kerala
|
Dobro jutro! Jaz sem na "delovnem dopustu", pilek, se mi sploh ne neha tale gužva - edina razlika med prej, ko sem še "zradno"delala in zdaj je v tem, da zdaj delam le do 13h, potem pa računalnik zamenjam za lonce in kuhalnice, popoldan sem pa taxi služba - no, zdaj res bolj razumem mojga , da je to od 13h naprej full time job in drugega praktično nič ne uspe narediti, mogoče samo trgovina vmes, okrog hiše se pa nič ne premakne... No, danes imam celo med shranjevanjem velikih filov malo cajta, ker pač ves čas nekaj čakam, pa sem vas uspela še malio prebrat. Sanikaa, ja res so že velike moje punce, upam, da bodo temu primerno tudi pomagale, čeprav jih ne mislim siliti - zaenkrat sta navdušeni, ko bo treba pa kaj konkretnega "naredit", kot npr. kuhno pospravit, skuhat... pa ne vem, če bosta še tako navdušeni. Se pa res strinjam, da je za mamico full fajn imet vsaj kako hčerko, sta moji zvesti svetovalki po trgovinah, imamo "babje čveke", ocenjujemo "tipe"...... jaz z njima uživam full in, zanimivo, sploh ne bi imela nič proti, če bi imela še eno hči! Bo pa zato še moj prišel na svoj račun, saj ga razumem in mu privoščim, če gledam iz sebe je čisto logično. Po moje sta res ponavadi mama in hči pa oče in sin na nek način bolj povezani, sploh v smislu tistih s spolom pogojenih aktivnosti, ni pa to nujno pravilo. No, kakorkoli, v končni fazi je pa važno le, da je zdravo! Tejči in ostale, ki boste izgubile službo - res mi je hudo. Sreča je le toliko, da imate zdaj kar nekaj časa, da si poiščete novo in sigurna sem, da se bo našlo kaj dobrega. Pravijo, da ima vsaka stvar, ki se nam zgodi svoj namen in da se na dolgi rok pokaže, da je bilo tako najbolje. Je pa kar težko v to popolnoma verjeti. Držim pesti! Pa še angina se te je polotila, bogica - tele klime naredijo svoje, se jih je treba kar bati! Pozdravi se čimprej! Flora, tudi meni so bile potiskane pleničke nekaj novega, kar sem tule zasledila. Ma v bistvu so čisto enake kot navadne tetra pleničke, samo da niso čisto bele ampak imajo gor natiskane žirafice pa Nilske konje... Jaz sem zaenkrat dobila samo 3 kom, bom mogoče še v Lj pogledala, če bo kej okrog hodila. Poleg Mullerja in občasno Hoferja jih imajo še ponekod, sam si nisem zapomnila, ker teh trgovin v Kp ni. Ja škoda, da je tvoja pikica obrazek skrivala, no, pa je bilo verjetno vseeno ... naš korenjak se je tut fajn upiral slikanju, pa smo ga le po dolgotrajnem spodbujanju uspeli mal zasukat - ma se je splačalo za tako fotko! Porodniške jaz tudi še ne urejam. Tele birokratske zadeve me ubijajo, ponavadi se jih lotim zadnji hip. No, se bom probala potrudit, sam zdaj je itak še prezgodaj. Pri nas so tudi napovedovali neke plohe, pa od njih ne duha ne sluha. Nekaj je sicer zapihalo, malo se je ohladilo, suša pa še kar naprej ubija naše mlade rastlinice... Katera je že plesala za sonce - kolikor se spomnim, je bilo pri ohranjanju dežja zelo učinkovito, tako da se mi tle priporočamo še za kak ples! Ja punce, kaka lepa imena izbirate. Se mi zdi, da trenutno vodijo Lane, Hane, tudi moje sodelavke imajo deklice s temi imeni. Zanimivo je pa res, da tisto, kar imaš izbrano pri enemu otročku, pri naslednjem ponavadi ni več aktualno, tudi pri meni je bilo tako, razen tokrat s Tarasom. To, da se pa starši ali pa končno kdorkoli vmešava v izbor imena, se mi zdi pa čist mim, je pa potem boljše jim nič ne povedat! To je popolnoma osebna izbira vsakih staršev! Meni se niti ne drznejo kaj reči, verjetno že v naprej vedo, kaj bi dobili nazaj - joj sem en ! Uživajte v ohladitvi!