|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: "nore krave"
29.5.2009 8:58:27   
miska73
Neelči jst tudi nestrpno čakam novičke od včeraj

Fargica držim pestke.

Suzi, mi je v sredo G na UZ-ju malo gledala, kaj si pri mojih dveh vidi med nogama. Pa je za enga že skoraj sigurno, da bo fantek. Za ta druzga se pa ne da nič rečt.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 501
29.5.2009 9:00:45   
Anonimen
miška, zakaj pa jaz tega nisem vedela?? user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer sem ti pa itak rekla - eden bo user posted image , drugi pa user posted image !! user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 502
29.5.2009 10:08:41   
tinč407
Dobro jutro babike moje!

Jaz sem zadnjih par dni res dobre volje!!! Bla sva na drugem posvetu na neplodnostni in so naju še kar isti dan dali na IUI!!!!!!!!!!!! Bla sem tretji dan ciklusa in so rekli da lahko kar začnemo! Tako se sedaj veselo pikamo in čakamo kako bodo zrasli foliklčki!
Z mojim dragim kar nisva mogla verjeti da se to dogaja. Skapirala sva komaj ko sva se že peljala domov user posted image user posted image
Vse je šlo tako hitro.Še zdaj ne moreva verjeti da sva že na vrsti za najinega user posted image

Morala sem vam to povedati. user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...
in sonce je posijalo z vso močjo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 503
29.5.2009 10:36:27   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

miška, zakaj pa jaz tega nisem vedela?? user posted image user posted image user posted image user posted image  Sicer sem ti pa itak rekla - eden bo user posted image , drugi pa user posted image !! user posted image

Sem se na nosečkah na veliko hvalila...
Pol sem si pa rekla, da ne bom utrujala povsod.
Sam za tebe linkec... http://www.ringaraja.net/forum/fb.asp?m=4203301

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 504
29.5.2009 10:38:35   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Dobro jutro babike moje!

Jaz sem zadnjih par dni res dobre volje!!! Bla sva na drugem posvetu na neplodnostni in so naju še kar isti dan dali na IUI!!!!!!!!!!!! Bla sem tretji dan ciklusa in so rekli da lahko kar začnemo! Tako se sedaj veselo pikamo in čakamo kako bodo zrasli foliklčki!
Z mojim dragim kar nisva mogla verjeti da se to dogaja. Skapirala sva komaj ko sva se že peljala domov user posted image user posted image
Vse je šlo tako hitro.Še zdaj ne moreva verjeti da sva že na vrsti za najinega user posted image

Morala sem vam to povedati. user posted image user posted image user posted image

Super novičke user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa mirno rokco pri špikcah.
In naj bo uspešno.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 505
29.5.2009 10:48:44   
tinč407
Hvala miška!
Se tako veselim, da špikce niso niti najmanjši problem! Si jih z veseljem dajem user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke za user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 506
29.5.2009 10:50:10   
Anonimen
miška, tam okoli nosečk bolj malo hodim..user posted image  Bom pogledala linkec, hvala.

tinč, to je pa super!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Še malo pa boš prišla do svojega user posted image !! Jaz tud razmišljam, da bi se prestavila v MB, sam me tako ubijajo čakalne dobe (cca. 1 leto za IVF). user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 507
29.5.2009 10:55:32   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: tinč407

Hvala miška!
Se tako veselim, da špikce niso niti najmanjši problem! Si jih z veseljem dajem user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke za user posted image in user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ta občutek, da zdaj pa gre zares, da zdaj se pa dogaja...
Naj te ponese do zmage.

Drgač pa nič prehitro navijat in potrjevat spola mojih dveh.
Samo za enga se zaenkrat nakazuje, kaj bi lahko bil.
Računam, da mi bodo na morfologiji povedali bolj za ziher.

(odgovor članu tinč407)
Neposredna povezava do sporočila: 508
29.5.2009 11:00:32   
Anonimen
miška, jaz mam res občutek, da bo parček!! user posted image   user posted image

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 509
29.5.2009 11:26:56   
tinč407
Tudi jaz imam občutek da bo parček! user posted image user posted image Eden za atija in drugi za mamico!

Suzi za čakalne dobe za IVF ne vem. Nimam pojma kako dolgo je treba čakati. Jaz sem mislila da bom za IUI rabila čakati. Sem si mislila, da zdaj bojo šli na dopuste in bom prišla na vrsto komaj po poletju. In glej ga zlomka. user posted image Od zdravnika kar na UZ, naprej pa do sestre in že sem držala v roki iglo in se pikala user posted image user posted image user posted image user posted image noro!

Kdaj pa maš ti zdaj IVF?

sijaj, sijaj sončece...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 510
29.5.2009 12:26:48   
Anonimen
tinč, vidim, da je res šlo hitro. user posted image  Jaz imam prvi IVF že za sabo - popoln poraz, tako, da sedaj čakam avgust, da ponovno štartam.

(odgovor članu tinč407)
  Neposredna povezava do sporočila: 511
29.5.2009 17:28:57   
neela
Jah, neela še kr ne more iz svoje kože in laufa po svetu ...k prava konjska figa user posted image - skoz na cesti. Včeraj sva pozno prišla domov, danes pa sem dala skoz že pol naše ljube deželice.

Torej moje poročilce: naš mali je po vseh parametrih čisti odličnjak. Merila za Downov sindrom so 1:11429, vse ostalo super. Končno sva tud slišala srčekuser posted image   - do sedaj sva ga samo videla. Ja, sedaj bo pa res treba povedat v službi user posted image .

Fargi - še tukaj čestitke za dobrega strička dr. D! Ta je za našo malo družbico že veeeelikoooo dobrega naredil, kajne miška? Midva z mojim user posted image močno drživa pesti za vaju...ja, moj user posted image je rekel, da je sedaj prepričan, da tud vama rata....zato k ve, da bosta tako dobila najlepše možno poročno darilo.

Nič laufam naprej....tokrat na razvajanje, zvečer na muzikl in jutri na izlet...user posted image user posted image user posted image

Drage moje: bodoča mladoporočenka, moja najljubša škorpijonka, duplerica in user posted image mama..(vsaka naj svojo vlogo najde user posted image )..se beremo v nedeljo!!! Lep vikend vam želim!!!!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 512
29.5.2009 19:53:58   
Anonimen
neela, jaz bom tebe dala čez koleno in po nagi riti naslednjič k te vidim. user posted image  Me skrbi cel popoldan če je vse ok, ti pa lepo hodiš okoli in se ne javiš. Drugače pa ČESTITKE!!!!!!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu neela)
  Neposredna povezava do sporočila: 513
29.5.2009 22:36:10   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: neela

Jah, neela še kr ne more iz svoje kože in laufa po svetu ...k prava konjska figa user posted image - skoz na cesti. Včeraj sva pozno prišla domov, danes pa sem dala skoz že pol naše ljube deželice.

Torej moje poročilce: naš mali je po vseh parametrih čisti odličnjak. Merila za Downov sindrom so 1:11429, vse ostalo super. Končno sva tud slišala srčekuser posted image   - do sedaj sva ga samo videla. Ja, sedaj bo pa res treba povedat v službi user posted image .

Važička. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sploh nisem vedela, da lahko tako majhno verjetnost namerijo.

Fargi
jst sem tolk vesela, da ti je Dr.D delal. On ima ali sposobno ali pa srečno roko.

Tinč tebe pa pridemo magari na štajersko zapit, če tole porata...

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 514
30.5.2009 12:52:08   
PENCA
Čao punce

Sm čist na hitr preletela, da vidm, če lahko kaj pošljem. Že nekaj časa se mi dogaja, da ne morem poslat, ker kao nimam licence al neki tazga. Mal sem vas spet zanemarla, ker mi je internet crknu.

Čestitam vsem novim nosečkam, vidim, da se kar nekaj dogaja. Super user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz pa čakam, da dobim user posted image , da se pol zmenim za naprej.

Lep dan

(odgovor članu neela)
Neposredna povezava do sporočila: 515
1.6.2009 7:24:34   
Anonimen
Jutro.user posted image

fargi, si kaj boljše?

(odgovor članu miska73)
  Neposredna povezava do sporočila: 516
1.6.2009 16:36:28   
neela
Kje ste babe žabe????

PENCA, pozdravljena! Dej si no poštimaj ta računalnik al pa čez okno z njim.user posted image ...nikar pa tako nas ne zapuščaj več!!!

Fargi, kako se nam držiš....bodo padli trojčki???? user posted image user posted image user posted image user posted image

In ostale??? Kaj počenjate???

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 517
1.6.2009 21:06:47   
lučka 25
ojla user posted image

Ta moj računalnik je nooooor. Me zafrkava naprej in nazaj. Zdaj me kar ven meče in pravi, da mogoče nimam dostopa do RR strani user posted image  Sem tako jezna user posted image  Se od 19h matram, da kaj napišem, preberem. No, vmes sem še likala, pa mal TV gledala, ker če ne me samo v Begne (Begunje) pelejo.

Fargi, mislim pozitvno na tebe, vaju, vas.

suzi, si se spočila ta vikend, kot si planirala? Pri nas smo ga kar zažurali, še posebej na sobotnem pikiniku, smo komaj našli pot domov.user posted image

neela, ja poročilo z UZ vidim da je oddano, pa ful dobro verjetnost maš, si carica. user posted image  user posted image  user posted image  pa zdaj, sta novico povedala še v malo širšem krogu?

miška, a si vsaj ti pridna in si bolj na izi, ker jaz se bom po moje ustavila šele julija, al pa ko bo spet vročina pritisnila.

tinč, pa saj to je super novica user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Zdaj pa veselo navijamo, da vama uspe že v prvem IUI. user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

PENCA, vidim, da sva na istem, naju računalnika zafrkavata naprej in nazaj. Upam, da se vsee uredi in bova obe bolj dejavni tu gori.

Nič, zdaj grem pa malo počivat.user posted image  Ampak res, se ne hecam. user posted image
Pa da tolče hitro odpošljem, predno me spet ven vrže.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 518
2.6.2009 7:41:31   
Anonimen
lučka, pa daj vrž ta računalnik čez okno in pejt po novega. user posted image  Midva se nisva nič kaj spočila ta vikend, čeprav nisva nič delala in nikjer nisva bila. user posted image   Očitno bo res treba za par dni na morje.

fargi, kako si?

< Sporočilo je popravil skuštrana suzi -- 2.6.2009 7:42:20 >

(odgovor članu lučka 25)
  Neposredna povezava do sporočila: 519
2.6.2009 11:03:57   
Fargesia
hejla! jst sem doma... sem malo boljše kot včeraj...ampak hiperca itak ne mine hitro...aja, pa stopke jutri ne dobim...

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 520
2.6.2009 11:27:16   
miska73
IZVIRNO SPOROČILO: Fargesia

hejla! jst sem doma... sem malo boljše kot včeraj...ampak hiperca itak ne mine hitro...aja, pa stopke jutri ne dobim...

Sam da je vsaj mal boljše.

Zakaj pa ne dobiš stopke? Zarad hiperce?
A ti bojo dali kako drugo podporo... npr Utrogestan?

(odgovor članu Fargesia)
Neposredna povezava do sporočila: 521
2.6.2009 11:55:49   
Fargesia
ne. zorn me je včeraj pregledal in sem ga vprašala če si dam stopko v sredo, pa je rekel da ne. pol sem pa s sestro renato govorila, pa je rekla, da itak hiperca vse "gor" drži, tak da ne rabim. oni že vejo, a ne? mam pa v četrtek voglerja, pa kri moram dat...ker se mi strjuje in papcam aspirin 100...

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 522
2.6.2009 12:49:31   
Anonimen
Jaz mam pa občutek, da tale hiperca le ni tako slaba stvar.. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Fargesia)
  Neposredna povezava do sporočila: 523
2.6.2009 16:39:05   
barvar
Živjo babe. Vas kar naprej prebiram, da vidim kaj vam dogaja in stiskam pesti za vas.
Sem se pa odločila, da vas malo zaslišim, saj vem da imate s tem še preveč izkušenj...
Jaz imam postavljeno diagnozo PCO, menstruacije nimam že 11 let. Oziroma sem v vseh teh letih imela mogoče 5 user posted image . Pred dobrim letom sva se odločila, da je že skrajni čas za user posted image . Sva nekaj mesecev user posted image brez zaščite in hormonske podpore, pa ni bilo seveda nič. Potem so mi odstranili pregrado in začela sem s klomifenom. UZ ni pokazal nič. Kljub temu sem zanosila 14 dni po pričakovani O in imela SS v 10.tednu nosečnosti. Sedaj sem spet na klomifenu. 12.dan cikla sem sicer imela nekaj foliklov velikosti 10. do 12.mm, na ponovnem UZ so bili še vedno enako veliki. Do O ni prišlo. Naslednji mesec začnem z zvišano dozo. Je sploh smiselno jemati K glede na PCO?
Kakšne so vaše izkušnje? Sicer imam septembra posvet v neplodnostni, ampak to je še daleč.
Se opravičujem, da sem napisala cel roman! Sem se poskušala najprej prebit skozi vaše debate na stari temi, pa bi si zato morala kar dopust vzet user posted image user posted image user posted image .
Upam, da mi boste lahko pomagale s kakšnim nasvetom bolj izkušenih user posted image .

Pa je prišel! Najin Maj - 6.5.2010

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 524
2.6.2009 17:13:26   
Fargesia
barvar, moji folikli nikoli sami ne popokajo...in s klomifenom tudi valda niso...ko sem mela dve hiperci, sem klicala svojega G in mu rekla, kaj bova naredila z mojimi folikli da jih bova prisilila da popokajo...in od takrat naprej vedno v postopku dobim (tudi prej samo s klomifenom) stop injekcijo...res pa je, da morajo folikli zrast do določene velikosti.

(odgovor članu barvar)
Neposredna povezava do sporočila: 525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  19 20 [21] 22 23   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...
Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?