|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2009 - 2.del
27.5.2009 20:06:27   
amaya
nobenih problemov s tem HB!!!

kako se sedaj kaj pripravljate prvo-junijke? jaz sem danes toaleto pripravila...in to je tudi vse user posted image zadnji cajt, da cunje porihtam, a kaj ko nimam časa user posted image z mojim tamalim okoli to ne gre...zdaj te dni, ga moram malo v varstvo kam dat, da si poštelam...

Zaljubljena sem v tri fante...

(odgovor članu donna22)
Neposredna povezava do sporočila: 4326
27.5.2009 20:29:23   
bamoocham
Dober večer.

Js sem si pravo poslastico naredila, zdjle jem lubenico, pa še češnje me čakajo...mnjamiuser posted image

IZVIRNO SPOROČILO: deja777

punce kako se borite proti zaprtosti. samo z donatom? dva dni imam že težave in danes mi je fajn kri tekla zraven. dem se kar malo ustrašila.

Meni sem ugotovila, da pomaga kislo zelje, ki se kupi pakirano v trgovinah. Ga jem kr tk, ali pa v solati (prelit z bučnim oljem) in grem lepo na wc. Drugač pa vem kk je to, ko gre kri zraven!!! Pri porodu mi ziher hemeroidi ne uidejo.

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

punce nc goljufat!!!!jest sem se 2v 1!!!pocakte da rodim pred vami!!!lp iz P postojna

KatMat, ti še kr nisi rodila? Joj boga revica! Upam, da bo kmal..no sej če si v bolnici, pol bo pa tk kmal.

(odgovor članu amaya)
Neposredna povezava do sporočila: 4327
27.5.2009 20:32:34   
lino

IZVIRNO SPOROČILO: KatMat

punce nc goljufat!!!!jest sem se 2v 1!!!pocakte da rodim pred vami!!!lp iz P postojna

hihihi, no imaš še mal časa (očitno imaš user posted image full lepo in se mu nikamor ne mudi)...ampak kaj, ko pa nas tudi že julijke prehitevajo.user posted image Kdaj pa imaš datum...ker si že v bolnici, a že čakaš??? Sej bo, kr naenkrat...
Lahko se pa tudi junijkam pridružišuser posted image user posted image user posted image
No, naj bo čim prej in čim manj boleče in hitro naj mine in obvezno javi.

(odgovor članu KatMat)
Neposredna povezava do sporočila: 4328
27.5.2009 20:41:48   
Snoopyka
hey souser posted image in mamice!

js sm doma in sva še 2v1, ampak pričakujejo da bom tam do naslednega petka že zibala srček je pešal, ker sm baje bila preobremenjena in preveč pod stresom, vendar je zdej HB vse ok... popadki se še nadaljujejo sm so rahli, jih pa preštimam kljub spazmexu ki ga jemlem 2x na dan sm mela UZ ko so me sprejel v P in se je lulika zelo lepo vidla, tk da bo ziher user posted image , vidla sm tud bol na vlko (prvič) obrazeka, je baje bol očku podobna k mami (vsaj po obliki glave)user posted image no pa saj ni važn, super bo če bo mela iste očke ko js, lepe zelene (upam pa da ne mojega dolgega jezikauser posted image ).
drugač pozdrave sm dobla in se vam zahvaljujem z

user posted image

em majana a si dobla sms, k sm ti ga poslala?

KatMat vso srečouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

no čestitala sm, obvestila vas sm... zdaj pa grem z mojim gledat fuzbal na tv3user posted image
lep večer vsem skupajuser posted image

7.7.2009 ob 16.30h je prijokala na svet 3732g težka in 52cm velika punčka Albina <3<3<3

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4329
27.5.2009 20:55:31   
majana79
manna, vse najboljše user posted image Upam da tvoje najlepše darilo letos pride kmalu user posted image

Snoopyka, sem dobila, in odgovorila sem ti... user posted image Mogoče se je pa izgubilo moje sporočilo potem...

(odgovor članu Snoopyka)
Neposredna povezava do sporočila: 4330
27.5.2009 20:57:35   
*alina*

Manna, tudi iz moje strani vse naj najuser posted image user posted image

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4331
27.5.2009 20:59:25   
harley
Hej hej! Moja G je legenda user posted image mi je rekla, da sem njena najbolj simpatična nosečnica, ker sem vedno dobre volje. Drugač pa je blo vse v redu. Mal mi spet pada železo, zato mi je dala sirup in pa canesten bolj preventivno. Drug teden mam pa ctg spet in bom zvedla kaj več...edin kar me moti je to, da sem s primorske in se moram na te preglede vozit v LJ ker mam gor na aškerčevi G. Pol mi gre pa cel dan ker čakam prevoz tja in pol še dol. Pridm tok zmatrana domov, da bi šla kar v šempeter.

Letos tud jaz mal vrtnarim z mamo in mi je prou fajn. Sicer zdaj že mal težko ker me trebuh ovira, sem pa še ne dolgo nazaj rila plevel, sadila, kopala in tako naprej :) zdaj bolj opazujem in zalivam, bi pa z veseljem še kaj pomagala mami. Kar mal me peče vest, ko vse počne sama. Na sploh sem pa kar naenkrat obsedena s čistočo in urejenostjo. Vsak prahec me moti in vsaka smetka. Vse mora bit na svojem mestu tako ga zganjam prav teror po hiši user posted image vsi so strašno presenečeni in me mal postran gledajo ker sem bla prej precej nemarna in ne preveč gospodinjski tip. Pol se mi smejejo ko delam marmelade in sirupe user posted image zdej bi pa rada še češnje vložila prej ko rodim. Bom vidla, če bo naša Marjeta počakala :)

Kar se gibanja tiče...moram priznat, da se nism udeleževala kakšnih skupinskih vadb za nosečnice, niti nisem doma telovadla na blazini. Sem pa hodila redno v gore, zdaj pa grem vsak dan sigurno eno urco na sprehod...upam, da je dovolj. Mam pa tud srečo, da se precej dobro počutim. Je pa res prav škoda zdaj, da smo tako neokretne....vse zeleni, hribi prav vabijo zdej....ah bodo že počakali.

LINO; kje izračunaš ime po numerologiji? Jaz sem sicer že kar od začetka odločena, kako se bo klicala vendar bi si rada tako, bolj za foro izračunala...

PREBAVA: jaz ne grem nikamor več brez donata. Zjutraj spijem kozarec donata ali pa vsaj mlačno vodo in potem še popoldne kakšen kozarec, grem pa potem kar redno na stran. Večje težave mi povzroča kislina. Rupurut sploh ne pomaga, jst ga jem sam zato ker mi je ful fin. Če mi že kaj pomaga, je to donat...pa še to ne več. A tud vi včasih čutite potrebo po pesku, malti, belemu vinu, laku...? user posted image men se kar meša, belo vino mi tok diši kot še nikoli. Pa vem da ga ne smem pit ampak občasno si vseeno privoščim en kozarec... takrat pa noro uživam. Na sploh mi zelo čudne stvari dišijo....verjetno mi mal kalcija manjka

Srečno nosečke!

(odgovor članu kalanteja)
Neposredna povezava do sporočila: 4332
27.5.2009 21:03:40   
Mala_princeska
IZVIRNO SPOROČILO: majana79

Snoopyka, sem dobila, in odgovorila sem ti... user posted image Mogoče se je pa izgubilo moje sporočilo potem...

Danes je Simobil kr neki štrajkal, mojmu sem poslala smse v razmikih, pa je vse naenkrat dobil user posted image user posted image . Kr neki.

No, naša posteljica končno sestavljena, upam da tako kot na sliki user posted image user posted image user posted image , sam po moje je prav - smo bolj po spominu sestavljali nazaj, sicer je stara 5 let, ampak kot nova. (Edino koleščke bomo verjetno odstranili, ker samo parket drsajo).
Pa jogi bom preluftala, ko bo nehalo deževati. Je sicer še od tamale, ampak nič "prescan", pa tudi v folijo je bil zavit tko da se prah ni nabiral.

user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu majana79)
Neposredna povezava do sporočila: 4333
27.5.2009 21:54:40   
princ_princeska
tko drage moje...zdej grem pa počasiuser posted image spančkat...

se tipkamo jutri...lepo in mirno noč

nočka nočka...user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu Mala_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4334
27.5.2009 22:03:04   
mery15031981
ojla souser posted image

jst mam pa enouser posted image -zanima me kakšne  oz.katere jogije ste kupovale za našeuser posted image ,oz. kaj predlagate.

V mesecuseptembru pricakujeva najinega drugega malčka!
Doma imava že enega prekrasnega sinčka Lovrota:)

(odgovor članu princ_princeska)
Neposredna povezava do sporočila: 4335
27.5.2009 23:56:03   
lino
Harley mislim, da je bile eden od teh dveh linkov...našla sem jih pa kar tukaj na RR pod imena...

http://www.vecer.si/d2003/imena/imena.asp%C2%A0%C2%A0
http://numerologija.hladnik.net/

Sedaj grem pa tudi jaz nazaj v posteljo...me kislina tok muči, da me prav žge...in vroooče je...pa je dragi pokrit s kovtrom in koco, men pa ne gre spat od te kisline, vročine in WC-ja...user posted image jah, sej bo...bom še pogrešala take noči.user posted image

Nočko drage souser posted image

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 4336
28.5.2009 0:00:32   
lino
aha, ta drugi link velja!!!!user posted image

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4337
28.5.2009 7:03:30   
Anonimen
Dobro jutro!

jaz še vedno vztrajamuser posted image . je pa fajn ko se lahko diha, ker se je fino ohladilo.
naj vam povem, da je anej ok ne šepa več, imava pa vseeno ju3 kontrolo, je rekel dr. da ga vseeno želi pregledati. no fajn vsaj ni nič hudega.
drugače pa si že res želim, da bi cartala svojegauser posted image . me je pa včeraj malo zvilo, ker sem hotela aneju dopovedat, da bom šla v bolnico pouser posted image in, da me ne bo vsaj tri dni doma. sem postala kar žalostna ker nebom z mojim škratom. mislim, da bova prvič ločena za tako dolgo časa.user posted image a sem čudna zaradi tega, ali se še katera druga počuti tako(tiste seveda ki že imate otroke)?

(odgovor članu lino)
  Neposredna povezava do sporočila: 4338
28.5.2009 7:04:30   
July08
Dobro jutro souser posted image !

Evo, danes sem prva, zato dovolite, da vam postrežem s skodelico kave user posted image user posted image user posted image in skodelico čaja malinovih listovuser posted image user posted image user posted image
Včeraj sem dobila še eno škatlo cunjic za user posted image in danes imam to namen malo presortirati. Joj, koliko cunjic!!! se bom spet topila zraven user posted image

Želim vam lep in uspešen dan, pa se pišemo kasneje.

"Odločitev, imeti otroka je pomembna.
To pomeni odločiti se za vedno,
da bo naše srce hodilo naokoli zunaj
našega telesa."
(Elizabeth Stone)

(odgovor članu lino)
Neposredna povezava do sporočila: 4339
28.5.2009 7:10:51   
July08
Deja meni se tudi cmok v grlu naredi, ko pomislim, da bom spet kar nekaj čas v P. Joj, kako mi je bilo pri drugem user posted image hudo, ves čas sem razmišljala, kaj Jurij počne, kje je, kako je spal... Vsakič ob obisku, ko je stopil v sobo in sem ga zagledala, so se mi ulile solze, pa če sem jih še tako hotela zadržati. Tudi on je bil kar žalosten, in še danes po 3 letih se spomni, kako je bilo lepo, ko je mami z dojenčkom Joštom prišla domov.
Nimamo kaj, v P moramo iti, bo pa potem, ko pridemo domov, bolj veselo.
Mene samo skrbi, da ne bi bila zopet predolgo tam, čeprav vem, da bom najbrž vsaj en teden. Zaradi zlatenice namreč. Z možem imava različna tipa krvi, tako da je skoraj sigurno, da otrok dobi zlatenico, ker ima po rojstvo drugo kri kot jo je imel v mojem telesu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4340
28.5.2009 7:30:55   
princ_princeska
dobro jutrouser posted image

mmmmmmmm kako lep dan se kaže, pa tako svež zrak, mislim, da bo smuknila ven z user posted image ...

July- a to pomeni, če imaš različno krvno skupino, tak kot naprimer midva, jaz 0+, moj a+, da bo sigurno zlatenica user posted image

Tukaj je, mamicina in atijeva princeska...

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4341
28.5.2009 7:35:22   
bačko
Jutro!
Deja
tudi meni bo hudo ko bom šla v P ker bom ločena od Žane.Največ kar sva bili narazen je bilo čez dan ko je pri babici.Čez noč je vedno doma in mi bo zelo hudo.
No midve z Žano sva se zbudile že ob 6.15.Potem sva pa se malo cartali.Moja mala miška.
Drugače pa sem uredu edino včeraj sem ugotovila da so mi kar močno začele noge zatekati ampak samo okoli gležnjev.
Danes moram na pošto po odločbo za Žano za vrtec da vidim če smo sprejeti.Ravno včeraj ko me ni bilo doma je poštar pustil obvestilo.user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4342
28.5.2009 7:36:48   
jabolka
Dobro jutro user posted image

Kako smo danes user posted image ..?

Jaz sem dobro , samo malo nevčakanauser posted image user posted image kdaj bouser posted image .user posted image . V ponedeljek imam pregled v petek pa je rok 05.06. Vaga kaže 12več kg., pijem malinov čaj (zjutraj skuham in čez dan ga poćasi pijem ). Torba je pripravljena heheee čaka ..
Eno pomoč bi rabla-nasvet- jaz za svojo pupiko sem kupila en kompletek (oblekico )z dolgimi rokavi , in zdaj me pa skrbi da ne bo v tem pretoplo ali ... Hvala vsem za nasvetuser posted image

Vsem , ki ste že rodile iskrene čestitke zmoje strani . Prav vesela sem za vas user posted image user posted image ..vse naj naj vam in vašim user posted image . Kako so lepi user posted image .

SREČNO VSEM user posted image

(odgovor članu July08)
Neposredna povezava do sporočila: 4343
28.5.2009 7:43:40   
majana79
Jutro vsem!

Mislim da se je moje spanje končalo za nedoločen čas... Zdaj ne morem spat, ko pride user posted image ne bom spala, tako da... user posted image Edino ko se naspim je popoldne, na kavču. Prav grozno zgledam.

mery, ti si spraševala za vzmetnico? Jaz imam tole, mende bo ok.

Mamice, ki imate doma že otročke, upam da ne bo prehudo, ko boste v P, sem pa brala na forumu da so itak vse P polne in da celo po CR pošiljajo domov že po 4 dneh, ne po 6. Tako da bo sigurno hitro minilo. Jaz nimam otročka doma, pa me je groza bit nekje 3 dni, bom komaj čakala da greva s tamalčkom domov...

Zdaj grem pa posodo pomit, se mi ni dalo včeraj in pripravit mojemu zajtrk. Vas preberem še kaj kasneje.

Še tri dni, pa boste prve junijke na vrsti. user posted image

Aja, danes je moj prvi uradni dan na porodniški. user posted image

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 4344
28.5.2009 7:58:37   
Lsica
Dobro jutro vsemuser posted image

lino si me malo spodbudila za iskanje imen, jaz še vedno nisem rekla zadnje...Si sploh ne morem predstavljat dojenčka, dojenčice in zato tako težka izbira. Upam da bo potem lažje, ko bom videla to svoje dete.

IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981

jst mam pa enouser posted image -zanima me kakšne  oz.katere jogije ste kupovale za našeuser posted image ,oz. kaj predlagate.

Meni so sicer predlagali antialergijsko vzmetnico, kjer se da dol zgornja prevleka in jo lahko opereš. Ampak sem se na koncu odločila kar za jogi pri Recinku, kjer sem kupila tudi posteljo in previjalno. Je dovolj trd in glede na to, da ne bo dolgo v uporabi (2,3 leta) mislim, da ne bi smelo bit nič narobe.

(odgovor članu mery15031981)
Neposredna povezava do sporočila: 4345
28.5.2009 8:29:21   
Janci F
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka

Jaz sem dobro , samo malo nevčakanauser posted image user posted image kdaj bouser posted image .user posted image . V ponedeljek imam pregled v petek pa je rok 05.06. Vaga kaže 12več kg., pijem malinov čaj (zjutraj skuham in čez dan ga poćasi pijem ). Torba je pripravljena heheee čaka ..
Eno pomoč bi rabla-nasvet- jaz za svojo pupiko sem kupila en kompletek (oblekico )z dolgimi rokavi , in zdaj me pa skrbi da ne bo v tem pretoplo ali ... Hvala vsem za nasvetuser posted image

Tudi jaz sem že kar malo neučakana, danes imam ctg me prav zanima kaj bodo povedali.
Samo sem skoraj 100% prepričana, da me bodo domov poslali in rekli, vse je mirno in da bomo še malo počakali.
V ponedeljek imam pa potem amnio, na to malo bolj računam.

Glede na to, da imava na isti dan rok, sem se tudi jaz že malo ukvarjala s tem ali pripravim dolge ali kratke rokave in sem preprosto pripravila kar oboje.
Tako, da ima moj dragi v torbi kratke in dolge rokave, potem se bom pa tam odločila kaj mu dam gor.
Samo glede na to, da imamo mi do doma 10 minut in da novorojenčkom gretje še ne dela takoj, bom verjetno dala gor dolge rokave. Če bo pa res noro vroče pa kratke. So me pa druge mamice opozorile, da naj pri nakupu kratkih rokavov pazim, da nima rokav še posebej zarobljen, da ga ne tišči.

Naš Srečko spet kolca, jaz ga občasno kličem kar Kolcamož in pa Peter Skala, ker imam skoraj ves čas čist trd trebuh. user posted image

Jogi pa smo pri nas kupila antialergijski - Baby Alergo in izgleda kar ok, na žalost pa o zadovoljstvu še ne morem poročati, ker naš Srečko še noče na svobodo.

(odgovor članu jabolka)
Neposredna povezava do sporočila: 4346
28.5.2009 8:38:20   
mojjaka
Dobro jutro!
O jaz sem pa tako fajn spala nocojuser posted image user posted image user posted image
Z zaprtjem sem tudi jaz mela strašne težave, sem tudi krvavela in se matrala na WC-ju,pa sem veeeeliko vode pila, pa probiotični jogurt z lanenimi semeni, donat, suhe slive, veliko sadja in zelenjave, pa se je nekak popravlo stanje...zdaj pa samo pomislim na 1.6. pa lahko kr letim na WCuser posted image
Jaz pa zadni teden vedno bolj razmišlam tudi o možnosti, da se je pa morda G zmotil glede spola, ker poznam kar nekaj mamic,ki so po napovedi G pričakovale npr.fantka, rodila se je pa punčka??! Sicer sem bla tudi na 3D, pa so mi rekli isto, samo nikoli se pa ne ve...tako da sem tudi mojemu rekla, naj se malo pripravi...kaj pa če ne bo Jaka!!! Saj meni je vseeno, samo se človek nekak psihično prepriča v nekaj in je potem kr malo smešno po mojem...

(odgovor članu Lsica)
Neposredna povezava do sporočila: 4347
28.5.2009 8:42:51   
bamoocham
Jutro.

Uh, danes sem pa spet fajn spala.
Zdj se pa js že ful veselim, da pride naša pikica, samo kaj, ko imam še 24 dni do rokauser posted image   pa tut to bo minilo!

Včeraj sma bila z mojim na obisku pri moji sodelavki, ki je 3 mesece nazaj rodila (tamala je nedonošenček)...tk sma se cartali pa stiskaliuser posted image   moj je samo opazoval in komentiral, da mi pašeuser posted image   prijet je pa ni upaluser posted image

V ponedeljek pa začnem pit ta slavni malinov čaj, da vidimo, če bo kaj pomagal.

Jogi sma midva kupila kr tut prek Recinkota, ko sma posteljico vzela tam, pa posteljnino...pa kr fajn zgleda.

Gre katera rodit?user posted image

(odgovor članu Janci F)
Neposredna povezava do sporočila: 4348
28.5.2009 8:49:22   
lenika
Dobro jutro!
Kar se tiče odsotnosti od Matica je mene tudi groza, ker nisem bila, čeprav je star že 3 leta še nikoli več kot en dan stran od njega. A bom preživela tudi to. Bo pa dobra predvaja za avgust, ko naj bi šel z babico in dedkom na morje.

(odgovor članu bamoocham)
Neposredna povezava do sporočila: 4349
28.5.2009 8:51:27   
Mala_princeska
Ja junijke moje, sej zato je pa bolje da spola ne vemo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Sem opazila da se komaj že premikam user posted image , no po postelji se že težje obračam in kar ne najdem tapravega položaja, user posted image bi pa najraje glavico ven bušu. user posted image

July08 zelo simpatična imena - Jurij, pa Jošt (če sem prav ujela) in sedaj čakate na Julijo (ali ste si premislili glede imena?user posted image ).
Jaz sem nekaj časa navijala za Jakob Jošta, pa je moj rekel da se bo kar odselil, če damo tako ime user posted image user posted image user posted image , ker mu ni všeč user posted image .
Pa smo se pogodili in bo ali Manca ali pa Matic. Nekako smo si to zapičili v glavo. user posted image

Mojjaka a pa ti bodo CR naredili na 01.06. ali dan kasneje? user posted image user posted image
Torej imata s tvojim zadnji samski vikend user posted image user posted image user posted image , fajn ga izkoristita.

Nič, počasi šibam še piščanca nasolit (za kosilo bo pol piščanca, pečen krompir in domača soljatka) in se zrihtat za v bolnico po dozo - injekcijo železa user posted image , me je kar strah tega špikanja - a nč ne morem.
Bom pa morala bit brzinska, ker moram ob 16h v vrtec na krajši roditeljski.
Sej ne vem kdaj bomo jedli,
prav ne maram hitenja in norenja......

Pa v štacuno po jabolka za dva štrudeljna grem, moj ima v soboto fešto s še eno sodelavko in bodo orng zapil in gor na enem vikendu spali. Še dobr da mi ni treba nič rihtat, se bosta sama zoorganizirala in se zabavala s svojimi šefi, sodelavci,....Bodo imeli bolj interno žurko za 2 x 30 let user posted image user posted image user posted image

24.4.2004 Nina :-)
24.6.2009 je ati dobil najlepše darilo za RD - Manco :-)

(odgovor članu mojjaka)
Neposredna povezava do sporočila: 4350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  172 173 [174] 175 176   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Punčka ali fantek: trije testi za ugotavlj...
Vas zanima, kaj nosite pod srcem? Ali že veste in bi radi preverili, če deluje? Ugotovite spol otroka v trebuščku so pom...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!