|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: PTIČKI IN ČEBELICE FEBRUAČIC 2009 II.del
27.5.2009 22:25:38   
Pupka
IZVIRNO SPOROČILO: majchy23

IZVIRNO SPOROČILO: Pupka

IZVIRNO SPOROČILO: sunny24

Kaj me opravljete babe...smotke! user posted image

joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš neuser posted image

Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image AMEN user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš  da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dalauser posted image user posted image user posted image user posted image sva na isti valovniuser posted image user posted image user posted image

upam da ne na MIKROvalovni user posted image

user posted image user posted image user posted image ne hvala-že tko je prevročeuser posted image user posted image user posted image user posted image -a veš da sem te hotla vprašat,zakaj imaš ti mobija.če se ne oglašaš-sem te v nedeljo klicala zaradi oddaje pa ti mene ne šljiviš splohuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image emmm.... Jaz in mobitel so 115 ražličnih pojmov user posted image user posted image user posted image Ponavadi ga niti nimam kje pr sebi al pa ga Gal najde prej ko jaz in mi zbriše vse zabeležene klice in sms-e (ponavadi še kaj odpiše) al pa pošlje komu kako sliko (zaenkrat še ni blo nič nenavadnega HB)- KER IGRA IGRCE. Tak da sorry. sem že rekla da mu bom kupla svoj telefon.

Izobrazba ni dovolj, treba je tudi razumeti!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
27.5.2009 22:25:59   
Pupka
uuuuu ti mater nova stran

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
27.5.2009 22:26:45   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: cita

IZVIRNO SPOROČILO: Katjusa

da vam malo osvežim spomin na benjamina tak je bil prve 3 mesece:)
user posted image
danes je pa tak:)
user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image ful lepo si tople nardila...ampak tale vaš poba je pa pravi poba že...
se strinjam,da full lepo zgledauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image da veš da če bi Hana imela toliko las kot jih ima Beni,bi imela že špangiceuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
27.5.2009 22:28:49   
Katjusa
to je bil pa včeraj k kak pubrtetnik:)
user posted image

majchy škoda da nimam nobenih doma bi mu jih ju3 dala:)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
27.5.2009 22:28:51   
Čebel@

Kaj me opravljete babe...smotke! user posted image

joj pupa moja,tebi ni pa nič prav.....zjutraj si se pritoževala,da te ne pogreešamo,ko te pa ena omeni pa sper joj-mal se hecam,sej veš neuser posted image

Ja klinc, baba sm ne...Nikoli mi nič ni prov...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image AMEN user posted image user posted image user posted image user posted image

a veš  da sem mislila tudi jaz amen napisati,pa sem samo unga smajlija dalauser posted image user posted image user posted image user posted image sva na isti valovniuser posted image user posted image user posted image

upam da ne na MIKROvalovni user posted image

user posted image user posted image user posted image ne hvala-že tko je prevročeuser posted image user posted image user posted image user posted image -a veš da sem te hotla vprašat,zakaj imaš ti mobija.če se ne oglašaš-sem te v nedeljo klicala zaradi oddaje pa ti mene ne šljiviš splohuser posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image emmm.... Jaz in mobitel so 115 ražličnih pojmov user posted image user posted image user posted image Ponavadi ga niti nimam kje pr sebi al pa ga Gal najde prej ko jaz in mi zbriše vse zabeležene klice in sms-e (ponavadi še kaj odpiše) al pa pošlje komu kako sliko (zaenkrat še ni blo nič nenavadnega HB)- KER IGRA IGRCE. Tak da sorry. sem že rekla da mu bom kupla svoj telefon.

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol je pa uredu.....samo spomni me,da ko se vidiva da ti dam en dol štrik za mobija za okoli vratuuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
27.5.2009 22:29:03   
Pupka

moj user posted image ma v sobi 21 stopinj user posted image

Veste kaj.... user posted image že 4 tedne nisem vidla user posted image user posted image So ful nekej delali pa mu ni ratalo prit. Pide pa ta vikend. Komaj čakam user posted image user posted image

o boga..... jst bi znorela, da ga tako dolgo ne vidim.....

mi pa imamo klimo zalavfano, da ne gre vsa mrčes not imamo pa sma razvlaževanje:)

niti ne govori- se mi že meša.... ampak se zavedam da nam "dela" dom, in da hiti da bomo čimprej skupaj. Pač je tako da sva vsak na svojem koncu user posted image Bo kmali bolje!

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
27.5.2009 22:29:32   
Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč....user posted image user posted image user posted image

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4857
27.5.2009 22:30:46   
Pupka

user posted image

Kaj si ja nor, kaki pubec je že to. Pa kaj ste mu laske nasadili al kaj? user posted image user posted image Če bi mu gledal sam obrazen bi rekla da je sigurno že kakšno leto star.

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
27.5.2009 22:31:14   
Čebel@

user posted image

full mi zaspan deluje-a se je glih zbudiluser posted image ........ja no mislim da te Benjamin zapre na stara leta v dom upokojencev,ko bi videl sebe s špangicamiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .......sej tatretji user posted image  bo user posted image  in glihtko veliko las,in boš se lahko  izivljalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
27.5.2009 22:32:18   
Čebel@

Katjusa sem že danes pa včeraj ne vem kulkrat šla gledat vabilo nam je fulllllll všeč....user posted image user posted image user posted image
ga boš še nam pokazala,prosimuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
27.5.2009 22:32:28   

user posted image

Kaj si ja nor, kaki pubec je že to. Pa kaj ste mu laske nasadili al kaj? user posted image user posted image Če bi mu gledal sam obrazen bi rekla da je sigurno že kakšno leto star.

se podpišemuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4861
27.5.2009 22:33:42   

ga bo Katjusa ima dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
27.5.2009 22:33:54   
Čebel@
katjuša....kako imaš pa Benjamina oblečenega da mu ni vroče-Hana ima takoj mokre laske......je pa res da ona leži na hrbtu

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
27.5.2009 22:34:42   
Čebel@

ga bo Katjusa ima dovoljenjeuser posted image user posted image user posted image
katjuša,jaz sem firbčna...daj pokažiuser posted image

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
27.5.2009 22:35:16   
Pupka
Kratko in jedrnato:

Lahko noč!

(odgovor članu cita)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
27.5.2009 22:36:19   
kaja02

katjuša,jaz sem firbčna...daj pokažiuser posted image

jst tud, dej pokaži!!!!!

Kaja, 9.1.2002
Leja, 2.8.2008

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
27.5.2009 22:36:45   

Kratko in jedrnato:

Lahko noč!

Nočkouser posted image user posted image user posted image

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
27.5.2009 22:37:36   
Katjusa

katjuša....kako imaš pa Benjamina oblečenega da mu ni vroče-Hana ima takoj mokre laske......je pa res da ona leži na hrbtu

pr nas ni tak vroče.... je pa čist odvisno od dneva dons k je blo bolj hladno je mel spet pajaca..... drgač pa body in kake hlače al s stopalci al pa pol zoknčke
slika bo pa takoj sam da jo nardim:)

< Sporočilo je popravil Katjusa -- 27.5.2009 22:38:36 >

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
27.5.2009 22:37:39   
Čebel@
Deja.....te glih vidim.......ti si kupila tisto oporo za vrat.....a je kaj določen kdaj jo lagko daš user posted image  za vrat?s tvoj mali že drži glavico.....Hana jo drži,samo zaenkrat ji še ne pam dati tiste zaščite v lupinici dol(ki glavo drži,ampak ji je pa nenormalno vroče)

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4869
27.5.2009 22:38:31   
Čebel@

Kratko in jedrnato:

Lahko noč!

a nas imaš že dovoljuser posted image nočko

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
27.5.2009 22:38:43   
Balonchy
A slučajn naskakujete dvestotko??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kaja02)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
27.5.2009 22:39:56   
Katjusa
IZVIRNO SPOROČILO: Balonchy

A slučajn naskakujete dvestotko??? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
27.5.2009 22:40:55   
Balonchy

Kratko in jedrnato:

Lahko noč!

Nočko...

(odgovor članu Pupka)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
27.5.2009 22:41:16   
Balonchy

neuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Spljoh... user posted image

(odgovor članu Katjusa)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
27.5.2009 22:41:19   
Čebel@

jauser posted image user posted image user posted image user posted image ajde pomagaj nam

(odgovor članu Balonchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?