gogabojan
|
Mislim, danes pa res ni moj dan. Pa fulll moj dan. Po jutranji prigodi, se je ob 14h zgodila spet ena nesreča, kjer sem imela fulllllllllll srečo. Dež ni šel, zato sem se pripravila, da grem po bojana z vozičkom. Sem mela namen še v knjižnico iti, pa sem dala knjige kar v vrečko, ker sem rekla, da se nevmo potepali preveč. V vrečko vrgla še denarnico, z vsemi dokumenti, vsemi karticami, ves keš, ki ga premorem, vse.... Pa je začelo padati, pa sem z rokom (HB nisva bila še daleč) stekla do avta, fliknla voziček v avto, roka v avto, vrečka padla po tleh, pobirala knjige, vrgla vrečko v avto skozi prtljažnik. Poberem bojana, gremo v knjižnico. Vzamem vrečko, not ni denarnice. Rečem bojanu, naj fajn pogleda zadaj po sedežu in okolici za denarnico, nje ni. STRAH IN GROZOTA. Sem se spomnila, da mi je padla z knjigami iz vrečke. Morda pa mi je še enkrat, pa nisem videla. Fijummmmmmmmmmmmm pičim proti domu. Denarnice nikjer. Grem not v flet pogledat, denarnice nikjer, pogledava z bojanom spet po avtu, nikjer, na parkirišču, ni je, OMG. Grem proti policiji, pa nevem zakaj, sem rekla bojanu daj še enkrat poglej pod sedeži, ker če je ni, gre mami na policijo in banko vse preklicat. IN HB se je znašla nekje pod sedežem denarnica. Sm kar zašvicala od strahu. Sem pomoje zgubila kakih 5 kg v tistem času. Saj ne da se bunim - glede kg mislim.
|