hrupka
|
Čao pupe, no dva dni me ni, pa je za prebrat celega . Vročina - Chebellca, Češnca, hvala za info. Jaz si dva dni nisem upala niti kuhat, niti likat . Sva jedla kar pri mami, cunjice so pa počakale na včerajšnji dan, ko je bilo potrebno skoraj kuriti . 20˙C razlike v enem dnevu in jaz se sprašujem, zakaj sem čudna . Napotnica za porodnišnico in rešilca - jaz jo dobim na naslednjem pregledu, to je v 36. tednu, papirje o PDP sem dobila že v 31. tednu. Rešilec te odpelje načeloma le do najbližje porodnišnice, za ostale moraš poskrbeti sam. Stroptokok B - punce moram priznat, da ste me kar ustrašile. Bom danes klicala svojega G in se pozanimala kdaj, kje in kako se lahko testiram. CTG - meni je sestra pri G rekla, da ga delajo po potrebi, ker ni prijeten. Marsikatera nosečnica namreč težko leži pol ure pri miru . Meni bodo prvega naredili v 36. tednu, potem pa načeloma še enega ali dva do PDP. Če ob PDP še ne bom rodila, bodo CTGji pogostejši. Kako pogosti bo določil G. Masiranje presredka in čaj malinovih listov - sem vprašala v lekarni po tem čaju, pa me je samo pisano gledala in rekla, da prvič sliši za to . Bom poskusila drugje. Stvari za dojenčka - danes sem naročila posteljnino (častita tašča in tast ), manjkajo še plenice za enkratno uporabo za začetek (Muller, nemške ), pa kompletek za iz porodnišnice - ta je res nočna mora - vejetno bom tako dolgo iskala, da bo šla domov v enih navadih žabicah in bodiju - saj v končni fazi je itak vse novo in otročje lepo Pripraviti si moram še torbo za v porodnišnico, potem (julija) pa lahko gremo. Zanima me, ali boste imele svoje spalne srajce oz. pižame? Ali so tiste v porodnišnici kolikor toliko ok?
|