|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
27.5.2009 21:50:22   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: meta21

Njej se je ne da likat pa bi rada slišala, da je vsaj 67% RR-jevk tudi ne lika, da ji bo malo lažjeuser posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 876
27.5.2009 21:51:16   
Virtualna

najde pa kakšne nenavadne stvari, ki se jih boji ...

Nasa se pa prav nenormalno boji, ce pihnes tak vanjo...najprej zacne tak z ucki migat, a takoj za tem pa v jok, ma to cvili, ne vem, no....pa sej to ni nic kej tazga...ma to se joka kot bi jo...sploh ne najdem prave besede, kak bi docarala njen jok ob pihanju...
Pa da neboste mislile, da stalno piham vanjo user posted image user posted image user posted image user posted image  ...zadnjic se mi je zdelo, da ima neko smetko v lasiscu, pa sem pihnila malo....joj kak se je zacela dret user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 877
27.5.2009 21:53:19   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: Me to you
kdaj (če) bomo začeli delati na 2. dojenčku.......nimam pojma. zaenkrat sva oba mnenja, da bo ln edinka. kaj bo pa čas prinesel, pa ne vem.

pri nas natanko tako! čeprav sem imela v otroštvu vizijo, da si želim - poleg ljubečega moža -  hišo z vrtom, 2 otroka in bernardinca user posted image user posted image user posted image
nisem več prepričana....

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 878
27.5.2009 21:54:23   
arabela*
IZVIRNO SPOROČILO: leda

In v kafiču sedi (oz. poskuša sedeti) mama, ki v eni roki drži zajokanega mulca (cca. 1,5 let) in žličko, v drugi pa frutek. In žličko potiska v nasproti ležečo vreščečo lupinco.
Ko sva šla nazaj, je mama laufala do mulca, ki ni in ni hotel sedeti v vibrirajočem avtomobilu, in hkrati futrala še vedno vreščeče bitje v jajcu.

si tok žmohtno napisala, da se mi je kar filmček zarolal...sploh vreščeča lupinca user posted image

jaz pa sem prebrala v vreščečo vrečko in sem do zdaj tuhtala..................user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 879
27.5.2009 21:55:28   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

kdaj (če) bomo začeli delati na 2. dojenčku.......nimam pojma. zaenkrat sva oba mnenja, da bo ln edinka. kaj bo pa čas prinesel, pa ne vem.

pri nas natanko tako! čeprav sem imela v otroštvu vizijo, da si želim - poleg ljubečega moža -  hišo z vrtom, 2 otroka in bernardinca user posted image user posted image user posted image
nisem več prepričana....

jaz pa 3 user posted image , hiško z vrtom in mogoče ribice, namesto psa.............user posted image .........aja, pa moža tudi, seveda...........user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 880
27.5.2009 21:55:35   
arabela*

nisem več prepričana....

jaz sem si želela 3 otroke....nekoč......ne vprašaj me zdaj....user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 881
27.5.2009 21:56:49   
Virtualna
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

jaz pa sem prebrala v vreščečo vrečko in sem do zdaj tuhtala..................user posted image

user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 882
27.5.2009 21:57:03   
Čarli08
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

In v kafiču sedi (oz. poskuša sedeti) mama, ki v eni roki drži zajokanega mulca (cca. 1,5 let) in žličko, v drugi pa frutek. In žličko potiska v nasproti ležečo vreščečo lupinco.
Ko sva šla nazaj, je mama laufala do mulca, ki ni in ni hotel sedeti v vibrirajočem avtomobilu, in hkrati futrala še vedno vreščeče bitje v jajcu.

si tok žmohtno napisala, da se mi je kar filmček zarolal...sploh vreščeča lupinca user posted image

Sej po mojem si je želela, da bi najraje popokala vse v en žakelj pa odpihala ven ....

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 883
27.5.2009 21:57:26   
*bubi*
Dober večer user posted image

Saraya user posted image

Lija user posted image

coko user posted image želim ti, da najdeš dobrega G, ki ti bo prisluhnil in pomagal do user posted image

< Sporočilo je popravil *bubi* -- 27.5.2009 21:58:13 >

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 884
27.5.2009 21:57:50   
ključek
naša princeska se je pa na morju nekaj novega spomnila-če jo kdo kaj vpraša, jo ogovori (na začetku, npr. ko dobimo obisk ali kam gremo) tko ful skomigne z rameni, oz. da ramena k glavi, kot bi hotela reči-kaj pa jaz vem.........user posted image .....je tko luštn za vidit.

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 885
27.5.2009 21:58:18   
arabela*

jaz pa 3 user posted image , hiško z vrtom in mogoče ribice, namesto psa.............user posted image .........aja, pa moža tudi, seveda...........user posted image user posted image user posted image user posted image

3 se v teoriji lepo izide,,praksa......user posted image user posted image   user posted image ,,hiška z vrtom,jaz bi raje veliko stanovanje v hrupnem predelu..user posted image , živali-nobene, moža ne....partnerja ja...user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 886
27.5.2009 21:58:28   
leda
Dober večer user posted image

čer, kako hotel hunt?

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 887
27.5.2009 21:59:39   
Olivija*
ma kako sem si jaz lahko želela bernardinca, ki se slini, pušča dlake, poje vsak dan par kil mesa in tehta 100 kil???
zdaj če bi imela psa, bi bil verjetno beagle.... ma se je ta moja želja tako skrčila.... iz 100 kil na 20....da je verjetno čez kako leto ne bo več user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Čarli08)
Neposredna povezava do sporočila: 888
27.5.2009 21:59:48   
leda
če jo kdo kaj vpraša, jo ogovori (na začetku, npr. ko dobimo obisk ali kam gremo) tko ful skomigne z rameni, oz. da ramena k glavi, kot bi hotela reči-kaj pa jaz vem.....

user posted image

ela pa vedno najprej mene pogleda, da odobrim user posted image pol pa nazaj sogovornika in se nasmehne. al pa čaka, da bo kej smešnga naredu...

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 889
27.5.2009 22:00:49   
meta21
Sem se prebila skozi 1,5 dneva...zdaj pa aktualno dogajanjeuser posted image

Boli me grlo, mandlji in zadnji del dlesni, da komaj usta odpiram, poleg tega pa še smrkam (na veliko "veselje" mojega edinca). Dragemu so danes izžagali osmico in je tak kot da bi ga (vsaj) tank povozil (sem doživela in preživela, on pa očitno ne bo).

Poleg tega pa so nekaj dni nazaj Lovra očitno ugrabili vesoljci in mi pustili eno čisto drugo bitje. Zdaj se ponoči zbuja od 5-8x, cel dan preživi v mojem naročju ( s poudarkom na MOJEM), zvečer zaspi samo še na rokah ali po 3 urnem tekanju k njegovi posteljiuser posted image

Pa še deca bom zadavla... Včeraj sem vzela 2 lekadola, da bi vsaj lahko malo spala, ker me je tako vse bolelo od prehlada pa je celo 2x vstal in šel k Lovru, ko je jokal ampak ga je na koncu k meni prinesel, češ jaz ga ne morem pomirit. HALO!!! Meni je pa dobra vila prišepnila, kako se to naredi!? Danes zjutraj je on dlje spal, ker ni šel delat zarad zobarja in mu rečem ob 11h, da bi se mal ulegla, ker se ful slabo počutim, če ma lahko tamalega, pa mi reče, da nima časa, ker se gre učit. In pol še najboljše... rečem ob 20h, da grem mal za računalnik (potem, ko sem vse porihtala, skopala, nahranla in uspavala Lovra on je pa medtem spal ker ga boli zob) in mi reče, če ne grem ležat in če se zdaj nič slabo ne počutimuser posted image user posted image user posted image . Uh, sem misnla, da ga bom raztrgala. Mater, kakšne kletvice so letele z mene.

Babe, včasih, ko katera piše kako potrpežljivo skrbite za svoje možeke vam pri sebi vedno podeljujem medalje. Saj sem pripravljena ogromno dat in naredit ampak zahtevam enako od ljudi okoli sebe...ali pa grizem!!!

No pa sem se olajšala....user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 890
27.5.2009 22:00:56   
leda
iz 100 kil na 20....da je verjetno čez kako leto ne bo več

no, jst sem hotla bernskega planšarja. ker so mi grozni starši sam španjela privoščil user posted image

zdej pa razmišljam, a je morski prašiček preveč...

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 891
27.5.2009 22:02:12   
Virtualna

ful skomigne z rameni, oz. da ramena k glavi

user posted image a tak user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 892
27.5.2009 22:02:38   
arabela*

če jo kdo kaj vpraša, jo ogovori (na začetku, npr. ko dobimo obisk ali kam gremo) tko ful skomigne z rameni, oz. da ramena k glavi, kot bi hotela reči-kaj pa jaz vem.....

user posted image

ela pa vedno najprej mene pogleda, da odobrim user posted image pol pa nazaj sogovornika in se nasmehne. al pa čaka, da bo kej smešnga naredu...

m tud vedno najprej mene pogleda,kot da rabi za vse moje dovoljenje....user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 893
27.5.2009 22:02:56   
Olivija*
sem doživela in preživela, on pa očitno ne bo

kaj si preživela, osmico al tank user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 894
27.5.2009 22:03:10   
leda
No pa sem se olajšala....

user posted image

pomaga, ne.

drži se.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 895
27.5.2009 22:05:24   
arabela*

Babe, včasih, ko katera piše kako potrpežljivo skrbite za svoje možeke  vam pri sebi vedno podeljujem medalje. Saj sem pripravljena ogromno dat in naredit ampak zahtevam enako od ljudi okoli sebe...ali pa grizem!!!

pri nas tega ni....je ravno obratno....se on bolj meni mora klanjat...user posted image

< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.5.2009 22:07:39 >

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 896
27.5.2009 22:05:30   
ključek

No pa sem se olajšala....

user posted image

pomaga, ne.

drži se.

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 897
27.5.2009 22:06:20   
Olivija*
zdej pa razmišljam, a je morski prašiček preveč...

zanimivo user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 898
27.5.2009 22:06:38   
meta21

ma kako sem si jaz lahko želela bernardinca, ki se slini, pušča dlake, poje vsak dan par kil mesa in tehta 100 kil???
zdaj če bi imela psa, bi bil verjetno beagle.... ma se je ta moja želja tako skrčila.... iz 100 kil na 20....da je verjetno čez kako leto ne bo več user posted image user posted image user posted image

A nismo grozne? Kako preprosto je bilo, ko smo bili otroci. Sedela sem v gozdu na tleh brez bojazni pred klopi in umazanijo, čofotala sem v banji, ne da bi se vnaprej sekirala, kdo bo pobrisal tla, na kavču sem čohala psička, ne da bi hkrati vidla dlake ki frčijo naokoli in vse bolhe, obmetavali smo se z borovnicami, ne da bi se sekirali, kako bo šlo z majice...kolk je blo fajn... o blažena nevednostuser posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 899
27.5.2009 22:07:03   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

ful skomigne z rameni, oz. da ramena k glavi

user posted image a tak user posted image

jp. sam nogice nima tko.user posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 900
Stran:   <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  34 35 [36] 37 38   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?