začetek dneva vam želim.user posted image

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 1426
29.5.2009 7:04:53   
kepica
Aja...skleroza...pozabila vprašatuser posted image  Je katera kje videla bele dolge hlače. Lanene ali kakršnekoli?? V KR jih nimajouser posted image

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1427
29.5.2009 7:45:11   
ja.lo09
Dobro jutro
Tanik jaz sem tista, ki je pisala o brcah in posteljci. Tudi jaz sem kar naprej zaskrbljena glede teh brc, čeprav me je G že dvakrat pomiril in mi razložil da je položaj otroka spredaj, posteljica naslonjena na trebušno steno in to naj bi bili dve močni varovali za otroka, meni pa preprečuje da bi premikanje močno čutila. A če sem poštena še vedno ne vidim logike v tem, kako je lahko spredaj in še čelo naslonjen na zunanjo steno trebuha, jaz pa skoraj nič ne čutim?
Ne vem, potem bo že držalo.
Sicer pa danes nisem rožnate volje. Včeraj zvečer sem bila tudi jaz v solzah, tako sem bila ubogauser posted image .
Trebuh imam ogromen in kar čutim kako me koža vleče in srbi, povem vam jaz sem taka za rodit, noge so žilnate in zatečene kot hudič, boli me križ, obraz je pol mozoljev, debela pa sem že tudi v noge in roke. Potem pa vsi čivkajo kako naj počivam!!!!!!! Kako naj počivam, vstajam ob petih, spravim tamalo v vrtec, hitim v službo, nato domov, kuhat, pospravljat, pa še z možem in otrokom se ukvarjat, na koncu pa še zgledat kot srečna in zadovoljna nosečnica. V tem tempu res ne vem kdaj naj počivam in držim noge vzrak. Tamala ma kar naprej neke tečaje, plesne ure, ..... pa je stara komaj pet let. Moj avto na žalost nima klime in v službo delam vsak dan 90 km, sedaj pa pride ta hujša vročina.user posted image user posted image
Saj vem, danes sem res pesje volje.
Ko sem se danes peljala v službo, sem še tamalemu govorila v trebuh, naj začne sodelovati z mano in me naj vsaj bincne, da bom vedela da je z njim vse ok.
Moj dragi je seveda zelo razumevajoč in me popolnoma razume, a potem je vse po starem. user posted image
Sedaj pa dosti jamranja, upam da vam nisem zatežila dneva, a tukaj najlažje povem in me vsaj upam razumete. Grem zdaj iskat novo žrtev v službi, da sem bom repenčla,,,,,,,,,mejte se fajn.

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1428
29.5.2009 8:03:45   
oktavija
Dan deklata!!!

Ker sem v službi res nimam veliko časa za čvekanje, popoldan pa se poskušam učit za zadnji izpit, da ne bom imela obveznosti ko bom mami...user posted image

Ja tudi mene daje utrujenost in zatekle noge... zdaj ko je dva dni bolj mrzlo mi kar paše...user posted image  Imam pa spet težave da sem skoz zaspana in utrujena, kot na začetku nosečnosti.... Pa piše da bi morala bit polna energije...user posted image user posted image
HB da imam klimo povsod doma, v službi v avtu!!!user posted image

Nič držite se!! Jaz pa šibam delat!! PA PA

Tukaj lahko glasujete za našo princesko: http://www.maminajdi.si/index.php?option=com_joomgallery&func=detail&id=420&Itemid=220

(odgovor članu ja.lo09)
Neposredna povezava do sporočila: 1429
29.5.2009 8:12:02   
baby blue
morning punce

jasmina upam da ne bo ostalo vse samo pri besedah in da poštimate pogodbe in prepise in ostale dokumente kar je pač potrebno da ne bo kasneje spet kakšnih komplikacij

Nepoznana čestitke za uspešno MF in za user posted image ... vaši so tako pridni in pokažejo kaj skrivajo naš pa noče in noče... upam da bo v četrtek user posted image user posted image

kepica tudi sama iščeme bele lanene hlače pa jih nikjer ne dobim... tak če jih kje najdeš sporoči če jih pa jst ti pa tud sporočim...

(odgovor članu oktavija)
Neposredna povezava do sporočila: 1430
29.5.2009 8:26:58   
kepica
IZVIRNO SPOROČILO: baby blue

kepica tudi sama iščeme bele lanene hlače pa jih nikjer ne dobim... tak če jih kje najdeš sporoči če jih pa jst ti pa tud sporočim...

Veljauser posted image  Upam, da jih čim prej najdeva. Če še en mesec počakava, se nama jih sploh ne splača več kupituser posted image

Kaj pa H&M v Ljubljani? Je bila katera tamuser posted image  Meni je malo daleč, da bi se dol peljala samo pogledat...

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 1431
29.5.2009 8:28:12   
Anonimen
jutrooo!
evo me na raportuuser posted image
glede jagodne nedelje ne vem kako bo k lahk da bo odpovedana zarad dežjauser posted image

drugače sm pa kr ok mal težje hodim ampak premikam se še pa čeprav s hitrostjo 70 letne starke na berglahuser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1432
29.5.2009 8:38:51   
baby blue
Ja ne morva predlogo čakat če ne bo že konec sezone user posted image user posted image

uuu jagode... midva sva jih z mojim včeraj celo košarico pojedla... en dva tri je bila prazna.. user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1433
29.5.2009 8:52:02   
kepica
mmmm mjami jagodeuser posted image  Jaz pa jagod nmam doma, sem pa breskve jedlauser posted image
Toliko sadja, kot ga imam sedaj v hladilniku, ga še nisem imelauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1434
29.5.2009 8:56:53   
Tanik
Jutro user posted image

jaz sem danes tudi user posted image , nič se mi ne da.user posted image komaj čakam konec šihta user posted image
sigurno je vreme krivouser posted image

Žan
4.10.2009:50 cm, 3050 g
6.11.2009:55 cm, 4320 g (1 mesec)
30.11.2009:58 cm,5080 g (2 mesec)
11.1.2010:63,5 cm,6140 g(3 mesec)

Neposredna povezava do sporočila: 1435
29.5.2009 8:59:14   
baby blue
sej mene je mami tud včeraj s sadjem založila ker ga je ati preveč prnesu user posted image tako da zdej imava doma naktarine breskve marelice jabolka hruške jagod pa ni več user posted image user posted image

Tanik mislim d abo vreme krivo... meni se tudi spi pa nimam tolk energije kot ponavad ko je sonček

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1436
29.5.2009 9:00:31   
Anonimen
baby blue kaj se ti pripravljaš na ozimnico al kajuser posted image ne sej to je fajn da tko lepo skrbijo zate da imaš velik sadja,zelo lepouser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1437
29.5.2009 9:00:51   
Bety11
Dobro jutro...

HB pa je oblačno, deževno....Naj bo cel junij tak, pa bo sadje dobro rodilo...

Moški...hmmmm...Pa oni so po mojem vsi enaki...Če se le da, se izmuznejo, da ni treba nič delati in vedno imajo kakšne debati s prijatelji in "resne pogovore"....Če si tiho, to izkoriščajo in jim je luštno...Zato, ne biti tiho punce...Vse, kar mislite povejte, zajamrajte, zavpijte, težite...

Pospravljanje...Jaz občasno nekaj naredim...Ta teden sem enkrat dala v stroj prati, enkrat sem šla v trgovino in 2x sem skuhala....Ležim in zase poskrbim....A oni imajo razporejeno delo med sabo in če kaj ni narejeno, se med samo kregajo, mene pa pustijo pri miru....Za ta režim sem potrebovala en mesec vztrajanja....

Ne delajte se, da ste junakinje in vsemogočne.....Plačajo vaše noge in žile, križ, kosti,....Ko se enkrat vse to pokvari, se težko ali nikoli več ne popravi...Brez veze....

Barika...Poogovarjaj se vsak dan in vsako minuto s svojim partnerjem...Povej mu vse, kar ti je na duši in ne pričakuj, da bo on sam to videl...

Moški so slepci.....user posted image user posted image ...Če pa mu jasno poveš, kaj bi rada in kaj te moti, potem nima izgovora, da ni vedel, da je to tako....Če pa kljub temu zbriše s prijatelji na piknike in veselice, potem ga pogledaj v oči in povej, da bo prišel čas, ko mu boš vse to vrnila....Čeprav to ne misliš resno, pa pri njih te besede vžgejo....

Jaz sem svojemu napisala sporočilo, da jaz ne ležim, ker sem kadila in dobila raka...Ampak zaradi Damjana in če jaz trpim, mora tudi on, saj je Damjan tudi njegov....In vedno ponovim, da tudi meni ni všeč, ker je vse tako kot je, pa vendar je tako in bomo potrpeli nekaj mesecev...

user posted image

Vse naj vama želim babnice....

Neposredna povezava do sporočila: 1438
29.5.2009 9:03:01   
baby blue
larilu skoraj mam vsega za ozimnico ja user posted image user posted image user posted image ... ampak ne vem če bo do tja še kaj ostalo ker sadja pa lahko pojem na tone... mi prav paše v teh vročih dneh... 

(odgovor članu Bety11)
Neposredna povezava do sporočila: 1439
29.5.2009 9:04:11   
jullie
..jaz pa nisem nevem kako za jagode..čakam domače češnje user posted image  ..medtem se pa bašem z marelicami  user posted image ..

..glede baldahina..meni je čisto nepotreben in res pravi lovilec prahu..

(odgovor članu kepica)
Neposredna povezava do sporočila: 1440
29.5.2009 9:06:54   
baby blue
baldahina midva ne bova imela... sem pa ponosna da nama je uspel izbrat posteljico in jogi user posted image user posted image user posted image tak da bova naslednji teden naročila dokler za posteljico še klubska cena velja user posted image user posted image

aja Nepoznana glede banjice... midva bova kupila tole
http://b2c.baby-center.si/article.asp?ArticleID=162810

< Sporočilo je popravil baby blue -- 29.5.2009 9:11:38 >

(odgovor članu jullie)
Neposredna povezava do sporočila: 1441
29.5.2009 9:12:52   
Tanik
jaz bom tudi imela pojstlico, dve, eno pri svojih starših (moja pojstlca), drugo pa pri nama (od moža pojstlca).

samo ne vem, kako bom skombinirala nekaj čez dat, da ne bi mačka hodila noter spat? user posted image
katera ima dva mačka doma, a veselka?

Žan

Neposredna povezava do sporočila: 1442
29.5.2009 9:33:25   
mancag
Dobro jutrouser posted image !
Spet en lep sončen dan. Danes sem malo dlje poležala , zdaj grem zajtrkovat.
user posted image user posted image user posted image

Manca

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1443
29.5.2009 9:38:54   
baby blue
mmmm mancag odličen zajtrk... iz kje pa si da mate sončka... pri nas na Gorenjskem je oblačno pa občutno se je shladilo za cca 10 stopinj

(odgovor članu mancag)
Neposredna povezava do sporočila: 1444
29.5.2009 9:49:48   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

jaz bom tudi imela pojstlico, dve, eno pri svojih starših (moja pojstlca), drugo pa pri nama (od moža pojstlca).

samo ne vem, kako bom skombinirala nekaj čez dat, da ne bi mačka hodila noter spat? user posted image
katera ima dva mačka doma, a veselka?

ja ja, dve mački, ki pa jima je najljubši prostor ravno spalnica user posted image . bo kr za razmislit, kako izpeljat prepoved vstopa v spalnico za določen čas, da ne bo dlake v posteljici, ker se le-ta dviguje tudi s tal, ker se mi tedve vsak dan mal stepeta in potem je dlaka vsepovsod. jima moram kar kmalu nekje drugje pripravit udobno, mehko, toplo ležišče, da ju že prej odvadim spalnice. sploh zdej ko sem doma je problem, ker imata dostop do vsepovsod, če smo v službi vsi, je spalni del strogo zaprt, ker sta se gospodični naučili odpirat vrata od omare, pa ena mi vse deke, puloverje in brisače preluknja, če pride do njih user posted image

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1445
29.5.2009 9:57:18   
Tanik
veselka, moja mačkona spita pri nama, sam težava je da mačkon se zelo rad vleže na obraz, in ta ima 6 kg. če pa ponoči zaprem vrata splanice je pa jok in stok celo noč pred vrati.

Žan

(odgovor članu veselka)
Neposredna povezava do sporočila: 1446
29.5.2009 10:03:30   
altaja
Jutrooo,
danes smo napolnili 27 tednov in vstopamo v 28. Uf,...hitro gre tole. Ob enem pomeni tudi, da sem vstopila v 7. mesec user posted image

Levo roko mam še vedno mravljinčasto in me to grozno moti. Predvsem zato, ker sem čista levičarka. V reviji Mama sem prebrala, da četrtina nosečnic trpi za bolečinami dlaneh, predvsem v zadnjem tromesečju. Mine pa šele po porodu, tko da me čaka še 3 mesce lesene roke. In potem se čudim zakaj sem tako nerodna user posted image Temu se reče sindrom zapestnega kanala. "Gre za ozek kanal v zapestju, skozi katerega poteka živec, ki oživčuje večji del dlani, palec, kazalec, sredinec in del prstanca. Ker se kanal zaradi pritiska med nosečnostjo zoži, stisne živec, to pa pomeni bolečine, zbadanje, mravljince in izgubo občutka v dlaneh in prstih."

Larilu:
sporoči če slučajno odpade jagodna nedelja, a vela?

Baldehin: ga ne bova mela, ubistvu se mi posteljca bolj dopade brez. Mam rada malo dodatkov pa tiste cotkane. Tudi ne mislim pretiravati z bingljajočimi stvarmi nad glavo v posteljici, lupinici in ležalniku. To pride v poštev ko je otroček večji in se s tem zamoti, čist malim gre baje to zelo na živce.

Tudi ne bova mela koša, naš user posted image bo šel direkt v posteljco. In to bo tudi najin naslednji nakup. Nova bo pri nama, dobiva pa tudi eno rabljeno, tista bo pa pri mojih starših.

Majkuš mi gre na živce roka...palec mi kar nekontrolirano vibrira, mezinca pa sploh ne čutim user posted image . Po živcih skače že v trebuhu, kaj šele bo user posted image

you're so funny, you're so fine, you're so perfect, you're so mine...
-------------------------------

Neposredna povezava do sporočila: 1447
29.5.2009 10:09:55   
baby blue
uuuu altaja hitro gre... že sedmi mesec... še dva pa bo...

koška midva tud ne bova imela bo kr direkt via posteljica... se pa strinjam s tabo altaja ja da je  preveč tistih okraskov na posteljici in avtosedežu in ne vem kje čisto odveč... sej ko je mali itak še ne rabi to pride vpoštev kasneje... midva bova dala na posteljico najbrž samo en vrtiljak z igračkami in to je to...

(odgovor članu altaja)
Neposredna povezava do sporočila: 1448
29.5.2009 10:29:33   
Anonimen
altaja jaz mislim da bo odpadla k če je napovedan slab vreme pol odpovejo,bom probala še mal naokrog povprašat pa sporočimuser posted image

mene pa tako grdo zebe,pa čeprav je vzuni mal sonček posijal,pa ful mam za pospravt pa se mi ne da k mi neki spet slabo postajauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1449
29.5.2009 10:30:55   
veselka

IZVIRNO SPOROČILO: Tanik

veselka, moja mačkona spita pri nama, sam težava je da mačkon se zelo rad vleže na obraz, in ta ima 6 kg. če pa ponoči zaprem vrata splanice je pa jok in stok celo noč pred vrati.

ja poznam tale jok in stok, ja. midva sva jih vsake toliko ponoči iz spalnice zaprla, ker sta se ravno zvečer spomnili, da bi noreli gor in dol, pa po možnosti tudi ponoči. zdej sta bolj umirjeni in spita z nama, sam se tko naštimata, da jaz nimam skor nobenga prostora user posted image . pa žogice sva mogla skrit, ker jih je ta velka nosila sred noči v postlo (je kot pes, midva mečeva ona nosi nazaj), in če se nisi igral, se je pa sama igrala z njo, tko da je skakala po obeh in žogico rinla po postli user posted image . in je blo pač nemogoče spat.

jaz bi se samo rada izognila dlakam v posteljici, vsaj dokler je dojenček ful občutljiv.

sem pa od sodelavke dobila celo predlog, da jih komu dam v varstvo za določen čas user posted image , kot da so predmeti.

31.8.09, 9.55 Aurora - 54 cm, 4100 g, og 35 cm.

11.10.11, 15.25 Gabriel - 55 cm, 3930 g, og 36 cm

(odgovor članu Tanik)
Neposredna povezava do sporočila: 1450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  56 57 [58] 59 60   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Sedem razlik med nosečnostjo in PMS
Simptome, kot so povečan apetit, občutljive dojke in razdražljivost pogosto povezujemo s PMS, a zelo podobni simptomi se...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?