Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.5.2009 21:59:52
|
|
|
|
Sunia
|
Gapii27 - navijam in držim pesti
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 27.5.2009 22:01:15
|
|
|
|
sonček33
|
mal stimulacije, če me tukaj sploh še katera pozna, vas je toliko novih
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 4:33:06
|
|
|
|
punsha
|
Dobro jutro punce, prosim svetujte. Danes sem 9 dan po ET in mi zateka spodnji del trebuha, v bistvu tik nad sramno kostjo. Danes je 4 dan odkar zateka in je oteklina vedno večja. Me je začelo pošteno skrbeti. Bolečine so prisotne, vendar niso hude, ves čas po malo. Napihnjena sem kot ogromen balon. Vročine nimam. Krvavim ne. Prosim povejte če kaj veste, strah me je
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 6:09:37
|
|
|
|
Reby
|
Dobro jutro!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 7:34:28
|
|
|
|
citrončica
|
IZVIRNO SPOROČILO: punsha Dobro jutro punce, prosim svetujte. Danes sem 9 dan po ET in mi zateka spodnji del trebuha, v bistvu tik nad sramno kostjo. Danes je 4 dan odkar zateka in je oteklina vedno večja. Me je začelo pošteno skrbeti. Bolečine so prisotne, vendar niso hude, ves čas po malo. Napihnjena sem kot ogromen balon. Vročine nimam. Krvavim ne. Prosim povejte če kaj veste, strah me je punsha, pokliči na kliniko, naj ti svetujejo, bo pomoje najbolje.... držim pesti, da si le prostor dela !!!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 7:36:59
|
|
|
|
Anonimen
|
sunia, uau, kar 5 pingvinčkov?? Pa to je super!!! Koliko celic si pa imela? gapi, tudi jaz navijam za danes!!! sonček, joj kak cuker je mali!! punsha, pomoje je tud fajn, da jih malo pokličeš ali se greš malo pokazat. Da ni slučajno kakšna hiperca? Kje ste vse punce? Včasih ste tolko napisale, da nisem mogla sledit, sedaj pa takšno zatišje.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 8:23:10
|
|
|
|
andreja 07
|
Jutro Sam na hitro men je tok slabo da je za znoret ne morem ne ležat ne nič in se sam prestvaljam sem in tja efektivna pa čist nič. d ao tem d amam obseg trenuha za 10 cm večji ne govorim v nedeljo imamo obhajilo jaz pa nič za oblečt haha ker mam tak trebuh.prav noro je. se vam popoldan javim kaj ko se malo sestavim. Sem več ko pol noči prečula od slabosti.
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 8:23:35
|
|
|
|
loremi
|
Dobro jutro, punce! Danes bo pa prijaznejši dan, kar se vremena tiče. Jaz sem bila včeraj še na enem pikniku, nas je kar prezeblo, ampak papica je bila pa odlična. Nisem pa res mogla verjet, da so možne tolk ekstremne ohladitve. Citrončica, en veeelik objem a.jrad iskrene čestitke in srečno naprej! Sunia, uf, pridna, krasno število pingvinčkov! Gapi, naj bom čimmanj boleče danes! Punsha, pokliči na kliniko, bi blo pa fino, da bi to pomenilo kej v zvezi s tem, da je uspelo ... Meni pa folikli ne rastejo . V pon. so bili 13, 11 in drobčkani, včeraj pa kar samo 10 . V soboto imam ponovni UZ, tako da ne vem, kako bo šlo naprej. Sej ne vem, koliko časa se sploh lahko vleče, da prejemaš stimulacijo in da končno prideš do razpoka foliklov. Srečno vsem!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 9:22:20
|
|
|
|
kimsy
|
oj! gapii27 - upam, da ni blo oz. ne bo prehudo! Drži se! punsha - žal ti ne znam svetovat, mogoče res najboljše da pokličeš na GK. Jst nisem mela nobenih težav, sam napihnjen trebuh, ki pa je še vedno! Reby - hvala za kofi! Si pa res pridna, vsako jutro poskrbiš za nas! sunia - bravo za in 5 zamrznjenčkov! To bo otrok! sonček33 - Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Andreja07 - o ti revček! Ampak sej veš, za otročka se da vse potrpet. Mane je bolj strah, ker nimam čist nobenega znaka. Res čist nč. Me full skrbi! a.jard - čestitke za . sapi - jst držim pesti in full mislim nate... Pozdravljem še čist vse ostale! Vas ne bom naštevala, da katere ne pozabim!
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 9:36:54
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: kimsy Andreja07 - o ti revček! Ampak sej veš, za otročka se da vse potrpet. Mane je bolj strah, ker nimam čist nobenega znaka. Res čist nč. Me full skrbi! da se malo vmešam (bivša ICSI-jevka ) in te pomirim...jaz nisem imela celo nosečnost čist nobenega znaka, razen izostanka M in rastočega trebuščka. Sem sploh dvomila da sem .....ampak me je vsakokratni UZ pomiril . Bodi srečna, da je tako .
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 9:44:54
|
|
|
|
Sunia
|
Skuštrana suzi , celic sem imela 7 . uf, kje je šele 09.06. že danes me vse boli od tega ležanja . Drugač je moje počutje normalno, razen zbadanja v križu. Sedaj bom do nedelje bolj počivala, v ponedeljek pa grem v službo, da mi vsaj malo mine.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 9:46:02
|
|
|
|
pikovit
|
Ooooooooooo Skye kako lepo te je videti Sem šla pogledat v album,kolk ste luštni .In 1.rojtni dan ste že praznovali ,madona gre čas hitro. Punsa,kaj pa če bi test naredila,mogoče imaš trebušček tudi zaradi tega . Andreja čestitke najprej ,ja za obhajilo,si boš mogla pa kupiti nove cunjce
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 9:57:23
|
|
|
|
Skye
|
pikovit stara borka kako si kaj ? Vidim, da se še vedno boriš ...ampak ni vrag, da takšna borba ne bo obrodila sadov Ja čas res hitro teče...se mi zdi kot da bi komaj včeraj rodila, pa sta stari že leto dni
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:05:55
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye pikovit stara borka kako si kaj ? Vidim, da se še vedno boriš ...ampak ni vrag, da takšna borba ne bo obrodila sadov Ja čas res hitro teče...se mi zdi kot da bi komaj včeraj rodila, pa sta stari že leto dni Ja vidiš jaz sem še vedno tu.Inventar .Upam na najbolje .Res maš luštni punci
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:33:33
|
|
|
|
Anonimen
|
sunia, ti si pa res imela super rezultat!! Kakšna posebna dieta ali kaj podobnega??
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:35:24
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mal stimulacije, če me tukaj sploh še katera pozna, vas je toliko novih Nice
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:39:12
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Skye pikovit stara borka kako si kaj ? Vidim, da se še vedno boriš ...ampak ni vrag, da takšna borba ne bo obrodila sadov Ja čas res hitro teče...se mi zdi kot da bi komaj včeraj rodila, pa sta stari že leto dni Ja vidiš jaz sem še vedno tu.Inventar .Upam na najbolje .Res maš luštni punci in kdaj greš v naslednji postopek? Ja sta luštni, ampak vražji
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:48:55
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: sonček33 mal stimulacije, če me tukaj sploh še katera pozna, vas je toliko novih Nice kakšen osvajalski pogled
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:49:28
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Skye pikovit stara borka kako si kaj ? Vidim, da se še vedno boriš ...ampak ni vrag, da takšna borba ne bo obrodila sadov Ja čas res hitro teče...se mi zdi kot da bi komaj včeraj rodila, pa sta stari že leto dni Ja vidiš jaz sem še vedno tu.Inventar .Upam na najbolje .Res maš luštni punci in kdaj greš v naslednji postopek? Ja sta luštni, ampak vražji Sem ravno bila.Sem šla po zamrznjenčke.Zdaj sem v Mb in pridem na vrsto šele konec leta
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:50:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye Ja sta luštni, ampak vražji Ja saj sta babnici,kakšni pa misliš da bi bili lahko drugače
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 10:58:29
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Skye IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Skye pikovit stara borka kako si kaj ? Vidim, da se še vedno boriš ...ampak ni vrag, da takšna borba ne bo obrodila sadov Ja čas res hitro teče...se mi zdi kot da bi komaj včeraj rodila, pa sta stari že leto dni Ja vidiš jaz sem še vedno tu.Inventar .Upam na najbolje .Res maš luštni punci in kdaj greš v naslednji postopek? Ja sta luštni, ampak vražji Sem ravno bila.Sem šla po zamrznjenčke.Zdaj sem v Mb in pridem na vrsto šele konec leta ja v MB so pa čakalne dobe res dolge ...jaz sem čakala od oktobra, ko sem bila dana na čakalno listo, pa do avgusta naslednje leto, ko sem pričela z postopkom...ampak je bilo vredno čakati A boš prvič imela postopek v MB?
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 11:03:34
|
|
|
|
pikovit
|
IZVIRNO SPOROČILO: Skye ja v MB so pa čakalne dobe res dolge ...jaz sem čakala od oktobra, ko sem bila dana na čakalno listo, pa do avgusta naslednje leto, ko sem pričela z postopkom...ampak je bilo vredno čakati A boš prvič imela postopek v MB? Ne sem že bila enkrat,zdaj enkrat konec leta grem drugič.So pa fulll prijazni nimam ene slabe besede za rečt.
|
|
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 12:07:33
|
|
|
|
Skye
|
IZVIRNO SPOROČILO: pikovit IZVIRNO SPOROČILO: Skye ja v MB so pa čakalne dobe res dolge ...jaz sem čakala od oktobra, ko sem bila dana na čakalno listo, pa do avgusta naslednje leto, ko sem pričela z postopkom...ampak je bilo vredno čakati A boš prvič imela postopek v MB? Ne sem že bila enkrat,zdaj enkrat konec leta grem drugič.So pa fulll prijazni nimam ene slabe besede za rečt. ja prijazni pa res so...ko bi le vsepovsod bilo tako. Jaz srčno upam, da ti tokrat uspe in da končno zagledaš tako težko pričakovani +
|
|
RE: April/Maj IVF/ICSI 2009 28.5.2009 12:27:28
|
|
|
|
gapii27
|
evo mene doma v pojstli...pridelali smo 6 celic in upamo,da se bojo lepo naskočile s plavalčki in nato lepo delile ni bilo prehudo se da zdržat...bolečine se zdaj malo pojavljajo ampak tud še ni prehudo, sem še vzela nalgesin, zdaj pa še morm 2 antibiotika... hvala vsem za pestke...je pomagalo
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?