|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Septembrski sončki 2008-7. del..... :)
27.5.2009 22:08:02   
Olivija*
IZVIRNO SPOROČILO: leda
pomaga, ne. drži se.

user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 901
27.5.2009 22:08:43   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Olivija*

IZVIRNO SPOROČILO: meta21
sem doživela in preživela, on pa očitno ne bo

kaj si preživela, osmico al tank user posted image user posted image user posted image

Osmico, smotka!user posted image user posted image user posted image  So mi mogli kost obžagat, da so jo ven dobli, ker je rasla kot ročaj od dežnika pa sem bla zvečer že na odbojki.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 902
27.5.2009 22:10:03   
Virtualna
Meta...user posted image user posted image user posted image

mah....bi mela jaz tudi za svojega kaj povedat, pa se mi neda .... skoda besed... v glavnem....njegovo misljenje je, da jest vse znam in da zakaj "prelagam" opravke z user posted image  nanj, ce ze tako obvladam situacijo z Leylo....on pa ne.....hallooooooo, kaj sem ji samo jaz mama, kaj a ti nisi njen fotr.... user posted image user posted image user posted image user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 903
27.5.2009 22:10:45   
arabela*

pomaga, ne. drži se.

user posted image

user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 904
27.5.2009 22:11:38   
Olivija*

A nismo grozne? Kako preprosto je bilo, ko smo bili otroci. Sedela sem v gozdu na tleh brez bojazni pred klopi in umazanijo, čofotala sem v banji, ne da bi se vnaprej sekirala, kdo bo pobrisal tla, na kavču sem čohala psička, ne da bi hkrati vidla dlake ki frčijo naokoli in vse bolhe, obmetavali smo se z borovnicami, ne da bi se sekirali, kako bo šlo z majice...kolk je blo fajn... o blažena nevednostuser posted image

to si pa tak fajn napisala....
edino še tole bi izpostavila: tisto pričakovanje pred vsakim rojstnim dnevom, paznikom.... zdaj pa samo skrbim, da bom pravočasno nakupila darila, da bo dovolj hrane, ker so štacune za praznik zaprte in da bom pomila okna user posted image user posted image čisto zvodeneli so vsi prazniki user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 905
27.5.2009 22:13:42   
coko
Punce hvala vam za vaše informacije in lepe misli. Tudi te štejejo! Mislim, da se bo najdel kakšen G tudi zame.

Sem prebrala nekaj strani, pa mi nekaj ni čisto jasno: ali je katera že nosečka, ali pa si samo želite biti?

meta21 upam, da se čimprej pozdraviš user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 906
27.5.2009 22:14:28   
Virtualna
Grem malo DIPO brat user posted image user posted image user posted image  tam vedno kaj dogaja user posted image

16.6.2009 dobili prvi zobek ...

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 907
27.5.2009 22:14:46   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Virtualna

mah....bi mela jaz tudi za svojega kaj povedat, pa se mi neda .... skoda besed... v glavnem....njegovo misljenje je, da jest vse znam in da zakaj "prelagam" opravke z user posted image  nanj, ce ze tako obvladam situacijo z Leylo....on pa ne.....hallooooooo, kaj sem ji samo jaz mama, kaj a ti nisi njen fotr.... user posted image user posted image user posted image user posted image

Ma sej vem, da je vsak posebej svojega dnarja vreden in vem, da delajo marsikaj, kar me ne znamo, zmoremo, ampak včasih, ko sem malo tečna, se mi zdi pa tako nefer, da moramo najprej bit noseče (pazit, kaj jemo, kaj prijemamo, da se preveč ne zredimo) pol rodit pol se ti lahko marsikaj zalomi zarad nosečnosti (ščitnica, kile, povečana stopala...) pol si pa še 90% sam za vse pri otroku. Vse bi dala še 100x skozi, da bi dobila Lovra ampak me moti, ker tem decom pa ni treba drugega kot da jim je par minut vroče in pol se ga "morajo" napit, ko rodišuser posted image . Malo karikiram ampak zdele moški spol res ni na moji favourite listiuser posted image

(odgovor članu Virtualna)
Neposredna povezava do sporočila: 908
27.5.2009 22:15:45   
Olivija*

ah, dans je tak dan...moj user posted image si tudi danes ni vzel 2 uri časa za A, kar se meni zdi minimum...ampak mu oprostim, ker je zgleda bil res tako strašno utrujen, da je sredi fusbala šel spat. bo pa jutri nadoknadil...

zdaj sem se spomnila na tisto butasto voščilo za 8. marec, ko mož pravi ženi: draga moja žena, za tvoj praznik bodi vesela, pusti vnemar vsa hišna dela, boš pa jutri bolj pohitela user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 909
27.5.2009 22:15:54   
arabela*

. zdaj pa samo skrbim, da bom pravočasno nakupila darila, da bo dovolj hrane, ker so štacune za praznik zaprte in da bom pomila okna user posted image user posted image čisto zvodeneli so vsi prazniki user posted image

jaz sem zgleda čudna...mene tako nič ne skrbi...mi je vse na izi...

< Sporočilo je popravil Saraya -- 27.5.2009 22:16:16 >

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 910
27.5.2009 22:16:26   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: coko

Sem prebrala nekaj strani, pa mi nekaj ni čisto jasno: ali je katera že nosečka, ali pa si samo želite biti?

Zaenkrat je samo pri željah, razen, če katera kaj tajiuser posted image

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 911
27.5.2009 22:17:23   
meta21
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

. zdaj pa samo skrbim, da bom pravočasno nakupila darila, da bo dovolj hrane, ker so štacune za praznik zaprte in da bom pomila okna user posted image user posted image čisto zvodeneli so vsi prazniki user posted image

No, tukaj bi te pa jaz prosila za recept...

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 912
27.5.2009 22:18:01   
meta21
Grem zdaj še malo cunje zlagat (sem brala da 36% žensk skoraj nikoli ne likauser posted image ) pred TV pa spat... Nočka!

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 913
27.5.2009 22:18:16   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

No, tukaj bi te pa jaz prosila za recept...

nevem ti svetovat...verjetno sem enostavno taka...user posted image

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 914
27.5.2009 22:21:00   
leda
najljubšemu je sicer jasno, da sta otroka od obeh...je pa res, da si lažje jemlje pravico do žura in tudi do branja sobotne priloge na primer. on se je sposoben sred naravne katastrofe v dnevni sobi zleknt na kavč, rečt, oh, otroci spijo in vzet cajtng v roke...men se pa zdi, da mal je pa treba vsaj posodo skupi vržt...ampak je njegov način boljši. se trudim tut jst uno naizi sarayino stran bolj vklapljat.

(odgovor članu meta21)
Neposredna povezava do sporočila: 915
27.5.2009 22:21:01   
Olivija*
ampak jaz ne bi rada bila čisto ravnodušna do vseh praznikov,kot da so to čist navadni dnevi kot vsi drugi...jaz bi rada spet čutila tisto vznemirjenje, pričakovanje....

upam, da bom znala A pričarat tako vzdušje in da bo še mene not potegnilo user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 916
27.5.2009 22:21:54   
ključek
coko, imaš.z.s.

(odgovor članu coko)
Neposredna povezava do sporočila: 917
27.5.2009 22:22:13   
Olivija*

najljubšemu je sicer jasno, da sta otroka od obeh...je pa res, da si lažje jemlje pravico do žura in tudi do branja sobotne priloge na primer. on se je sposoben sred naravne katastrofe v dnevni sobi zleknt na kavč, rečt, oh, otroci spijo in vzet cajtng v roke...men se pa zdi, da mal je pa treba vsaj posodo skupi vržt...ampak je njegov način boljši. se trudim tut jst uno naizi sarayino stran bolj vklapljat.

kako mi je to znano! user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 918
27.5.2009 22:23:19   
ključek
nočko.user posted image

(odgovor članu ključek)
Neposredna povezava do sporočila: 919
27.5.2009 22:23:46   
arabela*
grem na luštno...user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 920
27.5.2009 22:24:10   
*bubi*

Dober večer user posted image

čer, kako hotel hunt?

user posted image ni lahko delo user posted image

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Pa smo kompletni... No, odvisno, kaj je komplet :)

(odgovor članu leda)
Neposredna povezava do sporočila: 921
27.5.2009 22:25:26   
*bubi*

user posted image

zanimivo, kak mi je to znano user posted image al naj rečem evo ti ruke, stara user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 922
27.5.2009 22:26:32   
leda
ni lahko delo

uh. ne mi govort. jst vsako leto vsaj ene dvakrat apartmaje iščem...tko da za ene par mest po evropi sem ekspert user posted image   zdej bom počas doktorirala iz apartmajev v stockholmu, sarajevsko izkušnjo sem pa ravno dons naprej predala user posted image

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 923
27.5.2009 22:29:16   
*bubi*

ampak jaz ne bi rada bila čisto ravnodušna do vseh praznikov,kot da so to čist navadni dnevi kot vsi drugi...jaz bi rada spet čutila tisto vznemirjenje, pričakovanje....

upam, da bom znala A pričarat tako vzdušje in da bo še mene not potegnilo user posted image

boš, boš.... jaz komaj čakam RD-je svojih otrok..... moj pa tudi če nikoli ne pride user posted image

(odgovor članu Olivija*)
Neposredna povezava do sporočila: 924
27.5.2009 22:29:34   
ključek
IZVIRNO SPOROČILO: *bubi*

user posted image

zanimivo, kak mi je to znano user posted image al naj rečem evo ti ruke, stara user posted image

user posted image user posted image user posted image ........kok vam je to všeč ratalo.........

(odgovor članu *bubi*)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Kako bi reagirali ..
Admin

če bi šel vaš mož na kavo z bivšim dekletom, ki je že leta ni videl, da se malo "pogovorita"?