yania
|
Ojla....vidim da ste ka odzivne glede mam in tašč..ja o tem bi se dalo pogovarjati do onemoglosti, v nedogled, a ne.....ma saj bo....sva tudi z mojim včeraj potem eno rekla, pa se je čist strinjal.....bova oba ostra nazaj do mojih staršev, ki zares drugače niso slabi, samo veš kaj, tudi če meni kuhajo in jaz njim kdaj, pa to, ma ne bom zaradi tega potem tiho in jima povedala kar jima gre,,,,a ne...sem se malo ohladila včeraj, ko sva tudi z Najo se pogovarjale, ko revčer sploh ni mogla zaspati ker "sem jezna na njo".....ampak vedno je tako...cel dan ignorira in je totalen flegmatik, no potem zvečer bi pa mene 100%.....jaz pa cel dan razkurjena zaradi nje, ko dela po svoje.....že pri sadju se zadeva konča, ko rečem mojmu očiju, da bo mogla s tem malo bolj začeti in mi reče: ja kako sta pa vedve s sestro gor zrastle, in vaju nikoli nismo silili, pa nič vama ne menjka.....halooooooo Evo, moj Timon je omagal, bogi, ga tako napenja po železu, sem zdaj klicala P, sem ji povedala, da mi malo ven meče rdeče mleko (od železa), ko mu ga dam, pa zeloooo joka, ko drugače nikoli nič ne poliva....pa previla sem ga trikrat v 1 uri, vedno le malo prdne, pa se zraven pokakca, čisto malo....je rekla P naj do pregleda nič ne dajeva (16.6. mislim da ga imava), ker ima itak to on preventivno, da ne bo nič narobe, in da mi bo dala Fero?...ne vem kaj je že rekla, skratka nekaj drugega.....božček se mi tako smili.... Pasenje kravic...vsako previjanje naj bi jih...iz fizioterapije je to ena povedala....sem pa danes zvedela od ene kolegice, ko sploh še ni rodila, da ji je ena druga rekla, da do treh mesecev nič pasenja, ker ne sme glavice gor zategovat jaz sem to prvič slišala.... Sem pa P tudi vprašala, kako je s to vodo Humanna, babywaser, ko jo kupiš, 1.5.l jo je, in je 3 dni uporabna, ali 2, sej ne vem točno, mi jo itak v dnevu in pol porabimo, no samo pogreješ v grelčku in narediš mleko. Mi to uporabljamo na Krku, in mi 3 krat kaka na dan, pa kr mal ga napenja...to sem že drugič zdaj opazila....ker doma mi kaka na 2 dni (1 dan ne, drugi dan pa 1x)....in je rekla, da ni to nič hudega. mogoče je to od čajčka, ko mu naredim ene 50ml tople vode in le par zrnc Hipp komarčkovega čajčka.....da od tople vode, lahko malo več kaka....ni pa nič narobe, če je blato normalno....a ima katera kako izkušnjo s to vodo?...meni se zdi, da je boljša ta voda, kot una na Krku,ko jo prekuhaš pa je pol posode usedlin,,,bljak...tudi P je rekla, da je to najboljše za njih....zdej pa vedi....