kerala
|
Sulfinija, , zdrži vsaj še malo, še par tedenčkov... močno navijamo zate! poopsie, pa zate tudi seveda, saj bo, lepo da si tako pozitivna! Ma, moški... tudi moji morjo bit visoki, brez odvečnih oblin, pa tudi ne ultra-suhi, po možnosti temni in srednje-dolgolasi, pa ne preveč zrihtani in niti slučajno fini v poslovnih oblekah ali preveč nabildani v oprijetih majčkah ali odpetih srajškah... bljak Celo taki "univerzali" tipi, kot so na tvoji fotki, Flora, so meni mal preveč pocukrani... Zame morjo bit taki bolj friki... joj sem zahtevna! No, moj kar ustreza kriterijem, sam zadnje čase se mu trebušček hoče neki večat, izgovarja se na emšo, ampak smo ga babnce v roke vzele in je v trenutku slabosti podpisal, da ko se Taras rodi, bo njegov trebušček spet raven in čvrst... , joj, ga maltretiramo, res je revež, smo prave ! No, saj je vse skup bolj za hec! Zdaj vse stavi na prihajajočega zaveznika ! Tejči, prav dobro te razumem, tole v zvezi z mamo je res žalostno. Saj veš, kaj lahko pričakuješ, pri sebi popucaš kolikor se pač da, a kljub vsemu tu in tam zaboli, vsaj takrat, ko govorimo o bolj občutljivih temah. Dobro pa je, da se v tvoje življenje ne vtika in vas pusti pri miru. Mi smo tudi trenutno v tej fazi, ampak je možna le, če smo na smrt skregani in se ne pogledamo in pozdravimo, drugače bi se 10x na dan pri nas prikazala. Dokler smo imeli kao "dobre odnose", se je pa k nam obvezno nalimala vsakič ko smo imeli obiske in jim razlagala o sebi, svojem bivšem možu... drugega tako nikoli ni znala povedat - ma koga briga! Aprilčica, res lepo, da se z mamo in taščo tako dobro razumeš! Prav fajn je, če imaš osebo, na katero se lahko zaneseš, imaš odprt, ljubeč in iskren odnos, sploh če je to mama! Upam, da bom jaz lahko imela takega z mojimi otroki! Arwen, tudi jaz ti želim vse naj naj (če se Alisa ne moti) Lepo preživite večer!