lučka 25
|
Evo mene Ma saj veste, mal me računalnik heca, mal pa časa manjka. Danes je moj dragi začel z beljenjem sobe, jaz pa sem nadzornica. Ker itak nič drugega ne smem delat , še stola ne smem dvignit, tako me špara. Jutri še dokonča, potem bom pa lahko jaz še malo podekorirala z otrško dekoracijo. neela, a hrana ti smrdi. Tako je bilo pri meni, šele po nuhalni se je začelo s tem, pa je trajalo nekje do 17-18t. Najhuje je bilo okoli 15-16 t. A ne, si nisi nikoli mislila, da ti hrana ne bo dišala . Pa super, da si povedala v službi in ti je uspelo, da ti ne bo potrebno hodit na pot. Upam, da bo škorpijonka držala besedo, če ne pa ta drugo škorpijonko poklič, da bo diplomatsko obračunala z njo. Kar se pa tiče glasovanja, pa jaz itak pridno glasujem vsak dan. Ja, ja, ja sem pridna. Fargi, kam ti nakažem denar, ali kar test pošljem? Joj, kolk pa navijam, da me kar roke bolijo, amapk se ne dam, bom še naprej navijala. Film bi pa odprla, pa se bojim, da mi spet vse zašteka, pa ne bom mogla posta poslat, bom pol poskusla. miška, a ne ga mal biksajo te punce. Itak, da ko si na bolniški ni nobenega časa. Saj upokojenci tudi nimajo nobenega časa. suzi, že razmišljam, da bi računalnik vrgla skozi okno. brvav, kar poskusi z K, tako bodo videli, če je ta hormonska terapija dovolj dobra za tebe, če ne pa bodo poskusili z drugimi. Meni je K deloval šele po lapari in še to v 3 ciklusu, prej pa ne. So mi šele hormoni v inekcijah pomagali in IVF postopek. Nič, grem spat.
|