Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:06:27
|
|
|
|
amaya
|
nobenih problemov s tem HB!!! kako se sedaj kaj pripravljate prvo-junijke? jaz sem danes toaleto pripravila...in to je tudi vse zadnji cajt, da cunje porihtam, a kaj ko nimam časa z mojim tamalim okoli to ne gre...zdaj te dni, ga moram malo v varstvo kam dat, da si poštelam...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:29:23
|
|
|
|
bamoocham
|
Dober večer. Js sem si pravo poslastico naredila, zdjle jem lubenico, pa še češnje me čakajo...mnjami IZVIRNO SPOROČILO: deja777 punce kako se borite proti zaprtosti. samo z donatom? dva dni imam že težave in danes mi je fajn kri tekla zraven. dem se kar malo ustrašila. Meni sem ugotovila, da pomaga kislo zelje, ki se kupi pakirano v trgovinah. Ga jem kr tk, ali pa v solati (prelit z bučnim oljem) in grem lepo na wc. Drugač pa vem kk je to, ko gre kri zraven!!! Pri porodu mi ziher hemeroidi ne uidejo. IZVIRNO SPOROČILO: KatMat punce nc goljufat!!!!jest sem se 2v 1!!!pocakte da rodim pred vami!!!lp iz P postojna KatMat, ti še kr nisi rodila? Joj boga revica! Upam, da bo kmal..no sej če si v bolnici, pol bo pa tk kmal.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:32:34
|
|
|
|
lino
|
IZVIRNO SPOROČILO: KatMat punce nc goljufat!!!!jest sem se 2v 1!!!pocakte da rodim pred vami!!!lp iz P postojna hihihi, no imaš še mal časa (očitno imaš full lepo in se mu nikamor ne mudi)...ampak kaj, ko pa nas tudi že julijke prehitevajo. Kdaj pa imaš datum...ker si že v bolnici, a že čakaš??? Sej bo, kr naenkrat... Lahko se pa tudi junijkam pridružiš No, naj bo čim prej in čim manj boleče in hitro naj mine in obvezno javi.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:41:48
|
|
|
|
Snoopyka
|
hey so in mamice! js sm doma in sva še 2v1, ampak pričakujejo da bom tam do naslednega petka že zibala srček je pešal, ker sm baje bila preobremenjena in preveč pod stresom, vendar je zdej HB vse ok... popadki se še nadaljujejo sm so rahli, jih pa preštimam kljub spazmexu ki ga jemlem 2x na dan sm mela UZ ko so me sprejel v P in se je lulika zelo lepo vidla, tk da bo ziher , vidla sm tud bol na vlko (prvič) obrazeka, je baje bol očku podobna k mami (vsaj po obliki glave) no pa saj ni važn, super bo če bo mela iste očke ko js, lepe zelene (upam pa da ne mojega dolgega jezika ). drugač pozdrave sm dobla in se vam zahvaljujem z em majana a si dobla sms, k sm ti ga poslala? KatMat vso srečo no čestitala sm, obvestila vas sm... zdaj pa grem z mojim gledat fuzbal na tv3 lep večer vsem skupaj
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:55:31
|
|
|
|
majana79
|
manna, vse najboljše Upam da tvoje najlepše darilo letos pride kmalu Snoopyka, sem dobila, in odgovorila sem ti... Mogoče se je pa izgubilo moje sporočilo potem...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:57:35
|
|
|
|
*alina*
|
Manna, tudi iz moje strani vse naj naj
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 20:59:25
|
|
|
|
harley
|
Hej hej! Moja G je legenda mi je rekla, da sem njena najbolj simpatična nosečnica, ker sem vedno dobre volje. Drugač pa je blo vse v redu. Mal mi spet pada železo, zato mi je dala sirup in pa canesten bolj preventivno. Drug teden mam pa ctg spet in bom zvedla kaj več...edin kar me moti je to, da sem s primorske in se moram na te preglede vozit v LJ ker mam gor na aškerčevi G. Pol mi gre pa cel dan ker čakam prevoz tja in pol še dol. Pridm tok zmatrana domov, da bi šla kar v šempeter. Letos tud jaz mal vrtnarim z mamo in mi je prou fajn. Sicer zdaj že mal težko ker me trebuh ovira, sem pa še ne dolgo nazaj rila plevel, sadila, kopala in tako naprej :) zdaj bolj opazujem in zalivam, bi pa z veseljem še kaj pomagala mami. Kar mal me peče vest, ko vse počne sama. Na sploh sem pa kar naenkrat obsedena s čistočo in urejenostjo. Vsak prahec me moti in vsaka smetka. Vse mora bit na svojem mestu tako ga zganjam prav teror po hiši vsi so strašno presenečeni in me mal postran gledajo ker sem bla prej precej nemarna in ne preveč gospodinjski tip. Pol se mi smejejo ko delam marmelade in sirupe zdej bi pa rada še češnje vložila prej ko rodim. Bom vidla, če bo naša Marjeta počakala :) Kar se gibanja tiče...moram priznat, da se nism udeleževala kakšnih skupinskih vadb za nosečnice, niti nisem doma telovadla na blazini. Sem pa hodila redno v gore, zdaj pa grem vsak dan sigurno eno urco na sprehod...upam, da je dovolj. Mam pa tud srečo, da se precej dobro počutim. Je pa res prav škoda zdaj, da smo tako neokretne....vse zeleni, hribi prav vabijo zdej....ah bodo že počakali. LINO; kje izračunaš ime po numerologiji? Jaz sem sicer že kar od začetka odločena, kako se bo klicala vendar bi si rada tako, bolj za foro izračunala... PREBAVA: jaz ne grem nikamor več brez donata. Zjutraj spijem kozarec donata ali pa vsaj mlačno vodo in potem še popoldne kakšen kozarec, grem pa potem kar redno na stran. Večje težave mi povzroča kislina. Rupurut sploh ne pomaga, jst ga jem sam zato ker mi je ful fin. Če mi že kaj pomaga, je to donat...pa še to ne več. A tud vi včasih čutite potrebo po pesku, malti, belemu vinu, laku...? men se kar meša, belo vino mi tok diši kot še nikoli. Pa vem da ga ne smem pit ampak občasno si vseeno privoščim en kozarec... takrat pa noro uživam. Na sploh mi zelo čudne stvari dišijo....verjetno mi mal kalcija manjka Srečno nosečke!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 21:03:40
|
|
|
|
Mala_princeska
|
IZVIRNO SPOROČILO: majana79 Snoopyka, sem dobila, in odgovorila sem ti... Mogoče se je pa izgubilo moje sporočilo potem... Danes je Simobil kr neki štrajkal, mojmu sem poslala smse v razmikih, pa je vse naenkrat dobil . Kr neki. No, naša posteljica končno sestavljena, upam da tako kot na sliki , sam po moje je prav - smo bolj po spominu sestavljali nazaj, sicer je stara 5 let, ampak kot nova. (Edino koleščke bomo verjetno odstranili, ker samo parket drsajo). Pa jogi bom preluftala, ko bo nehalo deževati. Je sicer še od tamale, ampak nič "prescan", pa tudi v folijo je bil zavit tko da se prah ni nabiral.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 21:54:40
|
|
|
|
princ_princeska
|
tko drage moje...zdej grem pa počasi spančkat... se tipkamo jutri...lepo in mirno noč nočka nočka...
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 22:03:04
|
|
|
|
mery15031981
|
ojla so jst mam pa eno -zanima me kakšne oz.katere jogije ste kupovale za naše ,oz. kaj predlagate.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 27.5.2009 23:56:03
|
|
|
|
lino
|
Harley mislim, da je bile eden od teh dveh linkov...našla sem jih pa kar tukaj na RR pod imena... http://www.vecer.si/d2003/imena/imena.asp%C2%A0%C2%A0 http://numerologija.hladnik.net/ Sedaj grem pa tudi jaz nazaj v posteljo...me kislina tok muči, da me prav žge...in vroooče je...pa je dragi pokrit s kovtrom in koco, men pa ne gre spat od te kisline, vročine in WC-ja... jah, sej bo...bom še pogrešala take noči. Nočko drage so
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 0:00:32
|
|
|
|
lino
|
aha, ta drugi link velja!!!!
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:03:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Dobro jutro! jaz še vedno vztrajam . je pa fajn ko se lahko diha, ker se je fino ohladilo. naj vam povem, da je anej ok ne šepa več, imava pa vseeno ju3 kontrolo, je rekel dr. da ga vseeno želi pregledati. no fajn vsaj ni nič hudega. drugače pa si že res želim, da bi cartala svojega . me je pa včeraj malo zvilo, ker sem hotela aneju dopovedat, da bom šla v bolnico po in, da me ne bo vsaj tri dni doma. sem postala kar žalostna ker nebom z mojim škratom. mislim, da bova prvič ločena za tako dolgo časa. a sem čudna zaradi tega, ali se še katera druga počuti tako(tiste seveda ki že imate otroke)?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:04:30
|
|
|
|
July08
|
Dobro jutro so ! Evo, danes sem prva, zato dovolite, da vam postrežem s skodelico kave in skodelico čaja malinovih listov Včeraj sem dobila še eno škatlo cunjic za in danes imam to namen malo presortirati. Joj, koliko cunjic!!! se bom spet topila zraven Želim vam lep in uspešen dan, pa se pišemo kasneje.
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:10:51
|
|
|
|
July08
|
Deja meni se tudi cmok v grlu naredi, ko pomislim, da bom spet kar nekaj čas v P. Joj, kako mi je bilo pri drugem hudo, ves čas sem razmišljala, kaj Jurij počne, kje je, kako je spal... Vsakič ob obisku, ko je stopil v sobo in sem ga zagledala, so se mi ulile solze, pa če sem jih še tako hotela zadržati. Tudi on je bil kar žalosten, in še danes po 3 letih se spomni, kako je bilo lepo, ko je mami z dojenčkom Joštom prišla domov. Nimamo kaj, v P moramo iti, bo pa potem, ko pridemo domov, bolj veselo. Mene samo skrbi, da ne bi bila zopet predolgo tam, čeprav vem, da bom najbrž vsaj en teden. Zaradi zlatenice namreč. Z možem imava različna tipa krvi, tako da je skoraj sigurno, da otrok dobi zlatenico, ker ima po rojstvo drugo kri kot jo je imel v mojem telesu.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:30:55
|
|
|
|
princ_princeska
|
dobro jutro mmmmmmmm kako lep dan se kaže, pa tako svež zrak, mislim, da bo smuknila ven z ... July- a to pomeni, če imaš različno krvno skupino, tak kot naprimer midva, jaz 0+, moj a+, da bo sigurno zlatenica
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:35:22
|
|
|
|
bačko
|
Jutro! Deja tudi meni bo hudo ko bom šla v P ker bom ločena od Žane.Največ kar sva bili narazen je bilo čez dan ko je pri babici.Čez noč je vedno doma in mi bo zelo hudo. No midve z Žano sva se zbudile že ob 6.15.Potem sva pa se malo cartali.Moja mala miška. Drugače pa sem uredu edino včeraj sem ugotovila da so mi kar močno začele noge zatekati ampak samo okoli gležnjev. Danes moram na pošto po odločbo za Žano za vrtec da vidim če smo sprejeti.Ravno včeraj ko me ni bilo doma je poštar pustil obvestilo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:36:48
|
|
|
|
jabolka
|
Dobro jutro Kako smo danes ..? Jaz sem dobro , samo malo nevčakana kdaj bo . . V ponedeljek imam pregled v petek pa je rok 05.06. Vaga kaže 12več kg., pijem malinov čaj (zjutraj skuham in čez dan ga poćasi pijem ). Torba je pripravljena heheee čaka .. Eno pomoč bi rabla-nasvet- jaz za svojo pupiko sem kupila en kompletek (oblekico )z dolgimi rokavi , in zdaj me pa skrbi da ne bo v tem pretoplo ali ... Hvala vsem za nasvet Vsem , ki ste že rodile iskrene čestitke zmoje strani . Prav vesela sem za vas ..vse naj naj vam in vašim . Kako so lepi . SREČNO VSEM
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:43:40
|
|
|
|
majana79
|
Jutro vsem! Mislim da se je moje spanje končalo za nedoločen čas... Zdaj ne morem spat, ko pride ne bom spala, tako da... Edino ko se naspim je popoldne, na kavču. Prav grozno zgledam. mery, ti si spraševala za vzmetnico? Jaz imam tole, mende bo ok. Mamice, ki imate doma že otročke, upam da ne bo prehudo, ko boste v P, sem pa brala na forumu da so itak vse P polne in da celo po CR pošiljajo domov že po 4 dneh, ne po 6. Tako da bo sigurno hitro minilo. Jaz nimam otročka doma, pa me je groza bit nekje 3 dni, bom komaj čakala da greva s tamalčkom domov... Zdaj grem pa posodo pomit, se mi ni dalo včeraj in pripravit mojemu zajtrk. Vas preberem še kaj kasneje. Še tri dni, pa boste prve junijke na vrsti. Aja, danes je moj prvi uradni dan na porodniški.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 7:58:37
|
|
|
|
Lsica
|
Dobro jutro vsem lino si me malo spodbudila za iskanje imen, jaz še vedno nisem rekla zadnje...Si sploh ne morem predstavljat dojenčka, dojenčice in zato tako težka izbira. Upam da bo potem lažje, ko bom videla to svoje dete. IZVIRNO SPOROČILO: mery15031981 jst mam pa eno -zanima me kakšne oz.katere jogije ste kupovale za naše ,oz. kaj predlagate. Meni so sicer predlagali antialergijsko vzmetnico, kjer se da dol zgornja prevleka in jo lahko opereš. Ampak sem se na koncu odločila kar za jogi pri Recinku, kjer sem kupila tudi posteljo in previjalno. Je dovolj trd in glede na to, da ne bo dolgo v uporabi (2,3 leta) mislim, da ne bi smelo bit nič narobe.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 8:29:21
|
|
|
|
Janci F
|
IZVIRNO SPOROČILO: jabolka Jaz sem dobro , samo malo nevčakana kdaj bo . . V ponedeljek imam pregled v petek pa je rok 05.06. Vaga kaže 12več kg., pijem malinov čaj (zjutraj skuham in čez dan ga poćasi pijem ). Torba je pripravljena heheee čaka .. Eno pomoč bi rabla-nasvet- jaz za svojo pupiko sem kupila en kompletek (oblekico )z dolgimi rokavi , in zdaj me pa skrbi da ne bo v tem pretoplo ali ... Hvala vsem za nasvet Tudi jaz sem že kar malo neučakana, danes imam ctg me prav zanima kaj bodo povedali. Samo sem skoraj 100% prepričana, da me bodo domov poslali in rekli, vse je mirno in da bomo še malo počakali. V ponedeljek imam pa potem amnio, na to malo bolj računam. Glede na to, da imava na isti dan rok, sem se tudi jaz že malo ukvarjala s tem ali pripravim dolge ali kratke rokave in sem preprosto pripravila kar oboje. Tako, da ima moj dragi v torbi kratke in dolge rokave, potem se bom pa tam odločila kaj mu dam gor. Samo glede na to, da imamo mi do doma 10 minut in da novorojenčkom gretje še ne dela takoj, bom verjetno dala gor dolge rokave. Če bo pa res noro vroče pa kratke. So me pa druge mamice opozorile, da naj pri nakupu kratkih rokavov pazim, da nima rokav še posebej zarobljen, da ga ne tišči. Naš Srečko spet kolca, jaz ga občasno kličem kar Kolcamož in pa Peter Skala, ker imam skoraj ves čas čist trd trebuh. Jogi pa smo pri nas kupila antialergijski - Baby Alergo in izgleda kar ok, na žalost pa o zadovoljstvu še ne morem poročati, ker naš Srečko še noče na svobodo.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 8:38:20
|
|
|
|
mojjaka
|
Dobro jutro! O jaz sem pa tako fajn spala nocoj Z zaprtjem sem tudi jaz mela strašne težave, sem tudi krvavela in se matrala na WC-ju,pa sem veeeeliko vode pila, pa probiotični jogurt z lanenimi semeni, donat, suhe slive, veliko sadja in zelenjave, pa se je nekak popravlo stanje...zdaj pa samo pomislim na 1.6. pa lahko kr letim na WC Jaz pa zadni teden vedno bolj razmišlam tudi o možnosti, da se je pa morda G zmotil glede spola, ker poznam kar nekaj mamic,ki so po napovedi G pričakovale npr.fantka, rodila se je pa punčka??! Sicer sem bla tudi na 3D, pa so mi rekli isto, samo nikoli se pa ne ve...tako da sem tudi mojemu rekla, naj se malo pripravi...kaj pa če ne bo Jaka!!! Saj meni je vseeno, samo se človek nekak psihično prepriča v nekaj in je potem kr malo smešno po mojem...
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 8:42:51
|
|
|
|
bamoocham
|
Jutro. Uh, danes sem pa spet fajn spala. Zdj se pa js že ful veselim, da pride naša pikica, samo kaj, ko imam še 24 dni do roka pa tut to bo minilo! Včeraj sma bila z mojim na obisku pri moji sodelavki, ki je 3 mesece nazaj rodila (tamala je nedonošenček)...tk sma se cartali pa stiskali moj je samo opazoval in komentiral, da mi paše prijet je pa ni upal V ponedeljek pa začnem pit ta slavni malinov čaj, da vidimo, če bo kaj pomagal. Jogi sma midva kupila kr tut prek Recinkota, ko sma posteljico vzela tam, pa posteljnino...pa kr fajn zgleda. Gre katera rodit?
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 8:49:22
|
|
|
|
lenika
|
Dobro jutro! Kar se tiče odsotnosti od Matica je mene tudi groza, ker nisem bila, čeprav je star že 3 leta še nikoli več kot en dan stran od njega. A bom preživela tudi to. Bo pa dobra predvaja za avgust, ko naj bi šel z babico in dedkom na morje.
|
|
|
|
RE: Junijke 2009 - 2.del 28.5.2009 8:51:27
|
|
|
|
Mala_princeska
|
Ja junijke moje, sej zato je pa bolje da spola ne vemo . Sem opazila da se komaj že premikam , no po postelji se že težje obračam in kar ne najdem tapravega položaja, bi pa najraje glavico ven bušu. July08 zelo simpatična imena - Jurij, pa Jošt (če sem prav ujela) in sedaj čakate na Julijo (ali ste si premislili glede imena? ). Jaz sem nekaj časa navijala za Jakob Jošta, pa je moj rekel da se bo kar odselil, če damo tako ime , ker mu ni všeč . Pa smo se pogodili in bo ali Manca ali pa Matic. Nekako smo si to zapičili v glavo. Mojjaka a pa ti bodo CR naredili na 01.06. ali dan kasneje? Torej imata s tvojim zadnji samski vikend , fajn ga izkoristita. Nič, počasi šibam še piščanca nasolit (za kosilo bo pol piščanca, pečen krompir in domača soljatka) in se zrihtat za v bolnico po dozo - injekcijo železa , me je kar strah tega špikanja - a nč ne morem. Bom pa morala bit brzinska, ker moram ob 16h v vrtec na krajši roditeljski. Sej ne vem kdaj bomo jedli, prav ne maram hitenja in norenja...... Pa v štacuno po jabolka za dva štrudeljna grem, moj ima v soboto fešto s še eno sodelavko in bodo orng zapil in gor na enem vikendu spali. Še dobr da mi ni treba nič rihtat, se bosta sama zoorganizirala in se zabavala s svojimi šefi, sodelavci,....Bodo imeli bolj interno žurko za 2 x 30 let
|
GHdejziKoliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?1 (
25%)
2 (
26%)
3 (
32%)
4 (
7%)
5 (
11%)
Število vseh glasov: 332Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!